کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-16 ساعت 17:06)amiraryan نوشته:  اقای s.s.h بهونه نیاری که من خودم ۱۰۰روزه شدم وحوصله ندارم و........ یادت باشه قراره هورای منو شما بکشی.من که هم ۱۶۵روزه هستم وهم (من میدونم......).حالا همه ی اینارو گفتم که خبر بدم الان سه تا کیس دیگر پرونده ی
مااپدیت شد.
امیر جون میگما ، این دستت رو بکش پشت سر من، شاید برای منم یه فرجی بشه بابا...
از 20 فبروری تا همین الان که دارم اینا رو مینویسم، من آپدیت نشدم که نشدم از طرف خودشون، یعنی 84 روزه که هیچکی حتی یه نگاه هم به کیسم ننداخته...
اما من که از رو نمیرم هر روز یه چند باری سر میزنم Big Grin Big Grin Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhz_ir ، s.s.h ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، noura ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mehdididam ، linuxer ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، arash_r15
(2013-05-16 ساعت 17:06)amiraryan نوشته:  اقای s.s.h بهونه نیاری که من خودم ۱۰۰روزه شدم وحوصله ندارم و........ یادت باشه قراره هورای منو شما بکشی.من که هم ۱۶۵روزه هستم وهم (من میدونم......).حالا همه ی اینارو گفتم که خبر بدم الان سه تا کیس دیگر پرونده ی
مااپدیت شد.

چشم دوست عزیز رو چشمم واقعا برام افتخاره. اصلاً من میام کوچه تون را براتون چراغونی می کنم این ارزوی قلبی من هست که برای همه دوستانی که ماه ها انتظار کشیدن جشن بگیرم و هورا بکشم . پس من از الان برم دنبال ریسه و گروه موزیک با دو سه تا رستوران هم صحبت کنم ببینم کدومشون سروشون خلوت تره . سر بریدن گوسفند و بقیه قضایا هم می زاریم ایشالله بعد از اینکه با ویزا تشریف اوردید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: mrbonbon ، amiraryan ، sce ، mhz_ir ، رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، KOUROSHAVIN ، zohre02
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته:  میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
خوش به حال شما که سرت شلوغه و مثل من با این سیس ور نمیری.ما که هر چی دنبال کار گشتیم و میگردیم جز بیگاری چیزی نصیبمون نشد.به هر حال دست ما رو هم بگیرید تا انقدر خودمو با این سیسو و اینا الاف نکنمShy
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali.rajabi12 ، sce ، s.s.h ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، linuxer ، KOUROSHAVIN ، arash_r15 ، zohre02
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته:  میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
دوست عزیز شواهد نشون می ده که ما عنقریب کلیر میشویم و همسر من در این ۶ماه چند سفر به اروپا وسایر کشورها داشته .

دوست عزیز شواهد نشون می ده که ما عنقریب کلیر میشویم و همسر من در این ۶ماه چند سفر به اروپا وسایر کشورها داشته .
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: sce ، s.s.h ، گل نهال ، raham ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، KOUROSHAVIN
(2013-05-16 ساعت 16:58)princesess نوشته:  دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
دل و جرات اینکه شاد باشم رو ندارم !!!یعنی میشه ک بشه؟

تموم شد رفت !!!!!!!!!!!!
هورارو آماده کن دوست عزیز.
SmileSmileSmile
لاتاری 2013
(2013-05-16 ساعت 17:29)mhz_ir نوشته:  
خوش به حال شما که سرت شلوغه و مثل من با این سیس ور نمیری.ما که هر چی دنبال کار گشتیم و میگردیم جز بیگاری چیزی نصیبمون نشد.به هر حال دست ما رو هم بگیرید تا انقدر خودمو با این سیسو و اینا الاف نکنمShy

دوست عزیز ..قبول کن الان شرایط شما بهتر چون اینجوری مثل من سرگردون و دو دل نیستی...120 روز گذشت...
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، sce ، lonelyman ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، zohre02
دوستان گرامی با درود فروان.امروز ویزاهامون رو گرفتم. امیدوارم هر چه زود ترویزا خوشگله بخوره تو پاسپورتاتون..ازهمه بچه های مهاجر سرا بویژه 2012 ایها وقدیمهای 2013 سپاسگزارم..
باسپاس فراوان... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
(2013-05-16 ساعت 17:10)bardia mousapour نوشته:  دوستان تا حال بوده کس 34روز یا بیشترتو سیس آپدیت نشده باشه وای یکهو کلیر بشه

از این سیس هیچ جیز بعید نیست.Big Grin
ولی معمولا یه کوچولو آپ می کنن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، mhz_ir ، lonelyman ، SHABAH51 ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Qazal.d ، ابی هانی ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، zohre02
(2013-05-16 ساعت 17:34)amiraryan نوشته:  

پس ایشالا کلیر شدین..خبر بدین که ایشالا دوباره کلیر نخوردین...تازه بازم اینجوری نمیشه قضاوت کرد..یکی میخوره...یکی نمی خوره..به همون دلیل که بعضی ها یک ضرب میگیرن..بعضی ها مثل ما کلیر می خورن....
تشکر کنندگان: amiraryan ، sce ، s.s.h ، lonelyman ، SHABAH51 ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، Qazal.d ، shatsi ، KOUROSHAVIN
ایول به روحیه خوب بچه های روز بالا که تاپیکو به اشغال خودشون در آوردن.امشب تا فردا،شب و روز بچه های قدیمیه.
به افتخارشون که من یکی جلوشون کم آوردم.
دم همشون گرم.
لاتاری 2013
(2013-05-16 ساعت 17:38)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 17:29)mhz_ir نوشته:  

دوست عزیز ..قبول کن الان شرایط شما بهتر چون اینجوری مثل من سرگردون و دو دل نیستی...120 روز گذشت...

Know why a Car's WINDSHIELD is so large & the Rear view Mirror is so small? Because our PAST is not as important as our FUTURE. So, Look Ahead and Move on.

می دونی چرا شیشیه جلوی ماشین اونقدر بزرگه ولی آینه عقب اونقدر کوچیکه؟! چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. بنابراین همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده.

دوست عزیز زیاد سخت نگیر، همه چی درست میشه به زودی
برا بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتند شده که بعد از اینکه یکضرب نگرفتند سایت مربوط به وضعیت کیس شون رو http://www.abudhabiivo.net/ چک کرده باشند با این جمله No information has been found about the application number you entered مواجه شده باشند من منظورم روز مصاحبه و چند روز بعد از اون بوده باشه

اگه برا شما شده لطفا اعلام کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، mrr777 ، b_argi ، s.s.h ، mhb161 ، Qazal.d ، Szsanazsz ، sce
این تاپیک رو که میخونم به نظرم میاد دارم پستهای سال دیگه خودم رو میبینم. میخواستم به بچه های گل 2013 بگم دعای ما 2014 یی ها همراهشونه؛ نه فقط برای کارنت شدن، کلیر شدن یا ویزا گرفتن بلکه برای موفقیت در کشور جدیدشون...... شاد و پیروز باشید.
ما هم امروز گرفتیمو گرفتیمو گرفتیم Big Grin
من هم آدرس جدید PTT داده بودم ، سفارت هم تو ایمیل امروزش که فرستاد آدرس جدیده رو نوشت و تایید کرد خوب منم رفتم به آدرس اما اونجا گفتن بسته شما رفته آدرس عدلیه سرا !!!!!!!!!!!!!!
خلاصه دوباره رفتم عدلیه سرا و دیدم اونجاست
از خودم آیدی کارت (کارت ملی) خواست بعد کپی شناسنامه خانم و بعدش وکالتنامه از همه کپی گرفت و اصلشو برگردوند.
چه لذتی داره دیدن این ویزا توی پاس و مطمئن باشین همه به زودی تجربه اش میکنید.
من با علیرضا رفتم که از روز مصاحبه تو هتل باهاش آشنا شده بودیم (دو ماه پیش) فکر کنم اکثر بچه باهاش برخورد داشتن یا حداقل خیلی ها میشناسنش امیدوارم بزودی کیس خانوادگی اونا هم کلیر شه و از این اسارت آنکارا نجات پیدا کنه واقعا بچه خوش قلب و خوبیه.
برگشتم bmojtaba هم بسته اش رو گرفت و اومد. فعلا در تدارک برگشتن هستیم تا بعد ............
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان