کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 15:58)ابی هانی نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من بالاخره دیشب با سلام و صلوات برگشتم.این سفر ما نزدیک بود سفر آخرت باشهBig Grin.آخه دیروز که داشتیم برمیگشتیم بعد از تیک آف هنوز 5 دقیقه نشده بود که هواپیما رو آسمون شروع کرد به بندری زدن و یکی از موتورهای هواپیما از کار افتاد و خلاصه با کلی نذر و نیاز فرود اضطراری کرد.خدا رو شکر هیچ کسی هم هیچ عذرخواهی نکرد و هیچ آمبولانس و آتش نشانی هم در کار نبود و همه چیز مرتب و منظم پیش رفت و ما هم با 7 ساعت تاخیر بالاخره ساعت 12 رسیدیم.
کلا این سفر از اولش هم کوفت ما شد.از موبایل جا گذاشتن بنده تا بقیه ماجرا.بگذریم
من هیچ وقت فکر نمیکردم که اینجا انقدر بیارزمBig Grin.آخه همونروزی که ما رفتیم و من موبایلم رو تو ماشین آژانس جا گذاشتم بعد از ظهرش کلیر شدیم و همه دنبال من بودن و من دنبال همه
تا اینکه ساعت 10 شب بالاخره من از طریق بهزاد عزیز و امیر مهاجر نازنین فهمیدم که کلیر شدیم.اما واقعیت اینجاست که من خیلی خودم منتظرش بودم اما تصمیم نداشتم به احترام دوستان نازنینم ساناز،محمد فضلی و دیگر دوستان روز بالایی هیچ هورایی بکشم و اعلام عمومی کنم چون واقعیت اینه که بچه های اینجا وقتی همه از ته دل هورا میکشن که همه کلیر شده باشن.در نهایت قسمت این بود که من بدون حضور خودم و با لطف خدا و پیگیری دوستان بفهمم و در نهایت همه فهمیدن و اعلان عمومی شد
بهر حال جا داره اینجا از همه دوستانی که با تماس شدیدا دنبال من بودند، اس ام اس دادند، با پیام خصوصی به من تبریک گفتند، با رتبه به من تبریک گفتند، پست تبریک گذاشتن ، هورا کشیدن ، با زدن دکمه تبریک و تشکر من رو همراهی کردند و خلاصه از همه صمیمانه تشکر کنم.من واقعا فکر نمیکردم که انقدر اینجا دوست نازنین داشته باشم که به من فکر میکنن و خدا رو شکر کلیر من باعث شد تا من دوستان نازنینم رو بهتر بشناسم و از همه ممنونم
امیدوارم شادیهامون هر چه زودتر با هورای همگی کامل بشه و لذت موفقیتهای دسته جمعی نصیب هم بشه
سلام
ضمن عرض تبریک میشه خواهشا کمی توضیح دهید کلیر ابوظبی را چطور میفهمید؟
چطور بقیه میتونن کلیر شدن کسای دیگه را مطلع بشن؟
و بچه ها از کجا میگن که مثلا امشب ابوظبی کلیر میکنه؟
ممنون میشم جواب بدبد
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، پدی ، Ehsan1358 ، زری وحدتی ، roeentan
بچه ها انکارا که اپدیت نشده..پس چرا همه دارن به هم تبریک میگن؟کسی میدونه کی اپدیت شده؟برای من زده اخرین اپدیت 21 جون..بچه ها من اشتباه میکنم؟

توروخداااااااااااااااا جواب منو بدین...من کدوم سایت رو که مربوط به کلیر انکاراس چک کنم؟کی اپدیت شده؟
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، amairmonre
(2013-06-29 ساعت 17:11)kamela نوشته:  بچه ها انکارا که اپدیت نشده..پس چرا همه دارن به هم تبریک میگن؟کسی میدونه کی اپدیت شده؟برای من زده اخرین اپدیت 21 جون..بچه ها من اشتباه میکنم؟

توروخداااااااااااااااا جواب منو بدین...من کدوم سایت رو که مربوط به کلیر انکاراس چک کنم؟کی اپدیت شده؟
از اینجا چک کنین:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html

نوشته 28 Haziran یعنی همون 28 ژوئن.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
ABUDHABI

آمار كليرنس

[عکس: 1372509420998_untitled.JPG]
از 14 كيس باقيمانده از آپريل 7 كيس در منتظرسرا عضويت دارند.
تعداد كليرنس در ماههاي آپريل و مي 114 كيس
تعداد كلير شده 63 كيس
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-06-29 ساعت 12:36)AsemanAbee نوشته:  یه تبریک و [font=Tahoma]هورا[/font] برای بچه های کلیر شده آنکارا
حواستون باشه می خواین برنامه ریزی کنین این هفته پنجشنبه سفارت تعطیله (Independence Day (4 July روز استقلال آمریکاست.
اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/holidays.htm
.
.
از همه دوستان عزیزی که با اهدای رتبه و آرزوهای شیرین و دلگرم کننده به من لطف داشتن سپاسگزارم.
حالا که ما کلیر شدیم و برای فردا تور هم ok کردیم سفارت تعطیل شد
دوستانی که به ابوظبی رفتن برای گرفتن ویزا: میدونید اگه خواهش و التماس کنیم که اگه میشه 4شنبه کار ما رو راه بندازن قبول میکنن یا نه؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
پس چرا توی سایت انگلیسیش اپدیت رو زده Updated: 21 Jun 2013.؟؟؟؟ممنونم ازتون که پاسخ دادین....برای بقیه هم زده Updated: 21 Jun 2013؟؟؟سایت انگلیسیش کدوم هست؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sce ، Ehsan1358 ، n51
درادامه صحبتهای ابی هانی روزی که ما با ایران ایر میرفتیم دبی هواپیما استارت نمیزد.6 ساعت تاخیر پرواز داشتیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-06-29 ساعت 17:04)ald نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه به خصوص کلیر شده ها
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟

دوست عزیز ایشالله که کلیر میشید ولی زیاد دلتونو خوش نکنید که حتما تو همین هفته میشید ، شاید یه موفع هفته ی بعدش کلیر شدید Smile
من هم فردای مصاحبه آپدیت شدیم الانم 10 روزه ازش میگذره ولی هنوز خبری نشده ، فقط باید چشمون به این سیس و میس باشه Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: sce ، e76779 ، ابی هانی ، n51 ، leila_2013 ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi ، زری وحدتی ، efah ، رجبعلی
ای ایروان! ای ایروان! ...
تشکر کنندگان: el333 ، lonelyman ، mlo ، dove ، گل نهال ، nooshshahnar ، sce ، e76779 ، ابی هانی ، SANIJ ، noura ، پدی ، n51 ، Soap McTavish ، abloom_ma ، Doe ، Ali.US ، lilac ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، رجبعلی
(2013-06-29 ساعت 18:16)پدی نوشته:  درادامه صحبتهای ابی هانی روزی که ما با ایران ایر میرفتیم دبی هواپیما استارت نمیزد.6 ساعت تاخیر پرواز داشتیم

ای وااااییییی Big Grin حتما یا با هُل دادن یا با هندل زدن هواپیما رو روشن کردنننن Big Grin: D: D: D
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، e76779 ، s.s.h ، n51 ، زری وحدتی ، roeentan ، رجبعلی
(2013-06-29 ساعت 18:46)امیر مهاجر نوشته:  ای ایروان! ای ایروان! ...

امير جان فكر كنم خداياااااااااااااي محمد فضلي عزيز بيشتر جواب ميده هاTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
با سلام و تبریک به دوستان کلیر شده,دوستانی که ویزاشونو گرفتن ایا گوشه پاکتشون به صورت اریب بازه؟و اینکه ایا تاریخ اعتبار ویزا تا شش ماه بعد از تاریخ ایشوی ویزاست؟ممنون
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: گل نهال ، پدی ، n51 ، sce ، زری وحدتی ، b_argi
(2013-06-29 ساعت 19:01)lonelyman نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 18:46)امیر مهاجر نوشته:  ای ایروان! ای ایروان! ...

امير جان فكر كنم خداياااااااااااااي محمد فضلي عزيز بيشتر جواب ميده هاTongue

اون التماسه. مال من تهدید بود!
(2013-06-29 ساعت 18:44)houmanmir نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 17:04)ald نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه به خصوص کلیر شده ها
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟

دوست عزیز ایشالله که کلیر میشید ولی زیاد دلتونو خوش نکنید که حتما تو همین هفته میشید ، شاید یه موفع هفته ی بعدش کلیر شدید Smile
من هم فردای مصاحبه آپدیت شدیم الانم 10 روزه ازش میگذره ولی هنوز خبری نشده ، فقط باید چشمون به این سیس و میس باشه Big Grin

منهم فردای روز مصاحبه آپدیت شدم و الان یک ماهه که خبری نیست فکر کنم اون اپدیت اول مربوط به شروع AP باشه.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: houmanmir ، nazanin farzad ، mino2013 ، Mehrdadordi ، زری وحدتی ، payam62 ، sce ، b_argi ، efah ، رجبعلی
(2013-06-29 ساعت 17:08)mangoolkhan نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 15:58)ابی هانی نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من بالاخره دیشب با سلام و صلوات برگشتم.این سفر ما نزدیک بود سفر آخرت باشهBig Grin.آخه دیروز که داشتیم برمیگشتیم بعد از تیک آف هنوز 5 دقیقه نشده بود که هواپیما رو آسمون شروع کرد به بندری زدن و یکی از موتورهای هواپیما از کار افتاد و خلاصه با کلی نذر و نیاز فرود اضطراری کرد.خدا رو شکر هیچ کسی هم هیچ عذرخواهی نکرد و هیچ آمبولانس و آتش نشانی هم در کار نبود و همه چیز مرتب و منظم پیش رفت و ما هم با 7 ساعت تاخیر بالاخره ساعت 12 رسیدیم.
کلا این سفر از اولش هم کوفت ما شد.از موبایل جا گذاشتن بنده تا بقیه ماجرا.بگذریم
من هیچ وقت فکر نمیکردم که اینجا انقدر بیارزمBig Grin.آخه همونروزی که ما رفتیم و من موبایلم رو تو ماشین آژانس جا گذاشتم بعد از ظهرش کلیر شدیم و همه دنبال من بودن و من دنبال همه
تا اینکه ساعت 10 شب بالاخره من از طریق بهزاد عزیز و امیر مهاجر نازنین فهمیدم که کلیر شدیم.اما واقعیت اینجاست که من خیلی خودم منتظرش بودم اما تصمیم نداشتم به احترام دوستان نازنینم ساناز،محمد فضلی و دیگر دوستان روز بالایی هیچ هورایی بکشم و اعلام عمومی کنم چون واقعیت اینه که بچه های اینجا وقتی همه از ته دل هورا میکشن که همه کلیر شده باشن.در نهایت قسمت این بود که من بدون حضور خودم و با لطف خدا و پیگیری دوستان بفهمم و در نهایت همه فهمیدن و اعلان عمومی شد
بهر حال جا داره اینجا از همه دوستانی که با تماس شدیدا دنبال من بودند، اس ام اس دادند، با پیام خصوصی به من تبریک گفتند، با رتبه به من تبریک گفتند، پست تبریک گذاشتن ، هورا کشیدن ، با زدن دکمه تبریک و تشکر من رو همراهی کردند و خلاصه از همه صمیمانه تشکر کنم.من واقعا فکر نمیکردم که انقدر اینجا دوست نازنین داشته باشم که به من فکر میکنن و خدا رو شکر کلیر من باعث شد تا من دوستان نازنینم رو بهتر بشناسم و از همه ممنونم
امیدوارم شادیهامون هر چه زودتر با هورای همگی کامل بشه و لذت موفقیتهای دسته جمعی نصیب هم بشه
سلام
ضمن عرض تبریک میشه خواهشا کمی توضیح دهید کلیر ابوظبی را چطور میفهمید؟
چطور بقیه میتونن کلیر شدن کسای دیگه را مطلع بشن؟
و بچه ها از کجا میگن که مثلا امشب ابوظبی کلیر میکنه؟
ممنون میشم جواب بدبد
Mangoolkhan عزیز انشالله که کلیر بشی و شنگول خان بشی! منهم دقیقا" همین سوال رو داشتم یکی دو بار هم مطرح کرده ام ولی تا حالا کسی جواب نداده.عیبی نداره بلاخره کلیر میشیم!!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، soruosh ، زری وحدتی ، sce ، roeentan ، efah ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان