موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 10:43)Mahbaran نوشته: سلام دوستان صبح عالی همگی به خیر باشه به امید کلیرهای بیشتر امروز
دوستان یه سؤالی داشتم : الان دارم بلیط می گیرم و هتل ، می خواستم ببینم یک هفته کافیه ؟ یعنی من 2 شنبه برم هفته بعدش برگردم؟میشه سریع جواب بدین؟ منتظر م
درود بر شما
به نظر من دوشنبه رفتن باعث میشه شما عملا جمعه و شنبه را از دست بدهید، فکر می کنم شما برای یکشنبه تا پنجشنبه برنامه ریزی کنید بهتر باشه، چون تمام روزهای کاری هفته را خواهید داشت و در این مدت هم ویزا براتون صادر خواهد شد
موفق باشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 02:34)امیر مهاجر نوشته: جناب زنگنه عزیز، ممنون از تعریفهاتون.
خواه نا خواه پای من تو این تاپیک بعنوان یه عضو باز شده.
پس به روی چشم. ما هم اینجا مثل بقیه در انتظار مشارکت میکنیم. 
من تو خیالم همواره اون روزی رو از آینده نزدیک تجسم میکنم که تا نفر آخر این تاپیک ویزاشونو گرفتند و دیگه اون زیر هیچ اسمی نباشه. اونوقت یه قفل گنده بزنم در این تاپیک و بعد از چند ماه که دلم برای این روزها و بچه های اینجا تنگ شد بیام یه پست بذارم و درد دلی کنم. درست همونطوری که آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۲ گذاشتم.
پس به امید اون روز. 
يه دونه اي اميرخان
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من چند تا سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم
۱.بعد از کلیر شدن، یکی از اعضای خانواده باید با پاسپورت و برگهٔ صورتی بره سفارت و این مدارکو تحویل بده؟۲.احتیاج به مدارک دیگه نیست؟
۳.یا احتیاج به وکالت نامه از همسر برای گرفتن ویزا؟
۴.بهترین زمان برای رفتن به سفارت آنکارا چه روزیه؟
۵.چند روزه ویزا آماده میشه؟
۶.اگر ویزا رو قبل از اینکه ۶ماه از مدیکال بگذره بگیریم، ولی بخواهیم بعد از گذاشتن ۶ماه از مدیکال بریم آمریکا مشکلی پیش میاد؟
سپاسگزارم
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 14:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 14:49 توسط lonelyman.)
(2013-06-13 ساعت 13:59)natasha نوشته: سلام دوستان،من چند تا سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم
۱.بعد از کلیر شدن، یکی از اعضای خانواده باید با پاسپورت و برگهٔ صورتی بره سفارت و این مدارکو تحویل بده؟۲.احتیاج به مدارک دیگه نیست؟
۳.یا احتیاج به وکالت نامه از همسر برای گرفتن ویزا؟
۴.بهترین زمان برای رفتن به سفارت آنکارا چه روزیه؟
۵.چند روزه ویزا آماده میشه؟ص
۶.اگر ویزا رو قبل از اینکه ۶ماه از مدیکال بگذره بگیریم، ولی بخواهیم بعد از گذاشتن ۶ماه از مدیکال بریم آمریکا مشکلی پیش میاد؟
سپاسگزارم
سلام دوست عزيز
١- بله يكي از اعضا خونواده ميتونه با داشتن پاس همه و برگ صورتي تشريف ببرند سفارت
٢-اگر تو برگ صورتي نقص مدركي رو مشخص كردن بايد اون رو هم برد
٣-براي اينكه تو ptt مشكلي پيش نياد و مدارك رو تحويل بدن حتماً وكلاتنامه از همسر به زبان تركي رو تهيه كنيد.
٤-دوشنبه بهترين روزه كه ايشاالله تا آخر هفته ويزا و پاسها بدستتون برسه
٥- اگر دوشنبه مدارك رو تحويل سفارت بديد معمولاً تا جمعه بدستتون ميرسه
٦- تا جايي كه من ميدونم تاريخ اعتبار ويزا ٦ ماه بعد از مديكاله و اگر شما مثلاً ٥ ماه از مديكالتون گذشته باشه و ويزا بگيريد اعتبار ويزا ١ ماهه پس بايد حتماً تو زمان اعتبار ويزا وارد آمريكا بشين
موفق باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
mrr777:دوست عزیزم یادمه گفته بودی به محض رسیدن به مرز ۹۰ یک ایمیل به سفارت ایروان میزنی. اگر زدی لطفأ پاسخ آنها را هم به ما در صورت امکان اطلاع بده. چون منهم هفته دیگه به مرز ۹۰ میرسم ومیخواهم ببینم ایمیل بدم یا نه؟البته میدونم که یک جواب کلیشه ای برامون میفرستند. با آرزوی کلیر شدن شما وتمام دوستان مهاجرسرا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 14:21)Ali.US نوشته: mrr777:دوست عزیزم یادمه گفته بودی به محض رسیدن به مرز ۹۰ یک ایمیل به سفارت ایروان میزنی. اگر زدی لطفأ پاسخ آنها را هم به ما در صورت امکان اطلاع بده. چون منهم هفته دیگه به مرز ۹۰ میرسم ومیخواهم ببینم ایمیل بدم یا نه؟البته میدونم که یک جواب کلیشه ای برامون میفرستند. با آرزوی کلیر شدن شما وتمام دوستان مهاجرسرا
nدوستان تا الان 2/3 بار ایمیل زدم و فقط جواب کلیشه ای رو دادن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه