کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-09 ساعت 19:59)smpf نوشته:  سلام اين علامت ستاره و نامبر كه جلوي كيس نامبر زدن بعد از مصاحبه چيه(تو سايت)لطفا كسي ميدونه جواب بده

در مورد ستاره تو سایت نوشته
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
واسه ما هم ستاره داره. ایمیل زدم بهشون که چکار باید بکنیم ولی جواب ندادن فقط تو ceac آپدیتمون کردن!! چند تا پست بالاتر "تی تی موسوی" گفته باید صبر کنیم تا کارشون تموم شه بعد خودشون تو سایت ستارمون رو پاک می کنند. به هر حال دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارن بگن ممنون میشم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، گل نهال ، zohre02 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، e76779 ، mhb161 ، mrr777 ، kasrafo ، lot2013 ، sce
براي اطلاع دوستان،آپديت هاي ما به اين صورت بود.مصاحبه٤مارچ.
برنده اصلي:١٥،١٩،٢٥،٢٦،٢٩ مارچ/١٩،٢٤،٢٥،٢٦آپريل/٢،٦،٧ مي
همراه:٢٥،٢٦،٢٩ مارچ/٢٤،٢٥ آپريل/٦،٧ مي
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
دوستان یه سوال ابتدایی
فرق آپدیت شدن با کلیر شدن چیه؟
الان من که برگه صورتی گرفتم باید سایت سفارت آنکارا رو چک کنم و اگه کیس نامبرم رو دیدم برم آنکارا؟
پس اون تاریخی که جلوی کیس نامبر گداشته میشه واسه چیه؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 17:41)mreza_ce نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 16:27)majorsoly نوشته:  سلام دوستان من الان آنکارا هستم.
دوشنبه صبح با پرواز ماهان اومدم پاسمو ساعت 11 تحویل دادم .
دوشنبه و سه شنبه آاپدیت شدم و چهارشنبه هم ایشود شدم.
هتلم ۳ ستاره هست که با ایمیل رزرو کردم و با کپی پاسپورت قبول کرد.
هنوز منتظر ایمیل سفارت هستم.Rolleyes

سلام دوست عزیز

ما هم دقیقاً مثل شما هستیم 2شنبه 10.30 پاسپورتارو دادیم، 4شنبه Issued شدیم و تا امروز که 5شنبه است از ایمیل خبری نیست. ساعت 3 به PTT هم سر زدیم. البته امروز هم روی CEAC یه آپدیت خوردیم!!!

موفق باشید

درود بر mreza_ce عزیز
اگه یادت باشه همدیگه رو روز دوشنبه جلوی سفارت دیدیم.
حالا خوبه شما سیستون ایشود شده، مال ما هنوز ایشود هم نشده!Sad
زنگ زدیم آ*م*ر*ی*ک*ا به شماره 00908502526355 و از وضعیتمون پرسوجو شدیم، اپراتورش ایرانی بود و گفت: "که پاسپورتاتون اینجاست ولی از وضعیتش خبری ندارم. اینجا قسمت تغییر زمان مصاحبست و من نمیتونم بگم تا کی طول میکشه!!!Sad"
کلاً با زن و بچه بلاتکلیف بلاتکلیفم! فردام که بلیط برگشت داشتیم و احتمالاً باید تغییرش بدم و کلی هزینه بعدیش. زمان مصاحبمونم 26 فوریه بود که اون موقع ما شانس آوردیم و همون موقع مصاحبمون انجام شد و الا اون زمان همه مجردا یک هفته زمان مصاحبشون تغییر کرد! فکر کنم الان تلافی کردنBig Grin
واقعاً از هر کشوری این بی نظمی رو میشد انتظار داشت الا آ*م*ر*ی*ک*ا !!!
بهرصورت هنوز امیدواریم به روزای خوش آیندهSmile
امیدوارم ایمیل شمام زودتر بیاد و راهی تهران بشید.
پیروز باشید
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
(2013-05-09 ساعت 20:58)Omid91 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 19:59)smpf نوشته:  سلام اين علامت ستاره و نامبر كه جلوي كيس نامبر زدن بعد از مصاحبه چيه(تو سايت)لطفا كسي ميدونه جواب بده

در مورد ستاره تو سایت نوشته
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
واسه ما هم ستاره داره. ایمیل زدم بهشون که چکار باید بکنیم ولی جواب ندادن فقط تو ceac آپدیتمون کردن!! چند تا پست بالاتر "تی تی موسوی" گفته باید صبر کنیم تا کارشون تموم شه بعد خودشون تو سایت ستارمون رو پاک می کنند. به هر حال دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارن بگن ممنون میشم.

پس علامت#چيه وكيسي كه هردوتا رو داشته باشه چي
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، Omid91 ، sce
(2013-05-09 ساعت 18:15)arian307 نوشته:  دوستان توجه داشته باشن که امروز 5 شنبه تعطیل رسمی بود توی آمریکا و به طبع سفارت هاشون هم تعطیله... اما از این که خوندم 2 شنبه تحویل دایدن و 4 شنیه issue شده خوشحال شدم... منم 2 شنبه تحویل دادم و منتظرم منتها من ارمنستانم و ceac نداریم متاسفانه... دوستانی که تو یروان بودن فکر میکنن جمعه تحویل میدن بم یا این که باید تا هفته ی دیگه باید وایسم؟

درود
چرا تعطیل بوده؟!
من جدول تعطیلات آ*م*ر*ی*ک*ا رو دیدم. یکشنبه 5 می تعطیل بود. امروز من با امریکا صحبت کردم و اونها هم پاسخگو بودن. ضمناً همین امروز دیدم که سفارت در آنکارا داشت مصاحبه میکرد. پس فکر نمیکنم در امریکا تعطیل باشه. این تأخیر اجرایی که پیش اومده باید دلیل دیگه ای داشته باشه!

(2013-05-09 ساعت 18:31)nirvana_kobin نوشته:  سلام دوستان خوبم
تبریک به همه کلیر شده ها می خواستم مگم همین الان برید ptt و منتظر ایمیل نشید و داغ داغ بگیرید حالشو ببرید Big GrinBig Grin منم با 2 تا از دوستان همین الان گرفتم ایمیل هم نیومد . از همه بچه به خاطر کمک هاشون تشکر میکنم و می خواستم بگم اصلا نگران نباشید دوستان که کلیر شدند با آرامش خاطر برن ویزاشون رو بگیرن . امروز من و دوتا از دوستان اولین نفراتی بودیم که پاس رو گرفتیم ساعت 3 بعد از ظهر با یک چیزی شبیه گونی آبی رنگ جلو چشم ما دادن به مسئولش که شکر خدا همه بسته زرد رنگ بزرگ و ظاهرا 300 گرمی بود که نشان می داد همه حاوی مدارک و ویزاست . یه ptt دیگه هم که رفتیم برای یکی دیگه از دوستان اونجا هم به همین شکل بود Smile

درود
دوست من کمی توضیح بده لطفاً. آیا برای شما سیستونم ایشود نشد و ایمیل هم نیومد ولی پاساتون رسید به پست خونه؟ اگه اینطوریه منم برم پست خونه پیگیری کنم، شاید پاسای ما هم اومده باشه!!
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: رجبعلی ، گل نهال ، zohre02 ، payam62 ، majorsoly ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، nirvana_kobin ، arash bon ، sce ، abloom_ma ، Saeedv13
(2013-05-09 ساعت 21:50)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 18:15)arian307 نوشته:  دوستان توجه داشته باشن که امروز 5 شنبه تعطیل رسمی بود توی آمریکا و به طبع سفارت هاشون هم تعطیله... اما از این که خوندم 2 شنبه تحویل دایدن و 4 شنیه issue شده خوشحال شدم... منم 2 شنبه تحویل دادم و منتظرم منتها من ارمنستانم و ceac نداریم متاسفانه... دوستانی که تو یروان بودن فکر میکنن جمعه تحویل میدن بم یا این که باید تا هفته ی دیگه باید وایسم؟

درود
چرا تعطیل بوده؟!
من جدول تعطیلات آ*م*ر*ی*ک*ا رو دیدم. یکشنبه 5 می تعطیل بود. امروز من با آمریکا صحبت کردم و اونها هم پاسخگو بودن. ضمناً همین امروز دیدم که سفارت در آنکارا داشت مصاحبه میکرد. پس فکر نمیکنم در آمریکا تعطیل باشه. این تأخیر اجرایی که پیش اومده باید دلیل دیگه ای داشته باشه!

تبریک به همه کلیر شده ها می خواستم مگم همین الان برید ptt و منتظر ایمیل نشید و داغ داغ بگیرید حالشو ببرید Big GrinBig Grin منم با 2 تا از دوستان همین الان گرفتم ایمیل هم نیومد . از همه بچه به خاطر کمک هاشون تشکر میکنم و می خواستم بگم اصلا نگران نباشید دوستان که کلیر شدند با آرامش خاطر برن ویزاشون رو بگیرن . امروز من و دوتا از دوستان اولین نفراتی بودیم که پاس رو گرفتیم ساعت 3 بعد از ظهر با یک چیزی شبیه گونی آبی رنگ جلو چشم ما دادن به مسئولش که شکر خدا همه بسته زرد رنگ بزرگ و ظاهرا 300 گرمی بود که نشان می داد همه حاوی مدارک و ویزاست . یه ptt دیگه هم که رفتیم برای یکی دیگه از دوستان اونجا هم به همین شکل بود Smile

درود
دوست من کمی توضیح بده لطفاً. آیا برای شما سیستونم ایشود نشد و ایمیل هم نیومد ولی پاساتون رسید به پست خونه؟ اگه اینطوریه منم برم پست خونه پیگیری کنم، شاید پاسای ما هم اومده باشه!!
امروز پنجشنبه برام ایمیل اومد در حالی که من دیروز ( فردای ایسود شدن )پاس هامون را از پست گرفتم و الان هم ایران هستم.....پس هر وقت در سایت سیس ایسود شدید روز بعد ساعت 14 تا 15 برید پست و مدارکتون را بگیرید(روی پاکت پستی من تحویل از سفارت به پست را ساعت 10 صبح فردای ایسود شدن زده بود.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: zohre02 ، nina22 ، lilac ، Gerdoo ، payam62 ، گل نهال ، mino2013 ، amir82 ، b_argi ، mhb161 ، AsemanAbee ، mrr777 ، mlo ، sce ، abloom_ma ، majorsoly ، Saeedv13
(2013-05-09 ساعت 21:04)Arash R نوشته:  دوستان یه سوال ابتدایی
فرق آپدیت شدن با کلیر شدن چیه؟
الان من که برگه صورتی گرفتم باید سایت سفارت آنکارا رو چک کنم و اگه کیس نامبرم رو دیدم برم آنکارا؟
پس اون تاریخی که جلوی کیس نامبر گداشته میشه واسه چیه؟
هر بار که آپدیت میشید معنیش اینه که پروندتون باز شده یا چک کردن.
و کلیر هم مرحله ای که شمارتون اعلام شده و مراحل اداریتون تموم شده.
بله شما هر وقت کیس نامبرتونو دیدید باید برین آنکارا و در مورد اون تاریخ که جلوی هر کیس زده شده تاریخ اعتبار اینه که شما تا اون زمان وقت دارید که برید پاستونو تحویل بدین به سفارت... ولی شما نباید به اون تاریخ اهمیت بدین... هر زمان که شمارتونو دیدین زود باید به آنکارا برید.
موفق باشید Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: zohre02 ، payam62 ، گل نهال ، رجبعلی ، shatsi ، Arash R ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، nina22 ، sce ، abloom_ma
(2013-05-09 ساعت 20:31)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 18:43)e76779 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 16:27)mori نوشته:  سلام دوستان
ما پاس رو تاریخ 3 اردیبهشت به شرکتی که با خانوم ملیکا توی دبی کار میکرد دادیم و امروز یعنی 19 اردیبهشت رسید به دستم... 700 درهم میگیرن که اگر بیشتر از یک پاس بدید، هر پاس رو 600درهم میگیرن... که ما هم 1200 درهم ناقابل دادیم و پاسمون رفت و اومد...

با سلام و تبریک فراوان به شما،
آیا به همراه پاسپورت ها مدارک دیگری هم تحویل آژانس دادید؟
برای ارسال گذرنامه ها با آژانس قرارداد بستین؟

سلام دوستاى عزيزم به نظر من اين هزينه اى كه اين خانم داره ميگيره اصلأ منطقى نيست واسه اين كار مشترى هم به جز ماها نداره اخه مگه چه فرقى ميكنه كه وقتى دارى ميرى پاس هارو بدى يك پاس بدى يا مثلأ ٣ تا از يه خانواده كه نفرى ٦٠٠ درهم بدن يعنى يه خانواده ٣ نفرى با وجودى كه كارش مثل تك نفرى هست ١٨٠٠ درهم بده لطفأ خانواده ها زير بار اين كار نرن حالا ادم ميگه ٦٠٠ تا مشكلى نيست اما واسه يه كار مشابه ١٨٠٠ تا خيلى مسخره هست من به شخصه حتى حاضرم روزى كه ايشالا واسه اين كار ميرم ابوظبى از قبل اينجا بگم تا اگر كس ديگه اى بود براش مجانى بگيرم لطفأ متحدترباشين .
آفرین به این حس قشنگ و منطقی من آنکارا هستم و ربطی به این ماجرا ندارم اما این حس رو خیلی دوس دارم موفق باشید در دنیای جدید با روابط کمتر کلاهبردارانه
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
(2013-05-09 ساعت 18:43)e76779 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 16:27)mori نوشته:  سلام دوستان
ما پاس رو تاریخ 3 اردیبهشت به شرکتی که با خانوم ملیکا توی دبی کار میکرد دادیم و امروز یعنی 19 اردیبهشت رسید به دستم... 700 درهم میگیرن که اگر بیشتر از یک پاس بدید، هر پاس رو 600درهم میگیرن... که ما هم 1200 درهم ناقابل دادیم و پاسمون رفت و اومد...

با سلام و تبریک فراوان به شما،
آیا به همراه پاسپورت ها مدارک دیگری هم تحویل آژانس دادید؟
برای ارسال گذرنامه ها با آژانس قرارداد بستین؟

دوست من مبارکتون باشه . اما چرا اینقدر طول کشیده مگه سفارت نمیگه 4 روز کاری؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: payam62 ، proje ، Hoormazd ، iman83 ، b_argi ، mamanraya ، mhb161 ، sce ، abloom_ma ، zohre02
تا این تاریخ کسی برای گرفتن ویزا از آنکارا از آژانسها استفاده کرده؟
یا شخص باید خودش برای دریافت بره؟
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: proje ، b_argi ، mhb161 ، sce ، payam62 ، zohre02
دوستان یاری کنید. تاریخ تعطیلات انکارا و سفارت را از کجا میتونم ببینم. در امضا یکی از عزیزان بود ولی نیافتم و ممنون میشم راهنمایی کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، shaso ، proje ، b_argi ، mhb161 ، sce ، رجبعلی ، payam62 ، zohre02
(2013-05-09 ساعت 21:50)Gerdoo نوشته:  

درود
چرا تعطیل بوده؟!
من جدول تعطیلات آ*م*ر*ی*ک*ا رو دیدم. یکشنبه 5 می تعطیل بود. امروز من با آمریکا صحبت کردم و اونها هم پاسخگو بودن. ضمناً همین امروز دیدم که سفارت در آنکارا داشت مصاحبه میکرد. پس فکر نمیکنم در آمریکا تعطیل باشه. این تأخیر اجرایی که پیش اومده باید دلیل دیگه ای داشته باشه!

درود

نه برای من زد ایشود بعد من رفتم گرفتم . اما ایمیل نیومد

(2013-05-10 ساعت 01:19)homayoon13 نوشته:   دوستان یاری کنید. تاریخ تعطیلات انکارا و سفارت را از کجا میتونم ببینم. در امضا یکی از عزیزان بود ولی نیافتم و ممنون میشم راهنمایی کنید

http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: homayoon13 ، proje ، b_argi ، Soap McTavish ، Gerdoo ، amir82 ، mhb161 ، sce ، رجبعلی ، myou ، AsemanAbee ، payam62 ، zohre02 ، Saeedv13
(2013-05-09 ساعت 16:07)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟

سلام دوستان خوب مهاجرم
ما امروز بلیطامونو رزرو کردیم برای 20 تیر با هواپیمای قطری . البته تازه یک هفته است که مصاحبه شدیم. به نظرتون تا یک ماه دیگه کلیرنس می شیم؟

ايشالا دوست من چرا نشه ، منم از چند ماه قبل بليط تركيش براى ٣ نفر تا نيويورك و يه سر پرواز داخلى نيويورك به بوستون را گرفتم كلأ ٥٧٠٠ واسه ١٨ تير و منتظر كلير شدنم تاريخ مصاحبه هم ٢٢ اپريل بوده اميدوارم كه بشه و نياز به تغير تاريخ نباشه كه خيلى حال گيريهCoolWink
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، proje ، Ali.US ، b_argi ، lilac ، mhb161 ، sce ، payam62 ، zohre02
سلام دوست عزیز
با توجه به سایت سفارت در آنکارا 5شنبه تعطیل نبوده.

http://turkey.usembassy.gov/holidays.html

یکی از آشنایان ما 2شنبه پاس ها رو تحویل دادند و امروز که 5 شنبه هست پاس ها رو از پست تحویل گرفتند. هیچ ایمیل و پیغامی هم دریافت نکرده بودند، ما دقیقاً با هم پاس ها رو تحویل دادیم ولی مال ما که هنوز نیومده پست. البته شعبه پست هامون فرق میکنه.

پیروز باشید
تشکر کنندگان: lot2013 ، proje ، lingni ، b_argi ، nina22 ، Gerdoo ، amir82 ، mhb161 ، sce ، رجبعلی ، homayoon13 ، payam62 ، zohre02 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان