کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-07 ساعت 18:38)sepidarx نوشته:  ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم

شما مديكالت ٦ ماه فرصت داره ، زمانيكه ميري مصاحبه نتيجه مديكالو هم ازت ميكيرن ، حالا ويزات هم كه بياد بايد محاسبه كني كه تاريخ مديكالت كي بوده ؟ ..اكه ٦ ماه رو رد نكرده باشه كه مديكال نميخواد ولي اكه رد كرده باشه اون تاريخ رو مجددا مديكال جديد رو بايد اراءه كني Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، 5ina ، rose_2000 ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:23)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا

ای بابا .. محمد جون دیگه چرا ؟ شما که رهیدی ..... الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :

پروردگارا !
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-07-07 ساعت 19:35)mehrrdad نوشته:  بچه های ابوظبی یه سری به منتظر سرا بزنید از نظر انرژی مثبت عقبیم لطفآ انرژی مثبت رو رو زیادش کنین

پس چرا كليير نميشيم آخه Sad ٦٨ روز
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، گل نهال ، azar1348 ، Given ، s.s.h ، hosseinshokri ، far-dv2013 ، dove ، honey rahmati ، Ehsan1358 ، zohre02 ، رجبعلی ، efah
خدا خدای مستون خدای می پرستون
به حق هر چی عشقه ما رو (یعنی ما و ویزا رو) به هم برسون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-07 ساعت 18:49)sce نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:38)sepidarx نوشته:  ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم

دوست عزیز داستان اعتبار مدیکال یه چیزه و اعتبار ویزا یه چیز دیگه.
شما در هر صورت 6 ماه از تاریخ صدور ویزا مهلت داری که وارد بشی.حالا تا زمان صدور ویزا،اگه به دلیل کلیرنس طولانی،مدیکال شما اکسپایر شده باشه،باید مجددا تجدید کنین.
موفق باشین.

من هم همينو عرض كردم بخدا Smile)))))))دوست نازنينم ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، shatsi ، babak_1363 ، zohre02 ، efah
من آموخته ام به خود گوش فراموش دهم
و صدائی بشنوم که با من میگوید:
"این لحظه" مرا چه هدیه خواهد داد؟!

نیاموخته ام گوش فراموش دادن به صدائی را
که با من در سخن است
و بی وقفه میپرسد:
من بدین "لحظه" چه هدیه خواهم داد........!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: payam62 ، s.s.h ، Ali.US ، noura ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، shatsi ، bayat_r ، lonelyman ، azar1348 ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، abloom_ma ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:25)گل نهال نوشته:  @محمد فضلي: اين خدايات واسه من بود؟
(پست موقت)

صد البته
برای شما و باقی دوستانی که دارن انتظار میکشن
خدایااااااااااااااااااااااا های من تا آخر تاپیک ادامه خواهد داشت تا هیچ 2013 ایی بی ویزا نَـــــــــــــــــمونه
RolleyesRolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
[عکس: clearshampoo.jpg]
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بچه ها
تشکر کنندگان: gifa ، manzar333 ، Szsanazsz ، noura ، sce ، honey rahmati ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، b_argi ، shatsi ، bayat_r ، payam62 ، azar1348 ، mlo ، Doe ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، abloom_ma ، sh_aytak ، آنی
به نظرتون فرداچقدر هورا،نعره،خدايااا،wowwwww,وتبريكات داريم؟ خدا كنه هرسه سفارت فردا بتركونند. ياااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااا نمىدونم چرا فكر ميكنم فردا روز خوبيهBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بچه های 2013

[[عکس: index.php?main_page=popup_image&pID=975&...hqdlag5bv1]
تشکر کنندگان: raam12000 ، Szsanazsz ، noura ، drmrs ، sce ، honey rahmati ، Ehsan1358 ، b_argi ، shatsi ، Mehrdadordi ، azar1348 ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-07-07 ساعت 21:46)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 20:19)Given نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 19:23)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :
پروردگارا !

هفته پیش آستینا رو برای فضلی زدیم بالا ، ردش کردیم رفت این هفته برای گیون جان ، با مراماش بیان فقط طوری بریم که پشت سر هم باشه Big Grin تاثیرش بیشتره Big GrinBig Grin

بـــــــــــــــــارالاها !!!
معبودااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-07 ساعت 19:07)پدی نوشته:  یک نظر خواهی.اگه اول شهریور امسال مشمول وممنوع الخروج بشوید.از ایران خارج میشید ویا چون میتوانی معافی پزشکی بگیرید می مانید معافی میگیرید بعد میروید 2نکته لازم به ذکر است یکی اینکه هنوز کلیر نشدی دوم اینکه پروسه معافیت معلوم نیست چه مدت طول میکشه. به بهتزین پیشنهاد به حکم قرعه جایزه تعلق میگیرد

پدی جان اگر معافیت تا این حد برات مهمه برو آمریکا گرین کارتو بگیر و با پاس سفید برگرد فقط به قصد گرفتن معافیت. کارت که تموم شد برگرد آمریکا.
در هر صورت اگر من چنین وضعیتی داشتم هرگز سر گرین کارتم ریسک نمیکردم. اولویت با گرین کارت. حتی اگر شانس معافیت رو از دست بدم!
یک جورایی فکر میکنم این هفته خیلی خبرای خوبی در پیش داریم.

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا خودت نگاهی کن به ما منتظران
(2013-07-07 ساعت 19:52)پدی نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 19:03)ali2013-13 نوشته:  سلام من کارت ملیمو گم کردم و تا یک ماه دیگه هم نمیاد اگر کلییر شدم و بخوام برم انکارا نیازی به کارت ملیم هست یا نه ؟

ما ترجمه و کپی ترجمه را دادیم و اصلشو نخواستند البته ما ابوظبی بودیم

برای مصاحبه کارت ملی میخواد برای گرفتن ویزا بعد کلیری کارت ملی و شناسنامه و ...... نمی خواد فقط برگه رنگی تون { سفید یا صورتی یا آبی ..} و پاسپورت ها همین
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: ابی هانی ، s.s.h ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، b_argi ، shatsi ، Mehrdadordi ، azar1348 ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، efah
(2013-07-07 ساعت 23:02)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 19:07)پدی نوشته:  یک نظر خواهی.اگه اول شهریور امسال مشمول وممنوع الخروج بشوید.از ایران خارج میشید ویا چون میتوانی معافی پزشکی بگیرید می مانید معافی میگیرید بعد میروید 2نکته لازم به ذکر است یکی اینکه هنوز کلیر نشدی دوم اینکه پروسه معافیت معلوم نیست چه مدت طول میکشه. به بهتزین پیشنهاد به حکم قرعه جایزه تعلق میگیرد

پدی جان اگر معافیت تا این حد برات مهمه برو آمریکا گرین کارتو بگیر و با پاس سفید برگرد فقط به قصد گرفتن معافیت. کارت که تموم شد برگرد آمریکا.
در هر صورت اگر من چنین وضعیتی داشتم هرگز سر گرین کارتم ریسک نمیکردم. اولویت با گرین کارت. حتی اگر شانس معافیت رو از دست بدم!

اگه برای خودتونه که به نظر من یه دوره کلاسی چیزی ثبت نام کنید علمی سه ماه خروج میدن بگیرین و برین و بعدکه تکلیفتون روشن شد وویزاتونودادن هرکاری میتونید بکنیدولی اگه برای فرزندتونه که شک نکنیدو خارجش کنید تاویزابگیریدوبرید این بودنظربنده حقیربه امیدبردن جایزه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: fariba_a ، b_argi ، shatsi ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، azar1348 ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، پدی ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان