کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هر روز صبح به امید خبر های خوش بیدار می شم Ceac & Abudhabi رو چک می کنم ولی انگار نه انگار که خبر جدیدی در راه باشه وضعیت ما از بچه های پارسالم بدتره فقط چهارتا آپ دیت خشک و خالی داریم یک ماه بیشتر به پایان نمونده واقعا چکار می تونیم بکنیم نمی دونم چرا همیشه وقتی تو زندگی روی یه چیزی تمرکز می کنی اون بیشتر ازت فرار می کنه ...
شاید بعضی هاتون بگید که دارم ناشکری می کنم ولی حتما اگه تو وضعیت من بودید متوجه می شدید که اینطوری نصفه و نیمه هم خیلی سخته یکی از عزیزانت رو باید بذاری بری دنبال زندگی جدید که همچین راه همواری هم نداره...
یه کم امید دارم و همین اندک امید منو داره نگه می داره...
فکر کنم باید یه کم واقع بین باشیم تا آماده تر به سمت مشکلات آینده بریم، رودخونه زندگی جریان داره
کسایی که قراره برن بیان تو پیج های دیگه و بیشتر مشارکت کنند تو پیج های دیگه خبری نیست همه نشستیم اینجا و فقط منتظریم یه خبری بشه...
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
(2014-08-27 ساعت 11:26)arash1392 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 10:58)spv نوشته:  تور دبی تاریخ رفت10سپتامبر برگشت ویزا را گرفتیم با تمام تجهیزات و قوا فقط هم مسافر روحیه بالا ثبت نام می کنیم
می خواهیم بریم شاد باشیم اگر همسفر خوب پایه بود پیام خصوصی بزاره تعداد محدود

سلام.
جسارتا، قیمت چند ؟

بعد هم اینکه آیا کسی تا به حال برای انجام امور لاتاری - با توجه به اینکه معلوم نیست چند روز اونجا بمونیم و اینا- از تور استفاده کرده ؟ میخام ببینم هزینه هاش چند درمیاد که اگه مناسبه دیگه خودم جداگونه نرم.

هزینه های دفعه قبلی من شامل : ویزا 250/ اقامت 3 روزه 180 درهم پانسیون/ خورد و خوراک / بلیط 750 تومن / شده بود.
بگو برنامه چیه منم احتمال زیاد میام
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، mehdi2014
دوستان كسي هست تجربه تمديد مديكال با بچه كوچيك رو داشته باشه؟ مي خوام بدونم بازم مثل بار اول جوابش ٣ روز طول مي كشه و اينكه ايا دوباره تست سل رو براي بچه انجام مي دن؟ ممنون دوستان
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 12:24)Sara_am57 نوشته:  دوستان كسي هست تجربه تمديد مديكال با بچه كوچيك رو داشته باشه؟ مي خوام بدونم بازم مثل بار اول جوابش ٣ روز طول مي كشه و اينكه ايا دوباره تست سل رو براي بچه انجام مي دن؟ ممنون دوستان

اگر دفعه ی اول خودشون تست سل را برای بچه انجام داده باشند، دیگه تست سل نمی گیرند. مدارک را چک می کنند و تست های مجدد را از شما می گیرند( آزمایش خون و عکس و...) . 48 ساعت هم طول می کشه تا جواب بدهند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_am57 ، nedaba ، mehdi2014
دوستان من هم امروز به تاریخ 27آگوست آپدیت شدم
دیروزم سفارت جواب ایمیل ارسالیم به تاریخ 20آگوست رو داد و دوباره به تاریخ 26آگوست آپدیت شدم.
روز قبلشم که 25آگوست باشه آپدیت شدم.
آپدیت های اصلی ماه آگوستم به شرح زیر:
11، 17، 21، 22، 25، 27
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014 ، حاجی واشنگتن
(2014-08-27 ساعت 12:24)Sara_am57 نوشته:  دوستان كسي هست تجربه تمديد مديكال با بچه كوچيك رو داشته باشه؟ مي خوام بدونم بازم مثل بار اول جوابش ٣ روز طول مي كشه و اينكه ايا دوباره تست سل رو براي بچه انجام مي دن؟ ممنون دوستان
دوست عزیز تمام مراحل باید مجددا"انجام بشه من هم فرزندم 13سالش بودوتست سل گرفته شد48ساعت بعدجواب دادن البته مدیکال ابوظبی ازبقیه جاها خبرندارم
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_am57 ، nazanin fatemi ، nedaba ، mehdi2014
بچه ها امروز شوهرم آپديت شد و از سفارت انكارا هم ايميل داشتم كه كيس شوهرتون در حال پندينگ هست و سايت رو چك كنيد براي دريافت اپديت هاي بعدي و حرفي از اينكه ويزا تموم شده و نداريم نزد ، در ضمن يكي از دوستانمون كه ويزاي دانشجويي اقدام كرده بود دقيقه نود كلير شد و رفت انكارا ويزاشو گرفت و كلي خبر خوب برامون اورد و گفت كه انكارا تو اين چند روز اصلا كيس مهاجرتي نداشته و همه دانشجويي بودن و اين اقا پرسيده از افيسر و ايشون جواب دادن كه تا ١٠ روز آينده به بعد پرونده هاي كيس هاي مهاجرتي رو كلير ميكنن و اصلا نگران نباشيد ?????
(2014-08-27 ساعت 12:39)freddyflientstone نوشته:  

اگر دفعه ی اول خودشون تست سل را برای بچه انجام داده باشند، دیگه تست سل نمی گیرند. مدارک را چک می کنند و تست های مجدد را از شما می گیرند( آزمایش خون و عکس و...) . 48 ساعت هم طول می کشه تا جواب بدهند.

خيلي ممنون بابت راهنمايي تون. دفعه قبل علاوه بر تست سل كه خودشون انجام داده بودن ٤ تا واكسن ديگه هم به پسر ٥ ساله ام زدن كه خيلي اذيت شد. اميدوارم كه دوباره تكرار نشه.
حالا يه سوال ديگه:
اگه يه ماه از اعتبار مديكال مونده باشه، ويزا با اعتبار همون يه ماه بهمون نمي دن؟ يا ميدن ولي اگه كسي بخواد تايم بيشتري براي رفتن داشته باشه بايد بره تمديد مديكال؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 12:41)martinn نوشته:  دوستان من هم امروز به تاریخ 27آگوست آپدیت شدم
دیروزم سفارت جواب ایمیل ارسالیم به تاریخ 20آگوست رو داد و دوباره به تاریخ 26آگوست آپدیت شدم.
روز قبلشم که 25آگوست باشه آپدیت شدم.
آپدیت های اصلی ماه آگوستم به شرح زیر:
11، 17، 21، 22، 25، 27

میشه بفرمایید چه جوابی به ایمیلتون دادن؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
سلام . امروز ما آبدیت شدیم از آنکارا . حدود ساعت 11.30 خودمون .12 . 22 .27 آگوست دوتای اول از آمریکا امروز از ترکیه و در هر سه مورد همسرم آبدیت نشده و فقط من آبدیت شدم .
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
(2014-08-27 ساعت 12:51)Sara_am57 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 12:39)freddyflientstone نوشته:  

خيلي ممنون بابت راهنمايي تون. دفعه قبل علاوه بر تست سل كه خودشون انجام داده بودن ٤ تا واكسن ديگه هم به پسر ٥ ساله ام زدن كه خيلي اذيت شد. اميدوارم كه دوباره تكرار نشه.
حالا يه سوال ديگه:
اگه يه ماه از اعتبار مديكال مونده باشه، ويزا با اعتبار همون يه ماه بهمون نمي دن؟ يا ميدن ولي اگه كسي بخواد تايم بيشتري براي رفتن داشته باشه بايد بره تمديد مديكال؟
دوست عزیزمن توی پستهای قبلی ودرپست خودتان اعلام کردم وروزجمعه ازدبی اومدم برای تمدیدمدیکال رفتم وپسرم 13سالش است ومجددا" تست سل وتمام مراحل تکرارگردید ضمنا"مدیکال من هم یکماه دیگه اعتبارداشت و برای شش ماه دیگه تمدید گردیدموفق باشید
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
(2014-08-27 ساعت 12:16)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 11:40)Aroma نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

