کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-21 ساعت 00:47)shatsi نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 22:33)صني نوشته:  يكي جواب ما رو بده :
ما 21 مارچ مصاجبه داشتيم. از اون تاريخ كه كيسمون تو سيس آپديت شد، ديگه آپديت نداشتيم تا هفته پيش. كه از تاريخ 13 مي تا الان 4 بار آپديت داشتيم ( بدون ايميل ). البته نفر اول. نفر دوم و سوم كيس از همون تاريخ ready هستن. ( تاريخ مصاحبه ).
تحليلتون چيه؟
خانم صنم سلام....امیدوارم شما رو اشتباه نگرفته باشم ، فکر کنم با جلال عزیز و کوچولوتون تو آنکارا با هم آشنا شدیم، شما نگران نباش تو همین چند روزه اتفاقات خوبی قراره به قول دوستان برای بچه های آنکارا حادث شه ...آپدیت پیاپی می تونه نشون دهنده اتفاقات خوب به همین زودیا باشه ...شما دعا کن ما هم یه بار آپدیت بشیم ....از قدیم القدما حضرت مهندس بیات عزیز دعای اولو خوندن ....بعدشم بقیه رفقا آمین گفتن...شما هم یه دعای اختصاصی از مشهد بکن....شاید برشش بیشتر باشه.....نگران نباشید ....یاد گالیور به خیر .....من میدونم کلیر میشیم ....من می دونم.....
دلم گرفته خدا را تو دلگشایی کن
من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن
به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای
دل گرفته ی ما بین و دلگشایی کن
دلی چو اینه دارم نهاده بر سر دست
ببین به گوشه ی چشمی و خودنمایی کن
ز روزگار میاموز بی وفایی را
خدای را که دگر ترک بی وفایی کن
بلای کینه ی دشمن کشیده ام ای دوست
تو نیز با دل من طاقت آزمایی کن
شکایت شب هجران که می تواند گفت
حکایت دل ما با نی کسایی کن
بگو به حضرت استاد ما به یاد توایم
تو نیز یادی از آن عهد آشنایی کن
نوای مجلس عشاق نغمه ی دل ماست
بیا و با غزل سایه همنوایی کن

ممنونم از پاسختون . اره با هم بودیم آنکارا.انشالله شما هم به زودی آپدیت میشین. از اینجا به صورت ویژه واستون دعا می کنیم.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farmiz ، sce ، گل نهال ، zohre02 ، kouroshd ، b_argi ، mhb161
از دوستانی که دیروز میخواستن به ام ر ی ک ا زنگ بزنن و در مورد پروندشون پیگیری کنن کسی زنگ زد؟ میشه بگین جواب چی دادن؟

تشکر کنندگان: farmiz ، zohre02 ، Szsanazsz ، sce ، b_argi ، mhb161
باز من دیر رسیدم گویا. به دو نوگل تازه کلیر شده:
hamedhamed
fariba_a
تبریک میگم. هر چند کمی با تاخیر ولی به افتخارشون:
هوررررررررررراااااااااااااااااااااا..............
هوپ....گانگنام........................
منتظر آنکارایی و ابوظبیی ها!!! هستیم و امیدواریم گانگنانمون این هفته قطع نشهBig Grin.
(2013-05-21 ساعت 07:49)b_argi نوشته:  ...نمیخواستم خاطر دوستانم رو مکدر کنم ، ولی یه نکته ای که چند وقتی ذهنم رو بد جوری قاطی پاطی کرده اینه که این دوستانی که حداقل در مهاجرسرا هستن و بالای 50 روز هنوز کلیر نشدن..اکثریت کیس هاشون 4 نفره است ... می خواستم ببینم تعداد افراد کیس تاثیری در روند کار داره؟
استاد b_argi
شما پیر دِیر،جزو هیئت رییسه سِنی 2013ایها و الگوی جوانان پر شر و شور ما هستین. این جوونا به شما نگاه می کنن که چطوری با کوله باری از تجربه و با متانت و حوصله این دوران رو سپری می کنین. می دونم که ذهن شما این طور نیست ولی یه جوری پست نذارین که ته دل جوونا خالی بشهRolleyes.
(2013-05-21 ساعت 01:41)maryam218 نوشته:  کیس ما 3نفری است ومن وهمسرم کلیرشدیم ولی پسر11ساله ما ستاره دارشدکه با ایمیل به سفارت متوجه شدیم والان هم 2مرحله ازآپدیت سفارت گذشت ولی ستاره پاک نشد.موندیم که ستاره پربزندوبعدویزاها را با هم بگیریم.
جالبه که اینطور گفتن. تاریخ کلیرنس رو توی ویزا می نویسن. برای من و خانمم نوشته بودن ولی برای دخترها که یکیشون 11 سالشه چیزی ننوشتن. من اینجوری استنباط کردم بچه ها کلیرنس ندارن.
(2013-05-21 ساعت 09:20)mehdi didam نوشته:  ...حالا یه فکری به ذهنم رسید بیائیم برای رفع کسالت و بی حالی ، یک سرگرمی راه بیاندازیم و همگی با هم یک شعر زیبا بسازیم ، من بیت اول رو گفتم لطفا" این کاره هاش و غیر این کاره هاش بیان جلو Cool البته میشه بیت اول رو کلا" حذف ، تعدیل ، تکذیب ، یا هربلای دیگه سرش آورد ، به نظرمن بهتره بریم تو وادی طنز ...
خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟ ....... نی، شیرانند در خلسه بعد از ناهار!!!
ببخشید که من طبع شعر ندارم و هویجوری برای خالی نبودن عریضه سرودم براتTongue!!!!
من طبع شعرم بد نيست فقط الان تو مود نيستم. فقط خواستم دو خط تلگراف به آنكارا بدم غيرمستقيم.
Ahay Ankara
I am telling the door for the wall to hear.Dig jan harche sooner.I am so ghatipati.my dog side is coming up.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
از دوستان آنکارایی کسی آپدیت شده امروز؟
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، sce ، b_argi ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 17:44)hnbroker نوشته:  از دوستان آنکارایی کسی آپدیت شده امروز؟
سلام دوست عزیز من دیروز بازم آپدیت شدم ولی واقعا مگه این آپدیت ها تاثیری هم داره من که دیگه با 195 روز انتظار دارم ناامید میشم.Sad

سلام دوستان عزیز من این هفته اگه کلیر نشم میرم بالای 200 کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟

دوستان عزیز کسی میدونه صبح آپدیت شدن نشانه خوبی یا شب آپدیت شدن؟
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
(2013-05-21 ساعت 18:01)babi_nou نوشته:  سلام دوست عزیز من دیروز بازم آپدیت شدم ولی واقعا مگه این آپدیت ها تاثیری هم داره من که دیگه با 195 روز انتظار دارم ناامید میشم.Sad

سلام دوستان عزیز من این هفته اگه کلیر نشم میرم بالای 200 کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟

دوست عزیز نگران نباش.
اکثر کسانی که تو نوامبر و دسامبر و ژانویه مصاحبه شدند وضعیت مشابه شما رو دارند. من آیدی شما رو گذاشتم تو منتظرسرا. میتونید از امضای من برید و مقایسه‌ای داشته باشید تا خیالتون راحت‌تر بشه.
به زودی شما هم کلیر میشید. دفعه پیش که تعدادی از قدیمیها کلیر شدند. این نشون میده که دارند بررسی میکنند.
(2013-05-21 ساعت 17:15)sh_aytak نوشته:  از دوستانی که دیروز میخواستن به ام ر ی ک ا زنگ بزنن و در مورد پروندشون پیگیری کنن کسی زنگ زد؟ میشه بگین جواب چی دادن؟
من زدم و ضايع شدم و هيچ دستاوردي نداشتم. بعد خواستم مثلا تيريپ نگراني بردارم كه من نگران شدم اين طبيعي هست؟! گفت آره تا شش ماه طبيعي هستSad بعد باز من من كردم و من بميرم تو بميري ولي محلم نذاشت.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-21 ساعت 18:01)babi_nou نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:44)hnbroker نوشته:  از دوستان آنکارایی کسی آپدیت شده امروز؟
سلام دوست عزیز من دیروز بازم آپدیت شدم ولی واقعا مگه این آپدیت ها تاثیری هم داره من که دیگه با 195 روز انتظار دارم ناامید میشم.Sad

درود بر همه
والا بابی جان شما سردمدار هستید،و کسی نیست اینجا که باشما بتونه رقابت بکنه. Big Grin
نمیدونم این چه حکمتیه که، شما همش دارین آپدیت میشین، اما من آخرین آپدیتم برمیگرده درست به 90 روز پیش یعنی 20 فبروری TongueTongueTongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-21 ساعت 14:19)princesess نوشته:  دوستان از کیس ما من تنها کلیر نشدم ..همسر و دخترم کلیر شدند .نوشتند که اگه معطل من بمونند ممکنه که باز هم کلیرنس بهشون بخوره و من خودم بعدا بیام ویزا رو بگیرم ...
همراه با مدیکال جدید ...وای یعنی باز دوباره دخترم تست سل باید بده ؟
هوای ترکیه الان سرده یا گرم ؟
کممممممممممممممممممممک
دوست عزیز شما ایمیلت رو از طریق پنل ۴۰۰تایی دادی؟اخه جواب من نیومد.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: princesess ، sce ، raam12000 ، shatsi ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
آپدیت شدیم ! من ، همسرم و پسرم ! فکر کنم دیگه نزدیکه اشهدمون رو بخونیم از اینجا.

همسرم 12و13و14و16و20 می آپدیت شده بود. امروز هر 3 مون آپدیت شدیم . خداااااا یعنی میشه؟؟؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-21 ساعت 15:25)leila_2013 نوشته:  سلام
مصاحبه ما 25 مارچ بوده و تاریخ آپدیتهای ما روزهای 25 +26+27مارچ +17 می و 20 می بود به نظرتون این هفته کلیر میشیم ؟؟؟
سلام دوست من.
اي به ديدار افيسر رفته در 25 مارچ
آماده باش كه پايان انتظار نزديك گشته وري ماچ

تو در روز مصاحبه بديدي كه دايي
ميگشت بدنبال اغوش مادرش همچون هاچ

با تمام اميد و خريد بليط و فروش جهاز همسرش
آفيسر محترم آنكارا زده بود بر برجكش

الغصه دايي غصه ما , همو كه تمام گشته ديگر فرصتش
نصيحت ميكند از برايت اي عزيز , چو بگرفتي جام ويزا سريعا پر بكش
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-21 ساعت 18:23)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:15)sh_aytak نوشته:  از دوستانی که دیروز میخواستن به ام ر ی ک ا زنگ بزنن و در مورد پروندشون پیگیری کنن کسی زنگ زد؟ میشه بگین جواب چی دادن؟
من زدم و ضايع شدم و هيچ دستاوردي نداشتم. بعد خواستم مثلا تيريپ نگراني بردارم كه من نگران شدم اين طبيعي هست؟! گفت آره تا شش ماه طبيعي هستSad بعد باز من من كردم و من بميرم تو بميري ولي محلم نذاشت.

راستش رو بخوای دوست عزیز منم زنگ زدم البته همسرم صحبت کرد خانومه فکر کنم اسمش کیتی بود دقیقا همون ایمیلی رو که در جواب میفرستن برامون با صدای رسا ولی تند خوند و گفت هنوز پروسه شما تموم نشده ولی یه سوال شما آپدیت نشدین بعد از اینکه زنگ زدین؟

(2013-05-21 ساعت 18:45)amiraryan نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:19)princesess نوشته:  دوستان از کیس ما من تنها کلیر نشدم ..همسر و دخترم کلیر شدند .نوشتند که اگه معطل من بمونند ممکنه که باز هم کلیرنس بهشون بخوره و من خودم بعدا بیام ویزا رو بگیرم ...
همراه با مدیکال جدید ...وای یعنی باز دوباره دخترم تست سل باید بده ؟
هوای ترکیه الان سرده یا گرم ؟
کممممممممممممممممممممک
دوست عزیز شما ایمیلت رو از طریق پنل ۴۰۰تایی دادی؟اخه جواب من نیومد.

بله دوست عزیز از همون پنل 400 کاراکتری استفاده کردم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، sce ، amiraryan ، raam12000 ، raham ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، رجبعلی ، zohre02 ، AsemanAbee
(2013-05-21 ساعت 18:46)hushmandco نوشته:  آپدیت شدیم ! من ، همسرم و پسرم ! فکر کنم دیگه نزدیکه اشهدمون رو بخونیم از اینجا.

همسرم 12و13و14و16و20 می آپدیت شده بود. امروز هر 3 مون آپدیت شدیم . خداااااا یعنی میشه؟؟؟

سلام دوست عزیز
آپدیت های مربوط به کیس ما هم مشابه آپدیت های شماست .
انشالله که خیره .
فقط میشه بفرمائید برنده اصلی شما هستید یا همسرتان و آیا آپدیت امروزتان مربوط به قبل از ظهر می باشد یا عصر ؟
در ضمن اون 12 می که شما نوشتید ، روز یکشنبه بود که هم سفارت و هم آمریکا تعطیل هستند .

موفق باشید .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان