کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-09 ساعت 13:36)m.ghoreishi نوشته:  [quote='Daneshjo' pid='622495' dateline='1433840639']
هوووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الهي شكر همسر منم كلير شد SmileSmileSmileSmile
انشاله به حق همين لحظه كه انقدر من شادم دل همتون كه منتظريد هم به زودي شاد بشه SmileSmileSmileSmile
من اطمينان داشتم ديروز همسرم بايد كلير ميشد طبق يه قراردادي كه با خدا بسته بودم واين اتفاق افتاد
بچه ها فقط از خدا از همه چيز رو بخوان فقط خود اوسا كريم همه كارا رو ميتونه درست كنه
همسرم شرايط يه ضربي رو داشت ..سربازي معاف. شغل خصوصي .ولي نميدونم چرا آفيسر مارو يه 37 روزي وسط زمين و هوا نگه داشت ...ولي خدارو 1000 بار شكر
SmileSmile

براتون خوشحالم. خدارو شکررررر

سلام.خیلی خیلی مبارکه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: bahar101 ، maryamb ، Iaccept ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 01:30)Marmad نوشته:  از دوستان مارچی ایروان؛ کسی بعد از ۴ جون آپدیت شده؟ کسی کلیر شده؟ ما آخرین آپدیتمون همون ۴ جون بوده ...

ما فقط 2 جون آپ داشتیم.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101 ، mohammad384 ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 09:13)h_researcher نوشته:  فکر کنم آپدیت هفته پیش(4jun) بعد از 100 و چند روز بی آپدیتی،صرفاًجنبه دلخوشی داشت...

نه عزیز من جنبه دلخوشی یعنی چی؟ مطمئن باشید آپدیتهای منجر به کلیرتون امروز فردا شروع میشه. البته اگر این آپدیت ناشی از فرستادن ایمیلتون نباشه
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101 ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، Daneshjo
با سلام

به سفارت ترکیه زنگ میزنم یه شماره ای رو kcc بهم داد که برنگم ولی بعد از اینگه اپراتور حرف میزنه قطع میشه. کسی از دوستان ترکیه هست که از خود سفارت شماره بگیره و یا بپرسه؟؟

نزدیک 6 ماهه از کلیر خبری نیس حداقل بدونیم اگه ویزا نمیاد واسه اینده مون برنامه ریزی کنیم

ممنون
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo
توافق‌نامه استفاده از سایت

۱۴- برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

برادر من ، خواهر من ، دوست عزیز
ببخشید که باز مزاحم وقتتان میشوم ولی باور بفرمایید این تاپیک به عنوان سند و راهنمایی قراره باقی بماند برای کسانی که بعد از ما میخواهند از آن استفاده کنند و دوستانی که هنوز کلیر نشده و کماکان با داشتن استرس فراوان به امید گرفتن خبری خوب صفحات آن را بالا و پایین میکنند .
خواهش میکنم 100 صفحه ی اخیر این تاپیک رو دوباره مرور کنید ، واقعا چند درصد این 100 صفحه قابل استفاده است ؟
من اصلا شکی ندارم که دادن انرژی مثبت و ابراز شادی و هورا بسیار میتواند در افزایش روحیه ی همه ی ما تاثیر داشته باشد و بی تردید هیچ شکی بر آن ندارم ولی واقعا تمام رسالت این تاپیک و ما همین است ؟
من پیشنهاد دادم که تاپیک دیگری برای این شادی و هورا ها افتتاح شود که ظاهرا مدیران محترم یا توجه نکردند و یا به صلاح ندانستند !! لااقل خودمان کمک کنیم ، آیا واقعا همه ی این هورا ها لازم است ؟ تا حالا فکر کرده اید اگر خودتان دنبال مطلبی در این تاپیک بخواهید بگردید چقدر باید وقت بگذارید ، حالا من و شما به هر حال یک تجربه ای پیدا کردیم و شاید راحتتر بتوانیم مطلب مورد نظر را پیدا کنیم ولی آن دوست بسیار عزیزی که تجربه ی کمتری دارد چه کند ؟
از نگاهی دیگر : ما همه تصمیم داریم به سمت جایی مهاجرت کنیم که کاملا قانونمند است و اکثرا دلیلمان این است که به این دلیل مهاجرت میکنیم که از بی قانونی خسته شدیم ، حالا به بند 14 از قوانین مهاجر سرا که در بالا آمده دقت بفرمایید ، آیا همه ی این هورا ها و تبریکات ما قانونی است ؟
نمیدانم چرا مدیران به این قسمت از قوانین سایت بی توجهی میکنند و پست های خلاف قانون را پاک نمیکنند ؟
لازم میدانم برای چندمین بار اعلام کنم که من هم از این هورا ها و تبریکات لذت وافر میبرم ولی آیا به نظر شما بیش از حد و زیاد نشده است ؟ به نظر من که شده .
من خواهشم این است که همه ی ما به حرمت چیز هایی که در این سایت یاد گرفته ایم و به جهت اینکه بتوانیم کمکی به دوستان جدید بکنیم حداقل از صفحه 300 به بعد را بررسی کنیم و پست هایی را که دیگر نیازی به آن نیست را حذف کنیم در این حالت کماکان از هورا ها و تبریکات استفاده میشود و نهایتا هورا و تبریکی که مثلا مربوط به 3 ماه پیش بوده و دیگر هم نیازی به وجودش نیست پاک شده و حداقل چند صد صفحه اضافی این تاپیک حذف و اصلاح میشود .
امیدوارم این را به عنوان چالش پاک کردن پست های غیر ضروری از من بپذیرید تا به جبران تمام آموخته هایمان از این سایت کمکی به دوستان جدید کرده باشیم
موفق باشید
حق یارتان
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
(2015-06-10 ساعت 08:10)p00ya2001 نوشته:  مرسي دوستان انشاءالله هفته ديگه همه با هم كلير بشيم

آخ گفتی.ایشالا بیاد راحت شیم.Big GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCool
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
تشکر کنندگان: bahar101 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 10:03)Radwin نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 09:13)h_researcher نوشته:  فکر کنم آپدیت هفته پیش(4jun) بعد از 100 و چند روز بی آپدیتی،صرفاًجنبه دلخوشی داشت...

نه عزیز من جنبه دلخوشی یعنی چی؟ مطمئن باشید آپدیتهای منجر به کلیرتون امروز فردا شروع میشه. البته اگر این آپدیت ناشی از فرستادن ایمیلتون نباشه
امیدوارم،
نه،من ایمیلی نفرستادم
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان: mohammad384 ، Iaccept ، behjat ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 08:48)p00ya2001 نوشته:  خيلي ممنون دوستان عزيز
لطفتون پاينده
منم عقيده دارم هرچي كه خوب باشه واسه هممون پيش بياد

دقیقا.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mfte.teacher ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 09:13)satan نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 05:47)p00ya2001 نوشته:  خوب ما رفتیم تو 94 روز و احتمالا باید تا ماه دیگه صبر کنیم
ولی چه انرژی میده کلیر دوستان
من حدس میزنم که من و شما تا آخر این هفته یک آپ شبانه بخوریم

خدا کنه. شب خواب 20 مارچ میبینم باور کنید.تصویرش دایم تو ذهنمه
تشکر کنندگان: arezoue ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 14:29)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:23)mohad00 نوشته:  بچه ها منظورتون از آپ شدن چیه? کجارو باید چک کنم?

Smile
شما سايت CEAC يا سايت سفارت رو كه وارد بشيت با كيس نامبر خودتون يه تارخ توش ميبينين اين آخرين تاريخ آپديت شماست هر بار كه سايت كيس شمارو آپديت كنه اين تاريخ تغيير ميكنهSmile

دقیقا آقا پویا صحیح فرمودند. این همون چیزیه که ما 20 مارچی ها بهش محتاجیم که تغییر کنه ولی اصلا انگار نه انگار. مردیم از بس چک کردیم.SadShyRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 10:41)Aghaman نوشته:  توافق‌نامه استفاده از سایت

۱۴- برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

برادر من ، خواهر من ، دوست عزیز
ببخشید که باز مزاحم وقتتان میشوم ولی باور بفرمایید این تاپیک به عنوان سند و راهنمایی قراره باقی بماند برای کسانی که بعد از ما میخواهند از آن استفاده کنند و دوستانی که هنوز کلیر نشده و کماکان با داشتن استرس فراوان به امید گرفتن خبری خوب صفحات آن را بالا و پایین میکنند .
خواهش میکنم 100 صفحه ی اخیر این تاپیک رو دوباره مرور کنید ، واقعا چند درصد این 100 صفحه قابل استفاده است ؟
من اصلا شکی ندارم که دادن انرژی مثبت و ابراز شادی و هورا بسیار میتواند در افزایش روحیه ی همه ی ما تاثیر داشته باشد و بی تردید هیچ شکی بر آن ندارم ولی واقعا تمام رسالت این تاپیک و ما همین است ؟
من پیشنهاد دادم که تاپیک دیگری برای این شادی و هورا ها افتتاح شود که ظاهرا مدیران محترم یا توجه نکردند و یا به صلاح ندانستند !! لااقل خودمان کمک کنیم ، آیا واقعا همه ی این هورا ها لازم است ؟ تا حالا فکر کرده اید اگر خودتان دنبال مطلبی در این تاپیک بخواهید بگردید چقدر باید وقت بگذارید ، حالا من و شما به هر حال یک تجربه ای پیدا کردیم و شاید راحتتر بتوانیم مطلب مورد نظر را پیدا کنیم ولی آن دوست بسیار عزیزی که تجربه ی کمتری دارد چه کند ؟
از نگاهی دیگر : ما همه تصمیم داریم به سمت جایی مهاجرت کنیم که کاملا قانونمند است و اکثرا دلیلمان این است که به این دلیل مهاجرت میکنیم که از بی قانونی خسته شدیم ، حالا به بند 14 از قوانین مهاجر سرا که در بالا آمده دقت بفرمایید ، آیا همه ی این هورا ها و تبریکات ما قانونی است ؟
نمیدانم چرا مدیران به این قسمت از قوانین سایت بی توجهی میکنند و پست های خلاف قانون را پاک نمیکنند ؟
لازم میدانم برای چندمین بار اعلام کنم که من هم از این هورا ها و تبریکات لذت وافر میبرم ولی آیا به نظر شما بیش از حد و زیاد نشده است ؟ به نظر من که شده .
من خواهشم این است که همه ی ما به حرمت چیز هایی که در این سایت یاد گرفته ایم و به جهت اینکه بتوانیم کمکی به دوستان جدید بکنیم حداقل از صفحه 300 به بعد را بررسی کنیم و پست هایی را که دیگر نیازی به آن نیست را حذف کنیم در این حالت کماکان از هورا ها و تبریکات استفاده میشود و نهایتا هورا و تبریکی که مثلا مربوط به ۳ ماه پیش بوده و دیگر هم نیازی به وجودش نیست پاک شده و حداقل چند صد صفحه اضافی این تاپیک حذف و اصلاح میشود .
امیدوارم این را به عنوان چالش پاک کردن پست های غیر ضروری از من بپذیرید تا به جبران تمام آموخته هایمان از این سایت کمکی به دوستان جدید کرده باشیم
موفق باشید
حق یارتان
حق با شماست دوست عزیز ولی به نظرم از این مطالب خارج از موضوع برای هر سال جاری لاتاری گریزی نیست پیشنهادی دارم برای مدیران , اول اینکه در سال جاری لاتاری مطالب غیر ضروری در صفحات را به جای حذف کردن با رنگ کردن و تغییر اندازه فونت مشخص کنند تا خواندن و پیگیری مطالب مفید راحتتر بشود و در واقع یک تفکیک پذیری صورت بگیرد و با اتمام سال لاتاری این مطالب چون تفکیک هم شده حذف شوند تا به راحتی مورد استفاده آیندگان قرار بگیره.
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: Aghaman ، 2015reza ، arezoue ، behjat ، bahar101 ، SAAM_60 ، mfte.teacher ، Daneshjo
تاریخ مصاحبه جولای آنکارا که اعلام شده رو داشتم نگاه میکردم.از نظر تعداد مثل 2 3 ماه قبل هست ولی یک فرق اساسی که داره این که بیشترشون از اروپا هستن. حالا نمیدونم این اصلا تاثیری واسه ما ها که کلیرنس خوردیم داره یا نه؟ کلا روال کاری آنکارا از may به بعد تغییر کرده یا وقت مصاحبه کمتر داده یا اینکه از آسیا تعداد کمتری برای مصاحبه گرفته. نمیدونم چرا آنکارا امسال اینقدر رفتار متغییری داره.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، smpf ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 10:40)visa2015 نوشته:  با سلام

به سفارت ترکیه زنگ میزنم یه شماره ای رو kcc بهم داد که برنگم ولی بعد از اینگه اپراتور حرف میزنه قطع میشه. کسی از دوستان ترکیه هست که از خود سفارت شماره بگیره و یا بپرسه؟؟

نزدیک ۶ ماهه از کلیر خبری نیس حداقل بدونیم اگه ویزا نمیاد واسه اینده مون برنامه ریزی کنیم

ممنون

مشکل این سیستم اینها اینه که ظاهرا در پروسه کلیرنس اگر نمیخوان به کسی ویزا بدن نمیاد مثل انسان نمیان بگن نمیدیم، اینقدر نگه میدارن تا آخر سپتامبر برسه و بگن ویزا تموم شد. خیلی راحت هم با اعصاب و روان آدم بازی میکنن و اپسیلونی هم براشون هم نیست. من که تا حالا ندیدم کسی رو در پروسه کلیرنس ریجکت کنند ولی مثلا برای ابوظبی سال گذشته که آمارشو در آوردم بیشتر از نصف کیسهایی که مصاحبه رفتن هرگز کلیر نشدند. خیلی شیک !
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
تشکر کنندگان: smpf ، p00ya2001 ، mohammad384 ، Daneshjo
سلام بچه ها. آپدیتهارو از کجا میفهمین? من هرچی تو سیس نگاه میکنم هیچ تغییری نمیبینم.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 11:35)bidaad نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 10:40)visa2015 نوشته:  با سلام

نزدیک ۶ ماهه از کلیر خبری نیس حداقل بدونیم اگه ویزا نمیاد واسه اینده مون برنامه ریزی کنیم

ممنون

مشکل این سیستم اینها اینه که ظاهرا در پروسه کلیرنس اگر نمیخوان به کسی ویزا بدن نمیاد مثل انسان نمیان بگن نمیدیم، اینقدر نگه میدارن تا آخر سپتامبر برسه و بگن ویزا تموم شد. خیلی راحت هم با اعصاب و روان آدم بازی میکنن و اپسیلونی هم براشون هم نیست. من که تا حالا ندیدم کسی رو در پروسه کلیرنس ریجکت کنند ولی مثلا برای ابوظبی سال گذشته که آمارشو در آوردم بیشتر از نصف کیسهایی که مصاحبه رفتن هرگز کلیر نشدند. خیلی شیک !
مسلمه برای اینکه مشخص میشه از شما در سیستمشون اطلاعات دارند برای همین بدون ریجکت نگهتون میدارند. امیدوارم امسال سال خوبی برای عزیزان کلیر نشده باشه. آمین. در ضمن سوال من جواب داده نشد. چرا بعضی کیسها در فایل سیمون حذف شدند
تشکر کنندگان: smpf ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان