کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-09 ساعت 16:11)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 11:55)alirlndl نوشته:  سلام مجدد. دیشب نشد اینجا زیاد بمونم. ایشالا هفته دیگه عازم آنکارام،
پس بهتون توصیه می کنم در اولین فرصت برای گرفتن ویزاها به سفارت مراجعه کنید. الان هیچ کاری در زندگی شما مهمتر از این نیست. پس دوشنبه صبح ساعت ده و نیم دم در سفارت. یالا تکون بدین خودتون روBig Grin.
سلام دوستان کلیر شده، خوب راست می گه عمومون پاشین بابا برین بلیطتون رو بگیرین.

(2013-05-09 ساعت 15:27)mrbonbon نوشته:  دوستان درود بر همگی
من امروز ساعت 14 یه ایمیلی که کمی محتویاتش تند بود رو برای سفارت تو آنکارا زدم جالبه که در عرض 15 دقیق بهم جواب دادند( متنش رو پایین میزارم)
اما طبق این جوابی که بهم دادند میشه اینطور برداشت کرد،
1-افرادی که کیلیر شدند هر چه سریعتر بروند و ویزاشون رو بگیرند،چون امکان داره دوباره بهشون بک گراند چک بخوره.
We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

این هم دلیل دیگه ای برای حرکت هر چه زودتر، معطل چی هستید نشستید دارید تاپیک می خونید!!! پاشید برید انکاراBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-08 ساعت 14:47)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

من هفتهٔ آخر آوریل مصاحبه داشتم،با اینکه برندهٔ اصلی‌ خودم هستم ،ولی‌ از اون روز تا الان هنوز در حالت READYموندم ولی‌ کیس همسرم ۳ روز بعد از مصاحبه از حالت READYبه Administrative Processing تغییر پیدا کرد....هیچ کدوم از دوستان واسش هم چین اتفاقی‌ افتاده؟؟؟ این یعنی‌ چی‌ آخه؟ ):

سلام
خيلى به اين بخش سيس به قول دوستان توجه نكنيد
اين سايت بسيار جايزالخطاست Cool
سبهر جان ما همسفر بوديم! به همسر نازنينت سلام من و برسون.
مطمئن باش مورد شما به وضوح يه اشتباه !!!!!!!Wink
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، گل نهال ، zohre02 ، mrr777 ، soruosh ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 16:27)majorsoly نوشته:  سلام دوستان من الان آنکارا هستم.
دوشنبه صبح با پرواز ماهان اومدم پاسمو ساعت 11 تحویل دادم .
دوشنبه و سه شنبه آاپدیت شدم و چهارشنبه هم ایشود شدم.
هتلم ۳ ستاره هست که با ایمیل رزرو کردم و با کپی پاسپورت قبول کرد.
هنوز منتظر ایمیل سفارت هستم.Rolleyes

سلام دوست عزیز

ما هم دقیقاً مثل شما هستیم 2شنبه 10.30 پاسپورتارو دادیم، 4شنبه Issued شدیم و تا امروز که 5شنبه است از ایمیل خبری نیست. ساعت 3 به PTT هم سر زدیم. البته امروز هم روی CEAC یه آپدیت خوردیم!!!

موفق باشید
تشکر کنندگان: گل نهال ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، mrr777 ، Soap McTavish ، payam62 ، soruosh ، majorsoly ، nina22 ، Gerdoo ، lilac ، AsemanAbee ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 16:11)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 11:55)alirlndl نوشته:  سلام مجدد. دیشب نشد اینجا زیاد بمونم. ایشالا هفته دیگه عازم آنکارام، برگردمو به قولی پرونده ما هم به خیر و خوشی تموم بشه (البته از لحاظ اداریو سفارتی، وگرنه که فکر نکنم تا مدتها این صفحه رو فراموش کنم، اینجا یه جورایی خونمونه و به گردن ما حق داره) کل سفرناممونو واستون خاهم نوشت. از ته دلم واسه همه چه رها شده ها چه منتظرا، آرزوی اول سلامتی و دوم شادی و آرامشو آرزو دارم. واقعیتشو بگم، اینجا یکی از معدود اتفاقاتیه که ما ایرانیا دور هم بی دروغو متحد هستیم. درد همو خوب می دونیم. مهاجرسرا به گردنمون خیلی حق داره. از مدیرانش خیلی ممنونم و خسته نباشید می گم، دمتون گرم.
الان، روی حرفام به دوستای منتظرمه، من و بقیه رها شده ها تا همین دیروز مثل شما بودیم، واسه من و همسرم 106 روز شد. چند وقت پیش یکی از رفیقا، حرفای دلشو بیرون ریخته بودو از سواره و پیاده گفته بود، حقیقتو گفته بود، من خودم چشامو اشک گرفت. ولی فقط یه چیز بهتون میگم و تمام، امیدتون به خدا باشه و صبور باشین. من دیشب هورا و جیغ نکشیدم (البته عذر خواهی میکنم، من بر خلاف جریان نیستم) فقط به حال دل شما رفقا، عوضش خیلی واستون دعا کردم. موفق و سلامت باشین. تا بعد.
علی آقا
همه حرفات به دلم نشست ولی دوست داشتیم و داریم هر کس که کلیر میشه هوراشو بکشه، شادیشو نشون بده و با بقیه قسمت کنه، همونطور که غم و ناراحتی هاشو با بقیه سهیم می شد. این تاپیک مثل دار دنیاست. یک روزی یک عده ای میان تو تاپیک و یک روزی هم ازش خداحافظی می کنن و میرن بیرون. پس چه بهتر که تو اون مدتی که داخلش حضور داریم شاد باشیم و به هم روحیه بدیم. همونطوری که یک روزی گذار من و شما به این تاپیک افتاد، کلیر شدیم و رفتیم مرحله بعدی، دوستان منتظر هم کلیر میشن و از اینجا میرن. قرار نیست حتی یک نفر تو این تاپیک بمونه. سرنوشت هممون در نهایت رفتنه.
@همه کلیر شده ها: آقا تا حالا شده من حرف بیخودی بهتون بزنم؟ هر وقت هر چی گفتم یا رفرنس معتبر داشتم یا به لحاظ عقلی و منطقی استدلال محکمی پشتش بوده. پس بهتون توصیه می کنم در اولین فرصت برای گرفتن ویزاها به سفارت مراجعه کنید. الان هیچ کاری در زندگی شما مهمتر از این نیست. پس دوشنبه صبح ساعت ده و نیم دم در سفارت. یالا تکون بدین خودتون روBig Grin.
عمو سعید ما خیلی مخلصیم، مخلص شما و بقیه مدیران و همه مهاجرسرایی ها. پس یه هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررای بلند واسه همه عزیزان. آره شادیمو قسمت می کنم. به همشون این مژدرو میدم که همونطور که قبلانم گفتم، درسته که ماها انتظارمون یه جورایی خیلی شد ولی عوضش شیرینیه این رهایی یه جوره دیگست، قدر این نتیجه رو یه جوره دیگه می دونیم. ما تک تک ثانیه هارو تو این انتظار نفس کشیدیم، کلی با خدا حرف زدیم که فکر کنم شاید تا حالا انقدر با خدا نبودیم، این خودش خیلی باحاله. پس شاد باشین چون روزهای روشن در راهه. من خودم 2شنبه اگه خدا بخاد دارم میرم آنکارا. موفق باشین رفقا
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
بچه ها لطفا سوال منو جواب بديد
ما ديروز يك ضرب گرفتيم امروز تو سايت issued شديم حالا بريم ptt يا منتظر ايميل باشيم
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
دوستان توجه داشته باشن که امروز 5 شنبه تعطیل رسمی بود توی امریکا و به طبع سفارت هاشون هم تعطیله... اما از این که خوندم 2 شنبه تحویل دایدن و 4 شنیه issue شده خوشحال شدم... منم 2 شنبه تحویل دادم و منتظرم منتها من ارمنستانم و ceac نداریم متاسفانه... دوستانی که تو یروان بودن فکر میکنن جمعه تحویل میدن بم یا این که باید تا هفته ی دیگه باید وایسم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
سلام به دوستان منتظر،

من هنوز خوب متوجه نشدم روند لینک : https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx !!!!!!!!!!!!!!!!!

حالت اول:
تا زمانی که ویزا توی پاسپورت نخورده مینویسه : Administrative Processing حتی اگر هم کلیر شده باشی؟!؟!؟!
به عبارت دیگر سفارت اعلام میکنه که کلیر شدی ولی تو لینک https://ceac.state.gov می زنه Administrative Processing،و وقتی که ویزا رو چاپ بکنن توی پاسپورت اون موقع میرنه : Issued ؟!؟!؟!؟!؟!؟

حالت دوم:
به محض اینکه کسی کلیر بشه لینک https://ceac.state.gov میزنه: Issued و ربطی به این نداره که ویزا توی پاسپورت چاپ شده باشه یا نه، این لینک برای فهمیدن کلیر شدن است؟!؟!؟!؟

اگر کسی در این رابطه اطلاعاتی داره خوشحال میشم که من رو هم در جریان بگذاره که کدام حالت درسته!!!!!!

با تشکر فراوان و به امید کلیر شدن همه دوستان
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: arian307 ، b_argi ، mrr777 ، zohre02 ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 18:19)bagheri.274 نوشته:  سلام به دوستان منتظر،

من هنوز خوب متوجه نشدم روند لینک : https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx !!!!!!!!!!!!!!!!!

حالت اول:
تا زمانی که ویزا توی پاسپورت نخورده مینویسه : Administrative Processing حتی اگر هم کلیر شده باشی؟!؟!؟!
به عبارت دیگر سفارت اعلام میکنه که کلیر شدی ولی تو لینک https://ceac.state.gov می زنه Administrative Processing،و وقتی که ویزا رو چاپ بکنن توی پاسپورت اون موقع میرنه : Issued ؟!؟!؟!؟!؟!؟

حالت دوم:
به محض اینکه کسی کلیر بشه لینک https://ceac.state.gov میزنه: Issued و ربطی به این نداره که ویزا توی پاسپورت چاپ شده باشه یا نه، این لینک برای فهمیدن کلیر شدن است؟!؟!؟!؟

اگر کسی در این رابطه اطلاعاتی داره خوشحال میشم که من رو هم در جریان بگذاره که کدام حالت درسته!!!!!!

با تشکر فراوان و به امید کلیر شدن همه دوستان

شما تا ویزا تو پاسپورتتون نخوره اون سایت issue نمیزنه... کلیر هم بشید باز Administrative Processing میمونه تا ویزا بخوره تو پاسپورتتون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: b_argi ، bagheri.274 ، mrr777 ، payam62 ، majorsoly ، shatsi ، گل نهال ، رجبعلی ، ابی هانی ، Gerdoo ، lilac ، amir82 ، zohre02 ، lot2013 ، mhb161 ، yalda91 ، sce
سلام دوستان خوبم
تبریک به همه کلیر شده ها می خواستم مگم همین الان برید ptt و منتظر ایمیل نشید و داغ داغ بگیرید حالشو ببرید Big GrinBig Grin منم با 2 تا از دوستان همین الان گرفتم ایمیل هم نیومد . از همه بچه به خاطر کمک هاشون تشکر میکنم و می خواستم بگم اصلا نگران نباشید دوستان که کلیر شدند با آرامش خاطر برن ویزاشون رو بگیرن . امروز من و دوتا از دوستان اولین نفراتی بودیم که پاس رو گرفتیم ساعت 3 بعد از ظهر با یک چیزی شبیه گونی آبی رنگ جلو چشم ما دادن به مسئولش که شکر خدا همه بسته زرد رنگ بزرگ و ظاهرا 300 گرمی بود که نشان می داد همه حاوی مدارک و ویزاست . یه ptt دیگه هم که رفتیم برای یکی دیگه از دوستان اونجا هم به همین شکل بود Smile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
(2013-05-09 ساعت 16:27)mori نوشته:  سلام دوستان
ما پاس رو تاریخ 3 اردیبهشت به شرکتی که با خانوم ملیکا توی دبی کار میکرد دادیم و امروز یعنی 19 اردیبهشت رسید به دستم... 700 درهم میگیرن که اگر بیشتر از یک پاس بدید، هر پاس رو 600درهم میگیرن... که ما هم 1200 درهم ناقابل دادیم و پاسمون رفت و اومد...

با سلام و تبریک فراوان به شما،
آیا به همراه پاسپورت ها مدارک دیگری هم تحویل آژانس دادید؟
برای ارسال گذرنامه ها با آژانس قرارداد بستین؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: payam62 ، mrr777 ، soruosh ، گل نهال ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، sce
دوستان سلام، من دارم می رم ایروان.Rolleyes
آرزو و دعای خیر دوستان همیشه برآورده می شه، ار همه دوستان خوبم در مهاجرسرا اعم از دیده و ندیده درخواست می کنم دعا کنید که من روز جمعه کلیر بشم و دست خالی از اونجا برنگردم. Shy
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.Smile
شاد و پیروز باشید.
محمد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-09 ساعت 16:42)Ali.US نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 16:07)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟

سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟

تحسین میگم به شمابه خاطر روحیه خوب و بالا و دل بزرگی که دارید.Cool امیدوارم تا قبل از آن تاریخ کلیر شویدBig Grin
سلام دوست من.
اميدوارم سيست هر چه زودتر اپ بشه و كيست كلير.( امين ) /
من هم بليط خانواده 4 نفرم رو براي 22 خرداد از هواپيمايي قطر گرفتم و هنوز اپ نشدم چي برسه به كلير.چند صفحه قبل يكي از اعضا متن زير رو به اشتراك گذاشته :
از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند ، تنها آنهایی با خود چتر می برند که به کار خود ایمان دارند ...

حرف دل: نوشته اين دوست مون به دلم خيلي نشست و ارومم كرد.خريد بليط با اعتقاد به رفتن در عين بلاتكليفي مصداق همون بردن چتره برا دعاي بارون
پس نگران نباش وحرفهاي دايي رو جدي بگير و لايكش كن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
دوستان ویزاموووو گرفتتتتتتتم. خیلی خوشحاااااااالمSmile
از همه مهاجرسراییها ممنونم. دوستون دارم زیاد

این مهاجر سرا در تمام لحظه ها به دادمون رسید حتی همین لحظه آخر که پاسمو گرفتم .

دیروز برای من ایشو شده بود ولی ایمیل نزدن اومدم مهاجرسرا دیدم یکی از بچه ها گفته بدون ایمیل رفته پست پاسشو گرفته منم گوش کردمو رفتم پست دیدم مدارکم رسیده.
از همه مدیرا - عضوهای فعال و غیر فعال ممنونم.
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
(2013-05-09 ساعت 18:43)e76779 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 16:27)mori نوشته:  سلام دوستان
ما پاس رو تاریخ 3 اردیبهشت به شرکتی که با خانوم ملیکا توی دبی کار میکرد دادیم و امروز یعنی 19 اردیبهشت رسید به دستم... 700 درهم میگیرن که اگر بیشتر از یک پاس بدید، هر پاس رو 600درهم میگیرن... که ما هم 1200 درهم ناقابل دادیم و پاسمون رفت و اومد...

با سلام و تبریک فراوان به شما،
آیا به همراه پاسپورت ها مدارک دیگری هم تحویل آژانس دادید؟
برای ارسال گذرنامه ها با آژانس قرارداد بستین؟

سلام دوستاى عزيزم به نظر من اين هزينه اى كه اين خانم داره ميگيره اصلأ منطقى نيست واسه اين كار مشترى هم به جز ماها نداره اخه مگه چه فرقى ميكنه كه وقتى دارى ميرى پاس هارو بدى يك پاس بدى يا مثلأ ٣ تا از يه خانواده كه نفرى ٦٠٠ درهم بدن يعنى يه خانواده ٣ نفرى با وجودى كه كارش مثل تك نفرى هست ١٨٠٠ درهم بده لطفأ خانواده ها زير بار اين كار نرن حالا ادم ميگه ٦٠٠ تا مشكلى نيست اما واسه يه كار مشابه ١٨٠٠ تا خيلى مسخره هست من به شخصه حتى حاضرم روزى كه ايشالا واسه اين كار ميرم ابوظبى از قبل اينجا بگم تا اگر كس ديگه اى بود براش مجانى بگيرم لطفأ متحدترباشين .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام اين علامت ستاره و نامبر كه جلوي كيس نامبر زدن بعد از مصاحبه چيه(تو سايت)لطفا كسي ميدونه جواب بده
لطفا جواب بديد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161 ، mnajafinobar ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان