کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-13 ساعت 11:46)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته:  دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
ببخشید ولی بعید می دونم ارتباطی داشته باشه....

دوست عزیز هیچ ربطی نداره هون روزی که ما رفتیم مصاحبه من و یک خانم دیگه که فارسی صحبت کردیم ویزا گرفتیم ، چند نفر دیگه که مسلط به زبان انگلیسی بودن ap اتفاقا شما کار خوبی کردید چون با زبان فارسی حس تون رو بهتر منتقل کردید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
سلام
تسلط به زبان انگلیسی یا هر مهارت و زبان دیگه هیچ تاثیری در یکضرب ویزا گرفتن یا نگرفتن نداره...موقعی که بنده رفتم سفارت ابوظبی اصلا نپرسیدن که میخوای انگلیسی مصاحبه بدی یا فارسی! همه را فارسی مصاحبه کردن. مگه میخوان استخدام کنن؟...این بک گراند چکی که برای بعضیها زده میشه بیشتر برای اونهاییه که به نحوی با دولت سروکار داشتن اعم از کار دولتی یا سربازی و ...به یه خانم و اقای 55 ساله ویزای یکضرب دادن و به ماها که به قول خودمون زبان بلدیم و جوونیم و مهندس و نیروی آماده به کار هستیم هنوز ویزا ندادن...
Big Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!

> Thank you for your message.
> Unfortunately, we do not currently have sufficient visa
> numbers to issue any additional diversity visas at this
> time. When we
> have additional information about the availability, we will
> post in on our website.
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، Farnoodh ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 11:46)sonyz2 نوشته:  
ببخشید ولی بعید می دونم ارتباطی داشته باشه....

این پیامی بود که من گرفتم و بنظرم اگر کسی می تونه انگلیسی مصاحبه بده بهتره اینکارو بکنه.
البته الان چیزی بنطرم رسید که من قبل از مصاحبه دیدم که برگه آبی لای پوشه افسر مصاحبه کننده بود و قبل از مصاحبه تصمیم گرفته بودند. شاید هم بدلیل این بود که سیستمهای صدور ویزا قطع بود. واقعا نمی دونم!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 11:22)zzarin نوشته:  مطمئن باشید سفارتها توی همین روزها یا اعلام میکنند که یک سر افراد بیان ویزاهاشون را بگیرند ، یا اعلام می کنند که پرونده 2014 بسته شد و دیگه ویزایی نداریم ، چون 40 روز دیگه بیشتر وقت نیست برای همین هستش که مثلا هشت آگوست تا حدودا 6 هزار رو آپدیت کرد و 13 آگوست بیشتر 6هزار تا 8 هزار هستند ، تا حداکثر چند روز دیگه تکلیف همه مشخص میشه یا خندان هستیم یا ناراحت پس برای هر دو شرایط خودمون را آماده کنیم قصر ناامید کردن کسی ر نداشتم شاید خودم جزو خندان ها باشم یا شاید جزو اشک ریزان

سلام دوست عزیز میشه منو راهنمایی کنی ما 21 می مصاحبه داشتیم و شوهرم کیس اصلی بود. هر دو کلیرنس خوردیم. از اون روز تا حالا فقط توی سایت سیس را که چک می کنم یک بار آپدیت شدیم اون هم 27 می بوده والسلام. حالا نمی دونیم چه کنیم آیا باید به سیس ایمیل بزنیم یا به سفارت ایروان؟ اینکه شما می گید 13 آگوست 6 تا 8 هزار آپدیت شدند پس چرا شامل حال ما نشده. Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-13 ساعت 11:53)afsaneha نوشته:  سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!

> time. When we

واقعا نمی فهمم، اینم بازی جدید ایروانه؟؟!!Sad
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، nedaba
دوستان عزيز، قصد ناراحت كردنتون رو ندارم، اومديد نظر داديد كه حال و احوال پرسي كمتر بشه كه سوالات تخصصي و اطلاعات مفيد راحتتر پيدا كنيد و بماند با بعضي از اين دست حرفها خيلي از دوستان رو رنجونديد اما با اين حال دوستان خيلي دارند رعايت مي كنند اما اونوقت توي اين چند صفحه اخير پر شده از سوالهايي كه واقعا هيچ سودي براي هيچ كس ندارد مثل فكر مي كنيد به خاطر رشته است كه كليرنس شدم يا اگر فلان كار رو انجام مي دادم ممكن بود يكضرب بگيرم و امثال اين، واقعا فكر مي كنيد با اين حرفها به خودتون و بقيه كمك برسونيد؟ دوست عزيزم گذشته ها گذشته، اتفاقي كه بايد بيفته افتاده و جز انتظار كار ديگري از دست ما بر نمي ياد، با همين موارد خيلي ها ثابت كردند اگر حال و احوال پرسي دوستان اميد دهنده نبود اين تايپيك مي شد پر از حرفهاي نا اميد كننده، ضمنا خيلي خوشحالم خود دوستان مخالف حرفهاي خودشونو نقض كردند، البته منظورم به فرد خاصي نيست و كلي مي گويم، خاله فداي همتون، همتون رو دوست دارم ، اما حرفهاي بعضي از دوستان يكم برام سنگين بود
مي دونم عمو شهريار گوشمو حسابي مي پيچونه اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام
پیرو اینکه بعضی از دوستان گفتن که برای دریافت ویزای دبی مشکل دارن و بعضی اژانسها بازی در اوردن و ویزای خالی نمیدن میگن باید با بلیط بگیرین
من از طریق یه آژانس اقدام کردم برای گرفتن ویزا که التبه دفعه اول برای مصاحبه هم با همین آژانس رفته بودم.
اگر کسی خاست پیغام خصوصی بده که تلفن آژانس رو بدم بهش.
شاد باشید
آرش
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
[/quote]
خاله سارا جون حمایتت می کنیم...Smile
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-13 ساعت 11:56)نوبلا نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 11:22)zzarin نوشته:  مطمئن باشید سفارتها توی همین روزها یا اعلام میکنند که یک سر افراد بیان ویزاهاشون را بگیرند ، یا اعلام می کنند که پرونده 2014 بسته شد و دیگه ویزایی نداریم ، چون 40 روز دیگه بیشتر وقت نیست برای همین هستش که مثلا هشت آگوست تا حدودا 6 هزار رو آپدیت کرد و 13 آگوست بیشتر 6هزار تا 8 هزار هستند ، تا حداکثر چند روز دیگه تکلیف همه مشخص میشه یا خندان هستیم یا ناراحت پس برای هر دو شرایط خودمون را آماده کنیم قصر ناامید کردن کسی ر نداشتم شاید خودم جزو خندان ها باشم یا شاید جزو اشک ریزان

سلام دوست عزیز میشه منو راهنمایی کنی ما 21 می مصاحبه داشتیم و شوهرم کیس اصلی بود. هر دو کلیرنس خوردیم. از اون روز تا حالا فقط توی سایت سیس را که چک می کنم یک بار آپدیت شدیم اون هم 27 می بوده والسلام. حالا نمی دونیم چه کنیم آیا باید به سیس ایمیل بزنیم یا به سفارت ایروان؟ اینکه شما می گید 13 آگوست 6 تا 8 هزار آپدیت شدند پس چرا شامل حال ما نشده. Sad

شما الان 90 روز هست که رفتین مصاحبه توی برگه آبی کمه دادن گفتن بعد از 90 روز با ما در ارتباط باشید حالا سنگ مفت ، گنجشک مفت ، یک ایمیل به سیس بزنید ، یکی هم به ایروان ، ما خودمون هم امشب قصد داریم یک ایمیل بفرستیم چون 100 روزه شدیم Sad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 11:58)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 11:53)afsaneha نوشته:  سلام.......حالا روحیه و انرژی مثبت یا منفی...... اما به نظر من با جواب دادن به ایمیل من ، آب پاکی را ریختن رو دست ما !!!!!

> time. When we

واقعا نمی فهمم، اینم بازی جدید ایروانه؟؟!!Sad
برای منم که دیشب اینکوری زده بودم عین همین جواب رو کپی کردن.
بله انگار جواب اتوماتیک جدیدشونه.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: soli asali ، Farnoodh ، nedaba

> time. When we

دوست عزيزم، چرا الكي به خودت استرس ميدي، اين كاملا متنش واضحه و كلي اميدوار كننده، يعني فقط موضوع مشكل ويزا است كه همگي مي دونستيم اين مشكل رو، يعني به محض رسيدن ويزا به دستشون مي تونيد بريد ويزاتون رو بگيريد و اصلا جاي نگراني نداره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-13 ساعت 10:35)shilan نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 08:34)mahan L نوشته:  سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم

ماهان جون ما چی پس Sad خیلی نگرانم ما بعد آپ 8 جولای که همگانی بود آپ نداشتیم یه دونه بعدش داشتیم با ایمیل ولی تو آگوست اصلا نداشتیم و مطمئنم ap مون واسه س ر بازی بودSad

ما هم از 8 جولای دیگه آپدیت نداشتیم Sad
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، shilan ، milad 68
(2014-08-13 ساعت 12:02)sonyz2 نوشته:  اما به عنوان خاله سارا از امروز به بعد احوال پرسي در اين تايپيك آزاد مي شود با توجه به اختياراتي كه خاله سارا بودنم در اختيار من قرار داده:d
خاله سارا جون حمایتت می کنیم...Smile
[/quote]

ای سارا جون امکان داره همین امروز فردا این صفحه دیگه وجود نداشته باشه و برای همیشه قفل بشه ، پس هر چقدر دوست داری احوال پرسی کن ، ان شاالله توی فرودگاه همه همدیگه رو می بینیم Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، arash1392 ، poem ، مارکوپولو ، shilan ، hamid_fs3 ، pari pari ، nedaba

> time. When we

جواب ايميل امروز صبح من از ايروان هم همين بود.
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، behdadK ، arash1392 ، manamilad ، آلیس-1980 ، shilan ، hamid_fs3 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان