موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال
من الان بیش از 100 روز از مصاحبم میگذره
میخوام اوایل تیر برم اروپا اگه کلیر شدم
ویزا مو ببینن گیر نمیدن چون قبل مصاحبه هیجا نرفته بودم
ممنون میشم اکه جواب بدید
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل!
به اميد هر چه زودتر كلير شدن همه بچه هاي منتظرسرا در اين اخر هفته!
يه خواهشي هم از مدير خوبمون عمو سعيد داشتم..
عمو جان كاش آپديت هاي بعد از تحويل پاس و ptt رو هم ثبت ميكردين و اينجا در اختيار منو دوستان قرار ميدادين.
ما الان انكارا هستيم و از ديروز كه پاس رو تحويل داديم، يه بار ديروز و يه بار امروز هر دو نفر اپديت شديم.
چندتاي ديگه تا issue شدن لازمه به نظر شما؟!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس من دیروز بعد از ۸۱ روز برای خودم آپدیت شد و امروز هم برای خودم و همینطور همسرم
یعنی ممکنه اتفاقی داره میفته ؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دیروز بعد از ۸۱ روز کیس من توی سایت ceac آپدیت شد و امروز هم برای خودم و همسرم با هم آپدیت شد.
دوستان کارشناس معنی خوبی داره این موضوع؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-01 ساعت 01:15)alirezadiba نوشته: (2013-05-01 ساعت 00:39)ali.rajabi12 نوشته: یک سئوال
من الان بیش از 100 روز از مصاحبم میگذره
میخوام اوایل تیر برم اروپا اگه کلیر شدم
ویزا مو ببینن گیر نمیدن چون قبل مصاحبه هیجا نرفته بودم
ممنون میشم اکه جواب بدید
اگر سفر توریستی و بیشتر از دو هفته نباشه ، مشکلی نیست
بخشیش توریستی و بخش دیگش کاری ..سخنرانی دارم در کنگره این مشکلی ایجاد میکنه؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 11:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 12:08 توسط آرش کمانگیر.)
(2013-05-01 ساعت 02:06)lilac نوشته: (2013-04-30 ساعت 19:41)آرش کمانگیر نوشته: بچه ها من آپدیت نگاه نمیکنم فقط میرم تو همون سایتی که آفیسر تو ابوظبی داد کیسمو وارد میکنم .فقط اگه خبری بشه همونجا اعلام میشه بهم یا کار دیگه باید کنم؟
معمولاً واسه ابوظبی تعداد آپدیت ها زیاد نیست ولی به قول عمو سعید این ceac کورسوی امیدی در تاریکیه دیگه!
بله هر وقت کلیر شدید از همون سایتی که آفیسر براتون هایلایت کرده که شما رو به این سایت http://www.abudhabiivo.net/ هدایت میکنه خبردار خواهید شد... به امید کلیر شدن سریع همگی دوستان.
آمین انشاله که همه بچه ها هر چه زودتر کلیر بشن و ما هم یه عالمه خوشحال بشیم.آخه بعد از این همه استرس خیلی یه خوشحالی میچسبه.
بچه ها 17 روز من از مصاحبه امدم ،پس چرا تو این سایت سیس همش متن زیرو برا من میزارن.
.Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ؛
به تمام بانوان و دوشیزگان منتظر سرا روز زن و مادر را تبریک می گویم و امیدوارم هرچه زودتر تبریک کلیر شدن را به همه مخصوصا خانم ها عرض نماییم .
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر