کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-05 ساعت 16:40)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم Big Grin
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
علی جان من اومدم برات پیام خصوصی بزارم بسته است که برادر ؟
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: 5ina ، babak_1363 ، sce ، Ehsan1358 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، b_argi
(2013-07-05 ساعت 12:02)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 11:46)ehsansh نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 09:36)mori5050 نوشته:  با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن ویزا منظورم تحویل پاس ها به سفارت و آماده شدن آنها دقیقا چند روز زمان لازمه البته ابوظبی رو میگم به امید کلیر شدن هر جه سریعتر دوستان

من یک شنبه صبح با پرواز 8 صبح ایران ایر رفتم، با نیم ساعت تاخیر ساعت 10، 10 ونیم بود رسیدیم فرودگاه. اول رفتم هتل check in کردیم که اگه مستقیم رفتیم سفارت پاس رو تحویل دادیم بدون پاسچورت مشکلی پیش نیاد. کپی پاسپورت هم از تهران همراهتون باشه بد نیست نیاز میشه. چون اون چند روز پاستون دستتون نیست.
زنگ زدم علی آقا ساعت یک ربع به 12 اومد در هتل، بعد هم رفتیم دنبال ابی هانی عزیز که از تهران تو یه پرواز بودیم. علی آقا راس ساعت 1:30 مارو رسوند در سفارت. (البته خودش یه جور تنظیم کرد که زود نرسیم تو گرما الاف شیم).
security جلو در سفارت نامه کلیرمون رو نگاه کرد و یه ID خواست من اون کپی پاسپورترو نشون دادم، ابی کارت ملیشو. به ما شماره immigrant داد که از 25 شروع میشد. ساعت 2:30 اینا شمارمون رو خوند. اول ابی رفت. به جفتمون یه برگه داده بود و تاریخ دوشنبه هفته بعد رو زده بود. که من گفتم پرواز برگشتم برای 5 شنبه است. امکانش هست که زود تر ویزامون آماده شه.؟ گفت: نمی دونم سر بزنید اگه آماده بود بگیرید. ما هم حدس زدیم با توجه به این که 5 شنبه 4 جولای روز استقلال آمریکا تعطیله بهمون این تاریخو داده. نگو به همه می گه یه هفته بعد. که من می دونستم دو سه روزه آماده میشه.
کلا 300 به علی آقا دادیم.
2 روز بعد سه شنبه ابی زنگ زد که ایشو شدیم. برای فرداش چهارشنبه با علی هماهنگ کردیم ساعت یه ربع به 12 اومد دنبالمون. توی برگه جدیدی که بهمون داده بود ساعت 2 رو خط زده بود کرده بود 1. ما هم راس یک رسیدیم سفارت. این بار ساعت 2:30 شروع کردن به صدا کردن شماره ها و در عرض 5 دقیقه پاسامونو دادن. به همین سادگی.
با این روش من که خیلی کم استرس و راحت بودم و اصلا اذیت نشدیم. نه csc ای در کار بود، نه پستی، نه پست خونه ای.

احسان جان پس شما دوبار رفتین سفارت؟دوبارش کلا چقدر دادین به علی آقا؟
کلا علی آقا هر بار میره ابوظبی 300 می گیره. ما دو نفر بودیم. هر دفعه نفری 150 دادیم. کلا شد 300 دوبار رفت و برگشت.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: azar1348 ، ابی هانی ، 5ina ، sce ، efah ، mhb161 ، babakirani ، morvarid1364 ، b_argi
(2013-07-05 ساعت 17:41)mohammad fazli نوشته:  دوستان و یاران عزیز
از همتون متشکرم و همینجا از تمامی دوستانی که بنده را با تماس و پیامک و پیغام خصوصی مورد محبت خود قرار دادن تشکر میکنم
جا داره از از امیر مهاجر عزیز که این خبر خوب را بمن داد تشکر ویژه کنم و براش آرزوی کلیر شدن سریعتر دارم
همتون رو دوست دارم

واقعا تبریک میگم و از این به بعد من همش میگم :

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/b][/font]
(2013-07-05 ساعت 17:41)mohammad fazli نوشته:  دوستان و یاران عزیز
از همتون متشکرم و همینجا از تمامی دوستانی که بنده را با تماس و پیامک و پیغام خصوصی مورد محبت خود قرار دادن تشکر میکنم
جا داره از از امیر مهاجر عزیز که این خبر خوب را بمن داد تشکر ویژه کنم و براش آرزوی کلیر شدن سریعتر دارم
همتون رو دوست دارم
محمد داشتیم ؟؟؟ پس من چی ؟ Big GrinTongue
مشتی من که بهت روز دوشنبه گفتم شک نکن در آپدیت بعدی هستی، حالا میگی امیر خبر بهت داده !!! Big Grin Big Grin Big Grin
نه فضلی جان، خواستم یه شوخی کرده باشم... راستی یادت نره، ازت چی خواسته بودما TongueRolleyes
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 16:35)امیر مهاجر نوشته:  آدمها کارهای خوبی میکنند و اثر و خاطره اون کار خوبشون در یادها موندگار میشه.
برنامه‌نویسها موجوداتی مجازی خلق میکنند که تا مدتها بعد اون موجود مجازی کاری رو که بر عهده داره بی وقفه انجام میده. خسته هم نمیشه.
بعضی از برنامه‌نویسها برنامه‌ای مینویسند که کار خوبی انجام میده و این کار خوب رو هر لحظه تکرار میکنه.
هر بار که منتظرسرا رو باز میکنیم یادمون به برنامه‌نویسش بیفته که خاضعانه حتی اسم خودشو هر چند کوچیک هیچ گوشه‌ای از این برنامه ننوشته.
هر بار که من اینجا لیست کلیر شده‌ها رو اعلام میکنم و عزیزی از دیدن شماره کیسش خوشحال میشه، یادمون بیفته که برنامه افشینه که بی وقفه و بدون خستگی هر چند دقیقه یکبار سایت آنکارا و ایروان رو چک میکنه تا ببینه دوستان خالقش کلیر شدند یا نه! بعد کیسهای جدید رو با دقت جدا میکنه و بلافاصله به من و افشین ایمیل میکنه که هر کدوم زودتر ایمیل رو دیدیم دوستامونو اینجا با خبر کنیم.
افشین جان ممنونیم. ممنون از تو که کار خیرت رو به برنامه‌ای که نوشتی سپردی.
برای موفقیت و شادی افشین عزیزمون دعا کنیم.

سلام امیرجان
به عنوان یک دوست و همراه در این پروسه طولانی پیشنهادی داشتم که اگر موافق بودی در این خصوص من هم پایه هستم که کمک کنمی و لیستی دیگر هم ایجائد کنی به عنوان مثلا پیش بینی در خصوص کلیر شدن کیسها که نشان دهنده پیش بینی زمان کلیرنس کیس ها بر اساس زمان مصاحبه - تعداد نفر در کیس و ... که می تونه یک کار تحقیقاتی خوشگلی هم بشه . لازم به ذکر است این سیستم میتونه از طریق مدلسازی و بر اساس داده های گذشته کار کنه.درصورتی که موافق بودی میتونیم این موضوع را بپرورانیم. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

هوررررررررررررررراااااااا

محمد جون تبریک ویژه می گم بهت زیاد WinkBig Grin

ساناز عزیز و دیگر دوستان تبریک فراوان بابت کلیر شدنتون

امیدوارم بقیه دوستان هم سریعتر کلیر بشن و به خوبی و خوشی در این تاپیک رو یک قفل بزرگ و خوشگل بزنیم .Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟

منم دوست دارم امضام رو کامل کنم میشه راهنمائی کنید لطفاً؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، امیر مهاجر ، ojee ، efah ، aghaghia ، mhb161 ، abloom_ma ، AsemanAbee ، b_argi ، noura ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 18:21)sadfar نوشته:  سلام امیرجان
به عنوان یک دوست و همراه در این پروسه طولانی پیشنهادی داشتم که اگر موافق بودی در این خصوص من هم پایه هستم که کمک کنمی و لیستی دیگر هم ایجائد کنی به عنوان مثلا پیش بینی در خصوص کلیر شدن کیسها که نشان دهنده پیش بینی زمان کلیرنس کیس ها بر اساس زمان مصاحبه - تعداد نفر در کیس و ... که می تونه یک کار تحقیقاتی خوشگلی هم بشه . لازم به ذکر است این سیستم میتونه از طریق مدلسازی و بر اساس داده های گذشته کار کنه.درصورتی که موافق بودی میتونیم این موضوع را بپرورانیم. باسپاس

سلام دوست من.
همونطوری که خودت هم داری میگی این یک کار تحقیقاتیه و میتونه خیلی هم مفید باشه.
البته من با یه نگاه اجمالی که به انتظارها میندازم به اولین نتیجه‌ای که میرسم اینه که به هیچ وجه نمیشه پیش بینی کرد هر کیس کی کلیر میشه و چقدر باید انتظار بکشه.
ولی شاید بعد از تحقیقات بشه چنین کاری کرد و این مسأله رو ۱۰۰٪ رد نمیکنم.
اما چیزی که مهمه اینه که شاید اعلام نتایجی که بر اساس یک تحقیق نیمه تمام (در حال انجام) صورت بگیره نتیجه خوبی نداشته باشه. شاید امیدهای واهی یا نا امیدیهای کاذب ایجاد کنه که هر دوی اینها میتونه آسیبهای روحی جدی به منتظرین بزنه.
اگر فکر میکنی داده‌هایی موجوده که میشه از روشون به پیش بینی مستندی دست پیدا کرد برام بیشتر توضیح بده تا در موردش نتیجه گیری کنیم.
(2013-07-05 ساعت 18:42)sol.sol نوشته:  بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟

برین تو کنترل پنل کاربری خودتون.گزینه امضاء.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، ojee ، mhb161 ، shatsi ، b_argi ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 18:42)sol.sol نوشته:  بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟

خوش آمدی دوست عزیز
از این سایت
0
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
در واقع همون ساتیست که روی برگه صورتی نوشته شده. البته اگه آنکارا بوده مصاحبتون
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، amir82 ، Ehsan1358 ، ojee ، roeentan ، mhb161 ، shatsi ، sol.sol ، Alirezaa2013 ، b_argi ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 17:42)efah نوشته:  چندی پیش یکی از دوستان در همین تاپیک از محدودیت 3500 ویزا ( برابر 7% سهمیه 50000 ویزای سالیانه ) برای یک کشور پرسیده بودند ، دوستان دیگر از دیدگاههای مختلف به این FACT قابل توجه پرداخته ولی کسی جواب قانع کننده ای نداده بود . از اونجایی که کله کم موی من همیشه بوی قرمه سبزی میداده ، روز مصاحبه باز اختیار از کف داده و زبان سرخ را روانه گشاد راه به باد دادن سر سبز ( سبزی اش از همان قرمه سبزی ست ) نموده ، بدون در نظر گرفتن نصایح دوستان راجع به خارج نشدن از چارچوب فرمال مصاحبه ، یقه آفیسر محترم رو گرفته و از این محدودیت پرسیدم ، ایشان تأیید نمودند ولی در جواب پرسش بعدی که "آیا تاکنون ، رسیدن تعداد ویزاهای صادره به این سقف اتفاق افتاده ؟" اظهار بی اطلاعی کردند .
در مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » آمار ویزاهای صادر شده برای برندگان لاتاری ، و در پست http‌://mohajersara.com/post-627.html#pid627 آمار ویزاهای مهاجرتی صادر شده برای برندگان لاتاری به تفکیک کشور از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۷ رو به صورت نمودار آمده و همین آمار رو برای سالهای 2003 تا 2012 زیر فرنام :
Immigrant Number Use for Visa Issuances and Adjustments of Status in the Diversity Immigrant Category Fiscal Years 2003-2012
در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf میتوانید ببینید ، برای ایران :
2003 : 365 و 2004 : 363 و 2005 : 450 و 2006 : 543 و 2007 : 839 و 2008 : 841 و 2009 : 1,117 و 2010 : 1,854 و 2011 : 2,023 و 2012 :2,428
توجه داشته باشید که این شماره تعیین شده برای تعداد ویزاهایی است که به ایران در سال مورد نظر میتواند تخصیص یابد ، یعنی تعداد ویزاهای صادر شده میتواند کمتر از این شماره باشد و نه بیشتر ، و این عدد هم حداکثر میتواند 3500 باشد . نحوه محاسبه و تعیین این عدد در دستورالعملی آورده شده که از آن سر در نیاوردم و نمیتوان تخمین زد برای 2013 چه عددی مشخص کرده اند . در انتهای این فایل pdf جمع کل رو برای این سالها میتوانید ببینید که در سه سال از 50000 تجاوز نموده و جالب اینجاست ، با اینکه سال 2012 پایین ترین عدد را داشته ، شماره تخصیص یافته به ایران 2428 از هر سال بیشتر بوده .
با مقایسه این اعداد با آنچه که در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...TableI.pdf در جدول 1 و زیر فرنام :
Immigrant and Nonimmigrant Visas Issued at Foreign Service Posts Fiscal Years 2008 - 2012
و در مقابل کتگوری Diversity Immigrants میبینید که برای سال 2012 تعداد ویزاهای صادره 33125 بوده و کمتر از شماره تعیین شده 34463 میباشد ، رابطه این دو را میفهمید .
از یادنبریم که این تعداد ویزا صادر شده که کمتر از عدد تعیین شده برای کشور در آن سال و کمتر از 3500 است ، نه تعداد پرونده زیرا تعدادی از پرونده ها بیشتر از یک نفر است ، بنابر این تعداد کیس های ویزا گرفته کمتر خواهند بود و باز از یاد نبریم که امسال 6029 کیس قبولی اعلام شده .
آمار دیگری در جدولی به نام :
Diversity Visa Program, DV 2007-2013: Number of Entries Received During Each Online Registration Period by Country of Chargeability
در آدرس http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf آورده شده که برای ردیف ایران در ستونهایی به تفکیک "شرکت کننده اصلی" ، "همسر و فرزندان" و "جمع" برای هر سال اعدادی ثبت شده که نشانمیدهد تعداد شرکت کنندگان هر سال افزایش میابد و عدد همسر و فرزندان تقریبا برابر با تعداد شرکت کنندگان است ، یعنی آن عدد تعیین شده برای 2013 را که کمتر از 3500 است باید بر دو تقسیم کنی ، بنابراین حداکثر تنها افراد 1750 کیس از 6029 تا ، موفق به اخذ ویزا میشوند .

SAD BUT TRUE

از آنسو تعداد دوستان مهاجر سرایی خیلی کمتر از 6029 است و اعضای قدیمی تر که تجربه سالهای پیش رو داشته اند گفته اند که بچه های مهاجرسرا همه کلیر شده اند ، لذا خط بطلانی بر روی این محاسبات کشیده ، چشمان خود را بسته و در خیال خود "در کلیر" را چهار طاق باز دیده و در حال تعارف زدن به دیگر دوستان که "جون شما نمیشه ، اول شما باید بفرمایید" و با نیش تا بنا گوش باز قدم به دنیای آنسو میگذاریم .

انشا الله که گربه است

ویرایش میکنم : از دیشب که بیدار خوابی به سرم زد و این افکار هجوم آورد تا این لحظه که پست رو تکمیل و ارسال کردم خبری از کلیر شدن دوستان خوب نداشتم ، یه موقع نگین این چه آدم ضدحالیه و وسط این جشن و شادی اومده داره با آمار و ارقام حالگیری میکنه .
به نوبه خودم به دوستان کلیر شده تبریک میگم و برای همه آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم

می ترسم این متن و بخونم اگرخوبه بهم بگید اگر بده توروخدا نگید به اندازه کافی دارم افسردگی میگیرمSadSadSadSadSadSadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Soap McTavish ، babak_1363 ، mhb161 ، azar1348 ، sce ، mlo ، shatsi ، Alirezaa2013 ، b_argi ، زری وحدتی
(2013-07-02 ساعت 09:30)abloom_ma نوشته:  گاهی باید سکوت کرد.....خداوند پاسخگو خواهد بود....شک نکن

صبح بخیر و ایام به کام بادShy.....همچنان با اراده و مصمم و با روحیه به پیش میرویمWink...زیرا ما همگی حتما و صد درصد کلیر خواهیم شدBig GrinBig GrinBig Grin

Abloom عزیز
تبریک صمیمانه اما با تاخیر منو پذیرا باش .
خوشحالم که سکوت همراه با اراده ی قابل تحسینت ، پاسخ زیبای خدا رو در پی داشت .
بهترین ها رو برات آرزو دارم و امیدوارم همیشه و در کنار خونواده شاد و سربلند و شادکام باشی ...
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Big GrinBig GrinBig Grin
ShyShy
Rolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
یک سوال داشتم چه فرقی بین برگه آبی و برگه صورتی وجود داره؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، mhb161
اين اعدادوارقام الان نه تنها كمكي بهمون نميكنه بلكه اعصابمونم خط خطي ميكنه ،تورو به اون خدايي كه مي پرستيد بهم ديگه اميدبديم نه اينكه سوزن بر داريم هي به خودمون بزنيم ممنون ميشم من اين متن هارو ميخونم واقعا داغون ميشم Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، efah ، sce ، mlo ، amir82 ، dolood ، 5ina ، ojee ، shatsi ، Alirezaa2013 ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، mehdi didam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان