کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان همسر من هم سه شنبه ی گذشته صبح پاسها رو به سفارت تحویل داده بود, فکر می کردیم تا آخر هفته طول بکشه, سه شنبه شب سایت ایروان آپدیت شد و تعدادی کیس کلیر شدند, اما کیس نامبر ما از سایت حذف شد, راستش من خیلی ترسیدم فکر می کردم که دوباره چک خوردیم, اما اشتباه می کردم, فردا صبحش (چهارشنبه صبح) با همسرم تماس گرفته بودند که عصر همون روز می تونه پاسها رو ویزا خورده تحویل بگیره
و خوشبختانه همه چیز به خوبی پیش رفت, می خواستم از همه چیز مطمئنن بشم بعد خبر بدم
امیدوارم همه ی دوستان عزیزم این لحظه رو تجربه کنند
به امید کلیر شدن و ویزا گرفتن همه ی دوستای مهاجرسرایی عزیزم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-05-16 ساعت 16:58)princesess نوشته:  دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
دل و جرات اینکه شاد باشم رو ندارم !!!یعنی میشه ک بشه؟
سلام
معلومه كه ميشه Rolleyes اصلاً شده ، خودت هنوز خبر نداري Smile
ساناز عزيز @ حتماً بعد از رويت شماره در سايت به سرعت خودتون روبه انكارا برسونين . اصلاً هم مسئله اين نيست كه كليرنس دوباره بخورين . اون سوتي رو فرموش كنين ولي به سرعت رفتن رو جدي بگيرين Smile
همگي @ ++++++
ميدونم بعد از صد روز ادم له ميشه ولي يك كمي انرژي ذخيره كنين ، خيلي كار دارين Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-16 ساعت 18:57)sayeh_m نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 16:58)princesess نوشته:  دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
سلام
معلومه كه ميشه Rolleyes اصلاً شده ، خودت هنوز خبر نداري Smile
ساناز عزيز @ حتماً بعد از رويت شماره در سايت به سرعت خودتون روبه انكارا برسونين . اصلاً هم مسئله اين نيست كه كليرنس دوباره بخورين . اون سوتي رو فرموش كنين ولي به سرعت رفتن رو جدي بگيرين Smile
همگي @ ++++++
ميدونم بعد از صد روز ادم له ميشه ولي يك كمي انرژي ذخيره كنين ، خيلي كار دارين Smile
مدیر محترم لطفا در مورد کیس ما نظرتون رو بفرمایید.(پاسهامون برای تعویض رفته شناسنامه ی پسرم باید عکسدار شه مدیکالمون باید تکرار شه در حالیکه بچه ها درگیر امتحانات هستند)و احتمالا اگر خدا بخواد به زودی کلیر می شیم.ارادتمند.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، sayeh_m ، Soap McTavish ، b_argi ، lonelyman ، mrr777 ، shatsi ، mhb161 ، sce ، zohre02
کیس ما زمانی کلیر شد که همه با هم آبدیت شدیم!Tongue
از ته دلم دعا میکنم که در اعلام بعدی کلیر بشید!!Wink
شما یکی از کسانی هستید که دیدنتون توی جدول منتظرسرا، بدجوری روی اعصابمه!!!
البته شما و هم دوره ای هاتون!!!
امیدوارم فردا یک کلیر دسته جمعی داشته باشیم!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
از دوستان با تجربه یه سوال دارم.بعد اینکه پرونده میره آمریکا واسه پروسه اداری دوباره برمیگرده تو سفارت یه بار هم تو سفارت بررسی میشه؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiraryan ، b_argi ، lonelyman ، ikamaly ، mrr777 ، mhb161 ، sce
سلام دوستان
ما آنکارا issued شدیم و منتظر گرفتن ویزا هستیم ، پست ups اشک ما رو در آورد ولی هنوز ویزا ها رو نیاورده
کسی تجریه داره یا راهی بلده که بشه زود تر ویزا ها رو از پست گرفت ؟
با سپاس فراوان
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: گل نهال ، kouroshd ، ikamaly ، amiraryan ، Qazal.d ، bardia mousapour ، b_argi ، AsemanAbee ، lonelyman ، AFSHIN-PIC ، mrr777 ، shatsi ، raham ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته:  میدونید چیه...
...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
عمو جان ، همین یکیو کم داشتیم !!! همون چند تا انفجار به اندازه کافی کار ما رو خراب کرده !! شما هم منفجر بشی دیگه ... Big Grin
چند ماه دیگه دست نگه دار عمو جانBig Grin
تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، ikamaly ، رجبعلی ، Qazal.d ، b_argi ، AsemanAbee ، Szsanazsz ، lonelyman ، mrr777 ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، raham ، mhb161 ، sce
آسمان آنقدر دست و دلباز شده است که یک شب به زمین می آید.
دستان پر حاجتت را بلند کن و آرزوهایت رو بربال مرغ آمین رها کن!!!!
شب آرزوهاتون پر از ستاره های استجابت!!
در شب لیله الرغائب بهترین ها رو برایتان آرزو دارم!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: amir82 ، AsemanAbee ، گل نهال ، b_argi ، Szsanazsz ، amiraryan ، lonelyman ، majid11 ، rezagh ، mrr777 ، رجبعلی ، shatsi ، lilac ، m@ry@m75 ، raham ، arash_r15 ، Mahbaran ، iman83 ، mhb161 ، sce ، mlo
(2013-05-16 ساعت 20:05)onlyonline نوشته:  سلام دوستان

کسی تجریه داره یا راهی بلده که بشه زود تر ویزا ها رو از پست گرفت ؟
الکیـــه ؟؟ اول بگو چه جوری کلیر شدی !!! تا بقیه اشو بگم Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، amiraryan ، lonelyman ، ikamaly ، mrr777 ، رجبعلی ، mhb161 ، sce
ﺧﺒﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﻪ ..... ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺧﺪﺍ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ﺩﺍﺭﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﮔﺮﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ....!
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻧﺎﺗﻮﻥ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ ﺧﺒﺮ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺸﻪ .

ﺧﺪﺍﯾﺎ ..... ﻃﻠﺴﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺸﮑﻦ .

ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ۲۰۱۲ !!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما پریروز دو نفرمون و امروز هم هر سه نفرمون تو سایت سیس آپدیت شد. یک روزنۀ امیدی داره دیده میشه . من امروز وقتی آپدیتهارو دیدم ، نمیدونستم فریاده شادی بکشم یا بشینم برا شش ماه انتظارمون گریه کنم. با توجه به اینکه امروز هم سایت ترکیه لیست کلیرهارو آپدیت نکرد ، به نظر شما فردا ما و دوستانی که این چند روز آپدیت شدیم ، کلیر خواهیم شد یا نه؟
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
خدایا برای تو خیلی جزئی است !!
میدونم که هیچ کاری برات نداره!
ولی برای تک تک این بچه ها خیلی مهمه!!
آخه چی میشه همه جدول منتظرسرا سرتاسر سبز بشه!!
دل همه دوستامون شاد بشه!!
خدایا این دعاها رو بیجواب نذار!!!!!
سفرنامه1
سفرنامه2
(2013-05-16 ساعت 20:03)masood182002 نوشته:  از دوستان با تجربه یه سوال دارم.بعد اینکه پرونده میره آمریکا واسه پروسه اداری دوباره برمیگرده تو سفارت یه بار هم تو سفارت بررسی میشه؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ
ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺑﻠﻪ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ... ... ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﻢ ﺭﻭ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﮐﺜﺮ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﺎ.
ﻭﻟﯽ ﺻﺪ ﺩﺭ ﺻﺪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺩ .

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، amir82 ، رجبعلی ، b_argi ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، mhb161 ، sce ، AFSHIN-PIC
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته:  میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...
جانا سخن از زبان ما میگویی
منم باید برم چین چند تا کار دارم و یه کلاس آموزشی ولی بخاطر همین موضوع چک شدن مجدد همه ی برنامه هامو خوابوندم.
همه اینا یه طرف این سایت ceac یه طرف دیگه از ۱۹ مارچ انگار ما وجود نداریم
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بزرگیتو شکر
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia mousapour ، mrbonbon ، lonelyman ، AsemanAbee ، rezagh ، mrr777 ، amir82 ، b_argi ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 20:30)afshin-b نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما پریروز دو نفرمون و امروز هم هر سه نفرمون تو سایت سیس آپدیت شد. یک روزنۀ امیدی داره دیده میشه . من امروز وقتی آپدیتهارو دیدم ، نمیدونستم فریاده شادی بکشم یا بشینم برا شش ماه انتظارمون گریه کنم. با توجه به اینکه امروز هم سایت ترکیه لیست کلیرهارو آپدیت نکرد ، به نظر شما فردا ما و دوستانی که این چند روز آپدیت شدیم ، کلیر خواهیم شد یا نه؟
اقا افشین خدا رو شکر که شما هم اپدیت شدید. پس حتما خانم هنری هم مثل ما اپدیت شده .بالاخره فریادهای زیر اب ما شنیده شد.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: afshin-b ، lonelyman ، s.s.h ، AsemanAbee ، mrr777 ، رجبعلی ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، raham ، گل نهال ، mhb161 ، sce ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان