کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یه سوال داشتم ممکنه کسی تو این مرحله کلیر نشه؟

یا اگه بخوان رد کنند تو همون مصاحبه رد میکنند؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: princesess ، lonelyman ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-01 ساعت 11:12)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 05:05)Championking نوشته:  سلام دوستان
دیروز بعد از ۸۱ روز کیس من توی سایت ceac آپدیت شد و امروز هم برای خودم و همسرم با هم آپدیت شد.
دوستان کارشناس معنی خوبی داره این موضوع؟
به نظرم خیلی نزدیک شدی. انشاءالله خوش خبر باشیRolleyes.

با توجه به ٨١ روز بي خبري و اين تغيير وضعيت پيش آمده ، حتماً يه خبراي خوشي براتون دارن. ايشالا زودتر هورااا بشين ... و ما هم اميدوارتر بشيم.
با ارزوي اعلام كليرنس و فراخوان يه گردان 2013 اي هاي منتظر، درجه دار و بي درجه ، به سفارت آ م ر ي ك ا !!!!!Cool
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: princesess ، zohre02 ، s.s.h ، lonelyman ، tajhizgaran ، feyzgostar ، رجبعلی ، Championking ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
سلام دوستان یه سوال داشتم امکان داره کسی تو این مرحله کلیر نشه ؟ موردی بوده یا نه اگه بخوان رد کنند تو همون مصاحبه رد میکنند ؟
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، رجبعلی ، mhb161
چه حالى دارن ملت تو اين تاپيك شمارش معكوس، من هم انرژى گرفتم خدايا شكرت ما برنده شديم مصاحبه هم شديم فقط يكم ديگه صبر و رسيدن به سحر .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-01 ساعت 05:05)Championking نوشته:  سلام دوستان
دیروز بعد از ۸۱ روز کیس من توی سایت ceac آپدیت شد و امروز هم برای خودم و همسرم با هم آپدیت شد.
دوستان کارشناس معنی خوبی داره این موضوع؟

دوست عزيز بوي ويزا ميدي شما، اميدوارم همين هفته كلير بشي.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
من كه ديگه معتاد اين سايت شدم موندم وقتى كلير شديم رفتيم امريكا سر كار چه كار كنيم كاشكى مديرا يه برنامه ميريختن واسه كليك كردن و پست نوشتن يه حقوقى به ما بدن .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، lonelyman ، feyzgostar ، zohre02 ، رجبعلی ، yalda91 ، mhb161 ، afshin-b
(2013-05-01 ساعت 18:17)lonelyman نوشته:  خدايا!
يا خيلي برگردون عقب، يا بزن بره جلو...
اينجاي زندگي خيلي دلم گرفته...

با همين جاش بساز رفيق برگردونه عقب كه حالگيريه ميتونى تو تاپيكه شمارش معكوس ببينى تازه باز مياى ميرسى اينجا بزنه جلو هم خيلى با سرعت به زندگى و كار در امريكا ميرسى، جاش مهم نيست زياد خدا ارامش بده .  
(2013-05-01 ساعت 18:05)lonelyman نوشته:  روز زن بر تمامي بانوان مهجرسرا مبارك باد، كادوي شما هم كلير شدنتون تو اين هفتهTongue

وای یعنی ما باید تا روز مرد صبر کنیم؟؟؟؟ Sad حالا روز مرد کی هست؟ Wink
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، Ali.US ، afshin-b ، sadeghi897 ، PARVIN_OMID ، s.s.h ، homayoon13 ، zohre02 ، linuxer
(2013-05-01 ساعت 18:29)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 18:17)lonelyman نوشته:  خدايا!
يا خيلي برگردون عقب، يا بزن بره جلو...
اينجاي زندگي خيلي دلم گرفته...

با همين جاش بساز رفيق برگردونه عقب كه حالگيريه ميتونى تو تاپيكه شمارش معكوس ببينى تازه باز مياى ميرسى اينجا بزنه جلو هم خيلى با سرعت به زندگى و كار در امريكا ميرسى، جاش مهم نيست زياد خدا ارامش بده .  
خدایا بزن بره جلو تا خود آمریکا ..... عقب چرا بره واقعا ..شانس یکبار در خونه رو می زنه ..باید محکم گرفتش تا از دستت در نره Big Grin
خدایا فردا بعد از یکسال خواهش می کنم یه مشتی از بچه ها رو کلیر کن من و دوستای روز بالایی هم جزوشون باشیم .بزار چشممون به جمال این ویزا قشنگه بیفته دیگه Rolleyes
حالا با صدای بلند همه با هم
آآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-30 ساعت 22:52)SabreAyob نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 20:55)fariba_a نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 18:38)SabreAyob نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 08:47)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 22:25)maryami2k4 نوشته:  من اگه جای شما بودم الان اگه توی سایت شمارمو میدیدم فرداش پیاده از حولم میرفتم ترکیه Smile))))
آقا بابک شما چه دلی دارین ! Big Grin

آی گفتین ... نمی دونم چه جوریاست، وقتی کلیر نشده بودم هی از صبح تا شب سیسو سایت سفارتو چک می کردم ..الانم که کلیر شدم یه هویی دل گنده شدم Big Grin
امان از دل گنده بودن Big Grin
با سلام خدمت دوستان عزيز
به اين نكته دقت فرماييد كه در برخي موارد قبل از اتمام سه ماه، معتبر بودن كليرانس بنا بر دلايل متعدد ممكنه از اعتبار ساقط بشه. از جمله دلايل ميشه اين موارد رو نام برد:
- تاخير كنسولگري در اعلام كليرانس شما
- تغيير در ليست سياه اسامي خاص
- ختي در برخي موارد مثل كيس بنده اشتباه كنسولگري در اعلان كلير انس لذا بعنوان كسي كه تجربه تلخ اين وضعيت رو دارم توصيه ميكنم جمله بالا رو جدي بگيريد و حتما در اسزع وقت جهت اخذ ويزا به كنسولگري مراجعه فرماييد.
سلام
دوست عزیز کیس شما لاتاری بوده؟!! اگر صلاح میدونید راجع به کیستون و کلیرنستون بیشتر توضیح بدید. قطعا دونستنش برای بقیه مفیده. با تشکر
فريباي عزيز كيس من خانوادگيست F2A و در تاريخ 12 مارچ 2013 پس از حدود 240 روز پس از مصاحبه كلير شدم كه تحملش واقعا صبر ايوب ميخواست.جالبه كه همزمان يك نامه عذرخواهي هم از طرف سفارت بدليل طولاني شدن پروسه برام ايميل شد.با توجه به همزماني اين كليرانس با روزهاي آخر اسفند و گرفتاري كاري مخصوص اون روزها من براي سه هفته بعد از تازيخ كليرانس به آنكارا رفتم و برگه آبي وپاسپورت و مديكال بروز شده ام رو تحويل دادم و از روزي بعد در هتل به انتظار پاس و ويزا در لابي نشستم.روز اول و دوم در سايت سيس آپديت شدم ولي ايشو نشدم تا اينكه روز سوم عصر ساعت 5:30 عصر از لابي تماس گرفتند كه UPSآمده در حالي كه من ميدونستم اصولا اين پست تا ساعت 4 عصر كار ميكنه.خلاصه كه بصورت نيم سكته آمدم پايين و ديدم كه پاس به همراه يك برگ جديد Administrativeداخلش بدون هيچ توضيحي ارسال شده.خلاصه كه تا يك ساعت كاملا دنيا بدور سرم چرخ ميزد.
همون شب با كمك دوستان نازنيني كه در هتل بودند كه در اينجا صميمانه ازشون سپاسگزاري ميكنم يك نامه به سفارت ايميل كردم و توضيح خواستم.
فرداش خيلي زود جواب دادند كه:
We understand your situation and feel deeply sorry for the long waiting period. In some cases, we come across with multiple processes and yours is one of them. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site.
و روز بعد هم وبسايت فقط به اين دليل آپديت شد كه كيس من رو پاك كنند.
(5April)
طبق پزسو جوهاي من ظاهرا اين مورد چهارمي بوده كه امسال به اين شكل در آنكارا رخ داده و به نظز مي آد بدليل فشردگي كاري در آنكاراست و بوضوح اين دوستان بدون پذيزفتن مسووليت خطايي كه مرتكب شده بودند فقط اظهار تاسف كردند.خدا همه رو به راه راست هدايت كنهSad!!!
خلاصه كه بعنوان نقر اول در ليست منظز سرا كماكان ميدان داري ميكنم.
آرزو ميكنم بزودي همگي اين مرحله با صبوري و با تمركز انرژي روي مراحل مهم بعدي طي كنيم.ببخشيد اگه طولاني شد قررررربونه همگي.
زت زياد

قربان از صمیم قلب آرزو می کنم کارتون زودتر درست شه. من که با خوندن ماجرای شما پروسه کلیرنس خودم یادم رفت! این که سفارت اصلا جوابگو نیست خیلی مسخره ست و در تضاد کامل با شعار حقوق بشر امریکا چون به نظرم ما به عنوان یک سر ماجرا حق داریم بدونیم پرونده مون برای چی دچار معطلی بیشتر شده
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: lonelyman ، s.s.h ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، amiraryan
شيموداي عزيز ، روز مادر عجب خبر خوبي عجب هديه اي ميشه براي مامانتونTongue خيلي خوشحال شدم و صدها هزار تبريكBig Grin
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان همسر من هم الان آنکارا است مدارک رادوشنبه تحویل داده و در هتل منتظر است. ما سری قبل با ایرانسل با ایران در تماس بودیم ولی این سری گویا ایرانسل قطع است.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
دوستان پیشکسوت اگه کسی میدونه جواب بده امکان داره تو این مرحله کسی کلیر نشه ؟ موردی بوده ؟ یا اگه بخوان رد کنند تو مصاحبه رد میکنند؟

دوستم الان 160 روزه خبری نیست داره دیوانه میشه
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161
(2013-05-01 ساعت 23:51)واله نوشته:  دوستان پیشکسوت اگه کسی میدونه جواب بده امکان داره تو این مرحله کسی کلیر نشه ؟ موردی بوده ؟ یا اگه بخوان رد کنند تو مصاحبه رد میکنند؟

دوستم الان 160 روزه خبری نیست داره دیوانه میشه

سال گذشته یکی دو مورد اتفاق افتاد البته یکشون به دلیل حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا) ولی این مورد ممکنه یک در هزار پیش بیاد . بخاطر 160 روز شدن انتظار دوستتون نگران نباشید پارسال و همین طور سالهای گذشته بودن نفرهایی که بعد از 220 یا 230 روز در اخرین روز سپتامبر ویزاشون را گرفتن . انشالله که این جمعه کیلیر میشید و تمام دل نگرانی های دوستتون هم به پایان می رسه .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
سلام دوستان.
نمیدونم کی کلیر شده کی قبول.من دوبی هستم و اینجا اینترنت هم بده هم گرون.البته تو هتل ما اینجوریه.یه چیزایی تو این صفحه آخر خوندم.
مدیر جدید تبریک.
ضمنا امیدوارم تا برمیگردم کلی هورا اینجا باشه.فعلا شب بخیر.
ضمنا حواستون به ما هم باشه.داریم میریم واسه مصاحبه.
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان