کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به به دوباره جشممون به جمال منتظرسرا باز شد و ......ما هم ١٥ روز رو رد كرديم فعلا Smile) ايشالا كه انتظار همه دوستان منتظر و عزيزم زود زود به سر بياد ، فقط به اين فكر كنين كه سال ديكه اين موقع كجاي اين جغرافيا هستين ، يادتون باشه كي اين حرفو زدم Smile)))))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-06-13 ساعت 01:22)pouya.web نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 23:43)hushmandco نوشته:  ضمن تبریک مجدد به رفقای کلیر شده توجه شما را به جوابیته آنکارا به ایمیل موزمارانه ما که به سان مورچه ای سیاه در دل شب بر روی سنگ سیاه قرار بود خبری از اندرونی سفارت و وضعیت کیس ما بیاره جلب مینمایم.
اهم. اهم.
Because of our heavy workload due to high summer season all administrative processings requires more waiting period
Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing
نکته قابل توجه اینه که زمان انتظار از حداقل 3 ماه به 4 ماه افزایش پیدا کرد و دلیلش اینه که نزدیک تابستونیم و تقاضا برای ویزا زیاده.
احتمالا تقاضا برای سواحل نوادا ! زیاده که تابستون خلائق سرازیر میشن اونجا. حالا اینکه نوادا ساحل داره یا نه میتونه موضوع تحقیق باشه که منتظران عزیز به من مراجعه کنن گروهها رو مشخص کنم که برن تحقیق کنن.
2 نمره و 10 روز کسری انتظار داره.
پ.ن : بچه های سفارت آشنان وگرنه به کسی جواب نمیدن اینا. دلیل بگن؟ هرگز. حالا به من میگن بحثش سواست.

دوستان عزیز من بعد از شاید 40 روز در 98 روزه گیم اومدم دوباره بنویسم یعنی تو این مدت چون حالم خوب نیست و حوصله ندارم دوس نداشتم کسی رو ناراحت کنم اما باید بگم تو این مدت اگه یه حرف منطقی به دور از تفکرات دایی جان ناپلئونی خونده باشم همین حرفی هست که ازش نقل قول کردم به نظر این حقیر ته حرف منطقی و درسته اما در مورد اون مسئله پارسالی ها باید بگم من سایت travel.state.gov رو زیر و رو کردم فقط یک صفحه آماردهی داره که نه شیلطره و نه هیچ اسراری داره به آدرس http://travel.state.gov/visa/statistics/..._4399.html در این صفحه هرگز این موضوعاتی که دوستان گفتن وجود نداره و استناد دوستان با عرض پوزش کلا بی پایه هست خودتون برید ببینید
ولی چرا این موضوع بی پایه بدون مستندات اینجا تو این تاپیک دینامیتی گفته میشه جای تاسف و تامل داره به هر تقدیر دوستان نازنین غصه نخورین ما هم خدایی داریم کلیر میشیم به امید خودش و .....
بنده در روز جمعه این هفته 100 روزگی رو تجربه میکنم و امیدوارم زودتر این انتظار لعنتی تموم بشه.
پس شاد باشید چون چاره ای نیست.

مخلص آقا پویای عزیز نیز هستیم.
در ضمن زیاد سخت نگیرید درباره آمار ها بعد یه مدت انتظار طبیعی که این فکر ها به مغز هر آدمی خطور کنه.
به امید خدا برای بهترین ها و برای همه دوستان گل
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، e76779 ، tajhizgaran ، Given ، lonelyman ، امیر مهاجر ، b_argi ، رجبعلی ، babakirani ، zina s ، pouya.web ، mhb161
(2013-06-13 ساعت 10:43)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان صبح عالی همگی به خیر باشه به امید کلیرهای بیشتر امروز
دوستان یه سؤالی داشتم : الان دارم بلیط می گیرم و هتل ، می خواستم ببینم یک هفته کافیه ؟ یعنی من 2 شنبه برم هفته بعدش برگردم؟میشه سریع جواب بدین؟ منتظر مBig Grin

درود بر شما
به نظر من دوشنبه رفتن باعث میشه شما عملا جمعه و شنبه را از دست بدهید، فکر می کنم شما برای یکشنبه تا پنجشنبه برنامه ریزی کنید بهتر باشه، چون تمام روزهای کاری هفته را خواهید داشت و در این مدت هم ویزا براتون صادر خواهد شد
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: e76779 ، lilac ، tajhizgaran ، lonelyman ، ابی هانی ، sce ، b_argi ، babakirani ، zina s ، amairmonre
ساناز جان قربون شکلت کلیر شو بلند شو برو تو تاپیک بعدی دیگه، من خسته شدم اینقدر سیس تورو چک کردم، خجالتم می‌کشم حرفی‌ از کلیر نشدن خودم بزنم قربون شکل ماهت Big GrinSmileWinkCoolRolleyes
سلام به دوستان گلم،
من الان 3 روز که آنکارا هستم و پاسپورتمو دادم تا ویزام صادر بشه، دیشب تو هتل نزدیکای ساعت 2 صبح از تو خیابون صدای تیراندازی ( البته گاز اشک آور ) می اومد، مردم با ماشیناشون بوق های ممتد می زدن...خلاصه اینکه من موندم اینا چشونه Sad منم 2 روز پیش پاسپورتمو دادم، هر روز Update شده... هنوزم تو سیس نوشته Administrative Processing!! صبح ها اینجا آرومه اما از ساعت 9 شب به بعد مردم میان تو خیابون...
بچه ها میاین اینجا مراقب خودتون باشین..
اگه کسی کاری ، چیزی داره بگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم
راستی امروز صبح دو تا زوج تقریباً 65 ساله که کیس خانوادگی بودن و 7.40 صبح مصاحبه داشتن و تو هتل من هستند ویزای یک ضرب گرفتن.
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-06-13 ساعت 13:00)mehdiii نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 12:56)lilac نوشته:  [quote='mehdiii' pid='357446' dateline='1371111845']
ساناز جان قربون شکلت کلیر شو بلند شو برو تو تاپیک بعدی دیگه، من خسته شدم اینقدر سیس تورو چک کردم، خجالتم می‌کشم حرفی‌ از کلیر شدن خودم بزنم قربون شکل ماهت Big GrinSmileWinkCoolRolleyes

نه بابا منظورم این نبود، منظورم این بود که روم نمی‌شه قر بزنم که چرا کلیر نمیشم

انقدر خوشحال شدم که فکر کردم کلیر شدید... یه جورایی رفتیم به پیشواز پس به فال نیک بگیرید...Smile همین روزاست که واسه شما و ساناز عزیز هوررااااا رو میکشیم و همچنین واسه بقیه دوستان عزیز در هر سه سفارت...Smile
تشکر کنندگان: mehdiii ، amir82 ، rezagh ، lonelyman ، mrr777 ، آنی ، sce ، ابی هانی ، b_argi ، رجبعلی ، daad ، babakirani ، Hoormazd ، zina s ، shatsi ، Alirezaa2013
(2013-06-13 ساعت 02:34)امیر مهاجر نوشته:  جناب زنگنه عزیز، ممنون از تعریفهاتون.
خواه نا خواه پای من تو این تاپیک بعنوان یه عضو باز شده.
پس به روی چشم. ما هم اینجا مثل بقیه در انتظار مشارکت میکنیم. Wink
من تو خیالم همواره اون روزی رو از آینده نزدیک تجسم میکنم که تا نفر آخر این تاپیک ویزاشونو گرفتند و دیگه اون زیر هیچ اسمی نباشه. اونوقت یه قفل گنده بزنم در این تاپیک و بعد از چند ماه که دلم برای این روزها و بچه های اینجا تنگ شد بیام یه پست بذارم و درد دلی کنم. درست همونطوری که آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۲ گذاشتم.
پس به امید اون روز. Smile

يه دونه اي اميرخان Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: آنی ، sce ، امیر مهاجر ، mino2013 ، shaso ، b_argi ، Mehrdadordi ، soruosh ، babakirani ، marjani ، zina s
سلام به همه دوستای گلم ...

من اولین بارم هستش که میام تو این تاپیک ... فکر می کردم که من هم بعد از مصاحبه میام تو جمع شماها Smile اما اینطوری نشد ...
ولی دلم می خواد که همه خوشحالی و انرژی مثبتم رو که همین الان و بعد از ویزای یه ضرب گرفتم با شماها شریک شم و آرزو کنم که هر چه زودتر انتظار همگی تموم بشه و برگردین ویزاهاتون رو بگیرین ...

mmr777 (محمد عزیز)، امیر82، نوشهنار، پرستو، مهدی (mehdiii)، امیر مهاجر، پویا چپ دست و بقیه دوستان ... من رفیق نیمه راه نیستم و تا آخرش کنارتون هستم و امیدوارم که انتظارتون رو با من شریک بشین ... یه امید اینکه قطار 2013 هر چه زودتر با همه مسافرهاش و با شادی و خوشی به مقصد برسه ...

امیدوارم که شادی و خوشحالی و امید همیشه تو این تاپیک حاکم باشه Smile
دوستون دارم همسفرها Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-06-13 ساعت 13:37)jazirehh نوشته:  سلام به همه دوستای گلم ...
من اولین بارم هستش که میام تو این تاپیک ... فکر می کردم که من هم بعد از مصاحبه میام تو جمع شماها Smile اما اینطوری نشد ...
ولی دلم می خواد که همه خوشحالی و انرژی مثبتم رو که همین الان و بعد از ویزای یه ضرب گرفتم با شماها شریک شم و آرزو کنم که هر چه زودتر انتظار همگی تموم بشه و برگردین ویزاهاتون رو بگیرین ...
mmr777 (محمد عزیز)، امیر82، نوشهنار، پرستو، مهدی (mehdiii)، امیر مهاجر، پویا چپ دست و بقیه دوستان ... من رفیق نیمه راه نیستم و تا آخرش کنارتون هستم و امیدوارم که انتظارتون رو با من شریک بشین ... یه امید اینکه قطار 2013 هر چه زودتر با همه مسافرهاش و با شادی و خوشی به مقصد برسه ...

هـــــــــــــــــــوووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااا

به قول امیر82 :

نـــــــــــــــــــــــعــــــــــــــــــــــــــــــــره
سلام دوستان،من چند تا سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم

۱.بعد از کلیر شدن، یکی‌ از اعضای خانواده باید با پاسپورت و برگهٔ‌ صورتی‌ بره سفارت و این مدارکو تحویل بده؟۲.احتیاج به مدارک دیگه نیست؟

۳.یا احتیاج به وکالت نامه از همسر برای گرفتن ویزا؟

۴.بهترین زمان برای رفتن به سفارت آنکارا چه روزیه؟

۵.چند روزه ویزا آماده میشه؟

۶.اگر ویزا رو قبل از اینکه ۶ماه از مدیکال بگذره بگیریم، ولی‌ بخواهیم بعد از گذاشتن ۶ماه از مدیکال بریم آمریکا مشکلی‌ پیش میاد؟

سپاسگزارم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، sce
(2013-06-13 ساعت 13:37)jazirehh نوشته:  سلام به همه دوستای گلم ...

جزیره عزیز دوست دارم اولین نفری باشم که دریافت ویزای یکضرب را به شما تبریک میگویم. مبارکت باشه. دعا کن ماهم بعد از ۹۰ روز کلیر بشیم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-06-13 ساعت 00:45)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 00:35)ordibehesht600 نوشته:  سلام
من ناپل مصاحبه داشتم ازمن cv خواستن فرستادم اما جواب اتومات امد که توش نوشته به علت سلوغی
به کسی کانفرم می رو خبر نمیدیم یه بار دیگه فرستادم روز کاری ساعت 10صبح اینبار حتی جواب اتومات هم نیومدخیلی ناراحتم ار کجا مطمن شم که cv بدستشون رسیده یانه. ناپل هم که من تنهام و کسی تو مهاجرسرا اونجا مصاحبه نداشته تا سوالی ازش بکنم خوش بحال شمت ها که زیادید و از تجربیات هم اسدتفاده می کنید . فعلا نمیدونم چه کار کنم فقط امیدم به خداست .برام دعا کنید. که پروسم ادامه پیدا کنه و cv بدستشون رسیده باشه.چون تا به دستشون نرسه کارم ادامه پیدا نمکنه.

دوست عزيز ما توي ايميلي كه جواب فرم 9 سئوالي رو براشون فرستاديم( به همراه cv) ازشون خواستيم كه دريافت و اينكه به همون فرمتي هست كه خواسته بودن رو كانفرم كنن و بعد از اون ايميلي دريافت كرديم كه كانفرم ميكرد مدارك به دستشون رسيده.
بنظر من يكبار ديگه ايميل بزنين بگين نگران هستين و ازشون بخواين كانفرم كنن مدارك رو دريافت كردن
موفق باشيد.

سلام دوست عزیز
هیچ امیلی از جانب سفارت برام نیومد . روز مصاحبه آفیسر گفت cv بده و ادرس ایمیل رو روی برگه سفیدکلیرنس با دست برام نوشت گفت به این امیل کن. بعد از ارسال ازشون کانفرم خواستم ، اما هنوز جواب نیومده تقریبا 5 روزه.
تشکر کنندگان: lonelyman ، shaso ، b_argi ، sce ، رجبعلی
(2013-06-13 ساعت 13:59)natasha نوشته:  سلام دوستان،من چند تا سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم

۱.بعد از کلیر شدن، یکی‌ از اعضای خانواده باید با پاسپورت و برگهٔ‌ صورتی‌ بره سفارت و این مدارکو تحویل بده؟۲.احتیاج به مدارک دیگه نیست؟

۳.یا احتیاج به وکالت نامه از همسر برای گرفتن ویزا؟

۴.بهترین زمان برای رفتن به سفارت آنکارا چه روزیه؟

۵.چند روزه ویزا آماده میشه؟ص

۶.اگر ویزا رو قبل از اینکه ۶ماه از مدیکال بگذره بگیریم، ولی‌ بخواهیم بعد از گذاشتن ۶ماه از مدیکال بریم آمریکا مشکلی‌ پیش میاد؟

سپاسگزارم

سلام دوست عزيز
١- بله يكي از اعضا خونواده ميتونه با داشتن پاس همه و برگ صورتي تشريف ببرند سفارت
٢-اگر تو برگ صورتي نقص مدركي رو مشخص كردن بايد اون رو هم برد
٣-براي اينكه تو ptt مشكلي پيش نياد و مدارك رو تحويل بدن حتماً وكلاتنامه از همسر به زبان تركي رو تهيه كنيد.
٤-دوشنبه بهترين روزه كه ايشاالله تا آخر هفته ويزا و پاسها بدستتون برسه
٥- اگر دوشنبه مدارك رو تحويل سفارت بديد معمولاً تا جمعه بدستتون ميرسه
٦- تا جايي كه من ميدونم تاريخ اعتبار ويزا ٦ ماه بعد از مديكاله و اگر شما مثلاً ٥ ماه از مديكالتون گذشته باشه و ويزا بگيريد اعتبار ويزا ١ ماهه پس بايد حتماً تو زمان اعتبار ويزا وارد آمريكا بشين
موفق باشيدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، mrbonbon ، alirezass ، sce ، سو سو ، zina s ، رجبعلی ، natasha
mrr777:دوست عزیزم یادمه گفته بودی به محض رسیدن به مرز ۹۰ یک ایمیل به سفارت ایروان میزنی. اگر زدی لطفأ پاسخ آنها را هم به ما در صورت امکان اطلاع بده. چون منهم هفته دیگه به مرز ۹۰ میرسم ومیخواهم ببینم ایمیل بدم یا نه؟البته میدونم که یک جواب کلیشه ای برامون میفرستند. با آرزوی کلیر شدن شما وتمام دوستان مهاجرسرا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، jazirehh ، sce ، s.s.h ، zina s ، گل نهال ، 5ina ، رجبعلی
(2013-06-13 ساعت 14:21)Ali.US نوشته:  mrr777:دوست عزیزم یادمه گفته بودی به محض رسیدن به مرز ۹۰ یک ایمیل به سفارت ایروان میزنی. اگر زدی لطفأ پاسخ آنها را هم به ما در صورت امکان اطلاع بده. چون منهم هفته دیگه به مرز ۹۰ میرسم ومیخواهم ببینم ایمیل بدم یا نه؟البته میدونم که یک جواب کلیشه ای برامون میفرستند. با آرزوی کلیر شدن شما وتمام دوستان مهاجرسرا
nدوستان تا الان 2/3 بار ایمیل زدم و فقط جواب کلیشه ای رو دادن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Ali.US ، lonelyman ، sce ، marjani ، آنی ، zina s ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان