موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همسر من هم سه شنبه ی گذشته صبح پاسها رو به سفارت تحویل داده بود, فکر می کردیم تا آخر هفته طول بکشه, سه شنبه شب سایت ایروان آپدیت شد و تعدادی کیس کلیر شدند, اما کیس نامبر ما از سایت حذف شد, راستش من خیلی ترسیدم فکر می کردم که دوباره چک خوردیم, اما اشتباه می کردم, فردا صبحش (چهارشنبه صبح) با همسرم تماس گرفته بودند که عصر همون روز می تونه پاسها رو ویزا خورده تحویل بگیره
و خوشبختانه همه چیز به خوبی پیش رفت, می خواستم از همه چیز مطمئنن بشم بعد خبر بدم
امیدوارم همه ی دوستان عزیزم این لحظه رو تجربه کنند
به امید کلیر شدن و ویزا گرفتن همه ی دوستای مهاجرسرایی عزیزم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان با تجربه یه سوال دارم.بعد اینکه پرونده میره آمریکا واسه پروسه اداری دوباره برمیگرده تو سفارت یه بار هم تو سفارت بررسی میشه؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما آنکارا issued شدیم و منتظر گرفتن ویزا هستیم ، پست ups اشک ما رو در آورد ولی هنوز ویزا ها رو نیاورده
کسی تجریه داره یا راهی بلده که بشه زود تر ویزا ها رو از پست گرفت ؟
با سپاس فراوان
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺧﺒﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﻪ ..... ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺧﺪﺍ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ﺩﺍﺭﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﮔﺮﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ....!
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻧﺎﺗﻮﻥ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ ﺧﺒﺮ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺸﻪ .
ﺧﺪﺍﯾﺎ ..... ﻃﻠﺴﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺸﮑﻦ .
ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ۲۰۱۲ !!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما پریروز دو نفرمون و امروز هم هر سه نفرمون تو سایت سیس آپدیت شد. یک روزنۀ امیدی داره دیده میشه . من امروز وقتی آپدیتهارو دیدم ، نمیدونستم فریاده شادی بکشم یا بشینم برا شش ماه انتظارمون گریه کنم. با توجه به اینکه امروز هم سایت ترکیه لیست کلیرهارو آپدیت نکرد ، به نظر شما فردا ما و دوستانی که این چند روز آپدیت شدیم ، کلیر خواهیم شد یا نه؟
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا برای تو خیلی جزئی است !!
میدونم که هیچ کاری برات نداره!
ولی برای تک تک این بچه ها خیلی مهمه!!
آخه چی میشه همه جدول منتظرسرا سرتاسر سبز بشه!!
دل همه دوستامون شاد بشه!!
خدایا این دعاها رو بیجواب نذار!!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 20:30)afshin-b نوشته: هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما پریروز دو نفرمون و امروز هم هر سه نفرمون تو سایت سیس آپدیت شد. یک روزنۀ امیدی داره دیده میشه . من امروز وقتی آپدیتهارو دیدم ، نمیدونستم فریاده شادی بکشم یا بشینم برا شش ماه انتظارمون گریه کنم. با توجه به اینکه امروز هم سایت ترکیه لیست کلیرهارو آپدیت نکرد ، به نظر شما فردا ما و دوستانی که این چند روز آپدیت شدیم ، کلیر خواهیم شد یا نه؟
اقا افشین خدا رو شکر که شما هم اپدیت شدید. پس حتما خانم هنری هم مثل ما اپدیت شده .بالاخره فریادهای زیر اب ما شنیده شد.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر