کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه

سلام
من آپ نشدم

شخصا اگر تا 10سپتامبر خبری نشه، یه مسافرت میرم آنکارا و تمدید مدیکال و منتظر تا پایان سپتامبر، یا شماره اعلام میشه و سریع میپریم میریم پشت در سفارت یا بر میگردیم بدون ویزا و برمیگردیم به زندگی 1.5 سال پیش
بدون ناراحتی و نگرانی و عذاب وجدان
فقط تموم بشه
همین
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

آقا فرشيد هزار بار به شما تبريك مي گويم . ببخشيد شما چند شنبه رفتيد ارمنستان و كي كارتون تمام شد ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014
همه دارن میرن سفارت Tongue بابا بیخیال ، میگم به نظرتون اگر کلیر نشده باشید سفارت بهتون ویزا میده ؟ اگه میداد که ما زود تر از شما اونجا بودیم Smile نتونستیم بگیریم و پاسمون رو برگردوندن.
تشکر کنندگان: sonyz2 ، اسفند89 ، soli asali ، nedaba ، rezahoorjandi
دوستان سلام من دارم بلیط لس آنجلس میگیرم فقط میخواستم بدانم مدارس از کی باز میشه اگرکسی اطلاعات داردبهم بده ممنون میشم اگر÷ایه برای سفر هست خوشحال میشم
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: soli asali ، مهمان آشنا ، nedaba ، rezahoorjandi
(2014-08-27 ساعت 11:39)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:27)abbas09 نوشته:  نفر اصلی ما همین امروز اپ شد این اولین اپدیت ما تو اگوست بود از انکارا اگر کسی اپ شده امروز لطفا بگه

سلام
من آپ نشدم

شخصا اگر تا 10سپتامبر خبری نشه، یه مسافرت میرم آنکارا و تمدید مدیکال و منتظر تا پایان سپتامبر، یا شماره اعلام میشه و سریع میپریم میریم پشت در سفارت یا بر میگردیم بدون ویزا و برمیگردیم به زندگی 1.5 سال پیش
فقط تموم بشه
همین
فکر خوبیست البته 20 روز اقامت در انکارا هم خالی از لطف نیست البته با تاکید بر اینکه هر کسی اینکارو میکنه ترجیها تا زمان خبری از سفارت صبر کنه برای دراپ پاس. تا دوستان سفارت نشین از تجمع ویزاهای بدون کلیر شدن سردرگم نشن و خدای ناکرده حق به حقدار نرسه.
البته بنده با سفر حدود 15 سپنامبر موافق تر هستم و نه زودتر .

if there is a will,there is a way

سلام
من آپ نشدم

فقط تموم بشه
همین
فکر خوبیست البته 20 روز اقامت در انکارا هم خالی از لطف نیست البته با تاکید بر اینکه هر کسی اینکارو میکنه ترجیها تا زمان خبری از سفارت صبر کنه برای دراپ پاس. تا دوستان سفارت نشین از تجمع ویزاهای بدون کلیر شدن سردرگم نشن و خدای ناکرده حق به حقدار نرسه.
البته بنده با سفر حدود 15 سپنامبر موافق تر هستم و نه زودتر .

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: اسفند89 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 11:48)k.abbasi نوشته:  دوستان سلام من دارم بلیط لس آنجلس میگیرم فقط میخواستم بدانم مدارس از کی باز میشه اگرکسی اطلاعات داردبهم بده ممنون میشم اگر÷ایه برای سفر هست خوشحال میشم

دوست عزیز در ایالتهای مختلف فرق می کنه، اما بطور عمومی از نیمه های آگوست تا نیمه های سپتامبر کلیه مدارس شروع به کار می کنند. به هر حال شما به آغاز مدارس نخواهید رسید. اما نگران نباشید. ما برای پسر خودمون خیلی در این رابطه تحقیق کردیم. حتی با چند تا مدرسه مکاتبه کردیم. بهمون گفتند که اصلا نگران این موضوع نباشید. حتی اگر ژانویه هم بیایید، پسرتون ثبت نام میشه. منتها برنامه درسیش با بقیه بچه ها فرق خواهد داشت. تعدادی کلاس مشترک داره و تعدادی هم کلاس مجزا ، مثل زبان و اموزشهای دیگه، که بتونه حد اکثر در عرض یک ترم، خودش رو با بقیه بچه ها هماهنگ کنه و در کنار بقیه بچه ها ادامه بده.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: k.abbasi ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، rezahoorjandi ، mehdi2014

سلام
من آپ نشدم

فقط تموم بشه
همین

به هیچ عنوان این قصد را ندارم که بخوام بدون اعلام شماره ها، خدانکرده با خواهش و تمنا برم سفارت و پاس را تحویل بدم
اصلا و به هیچ عنوان
عرض کردم بریم و زودتر تمدید مدیکال را انجام بدیم و بجای اینکه اینجا منتظر باشیم، اونجا انتظار بکشیم و در صورت اعلام شماره ها، سریع اقدام کنیم
یه سفری هم میشه و حالا خرج سفر دیگه فدای سرتون
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، nedaba ، rezahoorjandi ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 10:32)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته:  دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad

شما دوست عزیز اگر تازه متوجه شدی برنده شدی باید بگم که احتمال اینکه براتون یک قرار ملاقات با آفیسر بزارن خیلی کم هست ولی به تلاش کردنش می ارزه که فرم ها رو پر کنید و بفرستید به کی سی سی و یه قرار ملاقات بگیرید از کی سی سی ، البته کی سی سی دو هفته دو هفته جواب ایمل ها رو میفرسته ، و تا مدارکتون رو بفرسته یه سفارت یک ماهی طول میکشه نمیدونم چه جور میشه ، بعدش میری سفارت اگر قبل از 30 سپتامبر بود و ایشون ازتون سوال میفرمایند و اگر کار دولتی داشتی یا سربازی رفته باشی چه ارتش چه سپاه چه هر جای دیگه میگه برو 6 ماه دیگه سایت رو چک کن بعد بیا اینجا هر چی میخوای بنویسی بنویس تا ببینیم به شما چی گذشته Tongue فقط یادت نره اگر سربازی و کار دولتی نداشته باشی از همه جلو تری و سریع یک ضرب با بلیط یک طرفه با جت میری اونور زندان و ما میمونیم و این ویرانه ها Wink

دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود کنسل کردیم که توی یه تاریخ دیگه بریم که گفتن ایمیل یزنید . ایمیل زدیم و هر بار گفتن ویزا نامبر نداریم پس نمیتونیم وقت جدید بهتون بدیم. مشکل ما اینه که وقت نمیدن بریم واسه مصاحبه دیگه
تشکر کنندگان: meisamgh1362 ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 11:39)tina86 نوشته:  من هرچی تاپیکو میخونم متوجه نمیشم میشه یه توضیح کوتاه به من بدین ...من برنده 2015 هستم ....

این جا برات خیلی زود جانم برو الان واکسن ، مدارک ، مصاحبه رو بخون وقتی رفتی مصاحبه بعد بیا اینجا
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: batigoal_189 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 11:48)k.abbasi نوشته:  دوستان سلام من دارم بلیط لس آنجلس میگیرم فقط میخواستم بدانم مدارس از کی باز میشه اگرکسی اطلاعات داردبهم بده ممنون میشم اگر÷ایه برای سفر هست خوشحال میشم
سلام
الان در کالیفرنیا بچه ها یک هفته هست که به مدرسه می روند. اما نگران نباشید بیشتر مباحث شناخت بچه ها است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: k.abbasi ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 11:24)zzarin نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:01)teacherm نوشته:  ,,,,

دقیقا . ساده ترین حقوق انسانی اینه که شما جواب تلفن درست بدی. در جواب اونا که میگن به لطفی کردن و منتی نیست سرشون بگم که وقتی یه سال پیش مارو از زندگی عادی انداختن الان وظیفشونه اطلاع رسانی کنن وبزا نمیدن اکی هیچ ادعایی نیست. اول جولی میزدن تو سایت ویزا تمومه و دلمون میخاد این یه دونه ای هم که مونده بدیم به اصغر. به خدا اینقد اعصابمون بهم نمیریخت. نصفه شبی پاشدم حساب میکنم اگه ایندفه برم و ویزام ندن یا تموم شه تا اخرسال چقدر باید درس بدم که ضرر این سال جهنمی جبران شه

دوست عزیز به این چیز ها فکر نکن ، بعد هم فکر کن خدای نکرده یک بیماری گرفتی رفتی خرج دوا دکتر کردی ، در صورتی که شما برای شانس تون یک قدم برداشتید در آینده نمیگید که یک فرصت زندگی مو از دست دادم ،

صد دزصد حق با شماست. جمله تون که خوندم خندم گرفت از حرفای خودم. آخه من همیشه همین مثال میزنم برا کسایی که یه ضرری میکنن. اینقد این سال اعصاب خوردی پیش اومده که من که همیشه روحیه ده بودم به همه خودم غر غرو شدم Smile)
خداییش فقط دارم میرم که به خودم بگم تا آخر آخر خط رفتم. که یه عمر شرمنده دخترم نباشم! که مثل خودم که بابام محکوم میکردم برای شانس های بزرگی که از دست داد ا دخترم من محکوم نکنه Smile
[/quote]

مطمئن باشید ویزا میگیرید ، اصلا به پول هایی که خرج کردید فکر نکنید چون ما همه توی یک طبقه اجتماعی هستیم ، و برای همه ما این هزینه ها مخصوصا هزینه سفارت و مدیکال زور داره ،حالا خوبه شما دارین برای بچه ای که دارین تلاش میکنید من برای بچه ای که ندارم دارم تلاش میکنم که یک وقت در آینده منو سرزنش نکنه ،Big Grin چون اگر پدر مادرهای ما از فرصتها استفاده میکردن الان شاید اوضاع خیلی بهتر می شد به من میگن مادر فداکار در ضمن من هم دبیر ریاضی هستم آقا معلم Tongue
[/quote]

منم ریاصی درس میدم. خوشبختم واقعا
راستی ن ام سی جواب من داد . لطف کردن واقعا. منتظر بودم بگن ویزا نامبر ندارنا Smile))
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، mehdi2014
امکانش هست سفارت آنکارا امروز اعلام کنه؟؟؟؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 11:40)Aroma نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

آقا فرشيد هزار بار به شما تبريك مي گويم . ببخشيد شما چند شنبه رفتيد ارمنستان و كي كارتون تمام شد ؟
ممنونم ,لطف دارین, ما از 21 اگوست ایروانیم و میمونیم تا ویزا رو بگیریم.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad2014 ، milad.m1986 ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  

شما دوست عزیز اگر تازه متوجه شدی برنده شدی باید بگم که احتمال اینکه براتون یک قرار ملاقات با آفیسر بزارن خیلی کم هست ولی به تلاش کردنش

دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود کنسل کردیم که توی یه تاریخ دیگه بریم که گفتن ایمیل یزنید . ایمیل زدیم و
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ بزنید . به سفارت هم همینطور ، بگید که اطلاع دارید که برای سپتامبر سفارت خانه ها ویزا صادر خواهند کرد پس لطفا یه وقت از آفیسر بهم بدید . به سفارتخونه ها زنگ نزنید که جواب نمیدن ، ولی انتظار داشته باشید که سفارتخونه ها بهتون بگن که ویزا نامبر نداریم ولی کی سی سی احتمالش کمه که یه همچین چیزی بگه ، حتما تماس بگیرید باهاشون و در رابطه با ایمیلتون توضیح بدید بهشون ، خیلی تند صحبت میکنن نزارید حرف بزنن خودتون حرف بزنید که مجبور نشید زیاد حرفاشون رو بشنوید اگرم چیزی گفتن بهشون بگید Would you please speak slowly because I'm rookie in English Tongue
تشکر کنندگان: fatimafam ، rbrb-2015 ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 12:18)meisamgh1362 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  

شما دوست عزیز اگر تازه متوجه شدی برنده شدی باید بگم که احتمال اینکه براتون یک قرار ملاقات با آفیسر بزارن خیلی کم هست ولی به تلاش کردنش

دوست عزیز ما مدارک رو ارسال کردیم تاریخ مصاحبمون توی امتحانا بود کنسل کردیم که توی یه تاریخ دیگه بریم که گفتن ایمیل یزنید . ایمیل زدیم و
به کی سی سی هم ایمیل بزنید و درخواست وقت کنید و هم بهشون زنگ بزنید . به سفارت هم همینطور ، بگید که اطلاع دارید که برای سپتامبر سفارت خانه ها ویزا صادر خواهند کرد پس لطفا یه وقت از آفیسر بهم بدید . به سفارتخونه ها زنگ نزنید که جواب نمیدن ، ولی انتظار داشته باشید که سفارتخونه ها بهتون بگن که ویزا نامبر نداریم ولی کی سی سی احتمالش کمه که یه همچین چیزی بگه ، حتما تماس بگیرید باهاشون و در رابطه با ایمیلتون توضیح بدید بهشون ، خیلی تند صحبت میکنن نزارید حرف بزنن خودتون حرف بزنید که مجبور نشید زیاد حرفاشون رو بشنوید اگرم چیزی گفتن بهشون بگید Would you please speak slowly because I'm rookie in English Tongue

دوست عزیز من به KCC سه هفته پیش ایمیل زدم و توضیح دادم جریان رو که بهم وقت مجدد نمیدن گفت این بخش مربوط به ما نمیشه و به خود سفارت ها مربوط میشه. یعنی دوباره پیگیر شم از جانبشون؟
تشکر کنندگان: meisamgh1362 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان