کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان من خيلي خيلي نگران و ناراحتم براي اين نامه كه دريافت كردم واقعا يعني تمام شددددددددددد
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: smpf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، nazanin fatemi
(2014-08-25 ساعت 19:03)مارکوپولو نوشته:  کیس های زیر امروز و دیروز از ابوظبی ایشود شدن. مبااااااااااااااااااااارکه
4215
4956
5068
6384
6988
7157
.......
.....
مبارکشون باشه.Big Grin در ارزوی روزی که همه کلیر شده باشند و من همTongueWink
سلام.دوستان
ضمن تبریک به نفرات کلیر شده چون بعضی از این عزیزان در سایت سفارت هنوز در مرحله AP هستند از این وضعیت میشه دو تعبیر داشت:
1.تماس تلفنی یا ایمیلی با این دوستان گرفته شده و اونها برای دریافت ویزا اقدام کردند.در این صورت چرا تو سایت خود سفارت که در پاسخ ایمیل همه میگن به صورت مستمر چک کنیم این نفرات کلیر نشدند؟؟؟؟!!!!!!
2.نفرات مستقیما به سفارت مراجعه کردند و با تحویل پاس ویزا دریافت کردند.

هیچ تحلیل دقیقی از این قضیه نمیشه داشت.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

نه ما پاسپورتامون از روز مصاحبه اونجاست و توي نامه نوشتند متاسفانه ويزا نامبر تمام شده
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: Alissa ، smpf ، taleghani ، قصه گو ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، pari pari
نامه با پست ارسال شد كه ويزا نامبر تمام شده
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: smpf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-26 ساعت 02:06)pedox نوشته:  دوستان من خيلي خيلي نگران و ناراحتم براي اين نامه كه دريافت كردم واقعا يعني تمام شددددددددددد
سلام
دوست خوبم شما در پست قبلی جواب همین سوالتون رو دادید، دقت بفرمائید:
متاسفانه ويزا نامبر تمام شده و شما در ليست انتظار هستيد و پيشنهاد ميكنيم كه پاسپورتتون اينجا باشد شايد ويزا نامبر به شما برسد
اگر تمام شدددددددددددددددددده بود نه تو لیست انتظار نگهت میداشتن و نه پاستون رو نگه میداشتن و الان بیش از یکماهه که دارن میگن ویزا نامبر نداریم و به تازگی شروع کردن به صدور ویزا.
پس ادامه این بحث هیچ نتیجه ای نداره شما هم مثل بقیه منتظر باش و امیدوار.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

فقط خود خدا
تا همیشه از برایم ای صدای من بمان
ای صدای مهربان ! بمان ، برای من بمان
در زمانه ای که آشنایی اش پر از غریبگی است
ای غریبه ی به غربت آشنای من ، بمان
بی تو من شبانه با که با که گفت و گو کنم
ای حریف صحبت شبانه های من ! بمان
بی تو هر کجا و هر که ، جمله خالی از صفاست
ای گرامی ! ای صمیم ِ با صفای من ! بمان
زورقی شکسته ام که بی تو غرق می شوم
ای خیال تو چراغ رَهنمای من ! بمان
می روم ولی نه بی تو می روم ، تو هم بیا ،
دل به یاد من ببند و در هوای من ، بمان
تا دوباره بشنوی صدای آشنای من
با طنین مه گرفته ی صدای من ، بمان
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
مرسي دوست عزيز اميدوارم كه خدا كمكمون كنه و ويزا به هممون برسهههههههههه
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
از صمیم قلب آرزو می کنم که همه شما بچه های منتظر ؛ ویزاتون رو به زودی دریافت کنید و خنده رو روی لبهاتون ببینم

آمین ای خدای مهربان تو میدونی بچه های مهاجرسرا الان بیش از یک ساله که منتظرن و رویاهای زیادی دارن که توی این یک سال و اندی باهاش زندگی کردن خدایا محبت و لطف و کرمت رو شامل حال اونها کن و هیچکدومشون رو نا امید از درگاهت نرون.ای خدای بزرگ

آمین
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-08-26 ساعت 02:08)me_u نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 19:03)مارکوپولو نوشته:  کیس های زیر امروز و دیروز از ابوظبی ایشود شدن. مبااااااااااااااااااااارکه
4215
4956
5068
6384
6988
7157
.......
.....
مبارکشون باشه.Big Grin در ارزوی روزی که همه کلیر شده باشند و من همTongueWink
سلام.دوستان
ضمن تبریک به نفرات کلیر شده چون بعضی از این عزیزان در سایت سفارت هنوز در مرحله AP هستند از این وضعیت میشه دو تعبیر داشت:
1.تماس تلفنی یا ایمیلی با این دوستان گرفته شده و اونها برای دریافت ویزا اقدام کردند.در این صورت چرا تو سایت خود سفارت که در پاسخ ایمیل همه میگن به صورت مستمر چک کنیم این نفرات کلیر نشدند؟؟؟؟!!!!!!
2.نفرات مستقیما به سفارت مراجعه کردند و با تحویل پاس ویزا دریافت کردند.

هیچ تحلیل دقیقی از این قضیه نمیشه داشت.

سرافراز باشید.مثل سرو

می یو جان 7000 و 8000و 6000 تا اونجا که فهمیدم بیشتریاشون یه ضربیا بودن که یکی از 7000 ای ها دوست خودم کیس نامبرش دستمه و بهشون زنگ زدن .میمونه 4000 و 5000 که 5000 ای یا هم دوست حمید هستن که به اونام زنگ زدن من 4000 ای هارو خبر ندارم ....جز یکی که همین جوری رفتن و پاسشونو نگرفتن اصلا.....
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: محبت ، Reza20002 ، smpf ، hamid.eng ، taleghani ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، pari pari ، reasonable
کاربران در حال بازدید این موضوع: Reza20002*، 2 مهمان

"غم این خفته‌ی چند، خواب در چشم ترم می‌شکند"

ساعت 5:25 صبح فقط من هستم و .... هیچکس!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: smpf ، lighter ، sonyz2 ، nasim ، nedaba ، pari pari ، قصه گو
کاربران در حال بازدید این موضوع: ghasoo، 3 مهمان
تشکر کنندگان: smpf ، lighter ، soli asali ، sonyz2 ، nasim ، nedaba ، pari pari ، قصه گو
صبح همگی بخیر . انرژیهاتون دم دست باشه برای هوراهایی که سایت را به لرزه در بیاره. شاد باشین .+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ من هم هستم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: ghasoo ، smpf ، milad.m1986 ، lighter ، soli asali ، sonyz2 ، nasim ، برسام٤ ، nedaba ، مارکوپولو ، pari pari ، mizan ، sal0811
صبح همه دوستان بخير
فقط ٥ روز ديكه مونده تا بايان آكوست،بذاريد زمان كار خودشو بكنه....
دعا ميكنم كه لاتارى ٢٠١٤ بايان خوشى داشته باشه..
دوستدار همه ي شما
روز خوش
میگن ویزا کافی برای صدور موجود نیست ..

خواهش میکنم یک اطلاعی راجع به این قضیه بدهید.. با سپاس فراوان

8 hours ago

USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)

دوست عزیز،

از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. برا ساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد. 

در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد. 

ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.

امیدواریم این مطالب توانسته باشد پاسخگوی پرسشتان باشد. 

موفق باشید. 
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-08-25 ساعت 21:50)armin021 نوشته:  دیگه هیچی نمی دونم، هیچی!
هر استنباطی تا حالا داشتم به درد لای جرز دیوار می خوره!
هر چی که بهش فکر می کنیم چرنده!
هر تحلیلی شده و میشه چرته!
امسال هیچ چیزی نشون دهنده چیزی نیست!
هیچ علت و معلولی در کار نیست!
وقتی اتفاقی بخواد میوفته و اگه نخواد نمیوفته!
هر چقدر بشینم سیس و تجزیه کنم چیزی ازش در نمیاد!
الان و تو این تایم هیچی جواب نمیده!
دیگه هیچ گفته و شاهد و دلیل و برهانی نشان دهنده چیزی نیست!
دلم گرفته،
رهایی می خوام، رهایی!
بغضی تو گلومه که منو خسته می کنه از بودن در اینجا.
احساس غریبی دارم،
خیلی وقته قلبم برای بودن در اینجا نمی تپه!
من و از این بند رها کن.
خدایا مثل همیشه دست به دامن توام. همیشه تو رو به گرمی در کنارم احساس کردم.
کمکم کن، دستم و بگیر، اجازه نده سقوط کنم
منم مثل شما رهایی می خوام احساس می کنم در بند هستم
خدایا ما رو زودتر به مقصود برسون دیگه تحملشو نداریم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان