کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-16 ساعت 14:23)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 14:07)princesess نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:10)zohre02 نوشته:  سلام دوستان، از بچه های آنکارا کسی آپدیت نشده؟ لطفا اطلاع رسانی فرمائید

برنده اصلی از کیس ما 14 و 16 می آپ شده ...یعنی میشه امیدوار بود ؟Rolleyes

برنده اصلی منظورتون کیس شماره 01هستش؟ چون الان کیس شماره 02 ما 3 بار داره ظرف 4 روز آپدیت میشه. یعنی ممکنه من (برنده اصلی) شماره 2 باشم.؟ عقلانی نیست ولی خوب احتماله دیگه..

بعید می دونم.01 برنده اصلیه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، ikamaly ، hushmandco ، farmiz ، s.s.h ، Hoormazd ، mhb161
71 روز را با قدرت پشت سر گذاشتم و همچنان با قدرت ادامه خواهم داد Big Grin
دوستان عزیز به اطلاعتون برسونم یکی از دوستان من که برنده لاتاری 2013 بود جزء سری اول یعنی مهرماه پارسال ایروان مصاحبش بود پیش دانشگاهی نداشت و دیپلمش 11 ساله بود سابقه کار هم هرچه داشت برده بود خلاصه سفارت ایروان قبول نکرد و گفت متاسفیم و داشتن ردش می کردن که ایشون اومد ایران و اینقدر ایمیل زد تا گفتند اگر تا اردیبهشت 92 پیش دانشگاهیت آماده شد وقت مصاحبه مجدد میدهیم دوستم هم با هزار بدبختی یه پیش دانشگاهی تهیه کرد و واسشون ایمیل زد و دوباره 12 اردیبهشت رفت برای مصاحبه که خداروشکر قبول کردن و برگه آبی گرفت و منتظر کلیره . خودش و همسرشو یک دختر 5 ساله منظورم از این همه حرف فقط این بودکه دوستانی که پیش دانشگاهی ندارند روزه شک دار نگیرند حتما تهیه کنند تا روز مصاحبه به مشکلی برنخورند این چیزی که من خودم به عینه دیدم و نقل قول نیست .
به امید موفقیت و کلیر همه دوستان منتظر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

اقای mrbonbonوسایر دوستان پس اگر بر فرض معجزه من تا فردا کلیر شم به نظرتون می تونم صبر کنم ؟اخه توی پستهای قبلی همه شدیدا تاکید میکردند که بلافاصله برید وویزا رو بگیرید اگر نه دوباره چک بهتون می خوره.اگر یادتون باشه توی کارتون گالیور یه ادم کوچولوهه بود که همش میگفت ما موفق نمی شیم من میدونم .من هم با توجه به انچه در طی این نزدیک ۶ ماه برام پیش اومده همون شخصیت رو پیدا کردم.از همتون پوزش می طلبم.چون می بینم که اکثرا توی این تاپیک مثل خود گالیور هستید .بزرگ وموثر.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
سلام دوستان
سیس ما دوباره امروز به فاصله 2 روز فقط برای نفر اصلی آپدیت شد.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
(2013-05-16 ساعت 16:40)amiraryan نوشته:  اقای mrbonbonوسایر دوستان پس اگر بر فرض معجزه من تا فردا کلیر شم به نظرتون می تونم صبر کنم ؟اخه توی پستهای قبلی همه شدیدا تاکید میکردند که بلافاصله برید وویزا رو بگیرید اگر نه دوباره چک بهتون می خوره.اگر یادتون باشه توی کارتون گالیور یه ادم کوچولوهه بود که همش میگفت ما موفق نمی شیم من میدونم .من هم با توجه به انچه در طی این نزدیک ۶ ماه برام پیش اومده همون شخصیت رو پیدا کردم.از همتون پوزش می طلبم.چون می بینم که اکثرا توی این تاپیک مثل خود گالیور هستید .بزرگ وموثر.
آقا من این قضیه سریع برید رو قبول ندارم.اگر اینطوریه پس چرا خودشون ددلاین گذاشتن؟اون یک موردی هم که پیش اومده بود ما اینجا بهش میگیم سوتی که توسط سفارت انجام شده بود البته گند هم میگیم!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام من از صبح تا حالا اينترنت نداشتم فكر كنم داشتن اينترنت ملي رو ما ازمايش ميكردن ، ابوظبيا چه خبر اپديتى ، ايميلى ، كارت دعوتى چيزى واسه كسى نيومده هورا بكشيم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، b_argi ، KOUROSHAVIN
(2013-05-16 ساعت 14:07)princesess نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:10)zohre02 نوشته:  سلام دوستان، از بچه های آنکارا کسی آپدیت نشده؟ لطفا اطلاع رسانی فرمائید

برنده اصلی از کیس ما 14 و 16 می آپ شده ...یعنی میشه امیدوار بود ؟Rolleyes
من وآپدیت؟محاله.محاله.....یعنی اسم کذایی واقعا برازنده این سایت کذاییست.مثل کابوس شده این سایت برای منWink
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، Szsanazsz ، mohammad.behrouzi ، yalda91 ، mhb161 ، s.s.h ، b_argi ، Saeedv13 ، linuxer ، shatsi ، KOUROSHAVIN
(2013-05-16 ساعت 16:49)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 16:40)amiraryan نوشته:  اقای mrbonbonوسایر دوستان پس اگر بر فرض معجزه من تا فردا کلیر شم به نظرتون می تونم صبر کنم ؟اخه توی پستهای قبلی همه شدیدا تاکید میکردند که بلافاصله برید وویزا رو بگیرید اگر نه دوباره چک بهتون می خوره.اگر یادتون باشه توی کارتون گالیور یه ادم کوچولوهه بود که همش میگفت ما موفق نمی شیم من میدونم .من هم با توجه به انچه در طی این نزدیک ۶ ماه برام پیش اومده همون شخصیت رو پیدا کردم.از همتون پوزش می طلبم.چون می بینم که اکثرا توی این تاپیک مثل خود گالیور هستید .بزرگ وموثر.
آقا من این قضیه سریع برید رو قبول ندارم.اگر اینطوریه پس چرا خودشون ددلاین گذاشتن؟اون یک موردی هم که پیش اومده بود ما اینجا بهش میگیم سوتی که توسط سفارت انجام شده بود البته گند هم میگیم!

دوستان عزیز من و مریم خانم و اقا مهدی بلافاصله که شمارمونو جمعه اعلام کردن رفتیم و دوشنبه صبح پاسهامونو تحویل سفارت دادیم و بعد از چند روز رفتیم ptt دیدیم که جا تره بچه نیست
دوباره اف بی ای چک خوردیم.خیال نکنید با زود رفتن دیگه مشکلی پیش نمیاد حتی مریم خانم قبلشم با ایمیل کانفرم گرفتن که پروسشون تموم شده و زود خودتونو برسونید
بدونید که شانسیه دوست عزیز .
دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
دل و جرات اینکه شاد باشم رو ندارم !!!یعنی میشه ک بشه؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-16 ساعت 16:49)Szsanazsz نوشته:  
آقا نقش منفی گالیور کدومه؟؟؟ شما حق دارین که این حالت بشین، بابا نزدیک به شش ماه که منتظر هستین و غیر از این یک خانواده رو دارین سرپرستی میکنین، و خیلی چیزای دیگه دست به دست هم داده که شما کمی استرس پیدا کنین، اما بهتون قول میدم که همه چی حل میشه و هیچ مشکلی هم برای شما و خانواده پیدا نمیشه...
کارمندای سفارت و هر کی دیگه که به این پروسه متصل هستند، که پدر کشتکی با ماها ندارن، اون بدبختها هم دارن وظیفه شون رو انجام میدن و مثل ما هم آدم، پس بهترین راه حل برای شما اینه که ایشالله بعد از اینکه امشب و یا فردا کیلیر شدین( البته بعد از کلی هی بیب هوراااااااااااا و نعره های خوشحالی Big Grin Tongue) یک ایمیل خوشگل به سفارت میزنین و کلیه فعل و انفعالات اخیر رو باهاشون در میون میذارین و با تأکید به اینکه چون پروسه کیلیر شدنم طولانی شد، من باید پاس و بقه چیزا رو تجدید میکردم، حالا هم میخواستم بدونم که مشکلی نیست که من بعد از مرتفع شدن مشکلاتم و همینطور داشتن پاسپورت جدیدم، خدمت برسم برای گرفتن ویزای خوشگلم؟ Wink
شک نکنین که اونا هم میگن بهتون شما هر وقت حال کردین تشریف بیارین Big Grin
از شوخی گذشته اینجوری هم خیال خودتون راحت میشه و هم یه مدرک معتبر از طرف اونا دارین که همه چیز رو باهاشون در میون گذاشتین و اونا هم میدونن
پس همینطور که میبینین، من جای شما بودم از همین الان گنگنام استایل و بابا کرم رو شروع میکردم دوست عزیز Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
اقای s.s.h بهونه نیاری که من خودم ۱۰۰روزه شدم وحوصله ندارم و........ یادت باشه قراره هورای منو شما بکشی.من که هم ۱۶۵روزه هستم وهم (من میدونم......).حالا همه ی اینارو گفتم که خبر بدم الان سه تا کیس دیگر پرونده ی
مااپدیت شد.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
از 15 دقیقه پیش تا الان برای بار چهارم رفتم سایت کذایی رو چک کردم ببینم این آپدیت امروز هنوز سر جاشه ؟!!! می ترسم بپره !!! (فکر کنم دارم خل میشم ..دوستتون از دست رفت )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-16 ساعت 16:58)princesess نوشته:  دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
دل و جرات اینکه شاد باشم رو ندارم !!!یعنی میشه ک بشه؟
آنشاالله که میشه
شما صدر گروه هستین. شما باید برین تا نوبت ما هم بشه
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: گل نهال ، SANIJ ، s.s.h ، sce ، رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، KOUROSHAVIN ، arash_r15 ، zohre02
دوستاي كيس بالايي مثل پرنسس ورهام، اميرآرين،... شماها همتون پروندتون ديت يه ناشي بوده كه همش مرخصي بوده و تازه رفته سراغش و تا فردا كليرين، من مطمينم... تا فردا به شرط شاهرگWink... قبوله؟؟؟ پس سريع به فكر رفتن باشين
پيشاپيش هورا
راستي امشب شب آرزوهاست، همه واسه رفتن هم دعا كنيم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان