کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-07 ساعت 22:08)mehrana نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 22:03)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 21:46)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 20:19)Given نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 19:23)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :
پروردگارا !

هفته پیش آستینا رو برای فضلی زدیم بالا ، ردش کردیم رفت این هفته برای گیون جان ، با مراماش بیان فقط طوری بریم که پشت سر هم باشه Big Grin تاثیرش بیشتره Big GrinBig Grin

بـــــــــــــــــارالاها !!!
معبودااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداونداااااااااااااااااااااااااااااااااا
******************خدا جونم*******************
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: drmrs ، babak_1363 ، lonelyman ، Ali.US ، raham ، shatsi ، azar1348 ، AsemanAbee ، Given ، Doe ، mehdi didam ، zohre02 ، رجبعلی ، joody ، mrbonbon ، abloom_ma
دوستان و مدیران عزیز ، من چرا دیگه تو منتظر سرا نیستم؟!Sad

دوستان و مدیران عزیز ، من چرا دیگه تو منتظر سارا نیستم؟!Sad
سلام دو ستان عزیز من تا کنون پیامی در مهاجر سرا نگذاشته بودم ولی امروز میخوام بگم من 1 جولای در سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم به من و همسرم برگه آبی دادن و از آن روز در صفحه کلیرنس دارم کامنت ها رو می خونم امیدوارم که کلیه افرادی که کلیر خوردن هر چه سریعتر بتوانند ویزاشونو بگیرند به امید موفقیت برای همه .......
سلام به همگی کسی می دونه آخرین فرصت کلیر شدن تاکیه؟
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، azar1348 ، Ali.US ، Mehrdadordi ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، efah
(2013-07-07 ساعت 23:57)b_argi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 20:19)Given نوشته:  الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :
پروردگارا !

هفته پیش آستینا رو برای فضلی زدیم بالا ، ردش کردیم رفت این هفته برای گیون جان ، با مراماش بیان فقط طوری بریم که پشت سر هم باشه Big Grin تاثیرش بیشتره Big GrinBig Grin

دوستان و مدیران عزیز ، من چرا دیگه تو منتظر سارا نیستم؟!Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، azar1348 ، Given ، b_argi ، Ehsan1358 ، mehdi didam ، Niushagh ، hana_fd ، zohre02 ، negar_karimi6 ، soruosh
(2013-07-07 ساعت 23:57)b_argi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 20:19)Given نوشته:  الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :
پروردگارا !

اين فضلي عزيز عجب موجي ره انداخت آدم رو ياد زمان حج ميندازه كه همه لبيك ميگنTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-08 ساعت 00:03)daad نوشته:  دوستان و مدیران عزیز ، من چرا دیگه تو منتظر سرا نیستم؟!Sad

هستی دوست عزیز.
ایشالا به زودی سبز هم میشی.

دوستان اگر اطلاعات بالای سفارتها در منتظرسرا فریمش بهم ریخته یکبار Ctrl+F5 یا Shift+F5 بزنید تا css جدیدش دوباره لود بشه.
سلام
یعنی میشه فردا ایروان آپدیت بشهSad
2013AS5XXX
تاریخ مصاحبه:25 مارچ ـ ایروان
کلیرنس: 3AUG2013
ای آنکه هر که به درگاهت دعا کند اجابت می کنی...
ای آنکه هر کس اطاعتت کند او را دوست می داری...
ای آنکه هر که را دوست داری به او نزدیک هستی...
ای آنکه هر کس از تو محافظت طلبد، او را حفظ و مراقبت می کنی...
ای آنکه در حق کسی که به تو امیدوار است، کرم میفرمایی...
ای آنکه درباره کسی که نافرمانیت کند، حلم می کنی...
ای آنکه در عین عظمت و بزرگی، رئوف و مهربانی...
ای آنکه در انجام حکمتت بزرگواری...
ای آنکه لطف و احسانت قدیم است...
ای آنکه به هرکس اراده و اشتیاق تو دارد، آگاهی...
ای خدایی که جز تو خدایی نیست...
به تو پناه آوردم... به تو پناه آوردم...

دوستانم منتظرند ، خیلی از اونها روزهاست که منتظرند، 236 روز 200 روز 180 روز ، 170 روز ، بالای 100 روز ، خیلی از اونها نگرانند خداوندا همه چیز در دست مهربان و قدرتمند توست ،خدای مهربانم ... کمکمان کن زودتر از بلاتکلیفی رها شویم....

خدای من خدای من...

گفتگوی تو با دلم....... در دل شب صفا دهد

گرچه تمام روز هم.......با تو به سر شود دلم

همدم روزهای من.......مونس شام های من

خدای من خدای من....خدای من خدای من...

[عکس: 368749_l2kmNXTk.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-07 ساعت 20:24)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:49)sce نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:38)sepidarx نوشته:  ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم

دوست عزیز داستان اعتبار مدیکال یه چیزه و اعتبار ویزا یه چیز دیگه.
شما در هر صورت 6 ماه از تاریخ صدور ویزا مهلت داری که وارد بشی.حالا تا زمان صدور ویزا،اگه به دلیل کلیرنس طولانی،مدیکال شما اکسپایر شده باشه،باید مجددا تجدید کنین.
موفق باشین.

من هم همينو عرض كردم بخدا Smile)))))))دوست نازنينم ..
ببخشید پا برهنه اومدم وسط حرفهاتونBig Grin.اما تو خود سایت سفارت نوشته که اعتبار ویزا بستگی به اعتبار مدیکال داره و اگر کسی می خواهد که ویزای مدت دارتری داشته باشه باید بیاد مدیکالو تجدید کنه.والا خودم خوندم Smile
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-07-08 ساعت 00:13)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگی کسی می دونه آخرین فرصت کلیر شدن تاکیه؟

سلام دوست عزیز،
آخرین فرصت طبق قانون لاتری 30 سپتامبر هست، یعنی باید تا این تاریخ ویزا صادر (ایشو) شده باشد Smile
اما از نظر من آخرین فرصت همین هفته ی پیش رو هست به این سه تا سفارت اخطاریه فرستادیم که اگه کار بچه های منتظر رو راست و ریست نکنن ، میریم تمام پرونده ها رو میاریم اینجا و خودمون همرو کلیر میکنیم!Big GrinBig Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-08 ساعت 00:07)mehdi389 نوشته:  سلام دو ستان عزیز من تا کنون پیامی در مهاجر سرا نگذاشته بودم ولی امروز میخوام بگم من 1 جولای در سفارت ابوضبی مصاحبه داشتم به من و همسرم برگه آبی دادن و از آن روز در صفحه کلیرنس دارم کامنت ها رو می خونم امیدوارم که کلیه افرادی که کلیر خوردن هر چه سریعتر بتوانند ویزاشونو بگیرند به امید موفقیت برای همه .......

سلام ، خوش اومدي دوست عزيز لطف كن حدود شماره كيس / زمان و مكان مصاحبه / تعداد نفرات و ساير مشخصاتتو واسه امير مهاجر عزيز ايميل كن كه بيايي تو منتظر سرا تا ايشالا كلير بشين Smile) امضاتو هم از بروفايت برو تو كنترل بنل خودت و ويرايش امضا همين مشخصاتتو ثبت كن .. به امضا من نكاه كن Smile) درود

(2013-07-08 ساعت 00:13)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگی کسی می دونه آخرین فرصت کلیر شدن تاکیه؟

تا ٣٠ سبتامبر داستان ٢٠١٣ كلن بسته ميشه ..يعني همه از دم كلير ايشالا

(2013-07-08 ساعت 00:45)iraj im نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 20:24)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:49)sce نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:38)sepidarx نوشته:  ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم

دوست عزیز داستان اعتبار مدیکال یه چیزه و اعتبار ویزا یه چیز دیگه.
شما در هر صورت 6 ماه از تاریخ صدور ویزا مهلت داری که وارد بشی.حالا تا زمان صدور ویزا،اگه به دلیل کلیرنس طولانی،مدیکال شما اکسپایر شده باشه،باید مجددا تجدید کنین.
موفق باشین.

من هم همينو عرض كردم بخدا Smile)))))))دوست نازنينم ..
ببخشید پا برهنه اومدم وسط حرفهاتونBig Grin.اما تو خود سایت سفارت نوشته که اعتبار ویزا بستگی به اعتبار مدیکال داره و اگر کسی می خواهد که ویزای مدت دارتری داشته باشه باید بیاد مدیکالو تجدید کنه.والا خودم خوندم Smile

ياد داستان مثنوي مولوي افتادم كه جند نفر بودن از جند كشور مختلف همشون دنبال يك ميوه "اي به نام "انكور"مي كشتن ولي نفرات ديكه واسه اينكه مفهوم انكور رو نمي دونستن به زبان خودشون انكور رو طلب ميكردن !!!!!!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-07 ساعت 20:19)Given نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 19:23)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
الان دیگه نوبت امثال منه : Big Grin که بگیم :
پروردگارا !

داداش مهدی شلوغ نکن .. ضایعمون نکن .. من فقط 32 روزمه داداش .. زشته بابا جلو پیشکسوت ها .. حالا ما یه چی گفتیم .. پرو بازی درآوردم ... شما نترکون مارو Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: b_argi ، Doe ، roeentan ، mehdi didam ، parsush ، hana_fd ، zohre02 ، Ali.US ، رجبعلی ، soruosh ، mrbonbon ، negar_karimi6
سلام
صبح همه عزیزان بخیر!!
صبح گل نهال عزیزمون به طور ویژه بخیر!!
خدایا خودت گل نهال رو کمک کن !!!
خدایا امروز رو برای بچه های منتظر روز خاطره انگیزی بفرما!!!
خدایا امروز این تاپیک رو رنگ و وارنگ کن!!!
گل نهال جون من اطاعت امر کردم!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

سلام تا آخر سپتامبر٢٠١٣ وقت داري ويزاتو بگيري البته بدون استرس
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، mlo ، Nasimmmm ، shatsi ، babak_1363 ، soruosh ، Niushagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان