موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
كسى ميدونه پاس را به سفارت ابوظبى چه ساعتى ميشه تحويل داد ايا روز هاى مشخصى داره و مثلأ اگر ساعت ١٢ برسى سفارت قبول ميكنن يا بايد اول وقت باشه
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من.
دداشا / ابجييا : پيام اين هفته دايي از سيس اباد براي افيسر خوشتيپ سفارت انكارا :
به قول مرحوم سيس ابادبن سيس ابادي :
شب سومور هم موگزره ************ لب تونور هم موگزره
حرف دل :
يكي به دادم برسه واويلا ** دلبر من به جاي اپ تو سيسوم ** انگار گذاشته شست دست راست را
يك وقت فكر نكنن دايي خول شده اينا تراوشات ذهن خسته دايي كه به ياد تپه سيخياي سيس اباد خيلي جدي جدي تقديم كرده به افتابه ساز فراري سي ابادي و اپ كننده سايت سيس ا م ر ي ك ا ي ي - اونا كه فهميدن چي بود و چي شد دايي رو لايك كنن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم به جمع منتظران پیوستم ؛
به امید کلیر شدن همهٔ دوستای خوبم
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 11:51)ultra نوشته: سلام ما تازه از مصاحبه اومدیم و به جمع سایت چک کن ها پیوستیم، یه سوال دارم، توی برگه ای که به ما دادن سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html نوشته شده، میشه بگید برای دیدن کلیر شدن دقیقا از کدوم لینک باید استفاده کنیم؟
سلام دوست من.
پيشنهاد ميكنم امضا عمو سعيد رو مطالعه كنيد.حتما جوابتون رو كامل خواهيد گرفت.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
به همه ی عزیزانی که طی چند روز اخیر کلیر شدند تبریک و درود بیکران می فرستم . من چند روزی است که وارد آ م ر ی ک ا شدم و نتونستم سری به مهاجر سرا بزنم . الان دیدم خداروشکر خبرهای خوب زیاد بوده . واقعا خوشحالم و از صمیم قلب برای دیگر عزیزانِ منتظر آرزو می کنم که هر چه زودتر کلیر بشن و این تاپیک خالی بشه و همه به آرزوهاشون برسن ..... متاسفانه هر کاری می کنم نمی تونم منتظر سرا رو باز کنم ... امیدوارم جلوی همه ی اسامی اون ضربدر خوشگل سبز رنگ که نشان کلیر شدنه رو ببینیم.... شاداب و شکیبا باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه
- ورود به sfo/ca:می2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 07:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 09:58 توسط mehdiii.)
(2013-05-10 ساعت 01:19)homayoon13 نوشته: دوستان یاری کنید. تاریخ تعطیلات انکارا و سفارت را از کجا میتونم ببینم. در امضا یکی از عزیزان بود ولی نیافتم و ممنون میشم راهنمایی کنید
اینجاست
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
(2013-05-10 ساعت 05:03)lot2013 نوشته: (2013-05-09 ساعت 13:20)ali.rajabi12 نوشته: lot بسیار ممنون از راهنمایی شما...امیدوارم تو هفته آینده کیس منو اعلام کنن تا با خیال راحت بتونم برم مسافرت کاریمو ..اگه جدول شما درست باشه و 8 می آپدیت شده باشم به احتمال زیاد در هفته آینده باید کیسم اعلام شه ...امیدوارم...بسیار ممنون از وقتی که گذاشتی عزیز برای من...همیشه موفق و شاد و سلامت باشی
دوست عزیز همان تاریخ 18 اپریل صحیح است، 8 می مثل همیشه باید تک تک کیس ها رو آپدیت می کردم و با اون همه هیجان و حجم کار .... من این اتفاق رو به فال نیک می گیرم برات. امیدوارم هر تصمیمی می گیری کارهات بخوبی پیش بره.
اما بحر حال با توجه به اطلاعات و تجارب فعلی در دسترس، در زیر الگویی رو بجهت استفاده شما و سایر دوستان منتظر تقدیم می کنم تا شاید زمان احتمالی کلیر شدن شما عزیزان از طریق سایت CEAC قابل تشخیص باشد.
به دوستانی که بتازگی تشریف آوردند توصیه می کنم که توضیحات مفصل و کامل عمو سعید در این پست و همچنین توضیحات کلی دیگری رو در این پست مطالعه بفرمایند.
موفق باشید
درسته، ما هم دقیقا یه همچین روندی رو طی کردیم. 106 روز
2013AS00003xxx (٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرمها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
صبح دل انگیز همه بخیر...
دوستان عریرم ضمن تبریک به تمام کلیر شده های گرامی ...
چون امروز جمعه ست..امیدوارم ایروان و ابوظبی از انکارا درس عبرت بگیرن و بترکونن...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه تبریک واسه کسایی که تازه کلیر شدن مخصوصا روز بالاییها.
دوم اینکه میخواستم تشکر کنم ازهمه دوستان ومدیران عزیز مخصوصا عمو سعید گل.
سوم اینکه دوستایی که میخوان برای گرفتن ویزا بیان آنکارا اصلا نگران نباشن اتفاقی که هفته پیش افتاد جز موارد نادر هست.من دیروز با دوستم رفتیم پست جز اولین کسایی بودیم که ویزاهامون گرفتیم همه بسته ها شبه بسته ما بودن و فکر کنم همه 300 گرمی تا الانم موردی نشنیدم که پاس سفید گرفته باشه.
با آرزوی سلامتی برا همتون وامیدوارم همتون به زودی کلیرشین
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وضعیت ما:
تحویل به پست : 2شنبه
Issued یا صدور : 4شنبه
5 شنبه هم یک آپدیت دیگه خوردیم
تا 5شنبه ساعت 3 هم پاس ها به پست نرسیده بود.
دقیقاً با همین مشخصات یکی از آشنایانمون 2شنبه تحویل دادن و 5شنبه پاساشون رسیده بود به پست، بدون اینکه ایمیل بیاد براشون.
با توجه به اینکه امروز(جمعه) آخرین روز کاری سفارت هست، به نظرتون چکار کنیم ؟ اگر امروز نیاد، دیگه سفارت تا 2شنبه باز نمیشه.
این آپدیت بعد از صدور نمیدونم دیگه چی بوده.
به نظرتون چه کنیم ؟
مرسی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 09:32)ali usa نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه تبریک واسه کسایی که تازه کلیر شدن مخصوصا روز بالاییها.
دوم اینکه میخواستم تشکر کنم ازهمه دوستان ومدیران عزیز مخصوصا عمو سعید گل.
سوم اینکه دوستایی که میخوان برای گرفتن ویزا بیان آنکارا اصلا نگران نباشن اتفاقی که هفته پیش افتاد جز موارد نادر هست.من دیروز با دوستم رفتیم پست جز اولین کسایی بودیم که ویزاهامون گرفتیم همه بسته ها شبه بسته ما بودن و فکر کنم همه 300 گرمی تا الانم موردی نشنیدم که پاس سفید گرفته باشه.
با آرزوی سلامتی برا همتون وامیدوارم همتون به زودی کلیرشین
سلام دوست عزیز
ضمن تبریک بابت ویزا ....
چی روزی تحویل دادین مدارک رو و دقیقا چه روزی و چه ساعتی آماده شد تو ptt ؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 15:41 توسط Omid91.)
(2013-05-09 ساعت 21:38)smpf نوشته: (2013-05-09 ساعت 20:58)Omid91 نوشته: (2013-05-09 ساعت 19:59)smpf نوشته: سلام اين علامت ستاره و نامبر كه جلوي كيس نامبر زدن بعد از مصاحبه چيه(تو سايت)لطفا كسي ميدونه جواب بده
در مورد ستاره تو سایت نوشته
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
واسه ما هم ستاره داره. ایمیل زدم بهشون که چکار باید بکنیم ولی جواب ندادن فقط تو ceac آپدیتمون کردن!! چند تا پست بالاتر "تی تی موسوی" گفته باید صبر کنیم تا کارشون تموم شه بعد خودشون تو سایت ستارمون رو پاک می کنند. به هر حال دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارن بگن ممنون میشم.
پس علامت#چيه وكيسي كه هردوتا رو داشته باشه چي
برا علامت (#) تو نوشته (#) The administrative processing on your file has been completed. However, your documents are expired. Please bring updated DS 230 Part I and II, medical report, 1040 and W2 for the most recent tax year from your petitioner- cosponsor and other listed
احتمالا باید ایمیل بزنید و ببینید کدوم مدرک expire شده و بعد اون رو براشون ارسال کنید.
در مورد (*) همانطور که دوست خوبمون "تی تی موسوی" گفته باید صبر کنیم تا کارشون رو کیس دوم هم تموم شه بعد خودشون تو سایت ستارمون رو پاک می کنند. من ایمیل زدم سفارت که جواب داد خودم کلیر شدم و برای همسرم باید همچنان منتظر باشیم. موفق باشید.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21