موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا جو اینجا انقدر سرشار از نا امیدیه؟
نمیدونید میگن ناامیدی برادر مرگه؟ برای کدوممون نامه اومده که آقا یا خانم، به شما ویزا نمیدیم؟ به کدوممون گفتن که بی خیال ویزا، برو دنبال زندگیت؟ کم توی سالهای قبل ویزای دقیقه ی نود داشتیم؟ کم بودن دوستانی که در عرض 14 روز یا یه هفته ی آخر ، مدیکالشون را تمدید کردند و ویزاشون اومد و الانم توی امریکا هستند؟ توی کشور خودمون و توی شرایط فعلی، کدوم بخش از کار و زندگی و روابط اجتماعی ما به راحتی و مثل آب خوردن گذشته که حالا برای ویزای ا م ر ی کا انقدر بی تابی می کنیم و انتظار داریم که همه چی خیلی راحت بگذره؟
خودمون را گول نزنیم، گرفتن ویزا ( در صورتیکه این ویزا رو بالاخره بگیریم) آسون ترین بخش مهاجرته! آیا نمیدونیم که از لحظه ای که پامون به خاک ام ر ی ک ا برسه، تازه اول سختیمونه؟ پیدا کردن خونه، گرفتن گواهینامه، پیدا کردن شغل، ندونستن زبان، خرج کردن هر یک دلاری که با فروش همه زندگیمون داریم می بریم، کنار اومدن با جامعه و نوع زندگی که هییییچی ازش نمی دونیم ، باز کردن حساب بانکی ، کردیت، حمایت از خانواده های دو یا سه نفره مون، تنهایی ، غربت... آیا واقعا نمیدونیم که در یکی دو سال اول باید با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کنیم که حالا از دیر شدن دریافت ویزامون انقدر بی تابی و بیقراری می کنیم؟
بهتر نیست که نگاهمون را به زندگی تغییر بدیم؟ بهتر نیست که هر دو گزینه ی ویزا گزفتن و ویزا نگزفتن رو جلومون بذاریم و عاقلانه برای هردو موقعیت برنامه ریزی کنیم؟ آیا به فرض اینکه ویزا نگیریم، باز هم میخواهیم به همین شیوه و روشی که تا امروز داشتیم به زندگیمون ادامه بدیم؟ آیا نمیخواهیم هیچ تغییری در روشهامون، نگاهمون به آینده و نوع زندگیمون بدیم؟
آیا امریکا آخر خط ماست؟ کانادا، استرالیا، اروپا و چندین کشور آسیایی رو ازمون گرفتن؟
من نمیخوام نصیحت کنم. من خودم موقعیتی مشابه با شما دارم. شغل دولتی و حقوق ثابت ندارم و به دلایل شرایط مبهم پیش رو، قرار دادهام معلق شدن و عملا دارم از جیب میخورم، پسر بچه ای دارم که تمام امید و آرزوش امریکاست و همسری که اینجا انقدر سختی کشیده که امیدواره زندگی در امریکا بتونه براش خیر و برکت به همراه داشته باشه، اما با اینحال، تمام امید و آرزوم را روی امریکا نذاشتم. میخوام خوشبین باشم و واقع بین.
نمیخوام رویا بین باشم و فقط به آینده نزدیک فکر کنم.
فردا های درازی با ماست.
شاد باشید و خوشبین... و واقع بین
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این اپدیت های سایت سیس بعد ار مصاحبه چند بار و با چه فواصلی معمولا انجام می شود با تشکر
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یکی میشه بگه چجوری تو منتظر سرا باید عضو بشیم؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز، امیدوارم حالتون خوب باشه و از همه مهم تر سلامت باشین. بعد از مدتی الان اومدم یه پست بزارم.
از نوشته ی mrt عزیز خیلی خوشم اومد و نظری که دارن قابل تقدیر و بسیار زیباست. بیاین یه کم نقطه ی جوشمون رو بالا ببریم. وقتی میبینیم نظر کسی با نظر ما مخالف هستش براحتی از کنارش بگذریم، اگه باهاش موافقیم لایک کنیم. اینطوری شاهد هیچگونه تنشی نخواهیم بود. هر کسی سعی در به حق بودن خودش نداشته باشه. اون کسی که بر حق هستش و هیچ نقصی نداره فقط خداست. اظهار فضل کردن کسی رو محبوب نکرده. اون بنده خدا هم اومد یه حرفی زد تو اولین پستش، چقدر خوب بود یه کم ملایم تر نقد میکردین و دوستانه هدایتش میکردیم. تنها چیزی که هست اینه که این کلیرنس خیلی رو اعصاب همه اثر گذاشته، این مدتی که پست نذاشتم بیننده ی نوشته هاتون بودم، داشتم همین کاری و میکردم که mrt عزیز گفتن. داشتم با خودم تمرین میکردم که وقتی کسی حرفی میزنه و من قبول ندارم بتونم جلوی خودمو بگیرم و به نظرش احترام بزارم و بر علیه نوشتش جبهه نگیرم تا حرفه خودم رو به کرسی بشونم.
جدای این حرفا باید بگم که احساس قلبیم بهم میگه آخر این قصه روشنه. اونجایی رو میبینم که تک تکمون میریم سفارت و دست پر برمیگردیم با یه ویزای خوشگل تو پاسمون.
گفتم قصه.
از قصه گوی عزیز سپاسگذارم به خاطر تمام دلگرمیای خوبش تو تاپیک که فقط بذر امید و داره میکاره.
عمو سعید شما هم که مظهر استقامت هستی، ولی کاشکی یه کم امروز خشن نبودی با این دوستمون، دلم سوخت براش.
Mayam-a عزیز هم که شدید تابلو هستش مهربون تاپیکه.
Farshad-999 عزیز و هم فکر میکنم خیلی منطقی هستش.
Alimomen سرسخت و محکم و با ثبات
ArashS معلومه خیلی با معلومات و با درایته
دوست خوبم mehdi2014 مظهر صبر و استقامت که الگوی منه
Miladfr12' دوست و داداش گلم که برای این تاپیک زحمت زیادی کشیده.
سپهبد سولی عسلی که کم پیداست! و همگی ممنون زحماتش به خاطر منتظرسرا هستیم.
Kimia2005 عزیز که من و شخصا خیلی راهنمایی کرده.
Janatirad با اون شخصیت والا و انسانی بسیار فهیم.
بابا در یک کلام:
همتون و از دم عشقه
دوستون دارم از دم،
منتظر کلیر شدن تک تکتون هستم از صمیم قلب.
راستی یه پیشنهاد:
بیاین اگه حال دارین یه گردهمایی بزاریم، من که خیلی دوست دارم ببینمتون.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
ما امروز وارد روز 124 ام شدیم. بنا به گفته استاد آفیسر عزیز باید حدود 5 ماه تا کلیر شدن صبر میکردیم و با این حساب در حدود 26 روز تا 150 روزه شدن فاصله مونده. امیدوارم حدس آفیسر گرامی در خصوص مدت زمانی که اعلام کردن صحیح باشه. هرچند اگه نباشه هم بازم باید صبر کرد!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 00:20)armin021 نوشته: راستی یه پیشنهاد:
بیاین اگه حال دارین یه گردهمایی بزاریم، من که خیلی دوست دارم ببینمتون.
آقا ما با گردهمایی موافقیم. یه پست کوچیک گذاشتم راجع به گردهمایی دیدم کسی اعصاب نداره حذفش کردم. شما هم آخر پستت خیلی آروم اشاره کردید. عمل بسیار پسندیده ای این گردهمایی!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ريسكش زياده....انشالله اونور آب!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 00:41)Saeedv13 نوشته: {پست موقت}
(2014-05-19 ساعت 00:35)mehdi2014 نوشته: آقا ما با گردهمایی موافقیم. یه پست کوچیک گذاشتم راجع به گردهمایی دیدم کسی اعصاب نداره حذفش کردم. شما هم آخر پستت خیلی آروم اشاره کردید. عمل بسیار پسندیده ای این گردهمایی!
بچه ها برای جمع شدن دور هم از سرویس پیام خصوصی استفاده کنین. تو هیچ تاپیکی آدرس و زمانش رو اعلام عمومی نکنین. از من به شما نصیحت که زیاد هم شلوغش نکنین تا کنترل شرکت کننده ها آسونتر باشه. افراد شناخته شده تر رو بین خودتون راه بدین و از گرفتن عکس یادگاری، دادن اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن و پرونده و آدرس خونه و ... در این محافل خودداری کنید. با همون نام کاربری مهاجرسراتون معرفی بشید خیلی بهتره. موفق باشید.
عمو سعید ترسوندی منو. بچه ها بی خیال، منتفیه داستان. ایشالاه گردهمایی بمونه اونور
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.