کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-18 ساعت 20:06)kamranh نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 19:49)malibu نوشته:  اولا من نگفتم کسی که شرایطش و داره انصراف بده.
دوما اون عضو محترمی که میگه برم تو تاپیک ۲۰۱۵ ایها بگم، باید خاطر نشان کنم که اونا خیلی کمتر اعلام قبولی دارن و از شما که عضو کلی ستاره دار و با سابقه ای هستی بعیده اینو نمیدونین!
خوب دوست عزیز به نظر من حرف Saeedv13 عمو سعید خیلی منطقی هستش و من همیشه با نظرات ایشون موافق بودم ...
درسته 2015 خیلی کم قبولی اعلام کرده ولی بازم بالاتر از میزان قانونی ویزا که همون 3500 عدد ویزا هست اعلام قبولی داده پس نمی شه گفت که به همه افرادی که به مصاحبه دعوت خواهند شد ویزا تعلق می گیره و شاید ممکنه سری دوم هم اعلام قبولی کنه کسی چه می دونه ....
بعدشم شما اصلن نمی تونی برای کسی نسخه بپیچی که حالا پول نداری و کار توی کشور خودت نتونستی پیدا کنی و از این حرفا پس حق نداری مهاجرت کنی
همانا که ما افرادی را دیدیم که توی کشور خودشون به هیچ جایگاهی نرسیدن ولی در کشور دیگه حالا اگه نگیم زندگی خیلی مرفه ایی دارن ولی به حداقل هایی که توی ایران برای به دست آوردنش باید هی دور باطل بزنی توی آ م ر ی خیلی راحت به دستش آوردن ...
و برای دوستانی که متاهل هستن و در آینده ایی نزدیک صاحب فرزند می شن من نمی خوام پست را زیاد شلوغ کنم ولی دیگه همه می دونن امکاناتی که اونجا هست و امکانات بسیار مرفه و لاگژریی ایی که در ایران داشتیم اصلن قابل قیاس با بلاد کفر نیست Big GrinBig GrinBig Grin
تا حالا این همه حرف نزده بودم ...Big Grin
ظر شخصیه من اینه که اگه خواست خدا باشه که کسی بره اون طرف، میره.......حالا یکی قراره اون طرف کارتون خواب بشه یکی توی مایکروسافت کار کنه. در ضمن فکر نمیکنم درست باشه انسان ها با تحصیلات یا شغلشون سنجیده بشن و بعد هم نتیجه گیری بشه که کسی که در ایران در شرایط بهتری بوده حق داره بره و خوشبختیشو تکمیل کنه.
*در جواب افرادی که اعتقاد به بی فرهنگی ایرانی ها دارن: خیلی سخته که بخوایم افراد رو قضاوت کنیم. انسان ها خودشون رو در موقعیت نشون میدن......من زمان زلزله بم، بم بودم. اینقدر حس همبستگی و ازخودگذشتگی و رفتارهای انسانی زیاد بود که از یک جماعت بی فرهنگ این رفتارا بعید بود! ایرانی ها به موقع خوب هم نشون میدن که فرهنگ غنی دارن.......
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
من هم در ادامه نظرات دوستان و عمو سعید عزیز که همیشه در مواقع حساس پشت سر کاربرای خوب تاپیک هستند عرض میکنم که , مگه مهاجران آمریکا از اول تاریخ پیدایش تا حالا چه کسانی بودند ؟ اتفاقا سهم افراد متمول در این زمینه بسیار کم است .( البته شرایط برای افراد پولدار با استفاده از امکانات سرمایه گذاری راحت تر هم هست ) .. مگر همه اونهاییکه از اول پیدایش تاکنون به آمریکامهاجرت کردند همه نابغه و دکتر و پرفسور یا احیانا تاجر بودند در جواب اون دوست عزیزم بگم که چه شما بخواین چه نخواین سالی نزدیک 100000 تا 150000 نفر به این قسمت از دنیا عزیمت میکنن از خدا میخوام شرایطی فراهم بشه که سهم هموطنان عزیزم از این تعداد حداکثر بشه .. به نظر اون دوست عزیز مگه ایرادی داره که کلونی ایرانیا در امریکا بزرگترین باشه همین الان طی آماری بیش از 800000 ایرانی اونجا سالیان سال هست که دارند زندگی میکنن و بخشی از جامعه آمریکا شدن .. مهاجرت فقیر و غنی نمیشناسد مهاجرت تغییر است و اغلب مواقع سازنده و مفید , چه ایرادی داره آدم از طریق همین فرصتی که در اختیارمون گذاشتن بخت خودمونو اونور هم محک بزنیم مگه از زندگی چه انتظاری داریم .. بنظرم در جا زدن و سکون هدف زندگی نیست..من و شما این فرصت را به این همه انسان ندادیم که بیاییم بسادگی اهدافشونو زیر سئوال ببریم... زندگی همین دور هم بودن ها , باهم رفتن ها , بهم کمک کردنها , شادی تو شادیهاشون و غم در ناراحتیهاشون هست دوست عزیز
من از همین جا دعا میکنم که انشالله خواست دل همه عزیزان منتظر بزودی زود بر آورده بشه و کلیربشن و اونجا هم موفق بشن ... یادمون باشه همین دیروز شخصی در هند برنده انتخابات نخست وزیری بزرگترین دموکراسی دنیا شد که قبلا در قطارهای هندوستان دستفروشی میکرده.... به امید موفقیت همه دوستان
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
یکی بیاد کلیر بشه یه ذره شاد شیم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
واقعا" متاسفم ، اين داستانها چيه ؟ دست برداريد از اين صحبتهاى بچه گانه بابا ؟
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، ghasoo
(2014-05-18 ساعت 20:18)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2014-05-18 ساعت 20:03)masoud z نوشته:  تو کشور ما همه خودشونو با فرهنگ میدونن و عقل کل و بقیه رو بی فرهنگ و بلاخره معلوم نیست کی با فرهنگه کی بی فرهنگ!!!
شما که روز اول ورودت به سایت به گروهی از افراد علنی توهین کردی و دوستان هم با دلایل پاسخ کافی دادند جزو کدوم گروه هستی؟ حتما با فرهنگها !!که اینهمه اشتباهت رو با لجاجت تکرار میکنی.

اصلا این موضوع چه ربطی یه محافظ کاری داره که اگه محافطه کار باشی یا نباشی با نوشتن این کلمات توهین امیز چه تاثیر مهم و مثبتی به قضایا میتونه داشته باشه جز بهم زدن فضای دوستانه سایت و ایجاد تنش.

و اما سخنی با مدیران محترم سایت:
اگه خاطرتون باشه سال قبل همین موقع نظارت کامل به پستها میشد و پستهای بی ارتباط و توهین امیز و حتی فوینتهای درشت حذف میشد ولی مدتی هست که ظاهرا این نظارت خیلی کم رنگ شده.
مسعود خان خودتو ناراحت نکن. ایشون اخطار لازم رو گرفت و سه هفته استراحت می کنه تا فرصت کافی برای فکر کردن به گفته هاش داشته باشه. در مورد نظارت بر پست ها هم حق با شماست. ما مدیر کم داریم. اونهایی هم که هستند همه اینورن و با شما همزمان نیستند. تنها اقاقیا داخل ایران هست که اونم درگیر گرفتن ویزاش هست و به زودی به آمریکا خواهد آمد. یک کاربر جدید هم پیدا کردیم که برای مدیریت معرفی شده و اگر دوستان مدیر جوابشون مثبت باشه به زودی به تیم اضافه خواهد شد.
دوستان به ادامه بحث کلیرنس بپردازن. پارازیت برطرف شدTongue. امضاء: سعید سانسورچی (به قول بعضیا! Big Grin)

.
يك هووووورررررراي جانانه براي اقاقياي عزيز ...
انشالا ويزا مبااااركت باشه و راهي مملو از موفقيت پيش رو داشته باشي عزيزم... Smile
یکم روحیه نیازمندم
دارم دیوونه میشم Sad
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: shadi79 ، amohammadiazar ، armin021 ، mohsenmb ، jojo_hami ، nedali ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، masuodrh ، H Pier ، taghi1311 ، shilan ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-18 ساعت 20:51)mohsenmb نوشته:  یکی بیاد کلیر بشه یه ذره شاد شیم

من حاضرم اين وظيفه خطيرو به عهده بگيرم... Cool Big Grin
(2014-05-18 ساعت 20:18)Papar_h نوشته:  دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟

کسی نبود؟؟؟ میخوام واسه ایران بلیط بخرم میترسم تا اون موقع کلیر نشمممم. به منه بینوا جواب بدید. راه دور نمیره هااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، nedali ، reza_top60 ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-18 ساعت 16:58)azifa نوشته:  کسانی که پرونده‌شون آنکاراست و ۱۵ می آپدیت شدن، آیا می‌دونن این آپدیت از کجا بوده؟ من فرداش آپدیتو دیدم.
سلام
آپدیت ساعت 5 بعد از ظهر بود و طبیعتا از سوی آنکارا
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، ghasoo ، azifa
(2014-05-18 ساعت 21:00)mahssa نوشته:  یکم روحیه نیازمندم
دارم دیوونه میشم Sad

هرگز لبخند را ترك نكن،
حتي اگر خيلي ناراحت بودي،
چون ممكن است افرادي عاشق لبخن زيبايتان باشد

هدف زندگي ايستادن به روي قله هاي تجربه است
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
جهت اطلاع همه دوستان با توجه به وقایع امشب
ترول چیست و ترولر کیست؟
(2014-05-18 ساعت 21:00)mahssa نوشته:  یکم روحیه نیازمندم
دارم دیوونه میشم Sad

مهسا جان ، هر وقت روحیه نیازمندی یه سری به منتظر سرای 2014، 2013 و سالهای قبل بزن
ببین چقد رنگشون باهم فرق می کنه
هنوز هیچکس کلیر نشده
2013 رو که می بینی همه سبز شدن
ما هم باید مثل اونا سبز شیمTongue
غصه نخور
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام به همه دوستان خوب وعزیزم که با اینکه هیچ کدومشونا ندیدم ولی از صمیم قلب دوستشون دارم.آخه چرا اینقدر خشن شدیدWink شما دارید وارد یک کشوری می شید که به معنای واقعی عقیده،دین،فرهنگ،نظر،انتقاد....آزاده.بابا جواب این دوستمون اگه با نظرش موافق بودید یک لایک کردن بود و اگه نبودید لایک نکردن،یک لبخند و رد شدن از موضوع .اگه به منه که من یک 6 ، 7 سالی هست این آب پرتقاله داره دلما بدجوری می زنه و دلم لک زده برای یکم سختی و غربت اینم اون سر دنیا که شبا بجای اینکه شب باشه روزه و روزا بجای اینکه روز باشه شبهBig Grin راستیاتش اصلاً این 151 روز که منتظر بودم کلیر بشم بهم سخت نگذشته تازه دلمم برای دکی شولکا و اون آب و هوای معتدل دبی اونم تو خرداد تنگ شده،می خوایم یک 10 روزی بریم اونجا پوستمونا برنزه کنیم.نمی دونید چه حالی می ده با همسر گرامی و 4 تا بگ 23 کیلویی و 2 تا Carry on و دو تا کوله و....17 ساعت پرواز کنید.تازه اینجا تو فرودگاه تاسوعا عاشورا و گریه و زاری باشه و اونطرف تو فرودگاه LAX هم با خستگی تموم الافی.من که عاشق صحنه های درام و الاف شدن هستم اونم تو فرودگاه.همش میشه خاطرهBig Grin نمی دونید چه حالی می ده تو خونه موندن و زبان خوندن و دنبال کار گشتن اونم تو لسانجلس. آدم یاد بعد از سربازی می افته که دنبال کار روزنامه بازار کار را زیرورو می کرد و هی مصاحبه می رفتیم و امتحان استخدام ادواری می دادیم و .... وای چقدر دلم لک زدهBig Grin بابا ما را تو این تاپیک از این چیزا نترسونید با شناختی که من از این بچه ها دارم همه دارای یک انگیزه بالا و عظم راسخ هستند هیچ کدوم هم این چیزا از پا درشون نمی آره پس بجای این حرفا پیش بسوی یک زندگی بهتر همراه با کار و تلاش مضاعف برای رفاه خود و خانواده خود و موفقیت و خوشبختی. هرکی موافقه دستاش بالا.
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
سبز خواهيم شد و هوررررررررراااااااااااااااا خواهيم كشيد
صبر كنيد چند روز تا بيستم مي باقي مانده است
من مي گم تو اين ماه مي حداقل از هر سفارت 20 نفر كلير ميشن
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-05-18 ساعت 21:22)Saeedv13 نوشته:  جهت اطلاع همه دوستان با توجه به وقایع امشب
ترول چیست و ترولر کیست؟
عمو سعید گل سلام
راستش امشب یه کم از عکس العملت جا خوردم.توقع اینهمه جديتو نداشتمBig Grin اما قضیه امشب، با احترام به همه کسانیکه به دلایل موجه امضا ندارن یا دوستان بی اعصابيکه امضاهاشونو عوض کردن طوریکه بدرد هیچکس نمیخوره، من از افرادی هستم که همیشه توصیه به درست کردن امضا داشتم بدلايلي که قبلا گفتم، و به پستهای بدون امضا هیچوقت پاسخ نمیدم و امشب خیلی واسم سنگین بود که یه نفر با یه پست همه رو زیر سوال ببره. خواهشي که از مدیریت مهاجرسرا دارم اینه که اگه امکانش هست کسانی رو که امضا ندارن یه جوری تایید صلاحیت کنن بعد اجازه بدن با اعصاب بقیه بازی کنن. البته بنظر خودم خیلی سخته Tongue
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان