کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبريک و شاد باش به همه دوستانی که کلير شدند مخصوصا به پيشکسوت ها
و يه عالمه انرژی مثبت تقديم به دوستان منتظر کليرنس
بخنديد و شاد باشید که اين روزها نيز می گذره و هر چی که تقدير باشه مسلما برای ما بهترين خواهد بود Big GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
سلام
از صبح نشستم ببینم کی کلیر میشیم امروز 91 روزه شدیم 13 هفته گذشت امیدوارم بعد از 16 بار آپدیت شدن کلیر بشیم بعد از 7 بار تنها آپدیت شدن تو ماه جون جمعه هر دو ما آپدیت شدیم .
مروز تولد همسرمه امیدوارم با کلیر شدن بهترین کادو تولدش باشه .
سلام به همه دوستان گلم
امروز ۱۱۰ روزه شدم . میدونید که بچه شیعه ها چقدر به ۱۱۰ (علی) ارادت دارن.
از اون طرفم ۱۱۰ روزه شدن ما مصادف شده با نیمه شعبان که بازم کلی خیر و برکت توش هستش.
خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا خودت اول دل دوستان گلم و بعد اگه حال کردی دل منم شاد کن.
پ.ن: خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا خودت از سر همه گناهانمون بگذر (البته برای دوستان گلم سو تعبیر نشه)
(2013-06-24 ساعت 12:28)leila_2013 نوشته:  سلام
از صبح نشستم ببینم کی کلیر میشیم امروز 91 روزه شدیم 13 هفته گذشت امیدوارم بعد از 16 بار آپدیت شدن کلیر بشیم بعد از 7 بار تنها آپدیت شدن تو ماه جون جمعه هر دو ما آپدیت شدیم .
سلام،تبریک میگم تولد همسرتمنو، امروز آپدیت شدید؟آپدیت های آخرتونو مینویسین 1 مقایسه بکنیم؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: dolood ، ani_sheiton ، 5ina ، sce ، javid737 ، yousef_eidi ، hushmandco ، b_argi ، mhb161
امیدوارم امروز اینجا بترکه از خوشحالی ...
Big Grin
بعدش شب میریزم بیرون ، بوق میزنم ... کسی هم پرسید چرا، می گیم تیم والیبال برده ! اما شماها بدونین که اگه کسی بوق زد برای کلیرنس شماهاست Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
سلام، ما هم آمدیم به جمع منتظران کلیر شدن، ببخشید یه سوال، آدرس این سایتی رو که ارمنستانی ها باید چک کنن تا کلیرنسشون رو پیگیری کنن کسی داره برام بگذاره، آخه کیس مال مامانمه و الان ارمنستانه، می خوام برم اون آدرس رو چک کنم ببینم چیه جریانش.
راستی دیگه چیزی به سپتامبر نمونده ممکنه کسی رو کلیر نکنن و کیسش بسته بشه؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
(2013-06-24 ساعت 12:38)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 12:07)arash bon نوشته:  سلام دوستان
امروز به ماه قمری میشه سالگرد ازدواج من و همسر گرام.امیدوارم امروز کلیر شیم تا هدیه فراموش نشدنی به همسرم داده
چه همه هم منتظرن یه جوری هدیه رو بپیچونن

(2013-06-24 ساعت 12:28)leila_2013 نوشته:  امروز تولد همسرمه امیدوارم با کلیر شدن بهترین کادو تولدش باشه .
آره خوبBig Grin

سلام دوست خوبم. منم سالگرد ازدواجم با خانومم دیروز بود. به شما و همسرتون این روزو تبریک میگم امیدوارم همین روزها دل هممون شاد بشه.SmileSmileSmile
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-06-24 ساعت 13:10)mino2013 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 12:28)leila_2013 نوشته:  سلام
سلام،تبریک میگم تولد همسرتمنو، امروز آپدیت شدید؟آپدیت های آخرتونو مینویسین 1 مقایسه بکنیم؟
سلام
مصاحبه 25 مارچ : تاریخ آپدیت های ماه جون 4 . 6 هر دو نفر. 7 . 11 . 13 . 17 . 19 . 21 هر دو . امروز هم آپدیت نشدیم . منتظر کلیر هستیم .
ایشالا همه 2013 ای ها هر چی زودتر کلیر بشن ... منتظر خبرهای خوب هستیم

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mohammad fazli» عزیز ღღღ

Big GrinBig GrinBig Grin

بعد از چند وقت منتظر سرا رو باز کردم اینو بالاش زد... داداش امیدوارم هر چه زودتر تمیز شی

ساناز جان من می دونم که یک جماعتی منتظر کلیر شدن شما هستند .... امیدوارم هر چه زودتر هوررررا بکشیWink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
سلام و ظهر بخیر.
میدونم که امروز خیلی از دوستان کلیر میشن+++++++++++.

آنکارا اگه کلیرشون نکردی میام جلو همه چهار تا حرف زشت و نا مربوط بهت میگم.خلاصه حواست رو جمع کن.:-0 شکلک عصبانی
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-06-24 ساعت 11:22)hushmandco نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 11:18)mohammad_r نوشته:  سلام
عبد همه دوستان گل مبارک باشه
بعد از 14 بار آپدیت شدن در طول 124 روز انتظار؛ آخرش کل کیس با هم امروز آپدیت شدیم. امیدوارم این هفته دیگه بعد از این همه انتظار؛ وضعیتمان در سایت روشن شود. امیدوارم بقیه دوستان منتظر؛ انتظارشان زودتر به پایان برسه وخوشحال و خندان شوند. نکته ای هم میخواستم به دوستان بگم که حواسشان به وضعیت بلیط ها باشد. اوضاع بلیط ها خوب نیست به فصل هایسیزن آمریکا رسیدیم و پروازهای خارجی جا نمی دهد و یا مثل ترکیش و امارت به شدت گران کرده اند. ما به سختی تونستیم از دفتر هواپیمائی ایران ایر در میدان ونک بلیط بگیریم. تا لندن را با ایران ایر می برند و از آنجا تا نیویورک با هواپیمائی بریتیش ایرلاین. موفق باشید.

پیشاپیش تبریک ما رو بپذیر ! یادت باشه اول ممد فضلی تبریک گفت بعدشم من.
از شما دوست عزیز و آقای محمد هم تشکر می کنم و امیدوارم برای شماها هم سریعتر انجام بشه و ما از ته دل هورا بکشیم
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: 5ina ، arash bon ، javid737 ، ani_sheiton ، babak_1363 ، Soap McTavish ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
سلام بچه ها
من از نامه اول که برای پیگیری کلیرنسم فرستادم 60 روز میگذره و در کل مجموع 124 روز و فقط با اون نامه که براشون فرستادم کیسم تو سایت آپدیت شو و هیچ
حالا سوال من اینه که آیا من متن نامه قبلیم رو براشوم بفرستم یا تغییرش بدم؟
اگر متن مناسبی دارید ممنون میشم به من پیغام خصوصی بدید
.
.
به امید کلیر شدن هرچه زودتر همه بچه های 2013
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
سلام.من 1 ماه می 2012، در لاتاری انتخاب شدم ولی یک سال بعد متوجه شدم.(یعنی الان حدودا یک ماهه).مدارکم رو برای کی سی سی فرستادم و زمان مصاحبه ای که برام تعیین کردند هفته دوم مرداده.من تازه برای واکسیناسیون و ترجمه ی مدارکم اقدام کردم و هنوز مدارکم آماده نیست.با توجه به تاخیری که دارم به نظرتون امکان موفقیتی هست؟
و یک سوال دیگه.دوستان از کارتهای رنگی صحبت میکنن.مثل صورتی و آبی.
این کارتها و معنی رنگها چیه؟
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، 5ina ، Soap McTavish ، javid737 ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، hushmandco ، marjani ، mhb161 ، Nasimmmm ، zohre02 ، Alirezaa2013
در راستاي روحيه دادن به خودم و دوستاني كه ماههاست در انتظار كلير هستند:
آخ جوووووووون، آخ جون من كلير نشدم، آخ جون حتي آپديت هم نشدم ، آخ جووووووووووووووووون
بالاخره ميگذره آخ جوووووون، حالا بيخيال كه دق ميده تا بگذره آخ جووووووووووووووون

كرده ام مهيا من متن فوق را نيمه ي ديشب
نكن شك كه "لانلي" دارد چهل درجه تب!
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
یه سایت دارم روزی چندتا تا کلیر میکنه!!!!؟ روزی 10 تا!!!!؟نخیر !!!!پس چندتا 100 تا Big Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان