کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها ما آنکارا هستیم دیروز مدارکمون رو تحویل سفارت دادیم پاییز و پوپک و علی هم هستند پوپک گفت آناهیتا هم هست.من حال بچه های منتظر رو درک میکنم چون خودمون بیشتر از 6 ماه سخت انتظارکشیدیم. الان آنکارا داره بارون شدید می باره میگن بارون که میاد اگه دعا کنی مستجاب میشه.من دعا میکنم. خدایا انتظار بچه های منتظر زود زود تموم بشه. در آخر از مهاجر سرا و همه بچه های گل اون تشکر میکنم که اگه نبودن این پروسه واقعا عذاب آور بود.
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
(2014-07-04 ساعت 21:54)reza.aa نوشته:  دوستان کسی هم مونده که مصاحبه نرفته هنوز .؟؟؟؟؟؟؟

بله مصاحبه هفته اخر جولای ابوظبی
تشکر کنندگان: soli asali ، Alissa ، nedaba
به امید موفقیت بچه های ما در بازی والیبال.....وبه امید کلیر شدن بچه های مهاجرسرا در پروسه لاتاری
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
اصلا مهم نيست چند نفر ويزا گرفتن و يا چند تا ويزا ويزا مونده، مهم اينه كه ما همگي ويزا خواهيم گرفت و همگي ميريم
از بس به واسطه ديدن فوتبال و واليبال آگهي ديدم حرفهام مدل تبليغات شده:d
كلا اين فايل سيس كه هر ماه كه مياد برامون دردسر درست ميكنه،
مهم نيست كسي كه مياد اينجا و حرفاشو با ما اشتراك مي ذاره برنده لاتاري باشه يا نه و يا ويزاشو گرفته باشه يا نه مهم اينه كه فقط حرفهاي اميدوار كننده بزنه
اينقدر همديگه رو نقد نكنيم، به نظر من اگه در اينجا عضو شديم بهتره به مديران سايت اعتماد كنيم،
يكم انرژي هاي خودتون رو جمع كنيد كه به اميد خدا هفته آينده يك خونه تكوني درست و حسابي داريم، براي هورا گفتن انرژي احتياج داريم
همتون رو دوست دارم حتي اونهايي كه با حرفهاشون موافق نيستم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام دوستان
1 سوال،
من از طریق این این لینک سایت سفارت آنکارا چک میکنم»
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
ولی توی برگه صورتی آدرسی که داده یک کمی متفاوت هست و یک IV اولش داره ولی وقتی دقیقا همون آدرس را وارد می کنم پیغام خطا میده.
ممنون میشم دوستان دیگه که آنکارا بودن راهنمایی کنن.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، Alissa ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 00:19)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان
1 سوال،
ولی توی برگه صورتی آدرسی که داده یک کمی متفاوت هست و یک IV اولش داره ولی وقتی دقیقا همون آدرس را وارد می کنم پیغام خطا میده.
سلام دوست عزيز، من هم همين مشكل رو با برگه آبي سفارت ارمنستان دارم، زياد جدي نگير اگه آدرسي كه خودت داري و دوستان مهاجرسرا تائيد مي كنند درسته همون رو مرجع قرار بده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، soli asali ، majid0000000000 ، lighter ، Alissa ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 00:22)Sara_lphmkf نوشته:  
1 سوال،
سلام دوست عزيز، من هم همين مشكل رو با برگه آبي سفارت ارمنستان دارم، زياد جدي نگير اگه آدرسي كه خودت داري و دوستان مهاجرسرا تائيد مي كنند درسته همون رو مرجع قرار بده

مرسی از پاسخ شما،
من همون آدرسی را چک می کنم که از داخل سایت سفارت و مربوط به AP هست و در پست قبلی گذاشته بودم.
از دوستان پیشکسوت هم تازه خواستم استعلام کنم ببینم درسته یا خیر.
چون در چند روز گذشته بعضی از دوستان از آپدیت برخی از کیس ها در سایت صحبت میکردن که من هرچی چک میکنم میبینم که از 27 جون سایت تا الان آپدیت نشده و همین امر باعث سوال من شده که نکنه من دارم مسیر اشتباه را چک می کنم.
به هر حال ممنون
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، anahita 62 ، soli asali ، majid0000000000 ، Alissa ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 00:26)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 00:22)Sara_lphmkf نوشته:  
1 سوال،

مرسی از پاسخ شما،
من همون آدرسی را چک می کنم که از داخل سایت سفارت و مربوط به AP هست و در پست قبلی گذاشته بودم.
از دوستان پیشکسوت هم تازه خواستم استعلام کنم ببینم درسته یا خیر.
چون در چند روز گذشته بعضی از دوستان از آپدیت برخی از کیس ها در سایت صحبت میکردن که من هرچی چک میکنم میبینم که از 27 جون سایت تا الان آپدیت نشده و همین امر باعث سوال من شده که نکنه من دارم مسیر اشتباه را چک می کنم.
به هر حال ممنون

خواهش مي كنم، ولي زياد خودت رو بابت آپديتها اذيت نكن، تمام كيس هاي قبل از من و بعد از من كه تقريبا در يك زمان مصاحبه شديم آپ خوردن جز من اون هم چند بار در زمانهاي مختلف، من فقط يكدونه آپ داشتم اون هم با ايميل، پس به پيشنهاد دوستان در اينجا زياد از اين بابت خودت رو ناراحت نكن، شايد شما به چك كمتري احتياج داري
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، soli asali ، pari pari ، Alissa ، taleghani ، nedaba ، nazanin fatemi
1 سوال،

ادرست درسته که!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، amohammadi348 ، majid0000000000 ، soli asali ، Alissa ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته:  با سلام
در مورد این دریافت مدیکال جدید بعد از کلیر شدن سوال داشتم
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید

به نظر من آپدیتها اصلا مهم نیست.خیلیها فقط 1 آپدیت داشتند و کلیر شدند بعضی هم 8 با تا الان آپدیت شدند و هنوز پشت چراغ قرمزند.
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، anahita 62 ، USA2014 ، amohammadi348 ، soli asali ، pari pari ، Alissa ، taleghani ، nedaba
سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2014-07-05 ساعت 01:13)S.gh نوشته:  سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون

برای تمدید در آنکارا که می بایست همه آزمایشات باید مجدد انجام بشه.ولی من از ایروان خبر ندارم.ولی احتمالا انجا هم همینطور باشه
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pari ، Alissa ، nedaba ، nazanin fatemi
دوستان عزیزم سلام گرم من رو از آنکارا بپذیرید . امروز واسه گرفتن جواب مدیکال رفته بودم دکتر اونگان تو مطب دکتر چند خانواده ترک بودند(مجوع نفرات کیس ها رو شمردم 8 نفر میشد) . من چون زبان ترکی استانبولی رو بلدم از صحبت هاشون متوجه شدم اونام کیس لاتاری هستن و هفته بعد مصاحبه دارن . یکیش میگفت من 10 سال قبل واسه گرفتن وقت مصاحبه اقدام کردم .یکی دیگه میگفت 3 سال قبل و... ازشون پرسیدم که آخه چطور ممکنه که کیس لاتاری باشی و واسه مصاحبه چند سال بعد بهت وقت بدن؟؟؟ گفتن ما نمیدونیم ما از طریق آژانس اقدام کردیم و همه کارامون رو آژانس انجام داده حتی راجع به فرم ها و ارسال اونا و مدارک لازم واسه روز مصاحبه چیزی نمیدونستن یکیش تو موبایلش سایت سفارت رو نشونم داد و پرسید این 330$ چیه؟ میتونیم کارت بکشیم و اقساطی این پول رو بدیم ؟ کلی بهشون توضیح دادم تا متوجه بشن موضوع چیه.. بهم گفتن خیلی ها رو میشناسن از ترکیه که از همین طریق گرین کارت گرفتن . و هر سال این آژانس از سراسر ترکیه کلی ها رو میفرسته مصاحبه و گرین کارت میگیرن . خلاصه اینکه تو خود سفارت آنکارا خود ترکیه ای ها تعدادشون زیاده و خیلی کیس ها مال سهمیه ایران نیستن . اینو گفتم که از مهاجرسرا تشکر کنم به خاطر کمک هایی که به هممون کرده و من به شخصه هرچی یاد گرفتم از مهاجرسرا بوده .هم شاید بتونم واسه دوستانی که نگران کمبود ویزا و تموم شدن سهمیه ایران هستن کمکی بکنم . امیدوارم همتون ویزا بگیرین . وپایان این تاپیک پر از شادی و هورا باشه ....SmileSmileSmile

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
بچهه ها خودتون رو از الان واسه یه هفته پر از خبرهای خوش آماده کنین ... دیگه چیزی نمونده که همه به سلامتی ویزاهاشون رو بگیرن

کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، anahita 62، Aroma، majid0000000000، masoud z، me_u، m_nikparvaz، sadafi، قصه گو، 2 کاربر مخفی، 4مهمان

تشکر کنندگان: majid0000000000 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، lighter ، pari pari ، Alissa ، m_nikparvaz ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان