کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-02 ساعت 14:19)nikfar80 نوشته:  سلام به همه منتظران (فکر کنم اگه اینقدر که منتظر ویزا هستیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بود)
عقلای قوم لطفا منو راهنمایی کنید. من خودم دانشجوی ارشدم دخترم هم مهر ماه میره دوم دبستان. با فرض اینکه نهایتا تا اخر سپتامبر ویزارو بدن، من موندم این درس و دانشگاه رو باید چیکار کنم. خودم می تونم مرخصی بگیرم اما برا دخترم چیکار کنم اگه من و همسرم بریم و حدود 2 ماه بمونیم (برای گرفتن پاس سفید) و دخترم رو با خودمون نبریم ، جریان ویزاش چی میشه ؟ با توجه به اینکه فقط 8 سالشه لازمه که بعد از 2 سال که برگشتیم آمریکا باید برای اون مجدد درخواست گرین کارت کنم یا چون خیلی کوچیکه مشکلی برا بردنش به آمریکا بعد از اون دو سال پیش نمیاد؟
با توجه به اینکه فرصت کمی دارم لطفا در صورت اطلاعات موثق راهنمایی کنید، ممنونم.

من جای شما بودم میرفتم. دخترتونم میشه مدرسه فارسی زبون ثبت نام کنید که سر تا سر آمریکا پره.

با داشتن مدرک ارشد ایران یا لیسانس از ایران زندگیتون تو آمریکا تغییری نخواهد داشت. پس زمان رو از دست ندید.
خوشحالم.
(2014-08-02 ساعت 12:41)محبت نوشته:  سلام
خب تازه از الان 2 آگوست تو اون ولایات شروع شده و متاسفانه مصادف شده با تعطیلات اول هفته پس نگران نباشید ولی منتظر باشیدWink قول میدم بزودی کلی خبر خوب بشنویدSmile

قول دادی یا . . . .Tongue
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، nedaba ، Maryrhm ، lighter ، محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، pari pari
(2014-08-02 ساعت 14:35)farshadm999 نوشته:  ...
با داشتن مدرک ارشد ایران یا لیسانس از ایران زندگیتون تو آمریکا تغییری نخواهد داشت. پس زمان رو از دست ندید.

فرشاد تورو خدا این شمارش معکوسو از امضات بردار وقتی دیدمش خیلی حالم گرفته شد! Sad اون قطار ابوذبی بهتر بود.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

با سلام. مصاحبم 20 جولای بود و کلیرنس بهم خود. با این وجود امروز بلیط پروازم به هیستون رو برای 13 اکتبر خریدم به قیمت 2104800.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
(2014-08-02 ساعت 15:05)کیانوش2 نوشته:  

فرشاد تورو خدا این شمارش معکوسو از امضات بردار وقتی دیدمش خیلی حالم گرفته شد! Sad

جدی ؟ من فکر کردم باشه بهتره. چشم الان برش میدارم.
خوشحالم.
(2014-08-02 ساعت 15:06)h_s2108 نوشته:  با سلام. مصاحبم 20 جولای بود و کلیرنس بهم خود. با این وجود امروز بلیط پروازم به هیستون رو برای 13 اکتبر خریدم به قیمت 2104800.

ای ول! روحیه به این میگن! مقصد بنده هم اونجاست.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، lighter ، h_s2108 ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
دوستان من قبلا شرایط کیسمون رو گفتم ولی یکبار دیگه برای پرسیدن سوالم میگم ما 2 نفر هستیم برنده خودمم که معاف هستم و فقط کار خصوصی داشتم یک لیسانس مهندسی معدن ناقابل هم دارم، همسرم هم لیسانس ریاضی داره و همیشه کارمند بخش خصوصی (انتشارات) بوده.
ماخیلی روی ویزای یکضرب حساب میکردیم مخصوصا با توجه به کیس نامبر بالامون ولی مصاحبمون افتاد 22 جولای و همون ماجراهای سیستم و غیره. روز مصاحبه وقتی آفیسر پاسپورتامون رو داد پرسیدم آیا مشکلی در کیس ما هست؟ و جواب داد نه ولی در حال حاضر ویزایی نداریم....
بعد از مصاحبه هم یکبار 25 جولای آپدیت داشتیم ولی هنوز من AP هستم و خانمم Ready. ضمنا سایت سفارت هم کیسمون رو نمیشناسه.....

حالا بعد از تمام این روده درازی ها میخواستم بدونم آیا باید منتظر کلیر شدن همه دوستان با کیسهای پائینتر بمونیم تا نوبت به ما برسه یا ممکنه بعد از اومدن سری بعدی ویزا به ما بگن بیاین برای گرفتن ویزا؟؟؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، lighter ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari ، exxedus
سلام دوستان
توی سایت سفارت آمریکا در ایروان این پیغام رو گذاشته:
برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستقلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده هستند.
آیا منظورشون فقط کسانی هست که هنوز برای مصاحبه دعوت نشدن یا مصاحبشون تجدید شده؟ یا کسانی که مصاحبه دادن رو هم شامل میشه؟
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 15:06)h_s2108 نوشته:  با سلام. مصاحبم 20 جولای بود و کلیرنس بهم خود. با این وجود امروز بلیط پروازم به هیستون رو برای 13 اکتبر خریدم به قیمت 2104800.

آفرین به این اعتماد به نفست خیلی حال کردم
راستی بلیط رئ از کجا گرفتی قیمتش مناسبه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

فرشاد تورو خدا این شمارش معکوسو از امضات بردار وقتی دیدمش خیلی حالم گرفته شد! Sad

عمو فرشاد عزیز
ینی گفته باشم با این روحیه ی قشنگت، اون روزی که شما ویزاتو بگیری کتک لازم میشی حسابی! از همین الان از کسایی که زور بازویی دارن خواهش میکنم اعلام آمادگی کنن Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، mahan1331 ، محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، nedaba ، pari pari ، reza3035
(2014-08-02 ساعت 15:06)farshadm999 نوشته:  

جدی ؟ من فکر کردم باشه بهتره. چشم الان برش میدارم.

ممنون. آره بابا ما هنوز 58 تا فرصت دیگه داریم که شاید همین روزا مشکلمون حل بشه!Big Grin

تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، reza3035
(2014-08-02 ساعت 15:10)نام کاربری somi نوشته:  

عمو فرشاد عزیز
ینی گفته باشم با این روحیه ی قشنگت، اون روزی که شما ویزاتو بگیری کتک لازم میشی حسابی! از همین الان از کسایی که زور بازویی دارن خواهش میکنم اعلام آمادگی کنن Wink

من حاضرم کتک بخورم. ولی‌ تو آمریکا.
من و سومی خانوم.

[عکس: 80059622692642876646.jpg]
خوشحالم.
(2014-08-02 ساعت 15:09)rainolf نوشته:  دوستان من قبلا شرایط کیسمون رو گفتم ولی یکبار دیگه برای پرسیدن سوالم میگم ما 2 نفر هستیم برنده خودمم که معاف هستم و فقط کار خصوصی داشتم یک لیسانس مهندسی معدن ناقابل هم دارم، همسرم هم لیسانس ریاضی داره و همیشه کارمند بخش خصوصی (انتشارات) بوده.
دوست عزیز آفیسر تو مصاحبه به شما چی گفت؟ آیا گفت سایت سفارت رو چک کنید و هر وقت کلیر شدید بیاید،یا فقط چون ویزا نبود،ویزا ندادن؟
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، exxedus
(2014-08-02 ساعت 15:12)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:10)نام کاربری somi نوشته:  

عمو فرشاد عزیز

من حاضرم کتک بخورم. ولی‌ تو آمریکا.
من و سومی خانوم.
من که حاضرم زیر کتکاش له بشم !شمارو نمیدونم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، کیانوش2 ، Hassan2014 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، reza3035
ولی خودمونیم الان اگه ویزا بگیریم بدجوری میچسبه ها! من خودم چند ماهه پیش بعضی وقتها منصرف می شدم که اصلاً نرم دنبالش خانوادمو از دست میدم و این حرفها. ولی اونقدر شل کن سفت کن کشیدیم که الان دیگه تصمیم رفتنم قطعیه. بعضی نعمتها اگر راحت بدست بیان آدم قدرشونو کمتر میدونه!Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان