کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان من الان انكارا هستم دوشنبه pass را تحويل سفارت دادم و سايت سيس همان روز ابديت شد ولي تا امروز ويزا صادر نشده بنظر شما جي كار كنم
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، s.s.h ، nirvana_kobin ، sce ، b_argi ، shatsi ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 09:56)amiraryan نوشته:  ان قدر انتظار اخر هر هفته را کشیدم که تاریخ انقضا پاسم نزدیک شد ودیروز پاسم رو دادم واسه تعویض .پسرم ۱۵ ساله شد برای گرفتن شناسنامه ی عکسداربرای پاس فرستادیم(گفتن حداقل ۱/۵ماه طول میکشه).امتحانات بچه هام شروع شده وتا۲۱ خرداد طول می کشه و نمی تونیم بریم برای تمدید مدیکال .حالا به نظر شما وقت چیه؟ وقت کلیر شدنه.
دیدین گفتم .من الان دوباره اپدیت شدم.حالا چکار کنم نمی شه نوبتم رو بدم به یکی دیگه:؟D

(2013-05-16 ساعت 11:53)amiraryan نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:56)amiraryan نوشته:  ان قدر انتظار اخر هر هفته را کشیدم که تاریخ انقضا پاسم نزدیک شد ودیروز پاسم رو دادم واسه تعویض .پسرم ۱۵ ساله شد برای گرفتن شناسنامه ی عکسداربرای پاس فرستادیم(گفتن حداقل ۱/۵ماه طول میکشه).امتحانات بچه هام شروع شده وتا۲۱ خرداد طول می کشه و نمی تونیم بریم برای تمدید مدیکال .حالا به نظر شما وقت چیه؟ وقت کلیر شدنه.
دیدین گفتم .من الان دوباره اپدیت شدم.حالا چکار کنم نمی شه نوبتم رو بدم به یکی دیگه:؟Big GrinD
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، s.s.h ، raam12000 ، sce ، b_argi ، el333 ، lonelyman ، Championking ، shatsi ، گل نهال ، mhb161 ، AsemanAbee
(2013-04-16 ساعت 20:05)mehdididam نوشته:  یعنی خبر زیر با این اوضاع ارتباط داره ؟ هر کس جواب رو پیدا کرد و تونست پرتقال فروش رو پیدا کنه ، کلیر میشه Big GrinBig GrinBig Grin
ضمنا" یکی از دوستانم در کوآلالامپور هم به همین مصیبت دچاره فقط ما نیستیم آخه !!!

مفاد لایحه مهاجرت آمریکا اعلام شد

گروهی از سناتورهای آمریکایی روز سه شنبه با اقدامی فراحزبی سر
انجام از محتوای لایحه مهاجرتی آمریکا پرده برداشتند.

بر اساس مفاد این لایحه جدید؛ تهدید به اخراج مهاجران غیرقانونی نه تنها رفع میشود بلکه نهایتا فرصتی به آنها داده خواهد شد تا بتوانند تابعیت آمریکا را بدست آورند.

بر اساس این لایحه، مهاجران بدون مدرک و غیر قانونی، که پیش از سال 2011 وارد آمریکا شده و بدون وقفه در این کشور اقامت گزیده اند، میتوانند فقط شش ماه پس از اینکه لایحه توسط رییس جمهوری آمریکا امضا شد، برای وضعیت قانونی «موقت» درخواست کنند.
اما کسانیکه پس از این تاریخ وارد آمریکا شده باشند روند طولانی دیگری در انتظار آنان خواهد بود.

طرفداران این لایحه که چهار سناتور دموکرات و چهار سناتور جمهوریخواه درتدوین آن نقش داشته اند، شرایط خاصی را در آن گنجانده اند تا لایحه بتواند آن بخش از جمهوریخواهان که با هرگونه « عفو» افراد غیرقانونی مخالفند، را بخود جلب کند.

فکر میکنید اونها چند نفرند ؟ یازده میلیون نفر ناقابل !!!!!!!!!!!!!!!!
در خبر قبلی عرض کرده بودم . ارذتمند ــBig GrinBig GrinBig Grin جانی ـ کلیر ـ دالر

........................................................
سلام من در کوالامپور هستم و کلیرنس خوردم . اگه کسی رو میشناسید که در اینجا مصاحبه داشته و کلیرنس خورده رو میشه به من معرفی کنید که از روند پروسه هم اطلاع داشته باشیم. متشکرم
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: s.s.h ، hushmandco ، sce ، mehdididam ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، گل نهال ، arash_r15
من هم امروز 100 روز شدم .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-05-16 ساعت 10:38)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:02)princesess نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:56)arezoo00 نوشته:  [/size][/color]
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
[color=#FF0000][size=large]

خب خودشون گفتند که یا دیپلم 12 ساله یا حداقل 2 سال سابقه کاری در 5 سال گذشه که امتیاز اون کار هم نباید کمتر از 7 باشه.از سایت onet.online فکر می کنم باید چک کنید

دوست عزیز من دوستم که دیپلم 11 ساله داشتو سابقه کاری هم نداشت رفت مصاحبه رو انجام داد نقص مدرک هم نخورد برگه صورتی گرفته الان هم تو پروسه انتظاره

حتما باید پیش دانشگاهی داشته باشی، از الان برو دنبالش چون پروسه طولانی داره، یکی از بچه ها باهمین شرایط نقص مدرک خورد.
تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، sce ، mehdididam ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، shatsi ، mhb161 ، AsemanAbee ، ابی هانی
(2013-05-16 ساعت 11:42)los_angeles نوشته:  سلام دوستان من الان انكارا هستم دوشنبه pass را تحويل سفارت دادم و سايت سيس همان روز ابديت شد ولي تا امروز ويزا صادر نشده بنظر شما جي كار كنم

شما که این همه روز واسه کلیرنس صبر کردید 2روزم روش Wink نگران نباش میاد Smile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، sce ، hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، shayangh ، گل نهال ، mhb161
باز هم فقط همسرم آپدیت شد( 13و14و16 می). و همچنان من و پسرم تماشاگریم...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
دوستان عزیز
حتما یه سر به تاپیک زیر بزنید
صد در صد به کار میاد
لینکهایی به اطلاعات مکمل در مورد زندگی در آمریکا
تشکر کنندگان: amir82 ، heidari1248 ، mehdididam ، b_argi ، s.s.h ، رجبعلی ، shatsi ، ikamaly ، mhb161 ، Soap McTavish ، nina22
(2013-05-16 ساعت 09:10)zohre02 نوشته:  سلام دوستان، از بچه های آنکارا کسی آپدیت نشده؟ لطفا اطلاع رسانی فرمائید

برنده اصلی از کیس ما 14 و 16 می آپ شده ...یعنی میشه امیدوار بود ؟Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، s.s.h ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، raham ، lonelyman ، shatsi ، Saeedv13 ، گل نهال ، mhb161 ، nina22 ، AsemanAbee
منم صورتی گرفتم گفتش سه ماه حداکثر طول میکشه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-05-16 ساعت 14:07)princesess نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:10)zohre02 نوشته:  سلام دوستان، از بچه های آنکارا کسی آپدیت نشده؟ لطفا اطلاع رسانی فرمائید

پس واقعا پرونده ی من و شما و احتمالا ۵ نفر بالای منتظر سرا دست یک نفر است.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر

برنده اصلی منظورتون کیس شماره 01هستش؟ چون الان کیس شماره 02 ما 3 بار داره ظرف 4 روز آپدیت میشه. یعنی ممکنه من (برنده اصلی) شماره 2 باشم.؟ عقلانی نیست ولی خوب احتماله دیگه..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: s.s.h ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، shatsi ، b_argi ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟
بله بنویس دیپلم ...من پشتتم ..نترس
فقط بعدش یا سابقه کار با امتیاز 7 به بالا باید داشته باشه یا بره مدرک پیشش رو بگیره..سال قبل کسی بود که با این شرایط از سفارت وقت خواسته بود که بره و مدرک پیشش رو بگیره و تونسته بود 7 ماهه مدرک رو آماده کنه و ببره

(2013-05-16 ساعت 14:23)hushmandco نوشته:  

برنده اصلی منظورتون کیس شماره 01هستش؟ چون الان کیس شماره 02 ما 3 بار داره ظرف 4 روز آپدیت میشه. یعنی ممکنه من (برنده اصلی) شماره 2 باشم.؟ عقلانی نیست ولی خوب احتماله دیگه..
بله منظورم شماره 01 بود...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، hushmandco ، s.s.h ، Szsanazsz ، mohammad.behrouzi ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-16 ساعت 14:13)farmiz نوشته:  منم صورتی گرفتم گفتش سه ماه حداکثر طول میکشه

واااااای نه به ما گفت 1 تا 2 هفته یعنی واقعا میشه همین 2هفته باشه؟امکان ندارهBig Grin
چرا 3ماه؟مگه مشکلی داشتین؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: amir82 ، sce ، Ali.US ، ikamaly ، b_argi ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، farmiz ، Szsanazsz ، گل نهال ، mhb161 ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، iman63ir ، shatsi ، bayat_r

(2013-05-16 ساعت 11:53)amiraryan نوشته:  
دیدین گفتم .من الان دوباره اپدیت شدم.حالا چکار کنم نمی شه نوبتم رو بدم به یکی دیگه:؟Big GrinD
[/quote]
دوست عزیز مشکلی نیست ، شما ایشالله که امشب کیلیر میشی و قفل ماها هم باز میشه... Big Grin اما رفتنت رو به آنکارا تا امتحانات تموم بشه به تعویق بنداز و از طرفی برو ثبت احوالی که اقدام کردی یه چند تا از اون 10000 تومانی های تا نخورده رو به طرف نشون بده و بگو که من در اسرع وقت به این مدرک احتیاج دارم، مطمئن باش که اونموقع دوست عزیزمون مدرکت رو در سریعترین زمان آماده میکنه. پاسپورتت هم نهایتاً دو هفته ای میاد...اینکه دیگه نگرانی نداره، باز خدارو شکر که بوی کیلر شدنت داره میاد دادا Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، b_argi ، ikamaly ، hushmandco ، amiraryan ، KOUROSHAVIN ، farmiz ، s.s.h ، noura ، Szsanazsz ، گل نهال ، mhb161 ، lonelyman ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان