موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته: دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
سلام
تسلط به زبان انگلیسی یا هر مهارت و زبان دیگه هیچ تاثیری در یکضرب ویزا گرفتن یا نگرفتن نداره...موقعی که بنده رفتم سفارت ابوظبی اصلا نپرسیدن که میخوای انگلیسی مصاحبه بدی یا فارسی! همه را فارسی مصاحبه کردن. مگه میخوان استخدام کنن؟...این بک گراند چکی که برای بعضیها زده میشه بیشتر برای اونهاییه که به نحوی با دولت سروکار داشتن اعم از کار دولتی یا سربازی و ...به یه خانم و اقای 55 ساله ویزای یکضرب دادن و به ماها که به قول خودمون زبان بلدیم و جوونیم و مهندس و نیروی آماده به کار هستیم هنوز ویزا ندادن...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!
> Thank you for your message.
> Unfortunately, we do not currently have sufficient visa
> numbers to issue any additional diversity visas at this
> time. When we
> have additional information about the availability, we will
> post in on our website.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:46)sonyz2 نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته: دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
ببخشید ولی بعید می دونم ارتباطی داشته باشه....
این پیامی بود که من گرفتم و بنظرم اگر کسی می تونه انگلیسی مصاحبه بده بهتره اینکارو بکنه.
البته الان چیزی بنطرم رسید که من قبل از مصاحبه دیدم که برگه آبی لای پوشه افسر مصاحبه کننده بود و قبل از مصاحبه تصمیم گرفته بودند. شاید هم بدلیل این بود که سیستمهای صدور ویزا قطع بود. واقعا نمی دونم!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:53)afsaneha نوشته: سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!
> time. When we
واقعا نمی فهمم، اینم بازی جدید ایروانه؟؟!!
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز، قصد ناراحت كردنتون رو ندارم، اومديد نظر داديد كه حال و احوال پرسي كمتر بشه كه سوالات تخصصي و اطلاعات مفيد راحتتر پيدا كنيد و بماند با بعضي از اين دست حرفها خيلي از دوستان رو رنجونديد اما با اين حال دوستان خيلي دارند رعايت مي كنند اما اونوقت توي اين چند صفحه اخير پر شده از سوالهايي كه واقعا هيچ سودي براي هيچ كس ندارد مثل فكر مي كنيد به خاطر رشته است كه كليرنس شدم يا اگر فلان كار رو انجام مي دادم ممكن بود يكضرب بگيرم و امثال اين، واقعا فكر مي كنيد با اين حرفها به خودتون و بقيه كمك برسونيد؟ دوست عزيزم گذشته ها گذشته، اتفاقي كه بايد بيفته افتاده و جز انتظار كار ديگري از دست ما بر نمي ياد، با همين موارد خيلي ها ثابت كردند اگر حال و احوال پرسي دوستان اميد دهنده نبود اين تايپيك مي شد پر از حرفهاي نا اميد كننده، ضمنا خيلي خوشحالم خود دوستان مخالف حرفهاي خودشونو نقض كردند، البته منظورم به فرد خاصي نيست و كلي مي گويم، خاله فداي همتون، همتون رو دوست دارم ، اما حرفهاي بعضي از دوستان يكم برام سنگين بود
مي دونم عمو شهريار گوشمو حسابي مي پيچونه اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پیرو اینکه بعضی از دوستان گفتن که برای دریافت ویزای دبی مشکل دارن و بعضی اژانسها بازی در اوردن و ویزای خالی نمیدن میگن باید با بلیط بگیرین
من از طریق یه آژانس اقدام کردم برای گرفتن ویزا که التبه دفعه اول برای مصاحبه هم با همین آژانس رفته بودم.
اگر کسی خاست پیغام خصوصی بده که تلفن آژانس رو بدم بهش.
شاد باشید
آرش
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
[/quote]
خاله سارا جون حمایتت می کنیم...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:58)sonyz2 نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:53)afsaneha نوشته: سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!
> time. When we
واقعا نمی فهمم، اینم بازی جدید ایروانه؟؟!!
برای منم که دیشب اینکوری زده بودم عین همین جواب رو کپی کردن.
بله انگار جواب اتوماتیک جدیدشونه.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:53)afsaneha نوشته: سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!
> time. When we
دوست عزيزم، چرا الكي به خودت استرس ميدي، اين كاملا متنش واضحه و كلي اميدوار كننده، يعني فقط موضوع مشكل ويزا است كه همگي مي دونستيم اين مشكل رو، يعني به محض رسيدن ويزا به دستشون مي تونيد بريد ويزاتون رو بگيريد و اصلا جاي نگراني نداره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 10:35)shilan نوشته: (2014-08-13 ساعت 08:34)mahan L نوشته: سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم
ماهان جون ما چی پس
خیلی نگرانم ما بعد آپ 8 جولای که همگانی بود آپ نداشتیم یه دونه بعدش داشتیم با ایمیل ولی تو آگوست اصلا نداشتیم و مطمئنم ap مون واسه س ر بازی بود
ما هم از 8 جولای دیگه آپدیت نداشتیم
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014