موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 19:59)smpf نوشته: سلام اين علامت ستاره و نامبر كه جلوي كيس نامبر زدن بعد از مصاحبه چيه(تو سايت)لطفا كسي ميدونه جواب بده
در مورد ستاره تو سایت نوشته
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
واسه ما هم ستاره داره. ایمیل زدم بهشون که چکار باید بکنیم ولی جواب ندادن فقط تو ceac آپدیتمون کردن!! چند تا پست بالاتر "تی تی موسوی" گفته باید صبر کنیم تا کارشون تموم شه بعد خودشون تو سایت ستارمون رو پاک می کنند. به هر حال دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارن بگن ممنون میشم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
براي اطلاع دوستان،آپديت هاي ما به اين صورت بود.مصاحبه٤مارچ.
برنده اصلي:١٥،١٩،٢٥،٢٦،٢٩ مارچ/١٩،٢٤،٢٥،٢٦آپريل/٢،٦،٧ مي
همراه:٢٥،٢٦،٢٩ مارچ/٢٤،٢٥ آپريل/٦،٧ مي
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال ابتدایی
فرق آپدیت شدن با کلیر شدن چیه؟
الان من که برگه صورتی گرفتم باید سایت سفارت آنکارا رو چک کنم و اگه کیس نامبرم رو دیدم برم آنکارا؟
پس اون تاریخی که جلوی کیس نامبر گداشته میشه واسه چیه؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 21:50)Gerdoo نوشته: (2013-05-09 ساعت 18:15)arian307 نوشته: دوستان توجه داشته باشن که امروز 5 شنبه تعطیل رسمی بود توی آمریکا و به طبع سفارت هاشون هم تعطیله... اما از این که خوندم 2 شنبه تحویل دایدن و 4 شنیه issue شده خوشحال شدم... منم 2 شنبه تحویل دادم و منتظرم منتها من ارمنستانم و ceac نداریم متاسفانه... دوستانی که تو یروان بودن فکر میکنن جمعه تحویل میدن بم یا این که باید تا هفته ی دیگه باید وایسم؟
درود
چرا تعطیل بوده؟!
من جدول تعطیلات آ*م*ر*ی*ک*ا رو دیدم. یکشنبه 5 می تعطیل بود. امروز من با آمریکا صحبت کردم و اونها هم پاسخگو بودن. ضمناً همین امروز دیدم که سفارت در آنکارا داشت مصاحبه میکرد. پس فکر نمیکنم در آمریکا تعطیل باشه. این تأخیر اجرایی که پیش اومده باید دلیل دیگه ای داشته باشه!
(2013-05-09 ساعت 18:31)nirvana_kobin نوشته: سلام دوستان خوبم
تبریک به همه کلیر شده ها می خواستم مگم همین الان برید ptt و منتظر ایمیل نشید و داغ داغ بگیرید حالشو ببرید 
منم با 2 تا از دوستان همین الان گرفتم ایمیل هم نیومد . از همه بچه به خاطر کمک هاشون تشکر میکنم و می خواستم بگم اصلا نگران نباشید دوستان که کلیر شدند با آرامش خاطر برن ویزاشون رو بگیرن . امروز من و دوتا از دوستان اولین نفراتی بودیم که پاس رو گرفتیم ساعت 3 بعد از ظهر با یک چیزی شبیه گونی آبی رنگ جلو چشم ما دادن به مسئولش که شکر خدا همه بسته زرد رنگ بزرگ و ظاهرا 300 گرمی بود که نشان می داد همه حاوی مدارک و ویزاست . یه ptt دیگه هم که رفتیم برای یکی دیگه از دوستان اونجا هم به همین شکل بود 
درود
دوست من کمی توضیح بده لطفاً. آیا برای شما سیستونم ایشود نشد و ایمیل هم نیومد ولی پاساتون رسید به پست خونه؟ اگه اینطوریه منم برم پست خونه پیگیری کنم، شاید پاسای ما هم اومده باشه!!
امروز پنجشنبه برام ایمیل اومد در حالی که من دیروز ( فردای ایسود شدن )پاس هامون را از پست گرفتم و الان هم ایران هستم.....پس هر وقت در سایت سیس ایسود شدید روز بعد ساعت 14 تا 15 برید پست و مدارکتون را بگیرید(روی پاکت پستی من تحویل از سفارت به پست را ساعت 10 صبح فردای ایسود شدن زده بود.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تا این تاریخ کسی برای گرفتن ویزا از آنکارا از آژانسها استفاده کرده؟
یا شخص باید خودش برای دریافت بره؟
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یاری کنید. تاریخ تعطیلات انکارا و سفارت را از کجا میتونم ببینم. در امضا یکی از عزیزان بود ولی نیافتم و ممنون میشم راهنمایی کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 01:56 توسط nirvana_kobin.)
(2013-05-09 ساعت 21:50)Gerdoo نوشته: (2013-05-09 ساعت 18:15)arian307 نوشته: دوستان توجه داشته باشن که امروز 5 شنبه تعطیل رسمی بود توی آمریکا و به طبع سفارت هاشون هم تعطیله... اما از این که خوندم 2 شنبه تحویل دایدن و 4 شنیه issue شده خوشحال شدم... منم 2 شنبه تحویل دادم و منتظرم منتها من ارمنستانم و ceac نداریم متاسفانه... دوستانی که تو یروان بودن فکر میکنن جمعه تحویل میدن بم یا این که باید تا هفته ی دیگه باید وایسم؟
درود
چرا تعطیل بوده؟!
من جدول تعطیلات آ*م*ر*ی*ک*ا رو دیدم. یکشنبه 5 می تعطیل بود. امروز من با آمریکا صحبت کردم و اونها هم پاسخگو بودن. ضمناً همین امروز دیدم که سفارت در آنکارا داشت مصاحبه میکرد. پس فکر نمیکنم در آمریکا تعطیل باشه. این تأخیر اجرایی که پیش اومده باید دلیل دیگه ای داشته باشه!
(2013-05-09 ساعت 18:31)nirvana_kobin نوشته: سلام دوستان خوبم
تبریک به همه کلیر شده ها می خواستم مگم همین الان برید ptt و منتظر ایمیل نشید و داغ داغ بگیرید حالشو ببرید 
منم با 2 تا از دوستان همین الان گرفتم ایمیل هم نیومد . از همه بچه به خاطر کمک هاشون تشکر میکنم و می خواستم بگم اصلا نگران نباشید دوستان که کلیر شدند با آرامش خاطر برن ویزاشون رو بگیرن . امروز من و دوتا از دوستان اولین نفراتی بودیم که پاس رو گرفتیم ساعت 3 بعد از ظهر با یک چیزی شبیه گونی آبی رنگ جلو چشم ما دادن به مسئولش که شکر خدا همه بسته زرد رنگ بزرگ و ظاهرا 300 گرمی بود که نشان می داد همه حاوی مدارک و ویزاست . یه ptt دیگه هم که رفتیم برای یکی دیگه از دوستان اونجا هم به همین شکل بود 
درود
دوست من کمی توضیح بده لطفاً. آیا برای شما سیستونم ایشود نشد و ایمیل هم نیومد ولی پاساتون رسید به پست خونه؟ اگه اینطوریه منم برم پست خونه پیگیری کنم، شاید پاسای ما هم اومده باشه!!
نه برای من زد ایشود بعد من رفتم گرفتم . اما ایمیل نیومد
(2013-05-10 ساعت 01:19)homayoon13 نوشته: دوستان یاری کنید. تاریخ تعطیلات انکارا و سفارت را از کجا میتونم ببینم. در امضا یکی از عزیزان بود ولی نیافتم و ممنون میشم راهنمایی کنید
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May