کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-13 ساعت 10:20)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 10:13)soli asali نوشته:  این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !

خوب حتما امروز صيح بوده Big Grin

داشتم این پست رو ارسال میکردم گفتما الان یکی پیدا میشه همین حرف رو میزنه !
حس 6ام قویییییییییییی Smile Big Grin
اپدیت قبل از امروز صبح !!!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، manamilad ، azadeh2014 ، A_A ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 10:13)soli asali نوشته:  این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !

حتما امروز صبح بوده Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 07:06)حلما نوشته:  بچه ها كسي ميدونه براي آپ شدن تو سايت سيس بهتر ه كه خودمون ايميل بزنيم كه آپ شه يا خودشون خود به خود انجام بدن بهتره؟؟؟؟ مرسي عزيزان
به اميد خبراي خوب ، صبح زود كلاغ بد جور غار غار ميكرد، فكر كنم خبراي خوب تو راهههههههههههههههBig GrinRolleyesBig Grin

دیگه برا تحلیل و پیدا کردن اتفاقات گیج کننده سفارت فقط مونده بود از غار غار کلاغ استفاده کنیم (somi _جون) دروغ میگم Big GrinBig GrinBig Grinولی این یکی غار غاره دیگه حتما جواب میده واقعا امسال انیشتینم زنده شه نمیتونه یه فرمول بسازه که همه این جریانات و اتفاقات امسال توش گنجونده بشه چه برسه به پیشگوها و علمای سایتBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، manamilad ، H Pier ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 09:46)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما امروز ۱۳ آگوست update شدیم. ساعت ۸ صبح ایران چک کردم که می‌شه ۷:۳۰ صبح ایروان و ۱۲ شب آمریکا. حالا یعنی‌ update از سفارت بوده یا از آمریکا ؟ و اصولا فرقش چیه ؟ ممنون.

احتمالا آخر شب توی آمریکا دزد رفته سروقت کامپیوترها ، باور نمیکنین چند روز دیگه اعلام میکنن و میگن.
تا الان که همه جور بدشانسی اعم از تعطیلی دولت آمریکا که تا الان بیسابقه بود و ترکیدن سرور و پاک شدن دیتا بیس و ... داشتیم ، اینم روش.
تشکر کنندگان: soli asali ، rezahoorjandi ، shilan ، قصه گو ، manamilad ، amohammadi348 ، H Pier ، nedaba
سلام آخرین آپدیت ما دو روز بعد از مصاحبه بود و دیگه اپدیتی نداشتیم تا 4 آگوست که اون هم ایمیلی بوده...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، shahrzad001 ، آلیس-1980 ، nedaba
باسلام به تمامی دوستان عزیز، یک سئوال دارم در سایت ceac که در 11 آگوست رفتم دیدم که خانم آپدیت شده است چون آیشون برنده اصلی است منتهی من و فرزندانم همان آپدیت قبلی هستیم، لازم به توضیح است که بگم خانم بنده به همراه دو فرزندم ویزا گرفته اند و فقط اینجانب به خاطر کارمند بودنم کلیرنس شدم. آیا چون خانم نفر اصلی است فقط ایشان آپدیت بشه به معنی این است که اینجانب نیز آپدیت شده ام. از تمامی دوستان می خواهم دعا کنیم تا هرچه سریعتر همگی کلیر شویم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 08:34)mahan L نوشته:  سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم

ماهان جون ما چی پس Sad خیلی نگرانم ما بعد آپ 8 جولای که همگانی بود آپ نداشتیم یه دونه بعدش داشتیم با ایمیل ولی تو آگوست اصلا نداشتیم و مطمئنم ap مون واسه س ر بازی بودSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، محبت ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام دوستان. من بیست جولای ابوظبی مصاحبه داشتم. معاف و بیکار هستم و لیساتس فیزیک و ارشد فوتوتیک دارم. بعد مصاحبه به تاریخ 24 جولای یکبار اپدیت شدم. ولی وقتی کیسهای رو که همزمان با من مصاحبه داشتن و حتی دو سه روز بعد از من، میبینم همشون تا 29 جولای سه- چهار بار اپدیت شدن. چرا من فقط یکبار اپدیت شدم؟؟؟ مشکلی وجود داره؟؟؟ ممنون میشم اگه نظراتتون رو بشنوم. مرسی.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، محبت
من یه سوال واسم پیش اومده.
امکانش هست که ما یه ایمیل به سفارت ابوظبی بزنیم. جوا مارور ندن ولی تو سایت سیس آپدیت بشی.
آخه من یخ ایمیل به ابوظبی زدم. جوابمو ندادن ولی تو سیس آپدیت شدم.
اگه میشه جوابو بدین.
ممنون
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mizan
یکی از دوستان من که لاتاری 2014 برنده شده کیس نامبرش هم 7400 هست 13 آگوست آپدیت شدایروان
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Farnoodh ، قصه گو ، soli asali ، manamilad ، آلیس-1980 ، nedaba
سولی جان ما بعد از آپدیت ۸ جولای ، اپدیت نداشتیم تا پریشب که خودم اپدیت شدم و دیشب که ساعت ۲ چک کردم و متوجه اپدیت همسرم به تاریخ ۱۲ اگوست شدم.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، shilan ، Farnoodh ، قصه گو ، soli asali ، manamilad ، محبت ، آلیس-1980 ، nedaba
در ضمن هرچقدر هم ایمیل به سفارت ابوظبی میزنم نه جواب ایمیل میدند و نه اپدیت میکنن.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، محبت ، nedaba
با اینکه این داستان لاتاری یک لطف هست از طرف یو اس ولی می دونید مثل چی می مونه!

مثل این هست که یه نفر بدجوری بدهکار و گرفتار باشه و با ۱ تومن مشکلاتش حل بشه یکی دیگه این وسط پیدا بشه و بگه می تونه بهش کمک بکنه، ولی هی امروز و فردا بکنه یه روز ۱۰۰ تومن بده چند روز دیگه ۲۰۰ تومن بده بعد بره یه مدتی ازش خبری نشه هی بهش زنگ بزنی گوشیش رو جواب نده هی بدوونه و ...

آخرش رو نمی گم فقط امیدوارم مثل اونهایی نباشه که دقیقه ۹۰ بگه متاسف ام! به همین راحتی.

ما شدیم بازیچه اینها و داریم به هر سازشون می رقصیم

بالاخره اینهم یک تفاوتی هست بین کشورهای جهان سوم و اول، البته جهان سوم از نوع ...
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، manamilad ، محبت ، shahrzad001 ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، pendleton ، H Pier ، rezahoorjandi ، shilan ، nedaba ، mizan
سلام دوستان. ما ديروز آپديت داشتيم. امروز به سفارت ايروان ايميل زديم. اين جواب را دادند :
Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
بنابراين همچنان منتظريم
فکر کنم
2413 امروز از ابوظبی کلیر شد.
دوستان با تجربه نظر بدهند.!!!
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، Farnoodh ، محبت ، manamilad ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، shilan ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان