موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 15:34)soodipooyan نوشته: سلام.من 1 ماه می 2012، در لاتاری انتخاب شدم ولی یک سال بعد متوجه شدم.(یعنی الان حدودا یک ماهه).مدارکم رو برای کی سی سی فرستادم و زمان مصاحبه ای که برام تعیین کردند هفته دوم مرداده.من تازه برای واکسیناسیون و ترجمه ی مدارکم اقدام کردم و هنوز مدارکم آماده نیست.با توجه به تاخیری که دارم به نظرتون امکان موفقیتی هست؟
و یک سوال دیگه.دوستان از کارتهای رنگی صحبت میکنن.مثل صورتی و آبی.
این کارتها و معنی رنگها چیه؟
سلام
همین که به شما تاریخ مصاحبه دادن یعنی ویزا هنوز موجوده بنابراین معلومه که جای امیدواری هست 
ماجرای اون برگه های رنگی هم اینه که بسیاری از مصاحبه شوندگان همون روز مصاحبه بهشون ویزا نمی دن و افسر می گه باید یه مدت دیگه منتظر بمونین به این دلیل که پرونده شما نیاز به طی "مراحل اداری" داره (این حرفو حتی به خیلی ها هم که نقص مدرک ندارن، می زنه) و اون موقع یه برگه آبی یا سفید یا صورتی بهتون می ده که مفهوم همشون یکیه و فقط رنگشون با هم فرق می کنه.
برای اطلاعات کامل تر می تونین تاپیک های "سفرنامه و تجربه مصاحبه" رو در انجمن خصوصی برندگان 2013 مهاجرسرا بخونین.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به هانی رحمتی عزیزم وامیدوارم هر چه زودتر این انتظار به پایان برسه ولطفا خودت رو ناراحت نکن.ما که دعا می کنیم..ترانه اینا یادته? اونا هم تازه کلیر شدن.حدود یه هفته بعد ما.شاید تا یه هفته دیگه مال شما هم بیاد.(به امید خدا)
خانم ultra
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
شب همگی بخیر.
خوب بخوابین و صبحونه توپ بخورین که کلی انرژی لازم داریم واسه فردا.کلی خبرای خوب تو راهه.
امروز کسی رو اعلام نکردن تا بچه ها یه روز تعطیلی در کنار خانواده کمی اختلاط کنن و خوش باشن.
فرداد شروع یه استارت تازه واسه همست.خدایا خودت بچه های قدیمی رو دریاب.
آمین.
لاتاری 2013
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
درود و فراوان درود بر همراهان خودم در تاپیک کلیرنس 2013 ، روزها می گذرد و ما به هزارمین صفحه این تاپیک نزدیک می شویم البته امروز هم مثل روزهای دیگر گذشت و از کلیر خبری نشد ، اما از آنجا که سفارت های مختلف منجمله : آنکارا،ایروان و ابوظبی کاری غیر از کلیر کردن ما نمی توانند انجام دهند و بقول معروف کلیر حق مسلم ماست گفتم پا وسط بزارم و با یاری و همراهی شما دوستان عزیزم قسم نامه ای تنظیم کرده و با مراجعه همیشگی به آن، هم به یاد بیاریم که همراهانی در این گذرداشته و داریم و هم با مراجعه به آن آرامش قلب و جان پیدا کرده و امیدوار به آینده از این بزنگاه عبور نماییم .
و اما قسم نامه که امیدوارم اگر نقصی داره ، کمک کنیم و در تکمیل آن سهیم باشیم:
1) ما اعضاء منتظرسرا پیمان می بندیم تا آخرین روز سپتامبر به کلیر شدن تمامی عزیزان امیدوار باقی بمانیم.
2) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم برای کلیر تمامی دوستانمان از صمیم قلب دعا کرده و کلیر تک تک عزیزان را از درگاه یگانه هستی خواستار باشیم.
3) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم با شادی تک تک عزیزانی که کلیر شدند شاد شده و هوراهای قرمز و نارنجی و بنفش بکشیم.
4) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم تا آخرین روز سپتامبر 2013 برای لحظه ای هم شده فکر کلیر نشدن را از سر بیرون کنیم.
5) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم در تمامی روزهای انتظار به دوستان خود امید داده و در تمامی مراحل یار و یاورشان باشیم.
6) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم ، هیچ گاه این روزها و دوستانمان را فراموش نکرده و هر جا که هستیم یار و یاورشان باشیم.
7) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم هیچ گاه این تاپیک را به سمت یاس و نا امیدی نبرده و در تمامی پست ها ، انصاف را رعایت کنیم.
8) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم برای دوستانی که زودتر از ما کلیر شدند آرزوی سعادت و موفقیت کرده و کلیر شدن آنها را مانند کلیر خود بدانیم.
9) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم، شادی کلیر خود را با دیگران قسمت کرده و همواره مددکار دوستان دیگرمان باشیم.
10) ما اعضاء منتظر سرا پیمان می بندیم در همه اتفاقاتی که بر ما و دوستانمان می گذرد دست خداوند را دخیل دانسته و همیشه به آن اعتقاد داشته باشیم که هر چه او بخواهد ، همان اتفاق خواهد افتاد.
در آخر برای همه عزیزانم آرزوی موفقیت کرده و یادگاری سهراب را تقدیم شما یاران می کنم :
نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.
(سهراب سپهری)
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم ، من خودم حضورم تو اينجا كمرنگتر شده بود تا اينكه خداي نكرده فاز منفي ندم
ولي الآن كه خوب فكر ميكنم ميبينم اين دوستان عزيز آمريكايي كارشون بي حكمت نيست مثلاً اگر سفارتشون تو آنكارا كلير نميكنه بخاطر اينه كه نميخوان خداي نكرده براي ما كه شهروندهاي آينده اونجا هستيم خداي نكرده تو ناآروميهاي اونجا مشكلي برامون پيش بياد و دليلي غير از اين و محكمتر از اين نيست
و ابوظبي و ايروان هم كمي دست به عصا راه ميرن بخاطر اينكه يه جورايي با آنكارا هماهنگ باشن، عزيزان من دوستاي گلم اينكه اين چيزايي كه نوشتم صحت داره يا نه ، بي ربطه يا مربوطه، درسته يا غلطه مهم نيست مهم اينه كه اين تاپيك ايستگاه دوستي و پيوند بين ماست ايستگاهيه كه دلامون رو نزديك بهم كرده اين هم مسلمه كه همه ميدونيم بزودي كلير ميشيم و اين انتظار بزودي بسر مياد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 07:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 07:10 توسط Soap McTavish.)
همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 07:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 07:52 توسط b_argi.)
(2013-06-25 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته: همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم
ایول ...ایول ... عمو محمدو ایول...
آقا محمد فضلی عزیز این اتفاقا برای شما عزیزان که میوفته بارقه امید در دل بقیه هم جرقه میزنه...امید که همین هفته خبر خوش براتون بیاد
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
ممنونم خانوم كمالي
ولي حدس ميزنم تا يكماه ديگه وضعيت من هم كاملا مشخض بشه و بالاخره از اين حموم كليرنس بيام بيرون و تميز بشم. حسابي پوست انداختيم توي اين حموم
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال بعد از اعلام جواب لاتاری اومدم کلی هورا کشیدم که داداش منم قبول شده، کاشکی همین روزها هم بیام اینجا هورا بکشم که داداشم کلیر شده. به خدا منم دیگه به لبم رسیده این انتظار. دلم می خواد زودتر داداشم بیاد، مردم از بس روزا رو شمردم. فکر کنم بیشتر از خودش چک می کنم. الان بیشتر از ۱۰۰ روز از مصاحبش می گذره. خدایا ازت خواهش می کنم دل همه اونایی که منتظر جواب کلیر شدن هستند و دل من و داداشم رو تو این هفته شاد کن. واسه ویزا و گرین کارت خودم اینقدر خرص نخوردم که تو این یه سال واسه داداشم خوردم.
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
محمد فضلی: هوراااااااااااااااااا دیگه بار و بندیل رو باید ببندی، دیگه وقتشه ... رفتن وقتشه !
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015