کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به به . رضا خان بیات. آقا قدم رنجه کردی. شما کجا اینجا کجا. تو تاپیک خرید و فروش سهام شرکت کارتن سازی و بسته بندی ردت رو زده بودن بچه ها !
ارادت داریم مهندس.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-29 ساعت 22:17)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 18:25)mrbonbon نوشته:  ... یه چیز دیگه هم که جالبه در این سفارت، بیشتر متقاضیاش رو زیر ماکزیمم 50 روز کیلیر اعلام میکنه؟ حالا یه سوال، آیا هر سفارتی نوع بک گراند چکش مربوط به خودشه ؟؟؟ یعنی منظورم که اگه دقت کرده باشین اصلاً بالای چهار ماه نداره و اونم یه دونه کیس آلاله ( داییشون) به 110 روز کشیده شده بود، تازه ش هم من متوجه نشدم که این کیس لاتاری بوده یا نوعی دیگه؟
خلاصه که اگه دقت کنین آنکارا و به مراتب کمتر ایروان، من فکر میکنم نوع بررسیشون ( بک گراند چک) مخصوص به خودشون باشه و از یک قانون سرتاسری استفاده نمیکنن و حتی میشه گفت یعنی این برمیگرده به نظر آفیسر که دید سفت و سخت تری نسبت به مراجعه کننده هاشون دارند، و سر همین به DOS و DHS حالی میکنن که بررسی این کیس رو مثلاً نوع خفن بکنید، و این میشه که آنکارا و ایراون اینهمه تعداد منتظر داره در صورتیکه ابوظبی نه... ...
mrbonbon عزیز
حالا که منتظرسرا رو نگاه می کنی اون بالا تعداد کیسهای لاتاری، تعداد کلیر شده و منتظر رو هم یه نگاهی بنداز برادر. آنکارا یه چیزی حدود 3 برابر ابوظبی متقاضی ویزا مصاحبه کرده. اگر تعداد افراد منتظر رو به تعداد کل تقسیم کنی الان درصد افراد منتظر در آنکارا، ایروان و ابوظبی به ترتیب 50، 49 و 54 هست. چون تقریباً مطمئنم که سفارت در مراحل اداری شما نقشی نداره به نظر میاد تنها دلیل انتظار بیشتر در آنکارا سختگیری آفیسرها بعد از مصاحبه و تقاضای چک بیشتر و شلوغی سفارت آنکارا باشه...
یادآوری می کنم که در ب.م.ب گ.ذ.ا.ری ب.و.س.ت.و.ن در چند هفته پیش معلوم شد که شخص موردنظر مدتی در ترکیه حضور داشته و مقامات ترک با دستپاچگی تمام اطلاعات اقامت طرف رو در اختیار مقامات آمریکایی قرار دادند. این یعنی اگر یک نفر با تمایلات ت.ر.و.ر.ی.س.ت.ی از ف.ی.ل.تر آفیسر و بعد هم DHS رد بشه و بعد دسته گلی به آب بده تمام موارد مربوط به نحوه ویزا گرفتنش در سیستم تا ابد موجود هست
@آنکارایی ها و ایروانی ها
تقدیم به شما:
همچنان منتظر هوررررررررااااااااا.........ی شما هستیم.
عمو سعید گل ممنون از اطلاعات جامع و کاملتون و همچنین خیلی خیلی شما و دوستان لطف دارید...
اتفاقاً من پست قبلیم، مطالبی رو که شما اشاره کردین رو مد نظر قرار داده بودم، شاید بد بیان کردم که نتونستم مقصود اصلی رو برسونم. سر همین، موضوع رو خواستم، یه جورایی به صورت طنز بیان کنم که( اما انگاری نشد) آنکارا و ایروان یه جورایی سختیگریه بیشتری دارن تا ابوظبی، اما بماند خود این کار به نظر من نوعی تبعیض بین متقاضیان هست( منظورم تعداد روز استفاده شده در کیلیر شدن افراده، اگه مظنون هستند پس سختگیری برای همه سفارت خونه ها باید یکسان باشه)این بود که خواستم دوستان به این موضوع هم دقت کنند که آنکارا و ایروان نسبت به ابوظبی چکه بیشتری رو انجام میدن و بالطبع دیرتر کیلیر...
به خاطر همین موضوع در پست قبلیم تعداد روزهای انتظار در ابوظبی رو مد نظر قرار دادم نه تعداد افراد منتظر.
اما یه چیزی رو که نمیشه قبول کرد چرا اینا همه مشکلاتشون فقط برای ماه دسامبر و ژانویه بوده یعنی شماره کیسهای پایین ( منظورم عطف ما السبق کردن) به جای اینکه ماه ب م ب گ ذ ا ری رو مد نظرشون قرار بدن و از اون ماه سختیگیری بیشتر بشه، یادشون افتاده به صورت رندوم از ماههای قبل اینکار و کردن...
خلاصه که بگم به خاطر این انتظار، من فکر کنم هر کدوم از ماها رو تبدیل به یه تئوریسین بزرگ کردن، خودم هر روز میشینم و میگم خوب چرا مثلاً کیس من این شده یا اون شده و میشینم هی میبافم Big Grin
با آرزوی کیلیر شدن تک تک دوستان2013 گل مهاجر سرا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان عزیزم
سلام
به همه ی کلیر شدگان امروز ابوظبی تبریک میگم و آرزو میکنم همه ی منتظران بخصوص دوستانی که انتظار بیشتری کشیده اند هرچه زودتر از بلاتکلیفی بیرون بیان. با اینکه خودم مدتیه کلیر شدم ولی نمیتونم این تاپیک را ترک کنم و همه ی پستهای شما دوستان را میخوانم و با دیدن شادی شما خوشحال و گاهی با خواندن بعضی پستها چشمهام پر از اشک میشه و گاهی استرس پیدا میکنم. به فکر همه شما هستم بخصوص مسعود عزیز، رجبعلی، محمد فضلی، ساناز ، مستر بن بن، abloom, b-argi، mr777، hushmandco ، زهره، مهدی و بسیاری دیگر از دوستان که الان اسمشون تو ذهنم نیست. باور کنید همتون کلیر میشید. آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
دوستان کلیر شده ابوظبی
تبریککککککککککککک
امیدوارم بزودی تمام دوستان منتظر کلیر شن
مخصوصا محمد فضلی عزیز
dv 2013, Ankara
(2013-05-29 ساعت 19:39)kouroshd نوشته:  [quote='kouroshd' pid='348486' dateline='1369820843']
چه می کنه این [font=Tahoma]ابوظبی[/font]

با کسب اجازه از همه منتظران به خصوص روز بالاییها, , ما هم کلیر شدیم

ای کاش میشد همه رو با هم کلیر میکردن که شادیش به ما هم میچسبید SmileSmile
ولی شک ندارم که دیر و زود داره ولی به هیچ عنوان سوخت و سوز نداره Smile

آقای فضلی عزیز اصلا نگران نباش,مطمئن باش دعای خیلی از 2013ایها به خاطر کمکهای فوق العادت پشت سرت . ایشالا هر چی زودتر کلیر بشی

بچه ها همچنان در کنارتونم تا آخرین روز

به امید موفقیت همتون.

دوستان هر کاری می کنم نمی تونم این تاپیکو رها کنمSmile

آنکارا و ایروان بجنبید تو رو خدا Smile

+++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان عزیزی که امروز کلیر شدن اگر مایل هستید برای گرفتن ویزا با هم اقدام کنیم لطفا پیغام خصوصی بدید Wink

سلام كوروش جان ترجيح دادم پيام خصوصى ندم و اينجا هم يه مورد مهم ذكر كنم هم بگم با نظر شما موافقم ، من واسه گرفتن ويزا كاملأ با سپردن گذرنامه به اژانسها مخالفم و نظر شخصيم اينه . اگر يك نفر از خودمون بره و واسه چند نفر اين كارو بكنه من حاضر به تقسيم هزينه ها هستم در ضمن امروز با يه اژانس كه اشنا هم بود صحبت كردم و واسه ما كه ٣ تا گذرنامه داريم با منت قيمت ٩٥٠ هزار تومن داد كه البته قيد هزينشو زدم اما چيزى كه بيشتر از سپردن به اژانس منصرفم كرد گفتن اين جمله بود كه ممكنه از ١ هفته تا ١ ماه طول بكشه كه ديگه اينو واقعأ نمي تونستم تحمل كنم . موفق باشى و اميدوارم تعدادمون بيشتر بشه هم ارزونتر ميشه هم با اطمينان ترShy
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-29 ساعت 22:56)bayat_r نوشته:  دوستان خوبم
alaleh_al و دایی محترمتون Smile،mohammadrezah،Kouroshd،،lilac،Hoormazd
بهتون از صمیم قلب و جان تبریک میگم و منتظر شنیدن هورای های بعدی و پشت سر همتون در یو اس هستم.

و بازهم خدا رو شکر که ابوظبی من رو روسفید کرد که میگفتم : دوستان ابوظبی رو انتخاب کنید بهتر از دو تا سفارت دیگه است، من سفرنامه های سه سال قبل رو خوندم و ابوظبی رو انتخاب کردم. میگید نه عمو سعید شاهده.

@ 2014 ایها، ابوظبی رو انتخاب کنید، لطفاً

بيات عزيز سلام ، ممنونم از شما Wink شاعر ميگه خاطرات شمال محاله يادم بره من ميگم سفرنامه دبى وتيكه nmc شما محاله يادم بره به اميد ديدار در امريكا Wink
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
آقای ادیبی از من به شما نصیحت پیش کسوتی تو این جور جاها خوب نیست. برادر دست به کار شو یک ایملی ، چیزی شاید شما رو هم مثل ما یادشون رفته باشه باید یادآوری کنین آقا ما هم هستیم. در ضمن بگم کلا کیس دایی جان اصلا آپدیت نشد. ایمیل بزن از این آدرس http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx (البته اگه تا حالا نزدین جسارت نباشه) آخه چون برای خودم جواب داد هی به بقیه توصیه می کنم. در نقش یک مامان بزرگ دلسوز ظاهر شدم.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تبریک به دوستان کلیذ شده از ابوظبی شاد و سلامت باشیدBig GrinBig Grin:

و جام پر از انرژی به سلامتی تقديم به دوستان منتظر Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: mlo ، hushmandco ، farshadsh ، mrr777 ، abloom_ma ، kouroshd ، zohre02 ، AsemanAbee ، sentinel ، رجبعلی ، sce ، lonelyman ، alaleh_al ، mhb161 ، mohammadrezah
صبح بهاری 30 می 2013 تون بخیر
امروز دقیقا 6 ماه از تاریخ مدیکال ما گذشت
مدتهاست نه اپدیتی و نه ........!
.
.
به همه دوستان عزیز کلیر شده ابوظبی تبریک میگم و امیدوارم انتخابهای زندگیشون همیشه همینطور سریع جواب بده.
.
.
آقا ما آسمان آبی هستیم ولی نخواستیم آسمان منتظرسرا باشیم ..... واللللا با این آسموناشون....!!
امیر خان عزیز..... اگه ما بخواهیم آسمونمون تو منتظرسرا سبز بشه کیو باید ببینیم...؟؟!!
@ همه.... ما هم هستیم .... امیدوار اما......!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
اين هفته صداي تيشه از آنكارا نيامد. كويا به خواب شيرين آفيسر رفته باشد
اين انتظار آدمو چيكار نميكنه!به عزيزان صدر نشين ميكم درسته كه ما بصورت فيزيكي مدت زيادي نيست كه اينجاييم اما جو همدلي يه جوريه كه همه خودشون رو بالاي جدولي ميبينن. هرچند هركاري بكنيم نميتونيم حال شما رو اونطوري كه هست بفهميم ولي در كنارتونيم.نشونش اينكه بنده كه تمام اعتماد به نفسم رو از اعماق وجودم در بيارم و رو هم بزارم جرات شعر كفتن رو ندارم, صبح پنجشنبه ساعت7/45 دقيقه اومدم اينجا دارم شعر ميكم!
بسوزه پدر اعتياد!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-05-29 ساعت 22:56)bayat_r نوشته:  دوستان خوبم
alaleh_al و دایی محترمتون Smile،mohammadrezah،Kouroshd،،lilac،Hoormazd
بهتون از صمیم قلب و جان تبریک میگم و منتظر شنیدن هورای های بعدی و پشت سر همتون در یو اس هستم.

و بازهم خدا رو شکر که ابوظبی من رو روسفید کرد که میگفتم : دوستان ابوظبی رو انتخاب کنید بهتر از دو تا سفارت دیگه است، من سفرنامه های سه سال قبل رو خوندم و ابوظبی رو انتخاب کردم. میگید نه عمو سعید شاهده.

@ 2014 ایها، ابوظبی رو انتخاب کنید، لطفاً

من هم با بیات موافقم . ابوظبی بهتر از سایر سفارتها عمل کرده. هم تعداد ویزای یکضربش بیشتر بوده و هم سریعتر کلیر میشن و هم اینکه میشه کس دیگری بره و ویزاها رو دریافت کنه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تاریک ترین غلظت شب ساعاتی قبل از طلوع خورشیده...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
سلام صبح بخیر دوستای عزیزم. اگر این هفته اعلام کردند یا نه ، سر همه بچه های اینجا و خانواده هاشون سلامت باشه و آخر هفته خوبی داشته باشن.

سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «AsemanAbee» عزیز ღღღ

از ماست که بر ماست!
اینم "خود انرژی درمانی" .....!!!
بقول مریم خوش قلب خخخخخخخخخخ! Big Grin
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید

گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد

گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد

چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند

سلام....چرا اینحا دوباره اینقدر ساکت شده.Sad...از ایروان و آنکارا که خبری نیستTongue...............پس ابوظبی بیا برای بار سوم در این هفته به دوستان ما یه حالی بده و ما را هم خوشحال کنBig Grin.....چون ما ظریفتمون بالاستShy ..با کلیر شدن دیگران هم ذوق میکنیمBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان