موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 10:35)shilan نوشته: [quote='mahan L' pid='534291' dateline='1407902672']
سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم
چطوری میفهمید که آپدیت از آمریکا بوده یا سفارت؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایشالا همه که خوبین و روحیه ها بالاست؟
عرضی داشتم. میدونید که اولین سری کارنتی های 2015 اعلام شد و الان اوج سئوالات دوستان 2015 ای راجع به فراهم کردن امکانات و بلیط و هتل و مدارک مصاحبه و ... است. همه تاپیک ها ایجاد شد. خواهشا یه سری به تاپیک ها بزنید اگر ایرادی دارند اعلام کنید. اگر موردی باید اضافه بشه همون پست های اول اعلام کنید تا بقیه هم ببینند. این بزرگترین کمکیه که میتونید به دوستان 2015 ای بکنید و الان وقتشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
داشتم امار لاتاری سال 2015 رو نگاه می کردم.امار برنده های ایران کاهش پیدا کرده.
به نظرم شاید به این معنا باشه که امسال (2014) در مقایسه با سالهای قبل ، تعداد بیشتری برای دریافت ویزا اقدام کردن و این باعث شده که kcc امسال پیش دستی کنه و تعداد کمتری رو اعلام کنه.
حالاکه بولتن سپتامبر هم اعلام شد و دیگه شماره ای اعلام نمیشه و با اظهار ناراحتی و تاسف برای کسانی که شماره هاشون بالاتر از 13500 بود و دیگه کارنت نمیشن - چون این اتفاق ممکن بود برای هر کدوم از ما هم به خاطر برخورداری از شماره بالا بیفته - ، امیدوارم که سفارت این دوراندیشی برای سال اینده رو مشمول کسانی که امسال به مصاحبه رفتن کرده باشه و تمامی منتظران، صاحب ویزا بشن.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-13 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-13 ساعت 11:57 توسط zzarin.)
مطمئن باشید سفارتها توی همین روزها یا اعلام میکنند که یک سر ی افراد بیان ویزاهاشون را بگیرند ، یا اعلام می کنند که پرونده 2014 بسته شد و دیگه ویزایی نداریم ، چون 40 روز دیگه بیشتر وقت نیست برای همین هستش که مثلا هشت آگوست تا حدودا 6 هزار رو آپدیت کرد و 13 آگوست بیشتر 6هزار تا 8 هزار هستند ، تا حداکثر چند روز دیگه تکلیف همه مشخص میشه یا خندان هستیم یا ناراحت پس برای هر دو شرایط خودمون را آماده کنیم قصد ناامید کردن کسی را نداشتم شاید خودم جزو خندان ها باشم یا شاید جزو اشک ریزان

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:15)behdadK نوشته: دوستان ایشالا همه که خوبین و روحیه ها بالاست؟
عرضی داشتم. میدونید که اولین سری کارنتی های 2015 اعلام شد و الان اوج سئوالات دوستان 2015 ای راجع به فراهم کردن امکانات و بلیط و هتل و مدارک مصاحبه و ... است. همه تاپیک ها ایجاد شد. خواهشا یه سری به تاپیک ها بزنید اگر ایرادی دارند اعلام کنید. اگر موردی باید اضافه بشه همون پست های اول اعلام کنید تا بقیه هم ببینند. این بزرگترین کمکیه که میتونید به دوستان 2015 ای بکنید و الان وقتشه
با تشكر و سپاس فراوان ، فكر كنم تايپيك سفر به ارمنستان رو جا انداختيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 10:32)shayesteh نوشته: (2014-08-13 ساعت 10:13)soli asali نوشته: این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !
سلام آخرین آپدیت ما دو روز بعد از مصاحبه بود و دیگه اپدیتی نداشتیم تا 4 آگوست که اون هم ایمیلی بوده...
طبق امضا + 8 اگوست ایمیلی
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم دو روز پیش ایمیل زدیم به ابوظبی ولی گفتن under administarative review همون جوابی که به اون دوستمون که چند روز پیش فرستاده بودن رو دادن . یعنی نگفتن ap
بلکه به قول فوم های خارجی گفتن ar
کیس های 3000 و 4000 کسی ایمیل زده جدیدا ببینیم به اونا چی گفتن?
ضمنا با ایمیل هر دو مون اپدیت شدیم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 09:53)shilan نوشته: (2014-08-12 ساعت 20:31)mohamad2014 نوشته: Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.
خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه آمریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظار
دوست خوبم محمد 2014 راستش ما شماره هامون نزدیک همه و یه چیزی که برام عجیب دیروز شوهرم بیشتر شماره هارو چک کرد تو رنج 4000 تا 5000 خوردهای و با گفته های بچه ها ما متوجه شدیم فقط شماره های 4700 تا حدود 5000 تو آگوست آپدیت نشدن که مام جزوشونیم و از آپدیتام اگه کسی بوده معلومه با ایمیل بوده حتی همه قبل ما و بعد ما تا 7000 .... آپ شدن این برامون عجیبه که چرا؟!!!!!!!!! شما چیزی حدس نمیزنید . ؟؟ ضمنا این پستتون تو این اوضاع خیلی من امیدوار کرد ممنون از اصلاعاتتون .
درود بر شما
از این فرمت اپدیت که شما گفتید خیلی نمیشه نتیجه گیری خاصی کرد چون هر کیس شرایطش با بقیه فرق داره. و مطمینن شما هم همه شماره هارو چک نکردید که واقعا توی این رنج همه اپ شدن و ما نشدیم...فعلا فقط صبور باید بود...در ضمن به نظرم ما فقط یه اپ دیگه بخوریم کلیر خواهیم شد. خداروشکر داریم به اخر کار و نتیجه رضایت مند نزدیک میشیم...با حساب کتابهای تا الان هنوز حدود 1000 تا ویزا مونده..نگرانی وجود نداره.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته: دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
ببخشید ولی بعید می دونم ارتباطی داشته باشه....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-13 ساعت 11:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-13 ساعت 13:10 توسط arash1392.)
سلام
از اونجاییکه این دفعه که بریم دبی کارمون طولانی تر هست - البته برای دوستانیکه مث من باید مدیکالمون رو تمدید کنیم، که حداقل 8 روز اونجا خواهیم بود- به منظور کاهش هزینه اقامت، اجازه میخام ازتجربه خودم برای اقامت در دبی بگم خدمتتون:
من برای اقامت رفتم پانسیونی که دوستان معرفی کردن. متروی بنی یاس. پیش فردی به نام "علی هندی". البته کاملا به فارسی تسلط داره و فرد خوبی هم هست.
ادم مومنیه و می تونید بهش اعتماد کنید. مدارک مهمتون رو می تونید بهش بسپرید و براتون میذاره توی گاوصندوق.
محل اقامت یه واحد ساختمون تو یه مجتمع هست که خیلی هم نزدیک مترو بنی یاس هست. شاید نزدیک به یک دقیقه فاصله داره.
بعد هم اینکه 4 تا اتاق داره که مثل سربازخونه از این تخت های دو طبقه داره . تو هر اتاق 2-3 جفت تخت هست.
سرویس بهداشتی هاش هم تمیزه و خود علی هندی مسئولیت نظافت پانسیون رو بر عهده داره. انصافا هم بچه تمیزی هست.
خوبیه پانسیون در مقایسه با هتل اینه که اشپزخونه داره و میتونید غذا بپزید یا از بیرون کنسرو تهیه کنید و اونجا گرم کنید.
راستی مغازه هم اطراف محل اقامت هست. یه مغازه داره به نام سوپر مدینه که حتی بعضی جنس های ایرانی هم توش پیدا میشه. پیشنهاد می کنم که کنسرو نبرید با خودتون و از همون جا تهیه کنید. حتی من توی مغازه "تی تاپ " ایرانی دیدم. Smile
از نظر قیمت هم شبی 60 درهم هست که اگه بیشتر از 3-4 شب بمونید بهتون تخفیف میده و میشه شبی 50 درهم.
از نظر شلوغی واینا منطقه ش مث بازار بزرگ تهران میموونه.
افرادیکه میان تواین پاننسیون تقریبا همه ایرانی هستن. اون موقع که من رفتم غیرایرانی توشون اصن نبود.
یخچال هم داره هر اتاق و می تونین خوردنی هاتون رو اونجا بزارین و کسی بهش دست نمیزنه.
موقع ورود بهتون ملحفه تمیز و بالشت و روبالشتی میده.
آدرسش میدان جمال عبدالناصر روبروی فروشگاه فاشن کرادو ساختمان العویس طبقه 6 واحد 604
علی هندی 00971507658657
شاد باشید.آرش
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.