کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-16 ساعت 20:21)AsemanAbee نوشته:  ﺧﺒﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﻪ ..... ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺧﺪﺍ
ﺧﺪﺍﯾﺎ ..... ﻃﻠﺴﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺸﮑﻦ .

دومندش ، همراه محترم ، اگر بهش اعتقاد داری ، تو کارش دخالت نکن !! دهه !!! Big Grin

اولندش ، آسمان ، اون هم آبی Big Grin باید خیلی صبور تر باشه
به بقیه هم میگم ، اگر همین امشب نفس عمیق نکشین و از این همه ناصبوری و ناشکری و انتظار ، دست بر ندارین و دل به دلش ندین و همه چیز رو به خودش واگذار نکنین و با نا امیدی خداحافظی نکنین و . . .
اصلا" میدونین انتظار توام با نامیدی یعنی اینکه به خدای خودتون اعتماد و اعتقاد ندارین و هی توی کارش مداخله میکنین و نمیزارین هستی کار خودش رو بکنه ؟؟
چی میگفتم ؟ آهان ، خلاصه اینکه اگر کارهایی رو که گفتم نکنین ، فردا هم هیچ خبری نمیشه ؟ میخواهید امتخان کنید !!
آما اگر همه با هم بقیه کارها رو هم بسپاریم به خود خودش و هی نگیم من اینو میخوام من اونو میخوام ، اونهم ، با یالا یالا ، قول میدم ( همونطور که ما رو تا اینجا آورده بقیه اش رو هم میبره ، این تلخیها فقط یه فرصته برای کلیر شدن واقعی ، نه تو سفارت ، بلکه یه جای مهمتر ! ) فردا بترکه این سایت . خود دانیدBig Grin
When you pray for others, God listens to you and blesses them, and sometimes, when you are safe and happy, remember that someone has prayed for you
وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و انها را اجابت می کند و بعضی و قتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است.
امیدوارم بزودی همه دوستان تاثیر دعای من را بر روی زندگیشون با لبهای خندان ببینند
به حقِّ هر اسمی که خودت را به آن نام خواندی و در علمِ غیبِ خود، آن را به خودت اختصاص دادی،
از تو می‌خواهم در رهاییِ دوستان من از این سختی تعجیل کنی.
ای متحوّل سازندة دل‌ها و دیده‌ها! ای شنوندة نیایش‌ها! همانا تو بر هر کاری توانایی.
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-05-16 ساعت 20:41)AsemanAbee نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 20:03)masood182002 نوشته:  از دوستان با تجربه یه سوال دارم.بعد اینکه پرونده میره آمریکا واسه پروسه اداری دوباره برمیگرده تو سفارت یه بار هم تو سفارت بررسی میشه؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ
ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺑﻠﻪ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ... ... ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﻢ ﺭﻭ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﮐﺜﺮ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﺎ.
ﻭﻟﯽ ﺻﺪ ﺩﺭ ﺻﺪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺩ .

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide.

به نظرم این مربوط میشه به بررسی مدارک بعد تمام شدن پروسه اداری.یعنی پروسه اداری تو آمریکا تموم میشه بعدا دوباره تو سفارت مدارک بررسی میشه
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، mrr777 ، AsemanAbee ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 11:29)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟

دوست عزیز من تجربه دوستم رو که مثبت هم بوده گفتم وگرنه در جایگاهی نیستم که واسه کسی نسخه بدم.راهنمایی من این که تو مدارکت همون دیپلم 11 ساله رو ذکر کن ولی طی این مدت تا میتونین سعی بکنین سابقه کاری یا دیپلم 12 ساله تهیه کنین واگه هم موفق نشدین طبق تجربه دوستم ویکی دیگه از بچه های مهاجر سرا مطمئنم به مشکل بر نمیخورین
دوستان عزیز شما رو به خدا درست راهنمایی کنید.به خدا جواب ندادن بهتر از جواب غلط دادنه.اظهارنظرهای شخصی میتونه با آینده یه نفر بازی کنه
آرزو خانم شما هم اگه تو تاپیک مرتبط این سوال رو میپرسیدی بهتر نتیجه میگرفتی.اینجا جاش نیست خواهر من.شما خودت دلت برای خودت بسوزه و یه کم تحقیق کن تو تاپیکهای مربوطه جوابتو میگیری
دوست عزیز داشتن دیپلم 12 ساله جزو اوجب واجباته. به فکر سابقه کار نباشین.چون تو لیست کتگوریهای اونها مشاغل هم دوباره مدارک خاص خودش رو میخواد.بنابراین هر چه سریعتر به مراکز مربوطه مراجعه کنید و مدرک پیش رو بگیرید اگر مدرک بالاتر از دیپلم کار و دانش ندارین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
سلام به دوستان و شب خوش.منم امروز ویزا ها رو گرفتم.bmojtabaوafshin.pic هم دیدم که خیلی خوشحال شدم از دیدنشون
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-05-16 ساعت 17:21)ali.rajabi12 نوشته:  میدونید چیه...این ها فکر میکنن اینایی که لاتاری برنده شدن آدمای بیکاری ان که تو زندگی شون کاری ندارند و برنامه ای ندارند و فقط میشینن منتظر که 6 ماه دیگه مثلا شمارشون اعلام بشه...هیچ اطلاعاتی از این پروسه نمیدن...من الان بعد از یکسال کار 3 تا سخنرانی دارم تو اروپا چند تا سفر علمی تو ف ر ا ن سه و آ ل .م. ان الان نمی دونم برم یا نرم بلاتکلیفم...میگن اگه بعد مصاحبه سفر بری موقعی که کیست اعلام بشه احتمالا دوباره کلیرنس می خورم...این وضعت ماستتتتتتتتتت....دارم منفجر میشم...

شما رشتتون پزشكيه و براي كنفرانس به اروپا ميرين؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: s.s.h ، shatsi ، b_argi ، mrr777 ، Szsanazsz ، mohammad.behrouzi ، ikamaly ، mhb161 ، sce
دوستان منم 13و14و16 آپدیت شدم. البته هم مشکوکم هم امیدوار Big Grin.
امیدوارم بعد از دست کم 46 بار آپدیت شدن، یه خبری برای من و بچه های صدر جدولی بشه Rolleyes.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

(2013-05-16 ساعت 21:48)ابی هانی نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:29)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟

دوست عزیز من تجربه دوستم رو که مثبت هم بوده گفتم وگرنه در جایگاهی نیستم که واسه کسی نسخه بدم.راهنمایی من این که تو مدارکت همون دیپلم 11 ساله رو ذکر کن ولی طی این مدت تا میتونین سعی بکنین سابقه کاری یا دیپلم 12 ساله تهیه کنین واگه هم موفق نشدین طبق تجربه دوستم ویکی دیگه از بچه های مهاجر سرا مطمئنم به مشکل بر نمیخورین
دوستان عزیز شما رو به خدا درست راهنمایی کنید.به خدا جواب ندادن بهتر از جواب غلط دادنه.اظهارنظرهای شخصی میتونه با آینده یه نفر بازی کنه
آرزو خانم شما هم اگه تو تاپیک مرتبط این سوال رو میپرسیدی بهتر نتیجه میگرفتی.اینجا جاش نیست خواهر من.شما خودت دلت برای خودت بسوزه و یه کم تحقیق کن تو تاپیکهای مربوطه جوابتو میگیری
دوست عزیز داشتن دیپلم 12 ساله جزو اوجب واجباته. به فکر سابقه کار نباشین.چون تو لیست کتگوریهای اونها مشاغل هم دوباره مدارک خاص خودش رو میخواد.بنابراین هر چه سریعتر به مراکز مربوطه مراجعه کنید و مدرک پیش رو بگیرید اگر مدرک بالاتر از دیپلم کار و دانش ندارین

دوستان عزیز به اطلاعتون برسونم برای بار چندمه دارم می گم دیپلم 12 ساله یا پیش دانشگاهی جزء واجباته اصلا سابقه کاریو قبول نمی کنن از دوستان من که برنده لاتاری 2013 بود جزء سری اول یعنی مهرماه پارسال ایروان مصاحبش بود پیش دانشگاهی نداشت و دیپلمش 11 ساله بود سابقه کار هم هرچه داشت برده بود خلاصه سفارت ایروان قبول نکرد و گفت متاسفیم و داشتن ردش می کردن که ایشون اومد ایران و اینقدر ایمیل زد تا گفتند اگر تا اردیبهشت 92 پیش دانشگاهیت آماده شد وقت مصاحبه مجدد میدهیم دوستم هم با هزار بدبختی یه پیش دانشگاهی تهیه کرد و واسشون ایمیل زد و دوباره 12 اردیبهشت رفت برای مصاحبه که خداروشکر قبول کردن و برگه آبی گرفت و منتظر کلیره . خودش و همسرشو یک دختر 5 ساله منظورم از این همه حرف فقط این بودکه دوستانی که پیش دانشگاهی ندارند روزه شک دار نگیرند حتما تهیه کنند تا روز مصاحبه به مشکلی برنخورند این چیزی که من خودم به عینه دیدم و نقل قول نیست .
به امید موفقیت و کلیر همه دوستان منتظر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام بر دوستان این تاپیک
من و همسرم امروز به جامعه شما اضافه شدیم یه نکته مهم که باید بگم اینه که ما در بروکسل مصاحبه داشتیم و کنسول حتا یک سوال راجع به مدارک مالی نپرسید ما حساب بانکی‌ داشتیم ۲ تا اسپانسر ولی‌ هیچکدوم لازم نشد. فقط گفت یه پروسه معمولی‌ هست که برای ایرانیها انجام میدیم ۲ تا ۳ هفته دیگه خبر میدیم برای گرفتن ویزا, فکر نمیکنم مشکلی‌ باشه و گفت هروقت دوست دارید بیاد ویزارو بگیرید باتوجه به موقعیکه می‌خواید برید آمریکا.
تازه اولش گفتن اگه دوستداشته باشید فقط مدارک نفر اصلیو بررسی می‌کنیم که اگه رد شد پول کمتری از دست بدید که گفتیم نه ما اعتماد به نفسمون زیاده هردو رو انجام بدین.
خلاصه التماس دعا
2013AS7*** j
بروکسل

راستی‌ نکته بعدی اینکه ما رشته تحصیلیمون مکانیک هست راجع به انرژی هسته‌ای پرسیدو اینا آخرش هم فقط رزومه خواست همراهمون بود و تحویل دادیم.
این دقیقا مشابه ۲ بار قبلی‌ بود که همسرم از همین کنسولگری ویزا گرفته واسه آمریکا. آقاهه همسرمو حتا شناختو خوشو بش کرد ... بد گفت مس دفعه‌های قبل میدونینکه یه پروسه ۲-۳ هفته‌ا‌ی انجام میدیم بد خبر ویزارو تلفنی میدیم.
case:2013AS76x/مصاحبه May 16th/ تعداد 2نفر / برگه آبی / کنسولگری: بروکسل /تعداد آپدیت: خیلی / ویزا ۱۹ جولای
(2013-05-16 ساعت 20:05)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
ما آنکارا issued شدیم و منتظر گرفتن ویزا هستیم ، پست ups اشک ما رو در آورد ولی هنوز ویزا ها رو نیاورده
کسی تجریه داره یا راهی بلده که بشه زود تر ویزا ها رو از پست گرفت ؟
با سپاس فراوان
با سلام مجدد
ما اینجا گیر کردیم و می پرسم کسی تحربه داره یا راه حل خوبی بلده ؟
در جواب کلی تشکر می کنن ؟ منوجه نمی شم ؟
بابا بخونید بعد تشکر کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 22:42)onlyonline نوشته:  
ما آنکارا issued شدیم و منتظر گرفتن ویزا هستیم ، پست ups اشک ما رو در آورد ولی هنوز ویزا ها رو نیاورده
با سپاس فراوان
با سلام مجدد
عزیزم من نمیدانم منظور شما از پست ups چیه الان چند ماهی است که کارها با پست ptt انجام می شه که اونم باید خودتون به محل پستی که ثبت نام کردین مراجعه کنید و بسته پستی را تحویل بگیرید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 22:56)m@ry@m75 نوشته:  
با سپاس فراوان
با سلام مجدد
عزیزم من نمیدانم منظور شما از پست ups چیه الان چند ماهی است که کارها با پست ptt انجام می شه که اونم باید خودتون به محل پستی که ثبت نام کردین مراجعه کنید و بسته پستی را تحویل بگیرید .

کیس نامبر های پایین چون موقع مصاحبشون ptt درکار نبوده هنوز با یو پی اس میگیرن مدارکشونو ظاهرا.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 22:56)m@ry@m75 نوشته:  
با سپاس فراوان
با سلام مجدد

دوست عزیز کسانی که مصاحبه اشان قبل از تاریخ 15 دسامبر بوده ویزاشون از طریق ups به دستشون می رسد.... ptt مربوط به کسانی است که تاریخ مصاحبه اشان بعد از دسامبر 2012 بوده.....ختما این دوست عزیز تاریخ مصاحبه اش خیلی زود بود...ه
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 23:15)mychael نوشته:  سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......

درسته دوسته عزیز
رسیده . برای همه همینو می زنه
در ضمن من کسی رو دیدم که نفرستاده بوده مدارکشو و مشکل خاصی هم پیش نیومد.
خیالت راهت باشه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، KOUROSHAVIN ، nina22 ، ikamaly ، b_argi ، mychael ، mhb161 ، Szsanazsz ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان