دوستان من امروز نه تنها خودم از آنکارا آپدیت شدم بلکه تمامی اعضای کیس آپدیت شدن
. بعد از 3 هفته آپدیت شدن به تنهایی بد نیست
.فکر کنم این هفته دیگه آنکارا میخواد تلافی کنه

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
دوستان من امروز نه تنها خودم از آنکارا آپدیت شدم بلکه تمامی اعضای کیس آپدیت شدن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، honey rahmati ، 5ina ، e76779 ، roeentan ، ابی هانی ، lonelyman ، ani_sheiton ، yousef_eidi ، arash_r15 ، babak_1363 ، Szsanazsz ، javid737 ، Soap McTavish ، Mehrdadordi ، b_argi ، sce ، rozelo ، amir82 ، mohammad_r ، hushmandco ، marjani ، AsemanAbee ، alirezass ، mehdi didam ، mhb161 ، shatsi ، گل نهال ، Nasimmmm ، maryami2k4 ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013
2013-06-24 ساعت 15:48
سلام به همگی
من 12 march مصاحبه داشتم الان 102 روزه که منتظرم امروز به سفارت ایمیل زدم در جواب اینو واسم نوشتن: Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months. به نظر شما باید حالا حالاها منتظر باشم؟؟؟ تشکر کنندگان: Szsanazsz ، javid737 ، b_argi ، babak_1363 ، sce ، hushmandco ، AsemanAbee ، mhb161 ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-06-24 ساعت 15:34)soodipooyan نوشته: سلام.من 1 ماه می 2012، در لاتاری انتخاب شدم ولی یک سال بعد متوجه شدم.(یعنی الان حدودا یک ماهه).مدارکم رو برای کی سی سی فرستادم و زمان مصاحبه ای که برام تعیین کردند هفته دوم مرداده.من تازه برای واکسیناسیون و ترجمه ی مدارکم اقدام کردم و هنوز مدارکم آماده نیست.با توجه به تاخیری که دارم به نظرتون امکان موفقیتی هست؟ سلام دوست من ![]() ![]()
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012 تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 / بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست ![]() :cleared on:16August 2013 Issued on : 23August 2013 Finito ![]() تشکر کنندگان: Soap McTavish ، javid737 ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، rozelo ، mino2013 ، mhb161 ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، efah
دوستان عزیز سلام معذرت از این که مدتی به دلیل گرفتاری نتونستم به شما سر بزنم. مثل همیشه آرزوی کلیر شدن همه عزیز ان را دارم. همسر من به سلامتی ویزا ها را از پست تحویل گرفته .اول از همه از طرف خودم و همسرم از همه دوستا ن بابت همدلی هاشون و راهنمایی هاشون تشکر میکنم و دست همه را به گرمی می فشاریم .بعد هم باید خدمت دوستان بگم که اگر یک نفر از طرف بقیه اعضای خانواده برای گرفتن ویزا به آنکارا میره باید حتما وکالت را از طرف همسر داشته باشه که به ترکی استانبولی ترجمه شده باشد و حتما ترجمه شناسنامه اش که اسم فرزندان درآن هست را هم به ترکی داشته باشد چون در غیر این صورت حتی پاسپورت فرزندان را هم تحویل نمیدهند .حتما به این مسئله توجه کنید .امیدوارم همگی موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
تشکر کنندگان: Given ، yousef_eidi ، Saeedv13 ، morvarid1364 ، ابی هانی ، gifa ، rouzbehdarvishi ، jjbahale ، javid737 ، Soap McTavish ، shatsi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، Szsanazsz ، b_argi ، sce ، abloom_ma ، rozelo ، amir82 ، r91 ، hushmandco ، Maryam3023 ، e76779 ، AOC Kermani ، امیر مهاجر ، roeentan ، s.s.h ، Ali.US ، honey62 ، marjani ، AsemanAbee ، alirezass ، mehdi didam ، mhb161 ، 5ina ، Nasimmmm ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013
2013-06-24 ساعت 16:32
جان اون مادرتون یه لیست بلند و بالا آپدیت کنید . من به این بچه ها قول دادم آخه !
![]() ![]() (2013-06-21 ساعت 13:48)Given نوشته: یه چیزی می گم خدایی هر کی خوند یادش نره
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16 مقصد :Sweet Home Alabama تشکر کنندگان: Saeedv13 ، gifa ، ابی هانی ، rouzbehdarvishi ، ali1982 ، javid737 ، r91 ، Soap McTavish ، morvarid1364 ، shatsi ، سو سو ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، Szsanazsz ، b_argi ، sce ، abloom_ma ، rozelo ، amir82 ، pooya.n ، hushmandco ، hsevensky2013 ، امیر مهاجر ، roeentan ، AsemanAbee ، mino2013 ، Niushagh ، mhb161 ، payam62 ، 5ina ، Nasimmmm ، zohre02 ، Alirezaa2013
2013-06-24 ساعت 16:38
(2013-06-24 ساعت 16:32)m@ry@m75 نوشته: دوستان عزیز سلام معذرت از این که مدتی به دلیل گرفتاری نتونستم به شما سر بزنم. مثل همیشه آرزوی کلیر شدن همه عزیز ان را دارم. همسر من به سلامتی ویزا ها را از پست تحویل گرفته .اول از همه از طرف خودم و همسرم از همه دوستا ن بابت همدلی هاشون و راهنمایی هاشون تشکر میکنم و دست همه را به گرمی می فشاریم .بعد هم باید خدمت دوستان بگم که اگر یک نفر از طرف بقیه اعضای خانواده برای گرفتن ویزا به آنکارا میره باید حتما وکالت را از طرف همسر داشته باشه که به ترکی استانبولی ترجمه شده باشد و حتما ترجمه شناسنامه اش که اسم فرزندان درآن هست را هم به ترکی داشته باشد چون در غیر این صورت حتی پاسپورت فرزندان را هم تحویل نمیدهند .حتما به این مسئله توجه کنید .امیدوارم همگی موفق باشید . دوست من فقط آنکارا باید وکالت داشته باشیم؟ در مورد ابوظبی من شنیدم که هر کسی که پاسپورت دستش باشه میتونه بره و کاراشو انجام بده درسته؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، babak_1363 ، hushmandco ، amairmonre ، mhb161 ، zohre02
2013-06-24 ساعت 17:06
(2013-06-24 ساعت 15:48)wba2345 نوشته: سلام به همگی هنوز مراحل اداري شما كامل نشده عزيز ![]()
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012 تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 / بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست ![]() :cleared on:16August 2013 Issued on : 23August 2013 Finito ![]() تشکر کنندگان: jjbahale ، b_argi ، r91 ، babak_1363 ، sce ، marjani ، mhb161 ، hushmandco ، zohre02
2013-06-24 ساعت 18:33
سلام و صد سلام به تمام دوستان عزيز قديمي و جديد..
من و همسر جان بالاخره موفق به دريافت اين ويزاي كذايي شديم!! نميخوام ناشكري كرده باشم ولي من ديگه تا پام به خاك امريكا نرسه چيزيو باور نميكنم. شايد براي همين بود كه بي هورا اومديم و ويزا رو گرفتيم.. ميدونم اينجا جاش نيست ولي يه شرح مختصري از خودمون و تمام بلاهايي كه سرمون اوردن بدم كه شايد تجربه ما كمكي باشه براي آيندگان. ما كيسي دونفره بي خطر بي دردسربي تشابه اسمي بي كار بدون شغل دولتي بدون اسپانسر و با مدارك كامل و البته با سربازي، فوريه مصاحبه شديم. مصاحبه ١ تا ٢ دقيقه بيشتر طول نكشيد و فقط قسم بود و ٢ تا بله كه در پاسخ به سوال خانم شما دكتري؟ و اقا شما دكتري؟ ما داديم و همينو وبس و گفت حداكثر تا ٤ هفته ديگه اسمتون رو تو سايت چك كنين. ١٨اپريل كيس ما با ستاره اعلام شد و من كلير شدم ولي همسرم نه. ٢٦اپريل اون ستاره كذايي هم برداشته شد و من و همسرجان رفتيم انكارا پاسمون رو تحويل داديم و بعد از ٤ روز پاس هاي بدون ويزا رو از پست تحويل گرفتيم ( همينجا بگم كه توي سايت سيس هيچكدوم ايشو نشديم) با گريه و زاري و صد جور ضرر روحي و مالي و بگذريم.. برگشتيم ايران. هفته بعد يه روزي سايت اپديت شد كه هيچكس اعلام نشد.. اون ما بوديم كه از سايت پاك شديم. بعد از ٣ هفته بالاخره به عذر خواهي مختصري بابت اينكار از ما كردن و گفتن نفر اصلي نياز به چك مجدد داره و فكر كنين از اول پروسه شروع شده. نهايتا در تاريخ ١٨ جون مجددا شماره ما اعلام شد كه باز همينجا بگم شماره ما به انتهاي ليست اضافه نشد و يه جايي همون وسطا بين شماره قديميا اضافه شد. دوباره رفتيم انكارا اينبار و با سلام و صلوات پاس ها رو تحويل داديم. همون روز اپديت شديمو فرداش ايشود. روز بعدش خودم ايميلي گرفتم كه پاس شما تحويل پست شد و اينم شماره KP. ولي بعد از گذشت ٢ روز همچنان هيچ ايميلي براي همسرم نيومد و ما باز نگران كه نكنه ايندفعه هم مشكلي پيش بياد.. بعد از گذشت ٢ روز خيييلي سخت امروز سر خود رفتيم پست و با كپي پاسپورت هر ٢ بسته پاسپورت رو خداروشكر تحويل گرفتيم. البته اقاي پست زحمت كشيد و چندتا سوتي داد: يكي اينكه گفت بسته همسرت نيست ، ما هم كه ايميلي نگرفته بوديم خودمونو اماده چنين حالتي كرده بوديم، ولي با سماجت من و گشتن خودم بسته همسر جان از زير كلي بسته پيداشد! پس به حرف اين اقاهاي پست اعتمادي نيست.. دوم اينكه اقاي پست عزيز وقتي داشت بسته من رو با قيچي نازنينش باز ميكرد، گرفت پاكت زرد رو تكه پاره كرد!!!! بهش ميگم چرا اينجوري كردي ميگه اوكيه اوكيه!! ما هم بدو بدو رفتيم در سفارت و قضيه رو توضيح داديم ( خدا خير بده هر كسي كه اون نگهبان فارسي زبون رو اونجا گذاشته )، اونم گفت منتظر باشين صداتون كنم بعد يه ربع بسته رو مجددا پلمب كردن و تحويل دادن. واين بود شرح كيس ما.. اين راه براي ما كه خيلي سخت و پر استرس گذشت، اميدوارم براي بقيه بهتر از ما باشه. ممنون از همه كسانيكه از دور و نزديك ما رو پشتيباني كردن و بهمون روحيه دادن و كمكمون كردن تا پروسه طي بشه. همينجا از m@ry@mو همسرشون اقا بابك ، امير مهاجرshayangh، mohamad behroozi، szsanazsz ، alirezadiba،lot2013، و خيلي هاي ديگه كه اسمشون خاطرم نيست ولي دلداري هاشون كمك بزرگي برام بود كلي كلي كلي تشكر ميكنم و براي تك تك شما آرزوي موفقيت و سلامتي دارم.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: Given ، abloom_ma ، Mehrdadordi ، r91 ، Saeedv13 ، amir82 ، shatsi ، babak_1363 ، کاوه شیز ، Szsanazsz ، mehdiii ، mhb161 ، dolood ، yousef_eidi ، dove ، sce ، e76779 ، habibi ، امیر مهاجر ، morvarid1364 ، rezagh ، nnhh ، AOC Kermani ، mlo ، roeentan ، mehdir ، Hedieh20 ، mohammad_r ، s.s.h ، Ali.US ، Tir-Tapar ، MY75 ، ابی هانی ، amairmonre ، Alirezaa2013 ، b_argi ، honey62 ، marjani ، farin ، javid737 ، AsemanAbee ، Doe ، rouzbehdarvishi ، m@ry@m75 ، mino2013 ، alirezass ، Soap McTavish ، mehdi didam ، سو سو ، sgkco24 ، raam12000 ، el333 ، mrbonbon ، payam62 ، linuxer ، 5ina ، hushmandco ، SOROUSH2013 ، pouya.web ، گل نهال ، noura ، r_ent ، Nasimmmm ، zohre02 ، sh_aytak ، arash bon ، رجبعلی ، los_angeles ، usa lover
2013-06-24 ساعت 19:09
(2013-06-24 ساعت 18:33)Maryam3023 نوشته: سلام و صد سلام به تمام دوستان عزيز قديمي و جديد..سلام مریم عزیز .من هم به شما و همسر گرامتون تبریک میگم. اتفاقی که برای همسر شما افتاد برای من 14 جون افتاد و واقعأ یه بحران روحی رو پشت سرگذاشتم وحتی بلیط کانفرم شده مو کنسل کردم :-( گرچه من 75 روز بعد از کلیر شدن مراجعه کردم و این شاید دلیل اصلی کلیرنس مجددام باشه. پیام امروز شما بارقه های امید رو بیش از پیش در من زنده کرد. از شما سپاسگزارم جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
![]() تشکر کنندگان: marjani ، mlo ، javid737 ، abloom_ma ، AsemanAbee ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، ikamaly ، hushmandco ، Maryam3023 ، sce ، shatsi ، r91 ، nyayesh ، b_argi ، Nasimmmm ، zohre02 ، Alirezaa2013
سلام
من هم هنوز منتظر کلیرنس هستم. 11 مارچ 2013 ایروان مصاحبه داشتم و هنوز کلیر نشدم. لطفاً فارسی بنویسین دوست عزیز. سعید تشکر کنندگان: javid737 ، abloom_ma ، mino2013 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، payam62 ، hushmandco ، sce ، ani_sheiton ، n51 ، امیر مهاجر ، el333 ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013
2013-06-24 ساعت 20:45
انقدر ابوظبی ابوظبی کردین که اینم ...توش
![]() ابوظبی هم دیگه کاری ازش بر نمیاد
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: javid737 ، Soap McTavish ، Given ، rouzbehdarvishi ، Szsanazsz ، honey rahmati ، mhb161 ، e76779 ، yousef_eidi ، farmiz ، roeentan ، hushmandco ، sce ، shatsi ، n51 ، milad_aae ، امیر مهاجر ، el333 ، b_argi ، Nasimmmm ، zohre02 ، soruosh ، رجبعلی
2013-06-24 ساعت 22:17
(2013-06-18 ساعت 00:47)امیر مهاجر نوشته:(2013-06-18 ساعت 00:44)Ali.US نوشته: دوستان عزیز در زمان مصاحبه آفیسر از ما نخواست که دستمان را بالا ببریم وقسم بخوریم ولی ظاهرا از بقیه دوستان خواسته شده که قسم بخورند.آیا کس دیگه ای چنین تجربه ای را داشته. بله از ما هم نخواست اما قطعا فراموش نكرد چون بلافاصله از ما خواست امضا كنيم تشکر کنندگان: mhb161 ، Ali.US ، hushmandco ، sce ، n51 ، امیر مهاجر ، b_argi ، zohre02
2013-06-24 ساعت 22:19
(2013-06-24 ساعت 15:48)wba2345 نوشته: سلام به همگی دقیقا منم همینو داشتم البته مصاحبه ما آپریل بود.ولی نمی دونم دارن چکار می کنند؟شاید آفیسر به دیار باقی شتافته آخه سنش بالا بود. ![]()
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct approval:8nov nvc case number:13 december case no:ANK201384**** جامانده از لاتاری 2013 تشکر کنندگان: mhb161 ، babak_1363 ، hushmandco ، sce ، marjani ، n51 ، b_argi ، zohre02
2013-06-24 ساعت 22:21
(2013-06-24 ساعت 20:45)ابی هانی نوشته: انقدر ابوظبی ابوظبی کردین که اینم ...توش امروز داشتم همین فکر رو میکردم ابوظبی هم به صف بقیه پیوست دیروز 2 بار آپدیت شدیم یک بار همسرم و چند ساعت بعد همه اعضای کیس ولی امروز هیچ خبری نبود .............
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
![]() تشکر کنندگان: ابی هانی ، mhb161 ، babak_1363 ، e76779 ، hushmandco ، sce ، shatsi ، n51 ، milad_aae ، mehdi didam ، b_argi ، yousef_eidi ، Nasimmmm ، zohre02 ، رجبعلی
2013-06-24 ساعت 22:27
(2013-06-24 ساعت 15:02)alirezass نوشته: سلام بچه ها دوست عزیز خودتو خسته نکن .فقط یک جواب می دن و اون هم صبر کردنه .ایشالا هر چه زودتر کلیر شی.خودشون که میگن اکثر کیسها 4-6 ماه طول میکشه.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct approval:8nov nvc case number:13 december case no:ANK201384**** جامانده از لاتاری 2013 تشکر کنندگان: mhb161 ، babak_1363 ، ald ، ani_sheiton ، hushmandco ، sce ، n51 ، b_argi ، zohre02
|