موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
به به . رضا خان بیات. آقا قدم رنجه کردی. شما کجا اینجا کجا. تو تاپیک خرید و فروش سهام شرکت کارتن سازی و بسته بندی ردت رو زده بودن بچه ها !
ارادت داریم مهندس.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
سلام
به همه ی کلیر شدگان امروز ابوظبی تبریک میگم و آرزو میکنم همه ی منتظران بخصوص دوستانی که انتظار بیشتری کشیده اند هرچه زودتر از بلاتکلیفی بیرون بیان. با اینکه خودم مدتیه کلیر شدم ولی نمیتونم این تاپیک را ترک کنم و همه ی پستهای شما دوستان را میخوانم و با دیدن شادی شما خوشحال و گاهی با خواندن بعضی پستها چشمهام پر از اشک میشه و گاهی استرس پیدا میکنم. به فکر همه شما هستم بخصوص مسعود عزیز، رجبعلی، محمد فضلی، ساناز ، مستر بن بن، abloom, b-argi، mr777، hushmandco ، زهره، مهدی و بسیاری دیگر از دوستان که الان اسمشون تو ذهنم نیست. باور کنید همتون کلیر میشید. آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلیر شده ابوظبی
تبریککککککککککککک
امیدوارم بزودی تمام دوستان منتظر کلیر شن
مخصوصا محمد فضلی عزیز
dv 2013, Ankara
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
صبح بهاری 30 می 2013 تون بخیر
امروز دقیقا 6 ماه از تاریخ مدیکال ما گذشت
مدتهاست نه اپدیتی و نه ........!
.
.
به همه دوستان عزیز کلیر شده ابوظبی تبریک میگم و امیدوارم انتخابهای زندگیشون همیشه همینطور سریع جواب بده.
.
.
آقا ما آسمان آبی هستیم ولی نخواستیم آسمان منتظرسرا باشیم ..... واللللا با این آسموناشون....!!
امیر خان عزیز..... اگه ما بخواهیم آسمونمون تو منتظرسرا سبز بشه کیو باید ببینیم...؟؟!!
@ همه.... ما هم هستیم .... امیدوار اما......!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اين هفته صداي تيشه از آنكارا نيامد. كويا به خواب شيرين آفيسر رفته باشد
اين انتظار آدمو چيكار نميكنه!به عزيزان صدر نشين ميكم درسته كه ما بصورت فيزيكي مدت زيادي نيست كه اينجاييم اما جو همدلي يه جوريه كه همه خودشون رو بالاي جدولي ميبينن. هرچند هركاري بكنيم نميتونيم حال شما رو اونطوري كه هست بفهميم ولي در كنارتونيم.نشونش اينكه بنده كه تمام اعتماد به نفسم رو از اعماق وجودم در بيارم و رو هم بزارم جرات شعر كفتن رو ندارم, صبح پنجشنبه ساعت7/45 دقيقه اومدم اينجا دارم شعر ميكم!
بسوزه پدر اعتياد!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
تاریک ترین غلظت شب ساعاتی قبل از طلوع خورشیده...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح بخیر دوستای عزیزم. اگر این هفته اعلام کردند یا نه ، سر همه بچه های اینجا و خانواده هاشون سلامت باشه و آخر هفته خوبی داشته باشن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال