کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-09 ساعت 11:51)ultra نوشته:  سلام ما تازه از مصاحبه اومدیم و به جمع سایت چک کن ها پیوستیم، یه سوال دارم، توی برگه ای که به ما دادن سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html نوشته شده، میشه بگید برای دیدن کلیر شدن دقیقا از کدوم لینک باید استفاده کنیم؟

دوست عزیز به این سایت رجوع کنیhttp://www.abudhabiivo.net/
موفق باشیدWink
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، payam62 ، tajhizgaran ، zohre02 ، PARVIN_OMID ، رجبعلی ، kouroshd ، proje ، sce
(2013-05-09 ساعت 11:51)ultra نوشته:  سلام ما تازه از مصاحبه اومدیم و به جمع سایت چک کن ها پیوستیم، یه سوال دارم، توی برگه ای که به ما دادن سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html نوشته شده، میشه بگید برای دیدن کلیر شدن دقیقا از کدوم لینک باید استفاده کنیم؟

سلام خوش اومدی
http://www.abudhabiivo.net
برای چک کردن کلیر در سفارت ابوظبی هست

وقتی میری در اون ادرسی که افیسر داده در ستون بقل زیرگروه ویزا مهاجرتی گزینه Check Visa Status بزنید بعد دوباره یک صفحه باز می شه دوباره در خود صفحه گزینه Check Visa Status رو می زنی و از اونجا به ادرسی که اول نوشتم می رسی برای چک کردن کلیرنس
در کل همون ادرسی که من اول نوشتم رو بزن و شمارت رو چک کن
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

از این لینک استفاده کنید... http://www.abudhabiivo.net
تشکر کنندگان: rezagh ، payam62 ، tajhizgaran ، zohre02 ، b_argi ، amir82 ، kouroshd ، proje ، Sanna ، sce
(2013-05-09 ساعت 12:36)AsemanAbee نوشته:  بچه های منتظر از نوامبر و دسامبر..... خبر جدید چی دارین..؟!
ایمیل.... اپدیت...... تلفن...... پیگیری....؟؟!!
مدیکال رو چکار کنیم عایا...؟!!
لطف کنین اگر اقدام جدیدی انجام دادین تا حد امکان بقیه رو هم در جریان بذارین.
با تچکر!

از طرف صنف امیدواران نوامبر و دسامبر!
سلام دوست عزیز
والا من دو سه شب پیش یه تماسی باهاشون داشتم که فقط بهم گفت هنوز پندینگ هستی و تا آخر سپتامبر خیلی وقت مونده، نگران نباش....
برای تجدید مدیکال هم(6 جون اکسپایر میشه مدیکالم)، من دوباره رفتم انیستیتو پاستور و کارت زرد بین المللی گرفتم و سه تاهم واکسن جدید زدم(شرح حالش رو قبلاً تو همین تاپیک نوشتم) که دیگه اونگان نتونه چیز اضافی برام تجویز کنه. حالا هم آماده هستم که هر آنی کیلیر شدم برم سفارت این بود شرح حال اینجانب Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام به همگی دوستان عزیزم
من امروز مصاحبه داشتم در سفارت آنکارا
برگه صورتی گرفتم با اینکه نه شغل دولتی داشتم و نه سربازی رفته بودم
افسر به رسته تحصیلی من گبر داد که مهندسی شیمی بود و اینکه گرایش من طراحی فرایندهای جداسازی هست و در صنایع هسته ای کاربرد داره
به هر حال من هم به جمع دوستان منتظر کلیرنس پیوستم !
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
(2013-05-09 ساعت 10:01)sepand88 نوشته:  دوستان مبارک همه کلیر شدگان و قسمت همه نشدگان باشد..... سرانجام ما هم کلیر شدیم و این مانیتور من شانس آورد وگرنه اگه کلیر نمیشدم چیزی ازش باقی نمیموند.... فقط یه سوال : برگه ریفوزال + پاسپورت + ادرس پی تی تی ... چیز دیگه ای نیست؟ با توجه به اینکه ستاره دار نیستم؟
سپند جان پریدی !!! کلیر شدنت به صورت ویژه مبارک. نشد مراسم مانیتور شکنی راه بندازیم..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: amir82 ، feyzgostar ، mhb161 ، Arash R ، Qazal.d ، b_argi ، Saeedv13 ، nina22 ، Championking ، lot2013 ، babaye yaas ، گل نهال ، proje ، mrr777 ، payam62 ، zohre02 ، sce
(2013-05-08 ساعت 23:43)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز کلیر شده مجددا خیلی تبریک میگم،
یه سووال تمامی دوستانی که کلیر شدن، یکی دو روز قبل کلیر آپدیت شدن؟؟
بله ، ما روز کلیر و روز قبلش آپدیت شده بودیم.
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
دوستان درود بر همگی
من امروز ساعت 14 یه ایمیلی که کمی محتویاتش تند بود رو برای سفارت تو آنکارا زدم جالبه که در عرض 15 دقیق بهم جواب دادند( متنش رو پایین میزارم)
اما طبق این جوابی که بهم دادند میشه اینطور برداشت کرد،
1-افرادی که کیلیر شدند هر چه سریعتر بروند و ویزاشون رو بگیرند،چون امکان داره دوباره بهشون بک گراند چک بخوره.
2-فکر کنم سفارت از دست ماها خیلی عصبانی هست، به دلیل حجم بالای ایمیلی که ماها میفرستیم.
3- جوابشون نسبت به سه ایمیل قبلی که زدم تا حالا،کمی متفاوته و اینجور متوجه شدم که خودشون هم خیلی عجله ای دارند کار میکنند.
4- دوستانی مثل خودم که بالای 120 روز هستند این مژده رو میدم که هر آنی امکان داره که کیلیر بشیم.
5- و اینجور که بهم جواب دادند به دلیل حجم بالای تقاضا، بیشتر فرایند اداری بین 4 تا 6 ماه شده و جالبه گفته که ما زیر این مدت رو جوابگو نیستیم، حالا به منی که امروز درست میشه 5 ماه چرا جواب داده، خدا میداند. Big Grin Wink
6- در آخر اینکه هیچکس ناراحته این نباشه که چرا من آپدیت نمیشم و خبری از کیلیر شدنم نیست، مطمئن باشین "که بالاخره یه روزی هم ما میپریم"
7- هیچی فقط هی بیپ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا، خواستم یه هورا همینجوری بکشم، مگه چیه Tongue
اما متن نامه ای که من زدم بهشون:
Dear Madam/Sir
Would you please tell me about my background check processing? Since I`m very accurate in my life,so I can not accept such a long time delay.No one is accountable,all my programs are being untidy,I missed my April flight,I`m gradually impatient as well. What`s going on? What is my fault? In the most cases finish it between 4-6 weeks, at the time of interview, your officer told me you can check our website in week 5-6 but nothing has changed after 5 months for me,on the other hand it is my right let me know more about that.
Regards
اونا هم بهم اینو در جواب گفتند:
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-09 ساعت 15:12)pooyash نوشته:  [quote='heidari1248' pid='332590' dateline='1368040425']
دوستان عزیز کلیر شده مجددا خیلی تبریک میگم،
یه سووال تمامی دوستانی که کلیر شدن، یکی دو روز قبل کلیر آپدیت شدن؟؟
بله ، ما روز کلیر و روز قبلش آپدیت شده بودیم.
[

دوست عزیز , من 3 بار قبل کلیر شدن آپدیت شدم.به امید پیروزی شما
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: rozelo ، b_argi ، Saeedv13 ، nina22 ، Championking ، lot2013 ، proje ، گل نهال ، رجبعلی ، zohre02 ، heidari1248 ، AsemanAbee ، mhb161 ، sce ، abloom_ma
سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟

سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: Ali.US ، proje ، b_argi ، payam62 ، پدی ، heidari1248 ، zohre02 ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 11:55)alirlndl نوشته:  سلام مجدد. دیشب نشد اینجا زیاد بمونم. ایشالا هفته دیگه عازم آنکارام، برگردمو به قولی پرونده ما هم به خیر و خوشی تموم بشه (البته از لحاظ اداریو سفارتی، وگرنه که فکر نکنم تا مدتها این صفحه رو فراموش کنم، اینجا یه جورایی خونمونه و به گردن ما حق داره) کل سفرناممونو واستون خاهم نوشت. از ته دلم واسه همه چه رها شده ها چه منتظرا، آرزوی اول سلامتی و دوم شادی و آرامشو آرزو دارم. واقعیتشو بگم، اینجا یکی از معدود اتفاقاتیه که ما ایرانیا دور هم بی دروغو متحد هستیم. درد همو خوب می دونیم. مهاجرسرا به گردنمون خیلی حق داره. از مدیرانش خیلی ممنونم و خسته نباشید می گم، دمتون گرم.
الان، روی حرفام به دوستای منتظرمه، من و بقیه رها شده ها تا همین دیروز مثل شما بودیم، واسه من و همسرم 106 روز شد. چند وقت پیش یکی از رفیقا، حرفای دلشو بیرون ریخته بودو از سواره و پیاده گفته بود، حقیقتو گفته بود، من خودم چشامو اشک گرفت. ولی فقط یه چیز بهتون میگم و تمام، امیدتون به خدا باشه و صبور باشین. من دیشب هورا و جیغ نکشیدم (البته عذر خواهی میکنم، من بر خلاف جریان نیستم) فقط به حال دل شما رفقا، عوضش خیلی واستون دعا کردم. موفق و سلامت باشین. تا بعد.
علی آقا
همه حرفات به دلم نشست ولی دوست داشتیم و داریم هر کس که کلیر میشه هوراشو بکشه، شادیشو نشون بده و با بقیه قسمت کنه، همونطور که غم و ناراحتی هاشو با بقیه سهیم می شد. این تاپیک مثل دار دنیاست. یک روزی یک عده ای میان تو تاپیک و یک روزی هم ازش خداحافظی می کنن و میرن بیرون. پس چه بهتر که تو اون مدتی که داخلش حضور داریم شاد باشیم و به هم روحیه بدیم. همونطوری که یک روزی گذار من و شما به این تاپیک افتاد، کلیر شدیم و رفتیم مرحله بعدی، دوستان منتظر هم کلیر میشن و از اینجا میرن. قرار نیست حتی یک نفر تو این تاپیک بمونه. سرنوشت هممون در نهایت رفتنه.
@همه کلیر شده ها: آقا تا حالا شده من حرف بیخودی بهتون بزنم؟ هر وقت هر چی گفتم یا رفرنس معتبر داشتم یا به لحاظ عقلی و منطقی استدلال محکمی پشتش بوده. پس بهتون توصیه می کنم در اولین فرصت برای گرفتن ویزاها به سفارت مراجعه کنید. الان هیچ کاری در زندگی شما مهمتر از این نیست. پس دوشنبه صبح ساعت ده و نیم دم در سفارت. یالا تکون بدین خودتون روBig Grin.
(2013-05-09 ساعت 12:36)AsemanAbee نوشته:  بچه های منتظر از نوامبر و دسامبر..... خبر جدید چی دارین..؟!
ایمیل.... اپدیت...... تلفن...... پیگیری....؟؟!!
مدیکال رو چکار کنیم عایا...؟!!
لطف کنین اگر اقدام جدیدی انجام دادین تا حد امکان بقیه رو هم در جریان بذارین.
با تچکر!

از طرف صنف امیدواران نوامبر و دسامبر!
من امروز صبح ایمیل زدم در رابطه با نزدیک شدن به اتمام مدیکال .جواب ایمیلمو ندادن ولی سایت همه مون اپدیت شد(حتما به خاطر ایمیل است)
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: proje ، گل نهال ، b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، lot2013 ، mrr777 ، hushmandco ، AsemanAbee ، zohre02 ، mhb161 ، raham ، mnajafinobar ، sce ، mehdididam ، abloom_ma
سلام دوستان من الان آنکارا هستم.
دوشنبه صبح با پرواز ماهان اومدم پاسمو ساعت 11 تحویل دادم .
دوشنبه و سه شنبه آاپدیت شدم و چهارشنبه هم ایشود شدم.
هتلم ۳ ستاره هست که با ایمیل رزرو کردم و با کپی پاسپورت قبول کرد.
هنوز منتظر ایمیل سفارت هستم.Rolleyes
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
سلام دوستان
ما پاس رو تاریخ 3 اردیبهشت به شرکتی که با خانوم ملیکا توی دبی کار میکرد دادیم و امروز یعنی 19 اردیبهشت رسید به دستم... 700 درهم میگیرن که اگر بیشتر از یک پاس بدید، هر پاس رو 600درهم میگیرن... که ما هم 1200 درهم ناقابل دادیم و پاسمون رفت و اومد...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
(2013-05-09 ساعت 16:07)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرم

سلام دوستان خوب مهاجرم

تحسین میگم به شمابه خاطر روحیه خوب و بالا و دل بزرگی که دارید.Cool امیدوارم تا قبل از آن تاریخ کلیر شویدBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: mlo ، proje ، mamanraya ، گل نهال ، heidari1248 ، b_argi ، payam62 ، lonelyman ، mrr777 ، majorsoly ، zohre02 ، mhb161 ، mnajafinobar ، sce ، myou

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان