(2014-05-18 ساعت 20:06)kamranh نوشته:ظر شخصیه من اینه که اگه خواست خدا باشه که کسی بره اون طرف، میره.......حالا یکی قراره اون طرف کارتون خواب بشه یکی توی مایکروسافت کار کنه. در ضمن فکر نمیکنم درست باشه انسان ها با تحصیلات یا شغلشون سنجیده بشن و بعد هم نتیجه گیری بشه که کسی که در ایران در شرایط بهتری بوده حق داره بره و خوشبختیشو تکمیل کنه.(2014-05-18 ساعت 19:49)malibu نوشته: اولا من نگفتم کسی که شرایطش و داره انصراف بده.خوب دوست عزیز به نظر من حرف Saeedv13 عمو سعید خیلی منطقی هستش و من همیشه با نظرات ایشون موافق بودم ...
دوما اون عضو محترمی که میگه برم تو تاپیک ۲۰۱۵ ایها بگم، باید خاطر نشان کنم که اونا خیلی کمتر اعلام قبولی دارن و از شما که عضو کلی ستاره دار و با سابقه ای هستی بعیده اینو نمیدونین!
درسته 2015 خیلی کم قبولی اعلام کرده ولی بازم بالاتر از میزان قانونی ویزا که همون 3500 عدد ویزا هست اعلام قبولی داده پس نمی شه گفت که به همه افرادی که به مصاحبه دعوت خواهند شد ویزا تعلق می گیره و شاید ممکنه سری دوم هم اعلام قبولی کنه کسی چه می دونه ....
بعدشم شما اصلن نمی تونی برای کسی نسخه بپیچی که حالا پول نداری و کار توی کشور خودت نتونستی پیدا کنی و از این حرفا پس حق نداری مهاجرت کنی
همانا که ما افرادی را دیدیم که توی کشور خودشون به هیچ جایگاهی نرسیدن ولی در کشور دیگه حالا اگه نگیم زندگی خیلی مرفه ایی دارن ولی به حداقل هایی که توی ایران برای به دست آوردنش باید هی دور باطل بزنی توی آ م ر ی خیلی راحت به دستش آوردن ...
و برای دوستانی که متاهل هستن و در آینده ایی نزدیک صاحب فرزند می شن من نمی خوام پست را زیاد شلوغ کنم ولی دیگه همه می دونن امکاناتی که اونجا هست و امکانات بسیار مرفه و لاگژریی ایی که در ایران داشتیم اصلن قابل قیاس با بلاد کفر نیست
تا حالا این همه حرف نزده بودم ...
*در جواب افرادی که اعتقاد به بی فرهنگی ایرانی ها دارن: خیلی سخته که بخوایم افراد رو قضاوت کنیم. انسان ها خودشون رو در موقعیت نشون میدن......من زمان زلزله بم، بم بودم. اینقدر حس همبستگی و ازخودگذشتگی و رفتارهای انسانی زیاد بود که از یک جماعت بی فرهنگ این رفتارا بعید بود! ایرانی ها به موقع خوب هم نشون میدن که فرهنگ غنی دارن.......
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می