آقا فرشيد هزار بار به شما تبريك مي گويم . ببخشيد شما چند شنبه رفتيد ارمنستان و كي كارتون تمام شد ؟
ممنونم ,لطف دارین, ما از 21 اگوست ایروانیم و میمونیم تا ویزا رو بگیریم.

سلام دوست عزیز اقای فرشید
ضمن ارزوی گرفتن ویزا برای شما و تمام منتظران
لطفا بفرمایید که شما همیجوری خودتون تصمیم گرفتید برید ایروان سفارت یا باهاتون تماس گرفتن؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: reasonable ، milad.m1986 ، soli asali ، نیلان ، nedaba ، mehdi2014
دوستان من یه آپ 14 آگوستی دارم کسی هست که 14 آپ شده باشه و کلیر شده باشه ؟ اساتید دوستان منو راهنمایی کنید من نمیدونم که 14 ام از ایمیل 13 امم آپ شده یا خودشون آپ کردن ، البته جواب ایمیلم رو نگرفتم و 20 ام ایمیل زدم و جواب دادن بهم که ویزا نداریم و منتظر ویزا هستیم ولی دیگه آپ نشدم . نمیدونم که وضعیت چه جوریه جواب ایمیل هم نمیدن بگن که کلیر شدی یا نه .
لطفا تظر بدید
(2014-08-27 ساعت 12:51)Sara_am57 نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='541605' dateline='1409126969']
[quote='Sara_am57' pid='541603' dateline='1409126076']
دوستان كسي هست تجربه تمديد مديكال با بچه كوچيك رو داشته باشه؟ مي خوام بدونم بازم مثل بار اول جوابش ٣ روز طول مي كشه و اينكه ايا دوباره تست سل رو براي بچه انجام مي دن؟ ممنون دوستان

سلام
ما ايروان تمديد مديکال داشتيم (دکتر کريستين )و درست مثل دفعه قبل همه آزمايشها رو تکرار کردند از جمله تست سل ! و همون 4 روز طول کشيد! فقط ذيگه خودمونو معاينه نکرد و اون سوالهاي تکراري رو نپرسيد !
کيس نامبر :2014as4xxx، سفارت ايروان ، تعداد کيس 3 نفر ، مصاحبه ماه مارچ آپديت واقعي : 8 آگوست
تشکر کنندگان: k.abbasi ، milad.m1986 ، soli asali ، Sara_am57 ، nedaba ، NarCssuS ، mehdi2014
(2014-08-27 ساعت 13:05)meisamgh1362 نوشته:  دوستان من یه آپ 14 آگوستی دارم کسی هست که 14 آپ شده باشه و کلیر شده باشه ؟ اساتید دوستان منو راهنمایی کنید من نمیدونم که 14 ام از ایمیل 13 امم آپ شده یا خودشون آپ کردن ، البته جواب ایمیلم رو نگرفتم و 20 ام ایمیل زدم و جواب دادن بهم که ویزا نداریم و منتظر ویزا هستیم ولی دیگه آپ نشدم . نمیدونم که وضعیت چه جوریه جواب ایمیل هم نمیدن بگن که کلیر شدی یا نه .
لطفا تظر بدید
دوست عزیز منم 13 و 14 آگوست آپ شدم . 13 میل زده بودم ، جوابم دادن. دیگه هم آپ نشدم. شما کدوم سفارتی؟ حدود کیست چیه؟ یه امضا داشته باشی با تجربه ها میتونن کمکت کنن .
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان