موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 12:50)nazanin farzad نوشته: (2013-06-07 ساعت 00:19)sentinel نوشته: (2013-06-07 ساعت 00:12)nazanin farzad نوشته: دوستان کسی می دونه چطور میشه عضو منتظرسرا شد.
درود بر شما
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
مشخصات خودتونو ایمیل کنید برای امیر مهاجر و یا آقا افشین، ایشان براتون ثبت میکنند
امیدوارم زیاد اینجا مهمون نباشید و زود کلیر بشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییت می تونی بهم بگید آدرس ایمیل مدیران را از کجا باید پیدا کنم.
درود مجدد به شما
اگر اشتباه نکنم تو لینک زیر میتونید برای امیر مهاجر ایمیل ارسال کنید
http://mohajersara.com/user-35884.html
موفق باشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 16:48 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
گزارش :
چند روز پيش در 73ومين روز انتظارم با شماره 009903124555555 ساعت 17 به وقت اينجا كه مقارن ساعت 15:30 در اونجا هست زنگ زدم به سفارت آنكارا.
ابتدا چندبار اشتباه اوپراتور من رو با قسمتهاي نا مرتبط با موضوع سوالم ارتباط داد ولي در چندمين سعيم شخص پاسخ دهنده گفت داخلي 1 رو سه بار شماره گيري كن كه بعد از انجام اينكار حدود 30 دقيقه پشت خط و در انتظار بودم سپس خانم آفيسر اومد پشت خط و بعد از توضيحات من مبني بر اعلام روز مصاحبه و قبولي در لاتاري و اينكه مدت 73 روزه منتظرم در حاليكه جناب آفيسر روز مصاحبه در پايان مصاحبه اعلام كردند كه پرونده شما كامل هست و هيچ مشكلي ندارين فقط پك پروسه اداري هست كه 6 تا 8 هفته طول ميكشه و بعد تو سايت شماره كيستون براي دريافت ويزا اعلام ميشه خلاصه بنده خدا با صبر و حوصله گوش كرد و بعد شماره كيسم رو سوال كرد و تعداد اعضا كيسم رو با نام و نام خانوادگي اعلام كرد و بعد از تاييد من چند لحظه پشت خط من رو نگهداشت و بعد گفت هنوز نتيجه پرونده شما نهايي نشده و از طولاني شدن پروسه اداري عذر خواهي كرد و گفت فقط بايد منتظر باشين بعد از اينكه سوال كردم آيا مشكلي هست گفت نه هيچ مشكلي نيست فقط اين يك مرحله هست كه بايد بگزرونيم.
بعد سوال كرد كه مورد ديگه اي دارين كه پاسخ بدم كه من هم تشكر كردم و مكالمه تمام شد.
ضمنا كيس من در سيس هم آپ شد.
حرف دل :
(( بيگناهي كم گناهي نيست در لاتاري ** دايي از دامان پاك خويش به كليرنس ميرود ))
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 12:49)آقا هادی2013 نوشته: سلام. من همونی هستم که ژانویه مصاحبه شدم. آخرین آپدیتم 15 می بوده. کسی از ژانویه هست که کیلیر نشده باشه؟
[/i]
سلام.من هم مصاحبم ژانویه بوده و هنوز کلیر نشدم وآخرین آپدیتم هم 31 ژانویه بوده.و هنوز دوستان دیگری هم از ژانویه هستند که کلیر نشدند و متاسفانه تعدادمون هم کم نیست.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
نتایج کلیر کردن سفارتها در هفته جاری
ابوظبی 4کیس
آنکار 2 کیس
ایروان 0 گیس
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا، چرا اين ايروان با ما اين کارا رو می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هیچ کیسی رو تو این هفته کلییر نکرد؟؟؟
واقعاًً کی پاسخگو می باشد؟
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 18:48)sadfar نوشته: (2013-06-07 ساعت 18:29)habibi نوشته: نتایج کلیر کردن سفارتها در هفته جاری
ابوظبی 4کیس
آنکار 2 کیس
ایروان 0 گیس
سلام دوست عزیز
لطفا راهنمایی کنید پروسه کلیر کردن ایروان چگونه است؟
البته امیدوارم که ویزا یک ضرب بگیرید،امابعد از مصاحبه اگر کلیرنس بخورید(آفیسر میگه برای انجام پروسه اداری)حداقل بعد از چهار هفته میبایست منتظر بمانید که شماره کیستون رو تو سایت سفارت ایروان بزنند بعدش ویزا آماده است ودر پاستون میزنند سایت سفارت برای چک کردن گیس لینک زیر است.
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
از دیروز اتهام بی اساس یکی از کاربرها به تیم مدیران که اتفاقاً ویزاشو گرفته باعث شده جو سنگینی به تاپیک کلیرنس تحمیل بشه. من سعی کردم که مورد به مورد پست اون کاربر رو جواب بدم. دیشب هم دیدم که اومد تو تاپیک کلیرنس، بعد هم مدتی پست های تاپیک سفر به ترکیه رو می خوند. می خواست ببینه واقعاً پست های مربوط به نا آرامی ها ترکیه که من گفته بودم حذف نشدن، سر جاشون هستند یا من بهتون دروغ گفتم. بعد رفت تاپیک نظریات آرش رو خوند و بی سر و صدا از سایت رفت بیرون. تا 4 صبح امروز بیدار بودم که اگر جای ابهامی براش باقی مونده بود براش رفع ابهام کنم. ظاهراً که مشکل این کاربر با رفتار لوطی منشانه و جوانمردیش که فقط به خاطر شما و به نمایندگی از شما لب به اعتراض باز کرده بود برطرف شده.
اما این وسط چند نفری تحت تاثیر جو غیر دوستانه با مهاجرسرا قهر کردند و با ناراحتی خداحافظی کردند. امیدوارم هر جا که هستند و میرن موفق باشند و بعداً که کلیر میشن، که حتماً هم میشن این وقایع رو فراموش کنند.
این داستان رو یک بار دیگه براتون تعریف کردم و حتماً تکراریه ولی می خوام ازش یک نتیجه ای بگیرم. پارسال اواخر شهریور ماه بود که به من پیشنهاد مدیریت شد. حدود 4 ماه از عضویت من در سایت می گذشت و خیلی بی تجربه بودم.اواخر سپتامبر و روزهای آخر برنامه لاتاری 2012 شد. صدرا به من پیام خصوصی داد که به تاپیک کلیرنس 2012ایها بیشتر سر بزنم. می دونستیم که چند نفری کلیر نشدن و یک عده شون رفته بودن ترکیه و پاسپورت ها رو داده بودن به سفارت که به محض رسیدن جواب کلیرنس ویزاشون رو بگیرن. خودشون هم از صبح می رفتن پشت در سفارت به انتظار می ایستادند تا پایان ساعت اداری. لحظات به سرعت در حال سپری شدن بود و یک عده از 2012ایها که ویزاشون رو گرفته بودن و حتی بعضی هاشون آمریکا بودن برگشته بودن که به بقیه روحیه بودن. من چند بار قبل از اون زمان به تاپیکشون سر زده بودم. استرس زیادی داشتن و راستش استرسشون به خوانندگان منتقل می شد. وقتی مدیر شدم و صدرا ازم خواست که بیشتر تاپیک رو کنترل کنم یه جورایی با بی میلی قبول کردم. وضعیت پارسال با امسال خیلی متفاوت بود. دوره های انتظارشون مثل ما طولانی نبود. از طرفی 2012ایها مثل ما با هم صمیمی هم نبودن و با نوعی سنگینی و متانت با هم رفتار می کردند. حتی تو اون لحظات آخر با استرس کشنده و تا زمانی که تاپیکشون قفل شد کسی با بقیه یا تیم مدیریت درگیر نشد. تنها یکی از 2013ایها که از دوستان خوب من هم هست رفته بود سئوال کرده بود که اگر تا آخر سپتامبر کسی کلیر نشه چه اتفاقی می افته؟ از این سئوال دوستمون خیلی عصبانی شده بودن. فکر می کردن که این بنده خدا از روی قصد و غرض این سئوال رو پرسیده و جوابش رو می دونسته و می خواسته نمک به زخمشون بپاشه. پستش رو گزارش کرده بودن و داشت اوضاع متشنج می شد که من پست کاربر 2013ای رو عدم تایید و از 2012ایها معذرت خواهی کردم. با وجودی که همشون از من سابقه بیشتری تو سایت داشتن. تعداد پست هاشون از من زیادتر بود و من یک مدیر تازه وارد ناشی بودم کوچکترین بی احترامی به من نکردن. تا لحظات آخر با هم بودن. آخر کار هم من از 2013ایها خواستم با رعایت روحیه شکننده اونها به تاپیکشون سر بزنن و اگر می تونن به بچه های منتظر با دادن رتبه روحیه بدند. خلاصه این که تمام اون بچه ها که پشت در سفارت منتظر بودن به جز یک نفر ویزاشون رو گرفتن و خاطره ای فراموش نشدنی برای همه مهاجرسرایی ها رقم زدند.
امسال اما وضعیت با پارسال متفاوت هست. ما دوره های انتظار بالای 100 روز زیاد داریم. با وجودی که سه ماه و نیم تا پایان دوره فرصت داریم ولی انتظار طولانی و بلاتکلیفی و سردرگمی باعث واکنش های احساسی منتظران شده. اوضاع هر لحظه بد و بدتر میشه. اوایل به من گیر میدادن که چرا وقتی کلیر شدن مثل بقیه براشون خوشحالی نکردم و تبریک نگفتم. بعد به این گیر دادن که چرا پست هاشون رو لایک نمی کنم؟ بعد به این که باند بازی راه انداختم و دوستانم رو بیشتر تحویل می گیرم. حالا به این که چرا پست هاشون عدم تایید میشه. بعد هم که میگن از شکل و قیافه من و امیر مهاجر خوششون نمیاد. راستش جو تاپیک کلیرنس داره به سمتی پیش میره که اگر بهش احتیاجی نداشته باشی سنگین تری که سراغش هم نری. این حرف رو عمو سعیدی داره میزنه که همیشه خودش رو اول یک 2013ای دونسته تا یک مدیر. همیشه به این که 2013ای بوده افتخار کرده و همه جا هم گفته که 2013ایها از همه ورودی های لاتاری بهتر بوده ان. دیشب که مشکل ایجاد شده در تاپیک مدیران مطرح شد مدیران ارشد و قدیمی تر معتقد بودند که همین صمیمت موجود بین مدیران جدید و کاربرها باعث شده که کنترل اوضاع مشکل بشه و پیش بینی می کردند که هر چه به اواخر دوره نزدیکتر بشیم وضعیت بدتر هم بشه.
دوستان منتظر
فراموش نکنین که منم 58 روز انتظار کشیدم. نه به اندازه اونهایی که 6 ماهه منتظرن ولی می دونم که تو چه اوضاعی گرفتار هستید. با این وجود این دلیل نمیشه که ناراحتی هاتون رو با درگیری با بقیه که هیچ نقشی در این ماجرا ندارند کاهش بدین. بعد از این به تاپیک کلیرنس 2013ایها سر می زنم ولی فقط بر حسب وظیفه ای که به گردنم گذاشته شده. اگر می خواین تاپیک کلیرنس تا روز آخر فعال بمونه باید بیشتر مراقب روحیات بقیه باشید. امیدوارم که 30 سپتامبر امسال وقتی تاپیک رو قفل می کنم لبخند شادی به لبهای همتون باقی مونده باشه. بدین وسیله ختم تمام مباحثات را اعلام می کنم و از همه در خواست می کنم که 34 ساعت گذشته را در این تاپیک فراموش و از تایید و تکذیب پست من خودداری کنند. عزت زیاد. سعید
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
یک کیسی از اون دفعه که ایروان اپدیت کرده عجیب شبیه کیس ماست میگم تاحالا شده سفارت اشتباهی شماره کیس هارو اعلام کنه؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
این همه کلیر میکنن این سفارتا زخمی نشن یموقع عــــــــــــــــــــــــــــــایا؟؟؟؟؟
یعنی ســـــــــــــــــــــــال آینده ما اینجا نیستیم عایا؟؟؟
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 23:20 توسط Saeedv13.)
مرغ طوفان
تنها گریزم ، نا گزیرم کان پریخو تنها رود ، تنها دود ، تنها گریزد
آهوی من دارد اگر خوی پلنگی رعنا پلنگ از چون خودی آیا گریزد؟
گو آتش شوقش سرا پایم بسوزد کی شعله رقصنده از گرما گریزد
من زیبق لغزان نیم کز بی ثباتی آواره در گرما و در سرما گریزد
من مرغ طوفانم نیاندیشم ز طوفان
موجم ،نه آن موجی که از دریا گریزد
موجم ،چنان موجی که از اوج و حضیضش خیزد گران کوهی و در ژرفا گریزد
از بوم شوم و کرکس دون چند خواهی کز خاک در خلوتگه عنقا گریزد
شهبازرا شاید که چون شهپر گشاید آنجا که زشتی ها ست نا پیدا گریزد
سیمرغ کو کز طعمه گاه لاشه خواران در اوج استقلال و استغنا گریزد
از ری چو بگریزم بشیرازم کشد دل آنجا که هر دلداده شیدا گریزد
.
.
.
.
پس بچه ها ازتون خواهش میکنم با تمام سختی هایی که پیش رو داریم پرتوان و شاد به پیش........
+++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 23:19 توسط Saeedv13.)
بلاخره گذر ما هم به این تاپیک افتاد و بعد از برگشت از مصاحبه اولین بار به عنوان مشتری وارد این قسمت شدم .
پروسه اداری عزیزم که از 3 جون شروع شده ، 7 جون آپدیت شده . کاشکی یه جایی بود می فهمیدیم دقیقا کجای پرونده دیده شده !!
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ببخشید بد موقع مثل اینکه پست گذاشتم اول صفحه رو هم اگر بخونید ممنون میشم . خیلی فکرم و مشغول کرده متاسفانه ایمیل هامون هم باز نمیشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 21:21)سمانه777 نوشته: یک کیسی از اون دفعه که ایروان اپدیت کرده عجیب شبیه کیس ماست میگم تاحالا شده سفارت اشتباهی شماره کیس هارو اعلام کنه؟
درود بر شما
به نظر خیلی ممکن نمیاد، چون معمولا در روال کاریه این تیپ پرسنل از این اشتباهات صورت نمیگیره، ولی متونید براشون ایمیل بزنید و اطمینان حاصل کنید، البته دوستان قدیمی تر بهتر میتونن نظر بدن
موفق باشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا