کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 20:01)r91 نوشته:  آقا مدیر که نباید فرق بزاره. شما باید تو خط مقدم باشی لطفاً آنکارا رو هم یه تهدید بکن که ما بریم تو شیکمشون!

آنکارا دیروز ۱۶ تا کلیر کرده، فعلا یه کم دارم چشم پوشی میکنم.
منتظرم ببینم تو هفته جدید گذشته‌شو جبران میکنه یا نه!
وگرنه آنکارا که به دلایلی که خودش میدونه کار دارم باهاش! دارم براش! صب کن! Big Grin
(2013-06-29 ساعت 19:58)nnhh نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 18:44)houmanmir نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 17:04)ald نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه به خصوص کلیر شده ها
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟

دوست عزیز ایشالله که کلیر میشید ولی زیاد دلتونو خوش نکنید که حتما تو همین هفته میشید ، شاید یه موفع هفته ی بعدش کلیر شدید Smile
من هم فردای مصاحبه آپدیت شدیم الانم 10 روزه ازش میگذره ولی هنوز خبری نشده ، فقط باید چشمون به این سیس و میس باشه Big Grin

منهم فردای روز مصاحبه آپدیت شدم و الان یک ماهه که خبری نیست فکر کنم اون اپدیت اول مربوط به شروع AP باشه.

اگه اینم باشه بازم جای شکرش باقیه! چون برا خیلیا همین اولین آپدیت هم چند وقت بعد مصاحبشون انجام شده!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: b_argi ، honey rahmati ، زری وحدتی ، sce ، رجبعلی
دوستانی که میخوان این هفته واسه کلیر شدن من بترکونن فقط یک تشکر بندازن زیر کامنت ببینم چقد طرفدار دارم Big GrinBig Grin ShyShy RolleyesRolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
٥٤نفرقبل من هستند براي كلير شدن SadShy
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟

دوست عزیز ایشالله که کلیر میشید ولی زیاد دلتونو خوش نکنید که حتما تو همین هفته میشید ، شاید یه موفع هفته ی بعدش کلیر شدید Smile
من هم فردای مصاحبه آپدیت شدیم الانم 10 روزه ازش میگذره ولی هنوز خبری نشده ، فقط باید چشمون به این سیس و میس باشه Big Grin

منهم فردای روز مصاحبه آپدیت شدم و الان یک ماهه که خبری نیست فکر کنم اون اپدیت اول مربوط به شروع AP باشه.
سلام ما هم دو روز بعد مصاحبمون آپ دیت شدیم تا نزدیک به دو ماه که دوباره نفر اصلی آپ دید شد بعد 2 روز دو هر دو مون آپ دیت شدیم و 3 روز بعد جواب کلیر شدنمون اومد که بریم ویزامونو بگیریم
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
دوستان امروز که رفتم دارالترجمه برای ترجمه وکالتنامه به زبان ترکی مسئولش ازم پرسید آیا مهر سفارت ترکیه رو هم می خواهید؟ می خواستم بدونم باید وکالتنامه مهر سفارت ترکیه در ایران رو هم داشته باشه؟
سئوال دیگم در مورد خود وکالتنامه است من متن فارسیش رو تهیه کردم بعد ترجمه کردم آیا جایی هست که بصورت یکباره متن وکالت ترکی زبان بده؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، sce ، Alirezaa2013 ، زری وحدتی ، b_argi ، Szsanazsz ، رجبعلی ، zohre02
(2013-06-29 ساعت 21:22)nazanin farzad نوشته:  دوستان امروز که رفتم دارالترجمه برای ترجمه وکالتنامه به زبان ترکی مسئولش ازم پرسید آیا مهر سفارت ترکیه رو هم می خواهید؟ می خواستم بدونم باید وکالتنامه مهر سفارت ترکیه در ایران رو هم داشته باشه؟
سئوال دیگم در مورد خود وکالتنامه است من متن فارسیش رو تهیه کردم بعد ترجمه کردم آیا جایی هست که بصورت یکباره متن وکالت ترکی زبان بده؟
سلام دوست عزیز احتیاجی به مهر سفارت نیست همان مهر دارالترجمه کفایت میکنه واین که یکجا متن ترکی بده فکر نکنم چون شما برای وکالت اول باید برین محضر و بعد برین دارالترجمه مگه اینکه این وکالت را در محضر ترکی بگیرین
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

دوستان منتظر سلام عرض می کنم Smile
یه چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشمSmile

۱-همراه با ویزا مثل اینکه یه پاکتی هم میدن که باید در بسته بمونه تا موقع رسیدن به خارجه! حالا میخواستم بپرسم واسه هر یک از نفرات کیس یک پاکت میدن یا همه با هم یک پاکته؟
۲- میشه هر یک از نفرات کیس جدا از هم برن؟
۳-اگه پاسپورت ها رو تحویل سفارت ابوظبی بدن، از همونجا هم باید بگیرن یا میره ام پست؟
۴-کسایی که آژانس براشون پیک آپ رو انجام داده میشه بپرسم چقدر هزینه گرفتن؟

ممنان Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi
نمیدانم که من چرا از انتظار خسته نشدم.چرا؟؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام دوستان ما 9 روز بعد از مصاحبه دو بار پشت سر همه اعضا آپدیت شدیم به فاصله یک روز وروز بعدش نفر اصلی آپدیت شد و 6 روز بعدش هم دوباره نفر اصلی آپدیت شده که میشه 4 بار آپدیت بعد از آپدیت روز مصاحبه که دوبارش همه بودند و دو بارش برنده اصلی. شماهم مثل من فکر میکنید که اگه خدا بخواد قراره زود کلیر بشیم و همونطور که افیسر گفت چند هفته بیشتر طول نمی کشه؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: sce ، Mehrdadordi ، زری وحدتی ، babak_1363 ، b_argi ، amairmonre ، Given ، zohre02

سلام من هم فقط فرداي مصاحبه ابديت شدم و ١ ماه كه خبري نيست ..اين AP معنيش جيه ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، babak_1363 ، b_argi ، رجبعلی
(2013-06-29 ساعت 23:40)drmrs نوشته:  
(2012-10-22 ساعت 03:53)afshin4749 نوشته:  بازم شروع شد !! دلواپسیها ، التهاب ها ، شادیها و هورا کشیدنا !! هی وای من !!! اما اشکالی نداره . امیدوارم فرجامی مثل بچه های 2012 داشته باشه . انشاءالله .

با سلام و احترام
یک سوال داشتم اگر پاسخ بدید ممنون میشم. اونطور که من متوجه شدم کسانی که کلیر میشوند و ویزا میگیرند باید قبل از پایان سپتامبر در آمریکا باشند اما من دیدم که شما نوامبر وارد شدید. آیا برداشت من درست نبوده یا شما شرایط خاصی داشتید. جواب این سوال برای من وبسیاری از دوستان مهمه چون خیلی دیر ما را دارند کلیر می کنند. در ضمن احتمال کلیر نشدن چقدر است؟ متشکرم

سلام دوست عزیز.
سپتامبر تاریخ پایان صدور ویزاست.بعد از این تاریخ هم میشه وارد شد.همه هم کلیر می شن میرن.شک نکن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-29 ساعت 22:29)Biz Biz نوشته:  دوستان منتظر سلام عرض می کنم Smile
یه چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشمSmile

۱-همراه با ویزا مثل اینکه یه پاکتی هم میدن که باید در بسته بمونه تا موقع رسیدن به خارجه! حالا میخواستم بپرسم واسه هر یک از نفرات کیس یک پاکت میدن یا همه با هم یک پاکته؟
۲- میشه هر یک از نفرات کیس جدا از هم برن؟
۳-اگه پاسپورت ها رو تحویل سفارت ابوظبی بدن، از همونجا هم باید بگیرن یا میره ام پست؟
۴-کسایی که آژانس براشون پیک آپ رو انجام داده میشه بپرسم چقدر هزینه گرفتن؟

ممنان Smile
1-بله.هر نفر یک پاکت.
2-بله.اما در سفر اول برنده حتما باید باشه.
3-اگه یه ضرب باشه میره ام پست.اگه کلیرنس تو کار باشه،بعد از کلیر شدن به سفارت میدن و از همون جا هم تحویل می گیرن.
4-نمی دونم.فکر کنم هر پاس 600 700 درهم.کلا بی خیال این کار بشین.به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-29 ساعت 23:45)drmrs نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 23:41)sce نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 19:20)dove نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان کلیر شده,دوستانی که ویزاشونو گرفتن ایا گوشه پاکتشون به صورت اریب بازه؟و اینکه ایا تاریخ اعتبار ویزا تا شش ماه بعد از تاریخ ایشوی ویزاست؟ممنون

بله دوست عزیز.

روی سایت نوشته اعتبار ویزا 6 ماه بعد از مدیکاله

دوست عزیز جواب من بر اساس اطلاعات ویزای خودمه.لطفا راهنمایی غلط نکنین.ایشوی ویزای من 20 جون هست و تا 19 دسامبر هم اعتبار داره.در صورتی که مدیکال من 2 می بود.ربطی به مدیکال نداره.بحث اعتبار مدیکال خودش یه داستان دیگست و به اعتبار ویزا ربطی نداره.
موفق باشین.

(2013-06-29 ساعت 21:01)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که میخوان این هفته واسه کلیر شدن من بترکونن فقط یک تشکر بندازن زیر کامنت ببینم چقد طرفدار دارم Big GrinBig Grin ShyShy RolleyesRolleyes

بچه ها همت کنین..........
لاتاری 2013
دوستان سلام وشب بخیر
لطفاراهنمائی کنیدکه چگونه رونداپدیت کیس هارامی بینیدکدام سایت بایدواردبشیوم ضمنابنده دیگه خیلی ابوظبی در منتظرسرا پیشکسوت شدم
دوستان اگرسوال کردم اینجابخاطرحجم بالای این تاپیک وکمبودوقت وناامیدشدن ازکلیرشدن شایدسوال من نیزتکراری باشد
لطفاراهنمائی کنید
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، e76779 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان