موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 16:35)امیر مهاجر نوشته: آدمها کارهای خوبی میکنند و اثر و خاطره اون کار خوبشون در یادها موندگار میشه.
برنامهنویسها موجوداتی مجازی خلق میکنند که تا مدتها بعد اون موجود مجازی کاری رو که بر عهده داره بی وقفه انجام میده. خسته هم نمیشه.
بعضی از برنامهنویسها برنامهای مینویسند که کار خوبی انجام میده و این کار خوب رو هر لحظه تکرار میکنه.
هر بار که منتظرسرا رو باز میکنیم یادمون به برنامهنویسش بیفته که خاضعانه حتی اسم خودشو هر چند کوچیک هیچ گوشهای از این برنامه ننوشته.
هر بار که من اینجا لیست کلیر شدهها رو اعلام میکنم و عزیزی از دیدن شماره کیسش خوشحال میشه، یادمون بیفته که برنامه افشینه که بی وقفه و بدون خستگی هر چند دقیقه یکبار سایت آنکارا و ایروان رو چک میکنه تا ببینه دوستان خالقش کلیر شدند یا نه! بعد کیسهای جدید رو با دقت جدا میکنه و بلافاصله به من و افشین ایمیل میکنه که هر کدوم زودتر ایمیل رو دیدیم دوستامونو اینجا با خبر کنیم.
افشین جان ممنونیم. ممنون از تو که کار خیرت رو به برنامهای که نوشتی سپردی.
برای موفقیت و شادی افشین عزیزمون دعا کنیم.
سلام امیرجان
به عنوان یک دوست و همراه در این پروسه طولانی پیشنهادی داشتم که اگر موافق بودی در این خصوص من هم پایه هستم که کمک کنمی و لیستی دیگر هم ایجائد کنی به عنوان مثلا پیش بینی در خصوص کلیر شدن کیسها که نشان دهنده پیش بینی زمان کلیرنس کیس ها بر اساس زمان مصاحبه - تعداد نفر در کیس و ... که می تونه یک کار تحقیقاتی خوشگلی هم بشه . لازم به ذکر است این سیستم میتونه از طریق مدلسازی و بر اساس داده های گذشته کار کنه.درصورتی که موافق بودی میتونیم این موضوع را بپرورانیم. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 18:43 توسط sol.sol.)
بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟
منم دوست دارم امضام رو کامل کنم میشه راهنمائی کنید لطفاً؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 18:42)sol.sol نوشته: بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟
منم دوست دارم امضام رو کامل کنم میشه راهنمائی کنید لطفاً؟
خوش آمدی دوست عزیز
از این سایت
0
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
در واقع همون ساتیست که روی برگه صورتی نوشته شده. البته اگه آنکارا بوده مصاحبتون
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 17:42)efah نوشته: چندی پیش یکی از دوستان در همین تاپیک از محدودیت 3500 ویزا ( برابر 7% سهمیه 50000 ویزای سالیانه ) برای یک کشور پرسیده بودند ، دوستان دیگر از دیدگاههای مختلف به این FACT قابل توجه پرداخته ولی کسی جواب قانع کننده ای نداده بود . از اونجایی که کله کم موی من همیشه بوی قرمه سبزی میداده ، روز مصاحبه باز اختیار از کف داده و زبان سرخ را روانه گشاد راه به باد دادن سر سبز ( سبزی اش از همان قرمه سبزی ست ) نموده ، بدون در نظر گرفتن نصایح دوستان راجع به خارج نشدن از چارچوب فرمال مصاحبه ، یقه آفیسر محترم رو گرفته و از این محدودیت پرسیدم ، ایشان تأیید نمودند ولی در جواب پرسش بعدی که "آیا تاکنون ، رسیدن تعداد ویزاهای صادره به این سقف اتفاق افتاده ؟" اظهار بی اطلاعی کردند .
در مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » آمار ویزاهای صادر شده برای برندگان لاتاری ، و در پست http://mohajersara.com/post-627.html#pid627 آمار ویزاهای مهاجرتی صادر شده برای برندگان لاتاری به تفکیک کشور از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۷ رو به صورت نمودار آمده و همین آمار رو برای سالهای 2003 تا 2012 زیر فرنام :
Immigrant Number Use for Visa Issuances and Adjustments of Status in the Diversity Immigrant Category Fiscal Years 2003-2012
در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf میتوانید ببینید ، برای ایران :
2003 : 365 و 2004 : 363 و 2005 : 450 و 2006 : 543 و 2007 : 839 و 2008 : 841 و 2009 : 1,117 و 2010 : 1,854 و 2011 : 2,023 و 2012 :2,428
توجه داشته باشید که این شماره تعیین شده برای تعداد ویزاهایی است که به ایران در سال مورد نظر میتواند تخصیص یابد ، یعنی تعداد ویزاهای صادر شده میتواند کمتر از این شماره باشد و نه بیشتر ، و این عدد هم حداکثر میتواند 3500 باشد . نحوه محاسبه و تعیین این عدد در دستورالعملی آورده شده که از آن سر در نیاوردم و نمیتوان تخمین زد برای 2013 چه عددی مشخص کرده اند . در انتهای این فایل pdf جمع کل رو برای این سالها میتوانید ببینید که در سه سال از 50000 تجاوز نموده و جالب اینجاست ، با اینکه سال 2012 پایین ترین عدد را داشته ، شماره تخصیص یافته به ایران 2428 از هر سال بیشتر بوده .
با مقایسه این اعداد با آنچه که در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...TableI.pdf در جدول 1 و زیر فرنام :
Immigrant and Nonimmigrant Visas Issued at Foreign Service Posts Fiscal Years 2008 - 2012
و در مقابل کتگوری Diversity Immigrants میبینید که برای سال 2012 تعداد ویزاهای صادره 33125 بوده و کمتر از شماره تعیین شده 34463 میباشد ، رابطه این دو را میفهمید .
از یادنبریم که این تعداد ویزا صادر شده که کمتر از عدد تعیین شده برای کشور در آن سال و کمتر از 3500 است ، نه تعداد پرونده زیرا تعدادی از پرونده ها بیشتر از یک نفر است ، بنابر این تعداد کیس های ویزا گرفته کمتر خواهند بود و باز از یاد نبریم که امسال 6029 کیس قبولی اعلام شده .
آمار دیگری در جدولی به نام :
Diversity Visa Program, DV 2007-2013: Number of Entries Received During Each Online Registration Period by Country of Chargeability
در آدرس http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf آورده شده که برای ردیف ایران در ستونهایی به تفکیک "شرکت کننده اصلی" ، "همسر و فرزندان" و "جمع" برای هر سال اعدادی ثبت شده که نشانمیدهد تعداد شرکت کنندگان هر سال افزایش میابد و عدد همسر و فرزندان تقریبا برابر با تعداد شرکت کنندگان است ، یعنی آن عدد تعیین شده برای 2013 را که کمتر از 3500 است باید بر دو تقسیم کنی ، بنابراین حداکثر تنها افراد 1750 کیس از 6029 تا ، موفق به اخذ ویزا میشوند .
SAD BUT TRUE
از آنسو تعداد دوستان مهاجر سرایی خیلی کمتر از 6029 است و اعضای قدیمی تر که تجربه سالهای پیش رو داشته اند گفته اند که بچه های مهاجرسرا همه کلیر شده اند ، لذا خط بطلانی بر روی این محاسبات کشیده ، چشمان خود را بسته و در خیال خود "در کلیر" را چهار طاق باز دیده و در حال تعارف زدن به دیگر دوستان که "جون شما نمیشه ، اول شما باید بفرمایید" و با نیش تا بنا گوش باز قدم به دنیای آنسو میگذاریم .
انشا الله که گربه است
ویرایش میکنم : از دیشب که بیدار خوابی به سرم زد و این افکار هجوم آورد تا این لحظه که پست رو تکمیل و ارسال کردم خبری از کلیر شدن دوستان خوب نداشتم ، یه موقع نگین این چه آدم ضدحالیه و وسط این جشن و شادی اومده داره با آمار و ارقام حالگیری میکنه .
به نوبه خودم به دوستان کلیر شده تبریک میگم و برای همه آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم
می ترسم این متن و بخونم اگرخوبه بهم بگید اگر بده توروخدا نگید به اندازه کافی دارم افسردگی میگیرم

تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
یک سوال داشتم چه فرقی بین برگه آبی و برگه صورتی وجود داره؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
اين اعدادوارقام الان نه تنها كمكي بهمون نميكنه بلكه اعصابمونم خط خطي ميكنه ،تورو به اون خدايي كه مي پرستيد بهم ديگه اميدبديم نه اينكه سوزن بر داريم هي به خودمون بزنيم ممنون ميشم من اين متن هارو ميخونم واقعا داغون ميشم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