موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-16 ساعت 17:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-16 ساعت 17:35 توسط amiraryan.)
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته: میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
دوست عزیز شواهد نشون می ده که ما عنقریب کلیر میشویم و همسر من در این ۶ماه چند سفر به اروپا وسایر کشورها داشته .
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته: میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
دوست عزیز شواهد نشون می ده که ما عنقریب کلیر میشویم و همسر من در این ۶ماه چند سفر به اروپا وسایر کشورها داشته .
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 17:29)mhz_ir نوشته: (2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته: میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
خوش به حال شما که سرت شلوغه و مثل من با این سیس ور نمیری.ما که هر چی دنبال کار گشتیم و میگردیم جز بیگاری چیزی نصیبمون نشد.به هر حال دست ما رو هم بگیرید تا انقدر خودمو با این سیسو و اینا الاف نکنم
دوست عزیز ..قبول کن الان شرایط شما بهتر چون اینجوری مثل من سرگردون و دو دل نیستی...120 روز گذشت...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با درود فروان.امروز ویزاهامون رو گرفتم. امیدوارم هر چه زود ترویزا خوشگله بخوره تو پاسپورتاتون..ازهمه بچه های مهاجر سرا بویژه 2012 ایها وقدیمهای 2013 سپاسگزارم..
باسپاس فراوان... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 17:34)amiraryan نوشته: (2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته: میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
پس ایشالا کلیر شدین..خبر بدین که ایشالا دوباره کلیر نخوردین...تازه بازم اینجوری نمیشه قضاوت کرد..یکی میخوره...یکی نمی خوره..به همون دلیل که بعضی ها یک ضرب میگیرن..بعضی ها مثل ما کلیر می خورن....
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ایول به روحیه خوب بچه های روز بالا که تاپیکو به اشغال خودشون در آوردن.امشب تا فردا،شب و روز بچه های قدیمیه.
به افتخارشون که من یکی جلوشون کم آوردم.
دم همشون گرم.
لاتاری 2013
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک رو که میخونم به نظرم میاد دارم پستهای سال دیگه خودم رو میبینم. میخواستم به بچه های گل 2013 بگم دعای ما 2014 یی ها همراهشونه؛ نه فقط برای کارنت شدن، کلیر شدن یا ویزا گرفتن بلکه برای موفقیت در کشور جدیدشون...... شاد و پیروز باشید.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-16 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-16 ساعت 18:42 توسط AFSHIN-PIC.)
ما هم امروز گرفتیمو گرفتیمو گرفتیم 
من هم آدرس جدید PTT داده بودم ، سفارت هم تو ایمیل امروزش که فرستاد آدرس جدیده رو نوشت و تایید کرد خوب منم رفتم به آدرس اما اونجا گفتن بسته شما رفته آدرس عدلیه سرا !!!!!!!!!!!!!!
خلاصه دوباره رفتم عدلیه سرا و دیدم اونجاست
از خودم آیدی کارت (کارت ملی) خواست بعد کپی شناسنامه خانم و بعدش وکالتنامه از همه کپی گرفت و اصلشو برگردوند.
چه لذتی داره دیدن این ویزا توی پاس و مطمئن باشین همه به زودی تجربه اش میکنید.
من با علیرضا رفتم که از روز مصاحبه تو هتل باهاش آشنا شده بودیم (دو ماه پیش) فکر کنم اکثر بچه باهاش برخورد داشتن یا حداقل خیلی ها میشناسنش امیدوارم بزودی کیس خانوادگی اونا هم کلیر شه و از این اسارت آنکارا نجات پیدا کنه واقعا بچه خوش قلب و خوبیه.
برگشتم bmojtaba هم بسته اش رو گرفت و اومد. فعلا در تدارک برگشتن هستیم تا بعد ............
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8